Suk(k)ulointia

 

(kuva)

Ajattelin ilmoitella, että blogissa saattaa olla vähän hiljaisempaa nyt viikonloppuna, sillä sujahtelen vähän ympäriinsä koko viikonlopun. Palataan!

Mukavaa viikonloppua!

Kommentit
 1. 2

  Anonymous sanoo

  >ois kiva kuulla suuntaa antavaa budjettia tälle projektille..?:) itellä haaveissa kanssa uusi koti, mutta vaikea hahmottaa paljon kokonaisuudessaan rahaa ja resursseja tarvii.. 🙂 Kiitos jo etukäteen!

 2. 3

  Anonymous sanoo

  >samat haaveet kun edellisellä, joten budjetti kiinnostais myös.-Susanna

 3. 4

  suvi m sanoo

  >Hanna: Kiitos Hanna! Mukavaa sunnuntai-iltaa sinne! :)Anonyymi ja Susanna: Ymmärrätte varmaan, että ihan tarkasti en budjetista lähde kirjoittelemaan, sillä raha-asiat tuntuvat liian henkilökohtaisilta täällä jaettaviksi. Karkeasti ottaen voisin sanoa, että talon hinnaksi tulee n. 3-3,5 kertaa talopaketin hinta + tontti. Ja tarkoitan nyt elementtitalopakettia, johon kuuluu elementit, väliseinät, väliovet jne. Toimitussisältöhän vaihtelee hyvin paljon talotoimittajasta riippuen. Ja paikkakuntakin vaikuttaa kustannuksiin: pääkaupunkiseudulla on varmasti kalliimpaa rakentaa kuin täällä Pohjanmaalla. Ja toki hinta nousee jos valitsee laadukkaampia materiaaleja ja esim. maalämmön. Mutta ainakin kannattaa varata se 3xtalopaketin hinta + tontti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *