Meilläkin on ”blogimatto”

Syksyllä meillekin kotiutui ”blogimattona” tutuksi tullut Ikean Stockholm-malliston ”Rand” matto…

stockholm_rand_kids

vago

barbin_oh2

barbin_oh

…tai kotiutui se ainakin tavallaan. Nimittäin Ikean barbikalusteiden mukana, heh. Leikittiin tyttären kanssa sunnuntaina barbeilla ja äitihän se vaan innostui sisustamaan. Kuvissa näkyvä valkoinen sohva ja tuoli ovat minun vanhasta barbitalosta, eli ne eivät kuuluneet Ikean barbihuonekalujen pakkaukseen. On se mukava, että saa taas sisustella barbeillekin! Toki näihin kuviin valikoitui vain tyylikkäimmät kalusteet; suurin osa on edelleen niitä vaaleanpunaisia yleisesti pikkutyttöjen makuun sopivia.

Translation: As so many other bloggers, we also have the Ikea Stockholm ”Rand” rug. Here in Finland we call it the ”blog rug”, since it appears in so many blog photos. However, our version is for barbies. 😉

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Minä jo katsoinkin, että missä kohtaa tämä on teiltä, kunnes tajusin että hetkinen… 🙂 Ehkäpä nukkekodissa asuu joku bloggari!

  • 3.1

   sanoo

   😀 Tuon ”huoneen” rakensin vain tytön huoneen lattialle. Siellähän ne parhaimmat leikit on, pitkin lattioita. 😉

 2. 4

  sanoo

  Haa! En tajunnut ekasta kuvasta että on nukkekoti :), tosi hyviä kuvia! Harmi että nuo Iksun kalusteet on eri mittakaavaa mitä me tarvitaan. Jostain syystä barbieleikit ei nappaa täällä ollenkaan – mikä on harmi, koska mulla on omia vanhoja monta laatikollista jemmassa. Pitää toivoa että tuo toinen kääpiö joskus niistä innostuisi.

  • 4.1

   sanoo

   No voi höh, toivotaan että teidän lapsukaiset innostuu vielä barbeista. Kyllä meidänkin tyttö mieluiten leikkii Lego Friends -legoilla ja Polly Pocket-nukeilla. Vaihtelun vuoksi välillä kelpaa kyllä barbitkin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *