Pölkyt

Terassimme on saanut ensimmäiset ”uudet kalusteet”. Näytin viikonloppuna Mankulle erään kuvan uusimmasta ruotsalaisesta Plaza-sisustuslehdestä, jossa kodin terassilla oli puupölkkyjä istuimina. Taisi niitä olla myös talon sisäpuolella. Eikä mennyt aikaakaan, kun pölkkyjä raahattiin appiukon polttopuuvarastosta Valkoisen Harmajan pihalle. Tykkään! 🙂

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Tykkään myös 🙂 Ja passaa oikein hyvin tuohon terassillenne! Lumettomalle terassille… huoh 😀 Täällä nimittäin ties kuinka paljon lunta terassillaKIN.

  • 1.1

   sanoo

   Toivottavasti teillä on siellä jo lumet alkaneet sulaa. Tännekin satoi lunta 10 cm viime yönä. :/ Mutta onneksi suurin osa suli jo päivän aikana pois. Ja eikös sitä ole jonkin sanonta, että uusi lumi vie vanhan pois…? 😉

 2. 2

  sanoo

  Mulla oli vähän sama idea ensin tulevan kylpyhuoneen kuivantilan jakkaroiksi, mutta saapa nähdä mikä se lopullinen valinta tulee olemaan. Luonnonmateriaalia pitää olla joka tapauksessa. Piste. =)

  • 2.1

   sanoo

   Hyvältä kuulostaa. Noista pölkyistä irtoaa jonkin verran kaarnaa ja roskaa, joten se täytyisi jotenkin ratkaista jos sisälle noita meinaa laittaa…

 3. 3

  sanoo

  Sama juttu täälläkin, pölkyt mielessä. Tontilta kaadettiin juuri puut, joista osa säästetään terassijakkaroiksi lapsille ja aikuisille.

 4. 4

  Minna J sanoo

  Meiltäkin löytyy pölkkyjä katetulta terassilta, ne toimivat oivina varaistuimina sekä sivupöytinä. Tuunasin hieman pölkkyjä viime kesänä. Hioin kuivuneet pölkyt viime kesänä ja maalasin ne mustiksi. Tuli tosi kivat.

 5. 5

  AnKa sanoo

  Pölkyt ovat kiva idea ja varsinkin koivuisena kauniita, mutta suosittelen kehittelemään jonkin suojauksen istuinpinnalle. Pölkky nimittäin noin ollessaan imee ahnaasti veden sisäänsä ja kestää aika kauan, kun kuivuu. Meidän pölkyt ovat tästä syystä jo aikoja sitten menneet pilalle. En tiedä pysyisikö siinä jokin lakka, jos ensin hioisi tikut kunnolla pois?

  • 5.1

   sanoo

   Ahaa…kiitos vinkistä! 🙂 Täytyykin selvitellä miten nuo voisi käsitellä. Mahdollisimman luonnollisesti mielellään.

 6. 6

  sanoo

  Ha haa! Mä oon jo pitkään suunnitellut, että haluaisin meille myös noita koivupölkkyjä. Lähinnä ne kiinnostaisi sisätiloissa, mutta vielä on vähän ollut kyseenalaista, miten ne suojaisi niin etteivät halkeilisi kovin pahasti kuivuessaan…

 7. 7

  Ansa sanoo

  Hyvä, Hyvä! Samaa ideaa täälläkin pukannut.. Kävin nimittäin kerran saunassa, jossa istuttiin kelopölkkyjen päällä. Tavoitteena on saada mökillemmekin jostain kelopölkkyistuimet (sanahirvitys)… 🙂 Mutta olisivat varmasti hyvännäköiset myös terassillakin (joka meillä on käsitelty mustaksi).
  t. harmaa harmaja

 8. 9

  sanoo

  Minulla on myös pölkkyjä terassilla odottamassa
  istuimiksi muuntumista. Kuulemma maalaamalla sahaus
  pinnat voi estää halkeilua..Tiedä sitten. Mun pölkyt
  on haapaa.

  • 9.1

   sanoo

   Ahaa, kiitos vinkistä! 🙂 En vaan millään raaskisi maalata noita…haluaisin säilyttää ne mahdollisimman luonnollisina, mutta en tiedä onko se kovin pitkäikäinen ratkaisu.

 9. 10

  Nimetön sanoo

  Mun haapapölkyt homehtuivat aika pian ja rupesivat kasvamaan jotain möhnää..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *