Real Simple

Viikko sitten kerroin teille Ellos-kampanjasta, jossa saan olla mukana. Elloksen uusi syyskuvasto on ilmestynyt ja sen myötä Valkoinen Harmaja -blogissa esitellään neljän viikon ajan Elloksen sisustusteemoja ja arvotaan joka viikko upea tuotepalkinto lukijoideni kesken. Viime viikon Neon Retro teemaa seuraa tällä viikolla teema Real Simple.

RealSimple

1. Ferm Living ”Stickers” kalenteri / 2. Corina-tyynyliina / 3. Edgar-seinävalaisin / 4. Niki-tyynynpäälliset (2 kpl) / 5. Magneettitaulu / 6. Sohvapöytä / 7. Valoköynnös / 8. Flata-kylpyhuoneen matto / 9. Rahi / 10. Kynttiläkupit 2 kpl / 11. Lattiavalaisin / 12. Lasipullot 2 kpl / 13. Bonnie-taustatapetti

Real Simple -tyyli heijastelee nyt niin kovin pinnalla olevaa yksinkertaista, teollisuusmaista sisustustyyliä. Mustavalkoista, rosoisia luonnonmateriaaleja, karheutta, betonia ja loft-henkeä. Myös Neon Retro -tyylin pienet ripaukset neon väriä sopivat Real Simple -teeman tyyliin. Etenkin ripaus neonkeltaista sopii hienosti tummanharmaaseen ja rosoiseen tyyliin, kuten alla olevasta Elloksen kollaasista voi huomata:

EllosRealSimple

Ei tarvitse välttämättä asua tunnelmallisessa tiiliseinin varustetussa loft-asunnossa voidakseen toteuttaa omassa kodissa tätä rosoista Real Simple -teollisuustyyliä. Tyyli syntyy helposti muutamilla pienesineillä ja tekstiileillä tai vaikkapa tyyliin sopivalla tapetilla. Lisää vielä joukkoon muutama kirpparilta tai mummon vintiltä löydetty esine, niin saat aikaan näyttävän ja persoonallisen sisustuksen.

Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa Elloksen Real Simple tuotepaketti. Real Simple -arvontapakettiin valitsin arvottavaksi kolme tuotetta, jotka heijastavat yksinkertaista, teollisuushenkistä tyyliä ja joiden uskoisin olevan myös teidän mieleen ja sopivan monenlaiseen kotiin: eli Brittis-pussilakat (kahdelle hengelle), neulosrahin sekä Ferm Livingin Stickers-kalenterin (sis. sisältää liidut ja post-it-laput). Paketin arvon on noin 200 euroa.

RealSimple_paketti

Näin osallistut arvontaan:
Jätä kommentti tähän postaukseen lauantaihin 10.8.2013 klo 23.59 mennessä.
Muista täyttää kommentointilomakkeen sähköpostikenttä, jotta tavoitan sinut mikäli arpaonni suosii juuri sinua. Sähköpostiosoitteita ei julkaista, mikäli osoite on kirjoitettu sille varattuun kenttään.
Sunnuntaina 11.8. arvon onnellisen voittajan.

EDIT: Arvonta-aika on umpeutunut. Voittaja julkistetaan pian.

Ensi viikon maanataina käynnistyy jälleen uusi Ellos-arvonta, teemalla nimeltään Love Stories.

ARPAONNEA!

Blogiyhteistyo

ellos

Kommentit
 1. 2

  Sanna sanoo

  Upea tuotepaketti! Pitääpä toivoa, että onni on myötä arvonnassa 🙂

 2. 3

  hanma sanoo

  Tuollaisen rahin ottaisin meille mieluusti, eikä harmaissa lakaoissakaan mitään vikaa olisi! Mukava arvonta!

 3. 4

  Norahs sanoo

  Harmaan eri sävyt sopisivat juuri meille syksyksi. Sekaan sekoittaisin ehkä hieman viininpunaista. Tuota neulosrahia olen jo pitkään himoinnut pieneen olohuoneeseemme.

 4. 7

  Kirsi sanoo

  Koti on perheen kasvamisen myötä täyttynyt tavaroista, joita yritän nyt vauhdilla kierrättää eteenpäin. Tavarapaljous ei tunnu enää hyvältä, vaan kaipaan ympärilleni yksinkertaista kotia. Näin uskon saavani myös mielelle rauhaa. Olen luopunut viime viikkoina myös monesta huonekalusta, koska vuosien myötä oma tyyli on muuttunut paljonkin ja sitä voi erinomaisen hyvin kuvata sanoilla ”real simple”.

 5. 13

  Laura sanoo

  Ihania juttuja Elloksen kautta – enpä olisi hoksannut itse näitä 🙂 meiltä puuttuu kokonaan rahi, joten tuo sopisi meille ihan superhyvin. Muutoinkin mukavat tuotteet tässä arvonnassa, kunpa onni suosisi, niin saisi kotiin vähän piristystä…

 6. 18

  sanoo

  Ihailtavaa, että tällaisetkin tätimäisiksi mieltämäni brändit kuten Ellos ovat piristäneet ilmettään viime aikoina! Mukana arvonnassa kaikki sormet ja varpaat ristissä. 🙂

 7. 22

  Paulig sanoo

  Niin meidän kotiin sopivia juttuja. Ellokselta löytää nykyisin vaikka mitä.

 8. 25

  Sini kurttis sanoo

  Niin ihania juttuja että haluun saada kaikki:) elloksen valikoima parantuu vuosi vuodelta,ihania uusia juttuja siellä:)

 9. 26

  Jaana sanoo

  Ihana koti ja blogi sinulla! Sait minut ainakin innostumaan menemään Elloksen sivuille:).

 10. 27

  Marju sanoo

  Onpa ihania tuotteita 🙂 <3. Värimaailmankin olisi juuri sopiva meidän yläkerran huoneisiin. Love it.

 11. 28

  Reetta sanoo

  Valkoiseen kotiini on eksynyt viimeaikoina mustaa;) ihania tuotteita elloksella:)

 12. 29

  Reetta sanoo

  Valkoiseen kotiini on eksynyt viimeaikoina mustaa;) ihania tuotteita elloksella:)

 13. 38

  Salla sanoo

  Ihanaa, ehdin vielä mukaan! Tuota kalenteria olen itsekin haaveillut, josko arpaonni suosii? 🙂

 14. 41

  Terttu sanoo

  Tietty mukana arvonnassa. Pitää varmaan tilata postauksesi kori, kun en sitä arvonnassa saanut:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *