Nurkasta nurkkaan

Täällä vietellään hidasta juhannusaaton aamua. Lueskelen läpi lempiblogeja ja nautin aamukahvia nojatuolin nurkassa. Nyt voinkin julkaista tämän postauksen, jonka olin jemmannut lomaviikon varalle, mutta joka jäi julkaisematta hotellimme hitaan netin takia (en tykkää ajastaa postauksia).

Kuten aiemmassa postauksessa mainitsin, siirtelin olohuoneessa vähän huonekaluja tässä yhtenä päivänä. Uudelleen verhoiltu nojatuoli-rahiyhdistelmämme siirtyi olohuoneen toiseen nurkkaan ja sen vanhalle paikalle siirsin Eamesin kiikkustuolin.

eames_nurkkaus

eames

oh_eames

nojatuoli_oh3

nojatuoli_oh

nojatuoli_oh2

Nojatuoli on nyt sohvaryhmän yhteydessä ja ne muodostavat yhdessä mukavan ”kehän” huoneen keskelle. Jossain vaiheessa käyn vielä poimimassa kimpun luonnonkukkia maljakkoon tuohon pöydälle…

Kommentit
 1. 4

  LinneaB sanoo

  Pienillä harkituilla muutoksilla saa paljon aikaan! Näyttää nätiltä!
  Blogiasi säännöllisesti lukevana olen meinannut jo monesti kysyä tuosta Artemiden valaisimesta. Minulla itsellänikin on sellainen, mutta ongelmana on että pyöreä ”alusta” on aina hieman ilmassa toiselta laidaltaan. Mikä lampun asettelussa on mennyt pieleen??? Toisekseen, mitä lamppua käytät valaisimessa? Suosituksen mukaista ei meinaa mistään löytää…

  • 4.1

   sanoo

   Hmmm…ikävä ongelma tuo valaisimen alusta. Meillä ei ole ollut vastaavanlaista ongelmaa. Ostimme Tolomeo Megan näytekappaleena Sisustuksen Koodista, eli se oli jo kertaalleen koottu, kun saimme sen. Polttimona siinä näyttää nyt olevan normaali 60 W hehkulamppu. En ole edes perehtynyt suosituksiin… (hävettää tunnustaa).

   • 4.1.1

    LinneaB sanoo

    Tavallinen hehkulamppu ei ole tullut mieleenikään! Kiitos loistavasta vinkistä!

  • 5.1

   sanoo

   Matto on Linie Designin ”Asko Mixed”. Linie Desiginia edustaa aika moni liike (googlaamalla varmaan löytää), mutta ainakin Sisustuksen Koodista ja Länna Möbleriltä näitä saa.

 2. 6

  Linnea sanoo

  Hei tee oma postaus tuosta teidän Muuramen tv-tasosta (kuvia ulkoa & sisältä, mitat, mitkä moduulit jne). Mietin tv-tasoa juurikin Muuramelta. Kiitos!

  • 6.1

   sanoo

   Kiva idea! Joutuisin vaan urkkia tiedot Muuramen sivuilta, joten nopsammin selviää, kun katsot sieltä (jos on kiire). Mutta laitan postausidean korvan taakse. Olen nimittäin ainakin aikeissa tehdä tuosta kohdasta huonetta postauksen… 😉

 3. 9

  handy sanoo

  Hei! Upea valo näissä kuvissa 🙂 Kuvien harmonisen värimaailman myötä jäin pohtimaan mitä valkoisen sävyä olette käyttäneet seinissä? entä ovatko valkoiset listanne ns. tehdasvalkoiset vai oletteko itse maalanneet ne? Pohdin näet itse juuri sopivaa, raikkaan valkoista seinänväriä listatalon antiikki valkoiseen listaan.

 4. 10

  Kaisa sanoo

  Hei!
  Olen nähnyt blogissasi joskus ”teko-ohjeen” tuohon teidän sängynpäätyyn. Nyt en löydä sitä mistään… Onko se sinulla vielä jossain tallessa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *