Neilikat

Ihanaa, Prismassa oli tänään neilikoita! Ostan leikkokukat yleensä aina kauppareissujen yhteydessä, joten ruokamarketin valikoimaan on tyydyttävä. Tänään yllätyin positiivisesti. Automaattisesti nappasin valkoisen kimpun. Kotona en enää muistanut mitä muita värejä olisi ollut. No, valkoinen on aina varma valinta.

Neilikat olivat niin pitkiä, että sopivan maljakon löytäminen tuotti vähän päänvaivaa. Katkaisemalla varret lyhyemmäksi en olisi saanut loihdittua kaunista asetelmaa, joten kukat päätyivät ns. sylinterimaljakoihin. Näitä maljakoita tulee harvemmin käytettyä. Jaoin kimput kahteen osaan, joten ruokailutilaan ja makkariin saatiin omat kimput. Kyllä sitä pienestä voi tulla iloiseksi.

Kaunista lauantai-iltaa!

Kommentit
 1. 3

  sanoo

  Valkoiset neilikat on kyllä niin ihania. Olen jo aiemminkin ihastellut sinun kuvia. Mikä niiden salaisuus on? Asetukset, kuvankäsittely, lisäsalama vai ilman salamaa? Ovat niin kauniita ja ihanan valkoisia 🙂 Myös kuvakulmat on omaa silmää miellyttäviä!
  Ja eilinen postauksesi oli kyllä ihan huippu 🙂

  • 3.1

   sanoo

   Voi kiitos mukavasta ja kannustavasta kommentista! 🙂 Otan kuvat aina järkkärillä (Canon 450D) ja säädän asetukset itse. Aiemmin käytin aina 50 mm objektiivia, mutta viime aikoina olen tykännyt käyttää Tamronin 55-200 mm makro-objektiivia. Jos valaistusasetukset ovat pielessä, säädän niitä vielä vähän Photoshopissa (leveleitä ja saturationia). En ikinä käytä kameran salamaa, sillä en pidä salaman kylmästä valosta. Talvisin olen käyttänyt lisäsalamaa ja silloinkin vain niin, että salama osoittaa kattoon.

   • 3.1.1

    sanoo

    Meillä onkin sitten samat kamerat. Itse en vaan osaa vielä lähellekään tarpeeksi käyttää sitä! Ja kiitos tiedoista! Voi olla että minunkin pitää suunnata jossain vaiheessa objektiivikauppaan.. 🙂

 2. 4

  sanoo

  Niin ihanan näköistä! Tykkään ihan hirmusti teidän valkoisesta makkarista, ihana kun itselläkin on nyt kokovalkoinen makkari, vaihteeksi kiva 🙂

  Kuvat on tosi upeita, tunnelma on mahtis.

  • 4.1

   sanoo

   Kiitos sikko! 🙂 Kyllä valkoinen makkari on ihana. On kiva kuitenkin haaveilla muutoksesta. Ihastuin niin siihen kolmiomaiseen tapettiin, mutta ei me nyt ihan heti olla sitä hankkimassa.

 3. 5

  Katariina sanoo

  Hei! Millä maalilla/valkoisen sävyllä teidän valkoiset seinät on maalattu? Näyttävät niin ihanan hohtavan valkoisilta!

  Mukavaa kesää!

  • 6.1

   sanoo

   Kiva jos kestävät kauan. 🙂 Minun kimpussani on muutama neilikka jo alkanut vähän kellastua terälehdistä, mutta pääosin ovat vielä ihan hyvässä kunnossa.

 4. 7

  sanoo

  Ihana blogisi ilahduttaa aina! Makuuhuoneestanne tuli mieleen, että ideapostaus olisi ihana lukulampuista. Mitä lukulamppuja makuuhuoneeseenne olisi sopinut, jos olisitte päätyneet ”perinteisempään” lukulamppuun? Itselle taloprojekti kesken ja blogisi toimii ihanana ideavarastona! Kiitos siis!

  • 7.1

   sanoo

   Kiitos postaustoiveesta! Mielelläni toteutan tämän. 🙂
   Kiva jos olet saanut täältä vinkkejä. Olen iloinen jos voin auttaa jotakuta. 🙂

 5. 8

  Terhi sanoo

  Neilikat ovat kestäviä!
  Floristina toivoisin, että niitä ”arkikukkiakin” haettaisiin myös kukkakaupoistakin, ainakin välillä.
  Moni sanoo, että ottaa sen hienomman kimpun sitten kukkakaupasta mutta valitettava tosiasia on, että sillä joskus haetulla kimpulla ei ammattilainen elä.

  • 8.1

   sanoo

   Voi mielelläni ostaisin arkikukatkin oikeasta kukkakaupasta! Kukkakauppojen sijainti vaan vaikuttaa niin paljon ostopäätökseeni. Ruokaostoksilla on niin helppo vain napata kimppu mukaan, mutta jos esim. samoissa tiloissa olisi oma erillinen kukkakauppa, niin varmasti poikkeaisin siellä.

 6. 9

  Linnea sanoo

  Onko tuo Artekin jakkara tuulettimen alla? Onko kolmejalkainen? Onko teillä enemmänkin niitä?Ajatuksissa on ostaa Artekin jakkara eteiseen mutta nyt jahkailen että kolme- vai neljäjalkainen ja laminaatti vai maalattu puu 😮

  • 9.1

   sanoo

   Juu, kyllä se on Artekin kolmijalkainen jakkara. Meillä on yksi tällainen jakkara. Varmaan nelijalkainen olisi tukevampi, mutta omaa silmääni miellyttää enemmän kolmijalkainen, vaikka se onkin vähän kiikkerä.

 7. 10

  Laura sanoo

  Hei, näyttää tosi kauniilta 🙂 Kenen tuo tosi kaunis taulu on tai mistä?

 8. 11

  SARA sanoo

  Your room is amazing! Where did you find your beautiful striped duvet cover? I love it!

  • 11.1

   sanoo

   Thanks! 🙂 The duvet covers are from H&M Home. They are great, because they have a zipper at the end, so the duvet stays inside the covers.

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *