Sängyn ja tyynyjen valinta – voita 2 kpl Hästens-tyynyjä

Makuuhuoneen sisustuksesta olen kirjoittanut useasti, mutta sängystämme ja sängyn valinnasta en ole vielä kertonut. Sänky on tärkeä hankinta, sillä vietämme kolmasosan elämästämme sängyssä. On tärkeää, että sänky tukee vartaloa juuri oikein, jotta rentouttavat yöunet on taattu, eikä tule selkävaivoja.

Minulle sängyn valinnassa on tärkeää myös materiaalit – aivan kuten muissakin kodin hankinnoissa. Suosin luonnonmateriaaleja, jotka ovat hengittäviä ja ekologisia. Hästens-sängyt valmistetaan käsityönä ja täysin luonnollisista materiaaleista: aidosta pellavasta, villasta sekä puuvillasta, hypoallergisesta jouhesta sekä mäntypuusta. Sängyn lämpötila pysyy aina miellyttävänä, sillä sängyn pehmuste myötäilee kehoa ja antaa ilman kiertää. Näiden kriteerien perusteella hankimme Hästens-sänkymme vuonna 2005.

Parhaiten oman sängyn eron muihin sänkyihin verrattuna huomaa silloin, kun on ollut muutaman päivän pois kotoa ja tulee takaisin. Se hetki, kun saa rojahtaa ikiomaan sänkyyn on niin mahtava! Oma sänky tuntuu niin hyvältä! Sänkymallimme on Hästensin Excel, joka on minusta juuri sopiva kovuudeltaan: ei liian pehmeä ja upottava, eikä liian kovakaan. Kyllähän tässä on hyvin nämä seitsemän vuotta nukuttu! Ja vuosia on vielä paljon jäljellä, sillä sängylle luvataan 25 vuoden takuu.

Myös tyynyn valinta on hyvin tärkeää. Itse kärsin usein niska- ja hartiavaivoista, joten tyynyn on oltava todella hyvä. Kun ostimme sänkymme, hankimme samalla myös anatomiset Hästens-tyynyt. Voi kuinka ihanat ne olivatkaan! Mutta tyynyt on hyvä vaihtaa muutaman vuoden välein, joten toissa jouluna hankimme uudet tyynyt. Silloin päätimme koittaa Tempur-tyynyjä. Tyyny on vahvasti makuasia ja tottumuskysymys, ja minun on myönnettävä, että nyt kaipaan untuvanpehmoisia ja kuitenkin samalla tukevia Hästens-tyynyjä. Nyt meille on tulossa semmoiset jälleen.

Ilahduin kovasti, kun sain mahdollisuuden arpoa lukijoillenikin 2 kpl huippulaatuisista sängyistään tunnetun Hästensin anatomisia tyynyjä!

Laadun, muotoilun ja naprapatian periaatteita noudattaen suunniteltu tyyny sisältää ankan pikkuhöyheniä ja hanhenuntuvaa. Niskaa ja sen kuormitusta keventävään anatomiseen tyynyyn kuuluu sinivalkoruudullinen tyynyliina.

Osallistut kilpailuun vastaamalla kommenttilootan puolella seuraavaan kysymykseen:

 

– Mitkä ominaisuudet ovat sinulle tärkeitä sängyn valinnassa?

Ilmoitathan sähköpostiosoitteen kommenttilomakkeessa, jotta tavoitamme sinut nopeammin mikäli arpa suosii sinua (sähköpostiosoitteita ei julkaista).

Vastausaikaa on viikon verran. Kilpailu päättyy ensi viikon sunnuntaina 10.6.2012 klo 23.59, jonka jälkeen arvotaan voittaja. Osallistuthan siis kilpailuun, voit voittaa itsellesi kaksi Hästensin anatomista tyynyä sinivalkoisten tyynyliinojen kera (palkinnon arvo yhteensä 310 euroa).

 

ARPAONNEA! 🙂

VASTAUSAIKA ON NYT PÄÄTTYNYT! VOITTAJA ILMOITETAAN ERIKSEEN.

 

Kommentit
 1. 1

  Nessu sanoo

  Jos hankkisin uuden sängyn, niin sen pitäisi olla laadukas (hyvät materiaalit), kaunis ja nukkumismukavuudeltaan minulle sopiva.

 2. 3

  sanoo

  Laadukas ja nukkujan ominaisuuksiin parhaiten sopiva patja. Meillä on miehen kanssa painoeroa, joten patjan vaatimus on kova, että pysyy tasaisena sänky. Kärsin usein niskahartiaseudun vaivosta, joten tyynyt pitävät olla myös laadukkaat. 🙂

 3. 4

  HannaHoo sanoo

  Sängyn on oltava hyvä selälle. Lisäksi luonnon materiaali ja kemikaalittomuus tärkeää.

  Onnea minulle arvontaan! 🙂

 4. 5

  nooraA sanoo

  Hyvä sänky on sellainen, kun aamulla herää ei selkään satu!

  Kiitos mukavasta blogista!

 5. 6

  Heini sanoo

  Laadukkuus ja ulkonäkö. Itse en myöskään tykkää liian pehmeästä patjasta. Tällä hetkellä meillä tosin on Ikean edullinen runkopatja, mutta seuraavassa sängyssä olisi kiva panostaa em. asioihin. Ja jospa onni suosisi ja laatuun satsaaminen alkaisi tyynyistä! 🙂

 6. 7

  Hanna sanoo

  Mukavuus sekä ulkonäkö. Sängyn täytyy olla selkää tukeva, mutta silti mukavan pehmeä. Nyt käytössä suht halpa jenkkisänky, joka on menettänyt muotonsa viiden vuoden käytön jälkeen 🙁 Jos olisi rahaa panostaisimme laadukkaampaan sänkyyn. Hyvät tyynyt tulisivat tällä hetkellä todella tarpeeseen, jos onni suosii 🙂

 7. 8

  Heidi A. sanoo

  Ykkösenä mukavuus. Patjan pitää olla sopivan jämäkkä. Myös ulkonäkö on tärkeä. Myös tyyny on tärkeä. Ja itsellä menee helposti unet pilalle huonon tyynyn takia. Siispä hyvää tyynyä lähdetään tavoittelemaan. Palkinto onkin aivan mahtava. =D

 8. 10

  M sanoo

  Laatu – sekä unen että sängyn 🙂 Myös visuaalinen puoli on tärkeä, kauniista sängystä on mukava herätä.

 9. 11

  Anski sanoo

  Tärkeintä sängyssä on sen sopivuus juuri minulle, patjan täytyy olla jämäkkä ja tyynystä olen todella tarkka. Hyvä ulkonäkö on aina plussaa!

 10. 12

  Veera sanoo

  Sängyn pitää olla mukava! Jämäkkä ja tarpeeksi(muttei liian) pehmeä. Hyvästä ulkonäöstä plussaa. 🙂

 11. 13

  Elina sanoo

  Hei! Ihan paras arvonta! Meidän hästens-sängyn valinnassa vaikutti eniten luonnollisten materiaalien käyttö. Ja seuraavaksi eniten laatu, ei toi takuujuttukaan huono ole:). Ei olla kaduttu!

 12. 14

  Eelinn sanoo

  Ylellisen pehmeät unet houkutteli kun ostin nykyisen sänkyni. Nyt tiedän että minulle sopivaa laatua onkin napakkuus. Tärkeää on myös aikaa kestävä verhoilu ja ilo silmälle!

 13. 15

  heidi sanoo

  minäkin olen kärsinyt pienestä saakka niska- ja hartiavaivoista ja siksi sängyn pitää olla jämäkkä ja laadukas. sen täytyis kestää myös pienten lasten meiskaamista. nyt kun ollaan löydetty se täydellinen sänky, tartteis vielä täydelliset tyynyt, mitä ei olla vielä löydetty.:)

 14. 16

  sanoo

  Vielä ehdin osallistumaan! Meillä on ollut vuosikaudet suhteellisen kova futon-patja enkä enää toisiin vaihda! Selkäjumit jäivät samantien. Liian pehmeiden hotellisänkyjen jälkeen on aina selkä ja niskat jumissa. Eli kova ja vakaa täytyy minun patjan olla 🙂

 15. 18

  Nina sanoo

  Tärkeintä on se että sängyn voi kokonaan unohtaa! Se on niin hyvä ja mukava, että se on vain sänky. Jos sängystä puhutaan, useimmiten siinä on vikaa. Selkään sattuu, nukkuu huonosti tai jotain. Nukkuminen on tärkeää ja hyvät unet takaavat aina loistavan päivän : )

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *