Pihistä / panosta: tiimalasi

Kodikkuutta tuovat sisustusasetelmat ovat nyt kovinkin suosittuja sisustajien keskuudessa – minimalismista huolimatta. Taidokkaat asetelmat tuovat mielenkiintoa sisustukseen ja niiden avulla on helppo lisätä kerroksellisuutta kotiin. Yksi sisustusesine, jota on viime aikoina näkynyt paljon sisustuskuvissa on tiimalasi. Löysin tällaisen parin:

pihistapanosta_tiimalasi

HAY:n ”Time” tiimalasikokoelmaan kuuluu eri kokoisia tiimalaseja, joissa on käytetty värillistä lasia. Minä olen saanut sen keskikokoisen version siskolta lahjaksi ja se koristaa meidän eteisen lipaston päällä olevaa asetelmaa.

Tähän pihistä-panosta pariin valitsin HAY:n tiimalaseista suurimman koon (korkeus 19,5 cm), sillä se vastasi parhaiten Elloksen ”Monza” tiimalasin kokoa (korkeus 21 cm). Elloksen versiosta on saatavilla vain yhtä kokoa ja se on kirkasta lasia.

Kummasta sinä tykkäät enemmän? Pihistäisitkö vai panostaisitko? Vai ovatko tällaiset sisustusesineet sinusta ihan turhia ylipäänsä?

Translation: I found look-a-likes: hour glasses from Ellos and HAY. Which one do you like more?

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Kumpikin ihania! ..mutta pihistäisin tässä – värillinen lasi ei ole ihan täysillä iskenyt, vaikka sitä joka puolella näkyykin.

  • 1.1

   suvi m sanoo

   Tuo Elloksen tiimalasi on kyllä myös kaunis ja hyvä valinta varmastikin jos ei värillinen lasi sytytä. 🙂

  • 2.1

   suvi m sanoo

   Niinpä. 😉 Tuo Elloksen tiimalasi on kyllä näyttänyt tosi hyvältä myös niissä stailatuissa kuvisa…

 2. 3

  JohannaKoo sanoo

  Mun mielestä nämä esineet ovat täysiä turhakkeita. Onhan noita asetelmia ihan kiva katsella blogeissa ja lehtikuvissa mutta ainakin meillä kertyy pöydille ja lipastojen päälle ihan tarpeeksi tavaraa ilman tällaisiakin. Juuri tästä turhasta ”krääsästä” haluaisin päästä eroon.
  Jos nyt kuitenkin pitäisi valita, ottaisin tuon Hayn tiimalasin. Värilasi viehättää enemmän.

  • 3.1

   suvi m sanoo

   Ymmärrän. Minuakin ahdistaa liika krääsä ja meillä pitäisikin karsia suurella kädellä. Se operaatio odottaa vain tarpeeksi aikaa – ehkä helatorstaiviikonloppuna päästään alkuun. 🙂

 3. 4

  Johanna J sanoo

  Kaunis on tuo Elloksen versio. Mielestäni oleellisin asia eli hiekka ja kaunis muoto erottuvat edukseen kirkkaassa. Väri jakaa esineen liiaksi kahtia.

  • 5.1

   suvi m sanoo

   Voi, onpa ikävä kuulla! Se HAY:n tiimalasi tuntuu kyllä melkoisen ohuelta. Olen yrittänyt varjella sitä ettei menisi rikki…

 4. 6

  sarinna sanoo

  Tykkään esineistä, joilla on jokin käyttötarkoitus, joten tällaiset tuntuvat vähän turhilta. Mies taas tykkää tämän tyyppisistä esineistä. Minä pidän enemmän minimalistisemmasta tyylistä. Joka pinnalla ei tarvitse olla useampaa koriste-esinettä

  • 6.1

   suvi m sanoo

   Aivan, makunsa kullakin. Minäkin ihailen minimalistista sisustusta, mutta omassa kodissa tyyli lähtee aina rönsyilemään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *