Ripaus ajattomuutta kevääseen: Sophisticated

Kiehtooko sinua hienostunut ja ajaton sisustustyyli, jossa on tyylikäs ripaus New Yorkin tunnelmaa? Väriskaala on pääosin mustavalkoinen, jota pehmentävät muhkeat tekstiilit ja tunnelmalliset tuoksukynttilät. Mikäli vastasit *Kyllä”, luulen että seuraava sisustustrendi on sinun mieleesi. Juuri tuollainen mielikuva nimittäin minulle tulee Elloksen Sophisticated-sisustustrendistä.

Ellos1349_slide2

Sophisticated-tyylissä on paljon myös sellaisia elementtejä, joita voi yhdistää skandinaaviseen sisustukseen. Ripaus mustavalkoista sopii mihin tahansa sisustustyyliin ja pehmoiset tekstiilit tuovat lämpöä muuten pelkistettyyn sisustukseen. Ja kuten näissä Ellos-kampanjoissani on ollut tapana, kokosin oman versioni tästä sisustustrendistä kollaasiin:

Ellos_Sophisticated

1. Hoop-kattovalaisin / 2. Beda-pussilakanasetti / 3. Himla Pure senses -tuoksukynttilä / 4. Himla Vincent -villatorkkupeite / 5. Maxine-koristetyynynpäällinen / 6. Bianca-koristetyynynpäällinen / 7. Lasipullo / 8. Musta sohvapöytä 45 cm / 9. Monet-koristetyynynpäällinen / 10. Natalia-koristetyynynpäällinen / 11. Työpöytävalaisin / 12. Mustat kynttilänjalat / 13. Lasikupu ja lautanen / 14. Denton villamatto / 15. Gripsholm Älg-keittöpyyhkeet 2 kpl

Omaan kotiini sopisivat tästä tyylistä parhaiten kauniin sävyiset harmaat pussilakanasetit sekä Himlan ajaton hiekansävyinen villapeite. Ihastuin kovasti myös tuohon suureen lasipulloon sekä pelkistettyyn Hoop-kattovalaisimeen. Tietysti jälleen on luvassa myös arvonta. Tuotepalkintopakettiin poimin tällä kertaa seuraavat lempparituotteet:

Sophisticated_palkinto

Arvontapalkinto sisältää Elloksen Sophisticated-tyylin herkkupalat: suuren lasipullon kauniille kukka-asetelmille, Beda-pussilakanasetin kahdelle hengelle (pussilakana+tyynyliina x 2), Pure senses -tuoksukynttilän, Natalia-koristetyynynpäällisen sekä Älg-keittiöpyyhkeet (2 kpl). Palkinnon arvon on noin 170 euroa.

Näin osallistut arvontaan:
Jätä kommentti tähän postaukseen lauantaihin 8.3.2014 klo 23.59 mennessä.

Muista täyttää kommentointilomakkeen sähköpostikenttä, jotta tavoitan sinut mikäli arpaonni suosii juuri sinua. Sähköpostiosoitteita ei julkaista, mikäli osoite on kirjoitettu sille varattuun kenttään.

EDIT: ARVONTA-AIKA ON UMPEUTUNUT. VOITTAJA ILMOITETAAN PIAN.

Sunnuntaina 9.3.2014 arvon onnellisen voittajan.

ARPAONNEA JÄLLEEN KAIKILLE!

BlogiyhteistyoYhteistyössä:

ellos

Kommentit
 1. 10

  maisa sanoo

  ei voi muutako sanoa että mie romahdan näiden tuotteiden kauneuden edessä.

 2. 11

  Petri H sanoo

  Minusta blogisi on hyvä ja luen sen joka viikko kerran tai useamminkin, tuo pieni valkoinen keinutuoli on jännä, vaimokin tykkää, osallistun arvontaan.

 3. 12

  Suski sanoo

  Kivoja juttuja! Elloksella on lipasto jonka ulkonäkö kolahti heti, lipaston paikka vain haussa, mutta pientä kivaa mahtuu aina!

 4. 13

  Aikkuliini sanoo

  Ihania esineitä ja sisustustuotteita kaikki, jos voitan niin annan edelleen tyttärelleni joka oli allapäin kun hänen miehensä ei ollut muistanut häntä mitenkään naistenpäivän kunniaksi, osallistun arvontaan.

 5. 14

  Benque sanoo

  Onpa kivan tyylikkäitä juttuja, ei liian hempeää. Tykkään ja osallistun.

 6. 15

  tildamaa sanoo

  Nämä tuotteet sopisivat meille hienosti, ollaan juuri muuttamassa uuteen kotiin ja sisustusta olisi kiva päivittää! Täytyykin käydä katsomassa tarkemmin Elloksen valikoimaa!

 7. 18

  LauraKoo sanoo

  Ihania ja tyylikkäitä! Osaa noista katselinkin Elloksen sivuilta, joilla blogisi innoittamana vierailin 🙂 Blogisi on, näin sivuhuomautuksena, yksi suosikeistani! Löysin sen vuoden vaihteessa ja jäin heti lukijaksi.
  Mukana arvonnassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *