Sekalaista sunnuntaina

Olen toteuttanut yhden pienen haaveeni: hankin vihdoin uuden kameran! Canonin 5D Mark II, EF 24-105 mm 1:4 IS objektiivilla. Olen ihan innoissani! ”Vanha minä” olisi ostanut samalla rahalla jonkin merkkilaukun. Nyt en ole haaveillut laukuista ollenkaan – vain kamerasta. Koko viikonloppu onkin mennyt tustustuessa tähän uuteen tuttavuuteen, vaikka toki kamera on jonkin verran tuttu, sillä olihan edellinenkin Canon (mutta 450D). Nyt menee vanha kamera ja pari objektiivia kiertoon. Tähän uuteen kameraan käy vain vanha 50 mm objektiivini.

Yllä olevat kuvat ovat ensimmäisiä räpsyjä uudella kameralla ja objektiivilla. Kyllä tämä harrastus vie mennessään! 🙂

 

Translation:
I’m so happy, since I finally was able to fulfill one of my long-time dreams: I bought a new camera. It’s Canon 5D Mark II with EF 24-105 mm 1:4 IS objective. The ”old me” would have bought a designer bag with the same amount of money, but now I only wanted a new camera. And I’m so happy! I have been taking pictures and getting to know my new ”friend” the whole weekend. These are the first few pictures that I took with the new camera.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Ai että. Silmä lepää.

  Samaan suuntaan muuten mennään täällä päin; valmistujaislahjaksi hankittu luksuskassi päätyi palautukseen, ja aion hankkia sillä rahalla elämyksiä -siis jos vain mahdollista, pienen reissun meidän perheelle. Leppoisaa iltaa.

  • 1.1

   sanoo

   Niin ne mielihalut joskus muuttuu. Kyllähän laukutkin on aivan ihania ja haaveilen niistä(kin), mutta nyt kamera vei kuitenkin voiton. 🙂

   Ihanaa reissua teidän perheelle sitten, kun sen aika koittaa! Meni ”laukkurahat” hyvään tarkoitukseen. 🙂

  • 2.1

   sanoo

   Juu, on ne myynnissä. 🙂 Eli vuonna 2009 ostettu Canon 450D sekä sen mukana tullut perusobjektiivi ja Tamronin makro-objektiivi. Mielellään myisin ne jollekin täällä Keski-Pohjanmaalla asuvalle ettei tarvitsisi lähettää.

   Kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä sähköpostitse: suvimarianne@yahoo.com

 2. 3

  sanoo

  No ajattelinkin kuvia katsoessani, että näissä on jotain uutta 🙂
  Hyvältä näyttää.

 3. 4

  sanoo

  Vau, hieno kamera ja kuvat! Valokuvaus on kyllä mukaansavievä ja ihana harrastus, itselläni 50 D, ja haaveilen uudesta objektiivista, mutta myös merkkilaukusta:).

  • 4.1

   sanoo

   Ei ne minunkaan laukkuhaaveet kokonaan ole jääneet. Ovat vain pikkuisen taka-alalla nyt, kun on niin monta muutakin rahareikää. 🙂
   Valokuvaus on niin kiva harrastus!

 4. 5

  Elina sanoo

  Hei,kyselen löytyykö jostain blogisi muistin syövereistä talonne pohjapiirustusta? Olisi kiva nähdä hahmotelma,miten khh, wc:t ja makuuhuoneet asettuvan taloon.

 5. 6

  sanoo

  Hyvältä näyttää, eron huomaa kyllä. Hyvä kamera on järkiostos ja omalla hankintalistallani myös. Hyvää juhannusviikkoa!

 6. 7

  Anna sanoo

  Hienoja kuvia! Teillä taitaa olla myös uudet verhot? 😉 Meillä on varmaan samankokoiset ikkunat pian valmistuvassa talossa ja olen jo mietiskellyt verhoasioita. Mistä nuo teidän rullaverhot ja sivuverhot on, onko pimentäviä/näkyykö niistä läpi? Haluaisin jotain mahdollisimman huomaamatonta/skandinaavista, jotain tuollaista mitä teillä!

  • 7.1

   sanoo

   Ei ole uusia verhoja kuvissa. Makkarissa on pitkät, valkoiset silkkiverhot. Eivät ole kovin näyttävästi olleet esillä kuvissani aiemmin. Ne verhot meillä oli jo ekassa talossa, mutta silloin olohuoneessa.

   Kaikissa ikkunoissa on mittojen mukaan teetetyt rullaverhot. Makkareissa on pimentävät.

 7. 8

  Enna sanoo

  Oi, mikämikämikä, kattovalaisin yhdessä kuvassa onkaan? Saisiko siitä lisätietoja =)
  -Enna

  • 8.1

   sanoo

   Tarkoitatko ekaa kuvaa vai tuota, jossa on kattospotit? Ekassa kuvassa näkyy eteisen musta Tom Dixonin kattovalaisin. Spotit taas on hankittu Sisustuksen Koodista vuosia sitten, enkä valitettavasti enää muista mitä merkkiä olivat.

   • 8.1.1

    Enna sanoo

    Juu, siis nuo spotit on mielenkiintoiset…Niin pitkään olen sopivan oloisia spotteja hakenut =)Löytäisköhän google merkin…Hmm…
    -Enna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *