Olohuoneessa nyt

Tässä vielä muutama kuva olohuoneemme nykyisestä ilmeestä. Tulppaanit olen jo vaihtanut tuoreempiin, vaikka ovat nuo kulahtaneetkin omalla tavallaan kauniita. Olkkarin sivupöydällä on vielä huonekuusi, joka voi oikein hyvin. Taitaa olla sellainen kasvi, joka sopii tällaiselle viherpeukalon vastakohdalle.

Muuten, olen rustaamassa postausta keittiömme kodinkoneista. Tuleeko teille niihin liittyen jotain kysymyksiä mieleen? Voisin vastata kysymyksiin siinä postauksessa.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Ihanat nuo tyynyt. Mitkä ne on? Liesi kiinnostaa, kun itse haaveilen uudesta…Oikeastaan koko postaus kiinnostaa, kun tekisi mieli vaihtaa koko keittiön koneistus.

  • 1.1

   suvi m sanoo

   Tyynyt on ommeltu Missonin kankaasta ja olen hankkinut ne Sisustuksen Koodista.

   Kiva kuulla, että se keittiön koneet -postaus kiinnostaa. 🙂

 2. 2

  Milla sanoo

  Kaunista! Ihailen kovasti teidän avaraa keittiö-olohuone akselia! Me aletaan kesällä rakentaan ja samansuuntaista tilaa on suunnitteilla.. Saareke on ihan must!

  Kodinkoneista en tiedä, mutta olis kiva kuulla ootko tyytyväinen keittiön toimivuuteen. Lähinnä neliömäärä, kaappimäärä, toimintojen sijainnit jne. Muistan kyllä että oot tehny plussat ja miinukset postauksen mutta kun nyt annoit luvan esittää toiveita 😉

  • 2.1

   suvi m sanoo

   Ok, kiitos vinkistä. Yritän saada postaukseen mukaan jotain yleistäkin keittiön toimivuudesta. 🙂

 3. 4

  Nimetön sanoo

  Kaunista -niin kuin teillä aina! Ja tuota teidän sohvaa jaksan aina vain ihailla! Kauniin muotonsa lisäksi värikin on onnistunut, hyvin tuntuvat siihen sopivan melkeinpä minkä väriset tyynyt tahansa.

  -I-

  • 4.1

   suvi m sanoo

   Tuo soffa on ollut kyllä hyvä hankinta. Miinusta tulee kyllä siitä, että tuo kangas tuppaa nyppyyntymään melko helposti. :/ Mutta tykkään siitä kankaasta muuten kyllä kovasti ja olen tyytyväinen, että valitsin tuon vaaleanharmaan.

  • 5.1

   suvi m sanoo

   Ok, kiitos kysymyksestä. Vastaan siihen sitten siinä keittiön kodinkoneet -postauksessa. 🙂

 4. 6

  eko sanoo

  Hei, minua kiinnostaisi tietää oletteko olleet tyytyväisiä keittiötasoonne? Onko työteliäs pitää puhtaana, tuleeko naarmuja jne, kokemukset kiinnostaa! 🙂
  Kiitos. Ja sori, sehän ei ole kodinkone 😉

  • 6.1

   suvi m sanoo

   Kiitos sinullekin toiveesta. 🙂 Toki voin kirjoitella keittiön tasostakin hiukkasen. Siitä ovat muutkin kyselleet sähköpostitse.

 5. 7

  S sanoo

  Tämä ei nyt liity tähän aiheeseen. Mutta jäin kaipaamaan vanhan blogisi puolelta sitä kun blogilinkit päivittyivät sen mukaan missä oli tuorein postaus. Ei siis olleet aakkosjärjestyksessä. Tämä nyt oli vaan tämmöinen mielipidejuttu.

  • 7.1

   suvi m sanoo

   Samaa minäkin kaipaan. Selvittelen onko mahdollista ”sortata” tuota listaa sen mukaan tällä nykyisellä systeemillä…

 6. 8

  Jonna sanoo

  Aiheen vierestä, pahoittelut. Olen haaveillut tuosta samasta Tolomeo Mega -valaisimesta Rauhalamme olohuoneeseen, mutta pohtinut miltä sen mittasuhteet näyttävät, kun huonekorkeutta on 2.8 m. Onko teillä tuo samainen huonekorkeus? Meillä on toki täysin erityyliset ikkunat valaisimen taustalla (Rauhalan perinteiset, muistaakseni 2.5 m korkeat), että ihan suoraan ei voi verrata.

  • 8.1

   suvi m sanoo

   Juu, meillä on tuo sama huonekorkeus, eli 2,8 m. Uskon, että tuo valaisin sopisi tosi nätisti myös Rauhalaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *