NRO 2

Kivoja sisustusjuttuja voi löytää mistä tahansa. Täytyy vain pitää silmät auki. Eräänä iltana kauppakassista löytyi tämä kakkonen (presidentin vaalit meni jo – tämä ei liity siihen mitenkään). Mankku oli napannut numeron mukaansa Prismasta kahdella eurolla. Numero on taottu raudasta ja se on väritykseltään ruskeanmusta. Vielä ei olla kiinnitetty sitä paikoilleen, sillä meillä on ulkoseinässä pieni, metallin värinen kakkonen – tämä erottuu ainakin paremmin.

Pakko vielä palata alkusanojeni teemaan: löytöjä voi tehdä mistä tahansa, mutta kannattaa myös katsella asioita uudelta kantilta. Miten voisit käyttää jotain ihan toiseen tarkoitukseen luotua esinettä sisustuksessa, tai miten voisit itse kehitellä siitä jotain uutta. Tapasin eilen joukon inspiroivia sisustusbloggareita ja nyt mielessä pyörii jos jonkinlaiset ideat ja kehitelmät. Tämä talonnumero sopisi myös kodin sisälle, esim. osaksi jotain asetelmaa.

Kommentit
 1. 3

  TInkeri sanoo

  hieno! Minkä kokoinen tuo on? Kun näin kuvan ajattelin, että onpa hieno iso kakkonen (korkeus mielestäni 1 m!), mutta eihän se välttämättä olekaan niin suuri….

  • 3.1

   suvi m sanoo

   Numero on n. 20 cm korkea. Jännä, että kuvittelit sen niin suureksi. Mutta eihän tuosta kuvasta kyllä mitenkään hahmota kokoa.

   • 3.1.1

    Tinkeri sanoo

    No, ehkä liiottelin vähän tuon metrin kanssa, koska iso on usein kaunista :). 20 cm:lle on helpompi keksiä sijoituspaikka…

 2. 5

  Aliisa sanoo

  Hei! Olen seurannut blogiasi jo jonkunaikaa, ja mieleeni on tullut useasti seuraava kysymys, johon toivoisin vastausta.:)
  Onko kaikki kotisi tuotteet omianne, vai mainostatteko Sisustuksen koodia tämän blogin kautta? On ruvennut siltä hieman vaikuttamaan.

  • 5.1

   suvi m sanoo

   Kyllä kaikki kotimme huonekalut ovat omiamme ja itse ostettuja ellei toisin mainita. 🙂 Tämä on meidän koti, eikä mikään esittelytalo. 😀 Postaukset, jossa esiintyy blogin kautta saatuja tuotteita, on merkitty tunnisteella ”kampanja”. Pääosin ne ovat tuotteita, joita olen saanut Houm-verkkokaupasta. Koodin tuotteet olemme ihan omilla rahoilla ostaneet. 🙂 Sivupalkissa on Koodi merkitty yhteistyökumppaniksi, sillä se on siskoni liike ja luonnollisesti esiintyy aika paljon blogissani. Jos teen Koodiin liittyvää blogiyhteistyötä, on se merkitty tunnisteella ”yhteistyö”. Valitettavasti nuo tunnisteet näkyvät tällä hetkellä vain sivupalkissa, mutta ovat kyllä tulossa näkyviin blogitekstienkin yhteyteen niin kuin blogeissa on tapana.

 3. 6

  ? sanoo

  Olisiko se sitten ollut järjettömän vaarallista jos sinut olisi tuon numeron kautta yhdistetty taitavaan, humaaniin Haavistoon??? :-O jos numero olisikin ollut 6 olisitko selitellyt samoin..tuskin. Ikävän maun jätti tuo selittävä kaneettisi.

  • 6.1

   sanoo

   Voi hyvänen aika, tuota ei ollut tarkoitettu yhtään noin niin kuin ymmärsit! Voin ihan kertoa, että äänestin kyllä Haavistoa. 😀 Mutta luulen, että osaa ihmisistä alkoi ärsyttää se nro kakkosten viljely nettimaailmassa; lähinnä viittasin siihen.

   • 6.1.1

    Tiina sanoo

    Huoh… Kiihko-haavistolaisia riittää näköjään kommentoimaan tännekin… Menkää jo itseenne 😀 Suvi, eikä sun tod. olis tarvinnut kertoa ketä äänestit 🙂

 4. 7

  sanoo

  Hieno kakkonen! Mäkin ajattelin heti sitä johonkin asetelmaan, mutta olen kyllä miettinyt sitäkin, että talojen numerot on merkitty usein tylsästi ja liian pienellä. Joten hyvä löytö! Sun miehelläsi on hyvä maku 😉

  • 7.1

   suvi m sanoo

   Ajattelin väkertää tuon vielä johonkin asetelmaan ennen kuin laitetaan se ulkoseinään kiinni. Ja olen samaa mieltä siitä, että talonnumerot ovat usein aika pieniä ja huomaamattomia. Ja tietysti siitäkin pitää olla samaa mieltä, että mun miehellä on hyvä maku. ;D

 5. 8

  ? sanoo

  Okei 🙂

  Olen pahoillani kun vedin herneen nenään..jotenkin vain pelottaa kylmän oikeistolaisuuden nousu. 😉

  Se nyt ei, myönnettäköön, kuulu ollenkaan tänne sisustusblogimaailmaan sinällään ja sinun blogisi on aina ollut ihanan lämpöinen ja maanläheinen vaikka puitteet ovatkin upeat. 🙂

  • 8.1

   suvi m sanoo

   Ymmärrän kyllä mitä tarkoitit. On hienoa, että ihmisillä on tunteet ja he kertovat rohkeasti mielipiteensä. 🙂

 6. 10

  sanoo

  mä ostin just samanmoisen mutta seiskan.. ja talon ulkoseinään sekin on menossa. Kahdella eurolla honkkarista. Kaseja ja nollia oli vielä.

 7. 11

  sanoo

  ostinpas itsekin juuri samanlaiset numerot (samaisesta Prismasta) ja meillä ne pääsee olohuoneen seinälle… 🙂

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *