Sekalaisia kuvia ja ajatuksia

artek_jakkara

FermLiving_house

Sohva

HAY_teatowel

eameschair

livingroom

Muutama sekalainen kuva heinäkuulta. Kun ottaa paljon valokuvia, on niiden karsiminen jo kova homma. Puhumattakaan siitä, että kaikki kuvat säilysivät organisoituna kovalevyllä. Ja että varmuuskopiot olisi aina otettuna. Yksi urakka, jota en ole vielä saanut aikaiseksi aloittaa, on juuri kuvien järjestäminen kovalevyn kansioihin sekä kuvakirjan tekeminen.

Usein myös huomaa vasta, kun on siirtänyt kuvat koneelle, että jossain kuvassa onkin jotain epätäydellistä. Roska tai lelu pilkottaa jostain reunasta, tai asetelman esineitä olisi voinut vähän järjestää uudelleen. Yllä olevassa kuvasarjassakin on virhe. Kuka huomaa?

Virhe on alimmassa kuvassa. Olin juuri pessyt meidän sohvanpäälliset ja tohkeissani laittanut puhtaat päälliset vääriin tyynyihin. Ihmettelin, että miten tuo sohvanreuna näyttää noin ryttyiseltä. Siinä on siis toisen sohvan päällinen ja tuohon moduliin kuuluisi sellainen päällinen, jonka reunus on siistitty niin etteivät saumat näy. Siistityn version voi käydä kurkkaamassa vaikka ”Mustavalkoista” postauksen kolmannesta kuvasta.

Mutta ei kaiken tarvitsekaan olla täydellistä. Minua luullaan usein tosi pikkutarkaksi, vaikka todellisuudessa olen hätäinen ja nopea liikkeissäni. Rapatessa roiskuu, eikä se ole niin tarkkaa. En varmasti voisi tätä blogiakaan tehdä jos itsekritiikkiä olisi enemmän… 😉

 

Translation: Random pics from July.

Kommentit
 1. 2

  Piia K. sanoo

  Juuri näin. Suurin este on kyynisyys, ammattimaisuus ja loputon itsekritiikki, älä niistä huoli äläkä sellaiseen ala, vaan jatka tyylilläsi. Nyt vasta, kun aikaa lomalla oli, luin sun postauksia pitkästä aikaa ja sieltähän se ”tuttu tyynykin” löytyi teidän pojan huoneesta, ajattelin, että se oli sulle tuttu muuten vaan, kun sitä mallistoa on niin on hehkutettu 🙂 Meillä on niin samanhenkinen tyyli ja maku, että että menee puurot ja vellit sekaisin! Kaikkea hyvää loppukesään teille!

  • 2.1

   sanoo

   Kiitos tosi mukavasta kommentista Piia! 🙂 Meillä on kyllä samanhenkinen tyyli. Toivottavasti sinuun otti yhteyttä eräs, joka kaipasi sieltä suunnalta sisustussuunnittelijaa. Suosittelin sinua. 🙂 Ihanaa loppukesää sinnekin!

  • 3.1

   sanoo

   Ne ovat Laattapisteen mallistosta. Muistaakseni Trento Nacar, mutta blogin alkupäästä löytyy varma tieto/nimi. 🙂

 2. 4

  sanoo

  Sun kuvat on aina niin kauniita. Niitä on ilo katsella. Ja itsekritiikin voipi heittää romukoppaan… 😉

  • 4.1

   sanoo

   Kiitos, mukava kuulla! 🙂 Olisi kieltämättä ihan hauskaakin joskus viilata kuvia oikein kunnolla, mutta kun ei ole aikaa, niin näin jatketaan…

 3. 5

  SannaK sanoo

  Kauniita ovat kuvat! 🙂 Aina.

  Onko tuo sohva adean? Loistava juttu, jos päälliset voi pestä! Mukavaa loppukesää!

  • 5.1

   sanoo

   Jep, sohva on Adean ”Band”. Kaikki kangasosat ovat irroitettavia ja vesipestäviä (omassa pesukoneessa). Se olikin yksi tärkeimmistä kriteereistä sohvaa hankittaessa. Mukavaa loppukesää sinnekin ja kiitos vielä kauniista sanoistasi! 🙂

 4. 6

  Hanna sanoo

  Kuulostaa niin tutulta. Löydän itsekin aina ”virheitä”kuvistani, vaikka niistä n. 5 %julkaisenkin. Enkä myöskään ole muutoin niin nöpönuuka, vaan teen aina suuria ja suoria linjoja ilman liikaa pikkutarkkuutta. Mutta tälläkin kertaa kuvasi olivat valoisia ja tarkkoja, hienoja kuvakulmia.

  • 6.1

   sanoo

   Sinulla on niin kauniita kuvia ja teillä on tosi kaunis koti! Vaikutat hyvin samanhenkiseltä kuin minä. 😉

 5. 7

  typy sanoo

  vierailen harvakseltaan blogissassi. vuodesta toiseen kuvia sohvasta, sohvatyynyistä ja ikkunasta josta näkyy naapuri metrin päästä. ei hyvää päivää

  • 7.1

   sanoo

   Ikävä kuulla, että sinusta tuntuu siltä. Meidän tyyli on tämä, enkä halua uusia koko talon sisustusta aina lyhyen ajan päästä, vaan panostan ajattomuuteen (pienillä trendiripauksilla). Ymmärrän, että jonkun mielestä ei ole kovin mielenkiintoista katsoa jos tyynyt tai huonekalujen paikat vaihtuvat. Mutta onneksi nykyään on niiiin paljon blogeja, että jokainen löytää varmasti mieleisensä. Tai sitten voi itse alkaa tehdä sellaista blogia, jonka arvelee olevan hyvä ja mielenkiintoinen.

 6. 8

  Kirsi sanoo

  Tuo viimeisen kuvan nojatuoli – mikähän se mahtaa olla? Päälliset ovat ilmeisesti irrotettavat, huppumaiset? Meillä on Ikean Strandmon ja se näyttää vähän samalta, paitsi irrotettavia päällisiä ei erittäin valitettavasti ole saatavilla (tietääkseni)

  -Kirsi

  • 8.1

   sanoo

   Nojatuoli on ikivanha, se on lapsuuden kodistani. En valitettavasti tiedä valmistajaa. Teetimme nojatuoliin irtohupun ompelijalla. Siitä löytyy tarkempi postaus taaempaa…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *