Valkoisen Harmajan kevätarvonnat: Marimekko

Nyt käynnistetään Valkoisen Harmajan kevätarvonnat, joista aiemmin ohimennen mainitsin ”Aitous inspiroi” postauksessa. Aloitus kohdistui sattumoisin aprillipäivälle, mutta tämä ei ole mitään pilaa. Olen pyytänyt kevätarvontoihin mukaan omia lempibrändejäni ja luvassa on mukava arvonta useammalle kevätviikolle. Toteutan arvonnat kuten ”ennen vanhaan”, eli ilman kaupallista yhteistyötä omaksi ja lukijoideni iloksi.

Marimekko-arvonta

Ensimmäiseksi arvotaan ihana sisustussetti Marimekolta:
vihreä Flower-vaasi sekä Basket-koristetyynynpäällinen.

marimekko-ss17-8083

marimekko-ss17-80481

marimekko_palkintoNäin osallistut arvontaan:

Kirjoita kommenttiboxiin miten sinä luot keväistä ilmettä olohuoneeseen.

Ehdit osallistua arvontaan pe 7.4.2017 klo 23.59 saakka, jonka jälkeen arvon yhden onnellisen voittajan. Voittaja julkistetaan sisustusuutisissa su 9.4.2017.

Muista täyttää kommentointilomakkeen sähköpostikenttä, jotta tavoitan sinut mikäli arpaonni suosii juuri sinua. Sähköpostiosoitteita ei julkaista, mikäli osoite on kirjoitettu sille varattuun kenttään.

ARPAONNEA!

EDIT: Osallistumisaika on umpeutunut. Voittajan julkistetaan sisustusuutisissa su 9.4.2017.


Toteutan Valkoisen Harmajan kevätarvonnat lukijoiden iloksi. Arvontapalkinnot ovat lahjoituksia yhteistyökumppaneilta, mutta kyseessä ei ole kaupallinen yhteistyö, eli en itse laskuta kevätarvonnoista mitään. Kyseessä on kevättempaus, johon olen itse pyytänyt yhteistyökumppaneita mukaan. Toki teen edelleen myös kaupallista yhteistyötä eri brändien kanssa – sellaisissa postauksissa on kaupallisen yhteistyön merkintä heti alussa. Kaikesta kivasta ei minusta kuitenkaan aina tarvitse laskuttaa, vaan joskus voi toteuttaa arvontoja ihan vain huvin vuoksi.


Kommentit
 1. 3

  Heidi K sanoo

  Minä luon keväistä ilmette olohuoneeseen tuoreilla leikkokukilla, sekä erilaisilla oksilla (esim. pajunkissat). Lisäksi kevään myötä sohvan sisustustyynyjen sävyt vaalenevat ja heleytyvät.

 2. 5

  Hanna-Kaisa sanoo

  Kevennän yleisilmettä karsimalla ja vaihtamalla esim tekstiilejä kevyempiin materiaaleihin, esim pellavaan. Kukkien ja viherkasvien määrää lisäilen. Tosin ei niitä hirveästi ole sittenkään, mutta silti. En käytä kovin paljon värejä sisustuksessa, mutta keväällä saatan lisätä muutaman väripilkun sisustukseen esim tyynyn päällisen muodossa.

 3. 6

  Lau sanoo

  Kiva arvonta, mukana! Vaaleammilla tekstiileillä ja leikkokukilla luon kodin ilmeen keväisemmäksi 🙂

 4. 8

  Kaisa sanoo

  Vaihdan koristetyynyt pastellin sävyisiin ja torkkupeitot puuvillaisiin. Arvottava maljakko sopisi nyt hyvin meidän keväiseen olohuoneeseen ja tyynynpäällinenkin löytäisi paikkansa meidän kodista.

 5. 10

  Tuuli sanoo

  Karsin tuikkukipot pois ja vaihdan kevyemmät verhot, ehkä myös vaihdan tauluja tai jotain muutan vähän järjestystä. Ihan selkeitä ”joka kevät näin”- asioita minulla ei ole, mutta yleensä jotain uudistusta tai kevennystä tulee tehtyä kevään innoittamana.

 6. 13

  Kati sanoo

  Vaihtamalla tyynynpäälliset ja piensisustusta vaaleampaan ja keväisempään twistiin.

 7. 17

  Maarit sanoo

  Verhot vaihdan tai jätän laittamatta kokonaan, tyynynpäällisiä ja viltin vaihdan, lisäksi ajattelin vaihtaa järjestystä, kuhan saan kantoapua 😉

 8. 19

  jalmari sanoo

  Pesemällä ikkunat! Parasta kun valo pääsee sisään puhtaista ikkunoista.

 9. 20

  sanoo

  Meillä viherkasvit ja leikkokukat on vallanneet olohuoneen kevään kunniaksi! Vielä muutama vihreä tyynynpäällinen houkuttelisi! 🙂

 10. 22

  Satu sanoo

  Hankin tänä keväänä vähän uusia viherkasveja. Perinteisesti myös koivunoksat maljakossa ja tietty vaaleammat tekstiilit sohvalla raikastavat ilmettä. Puhtaat verhot puhtaissa ikkunoissa ovat parasta, jos niin energiseksi itsensä tuntee, että viitsii siihen puuhaan ruveta.

 11. 23

  Hanna sanoo

  Kukkasilla ja pitämällä lasten lelut heidän huoneessaan Kirkkaan Flower-vaasin sain pari vuotta sitten kun esikoiseni syntyi. Vihreää olen haaveillut nyt kuopukseni synnyttyä 3kk sitten.

  Peukut pystyssä arvonnassa

 12. 24

  Tarja N sanoo

  Uusilla viherkasveilla ja leikkokukilla. Lampaantaljat varastoon odottamaan syksyä. Ja kevyemmät verhot. Siinä minun kevät

 13. 25

  Tanja sanoo

  Ykkönen on ikkunoidenpesu. Sitten kukkia fiiliksen mukaan ja keväisemmät tekstiilit.

 14. 26

  Jjenskuu sanoo

  Kevättä olkkariin saa pesemällä ikkunat, jotta kaunis ja kaivattu auringonvalo pääsee siivilöitymään parhaiten sisään. Verhojen vaihto ja oksat tai perjantaipuska tuovat myös ihanaa keväistä iloa 🙂

 15. 27

  Elina sanoo

  Ihana arvonta! <3 Keväinen sisustus vaihtuu tyynynpäällisiä/torkkupeittoja vaihtamalla. Yleensä myös tavaraa karsiintuu ja monenmoista vihreää oksaa/kasvia ilmestyy maljakoihin ja tasoille. Tärkein on tietysti itse kevätaurinko 🙂

 16. 29

  Laura sanoo

  Vaihdan verhot vaaleampiin, jotta valo pääsee kunnolla huoneeseen. Lisäksi olohuoneessa on aina tuoreet kukat 🙂

 17. 30

  Joanna sanoo

  Kynttilät ja paksut viltit pois ja tilalle kukkia ja pastellinsävyjä. Ikkunoidenpesu tietysti kruunaa kevään.

 18. 31

  Tanja sanoo

  Verhot ja tyynynpääliset vaihdan keväisiin väreihin. Leikkokukkia pyrin ostamaan päivittäin. Ikkunat on pestävä pian, jotta valo pääsee sisään( =sälekaihtimet voi nostaa häpeilemättä ylös).

 19. 32

  Sarianna Riikola sanoo

  Keväällä vaihdetaan tai useimmiten ostetaan tyynyjä ja peitteitä, pöytäliinaa ja muita keväisiä sisustusjuttuja joilla saadaan pirteyttä kotiin. Kiva arvonta Marimekolla on todella kivoja kevät uutuuksia.

 20. 33

  Riitta sanoo

  Olen vaihtanut tyynyt ja olohuoneen maton vihreän sävyiseksi.
  Tulppaanit kuuluvat kevääseen.

 21. 35

  Reetta sanoo

  Kevät tulee meidän olohuoneeseen värikkäämmillä tyynynpäällisillä, viherkasveilla sekä pirteän keväisillä leikko- ja sipulikukilla <3

 22. 36

  Carita sanoo

  Tuoreet kukat ja viherkasvit piristävät keväällä. Vaihdan myös olohuoneen tyynynpäälliset ja torkkupeiton.

 23. 37

  Satu sanoo

  Lähinnä tekstiileillä, viherkasveilla, kukilla ja puhtailla ikkunoilla. Pienet jutut saa ihmeitä aikaan

 24. 41

  Anna-Mari sanoo

  Kevätilme tulee väreillä, joita saa näkyä tekstiileissä ja kukissa, sekä viherkasvien virkistyminen lisääntyvästä valosta. Usein keväällä tulee hankittua myös uusia ruukkuja ja kasveja sekä sisälle että ulos. 🙂

 25. 44

  sanoo

  Olohuoneestamme avautuu isoista ikkunoista suora näkymä pikku parvekkeelle. Kun sinne laittaa keväällä ensin pääsiäistunnelmaan sopivat narsissit, sitten vaihtaa ihaniin orvokeihin ja lopulta kesän kukkiin ja hyötykasveihin, niin on se paras sisustuksen tunnelmanluoja myös olohuoneeseen.

 26. 46

  Johanna sanoo

  Kun kevät aurinko alkaa paistamaan päivisin enemmän on aika pestä ikkunat, vaihtaa puhtaat pellava verhot ja käydä hakemassa leikkokukkia maljakkoon koivunoksien seuraksi. On ihanaa seurata kun koivun oksiin puhkeaa pienet hiirenkorvat. Siitä jos jostain tulee niin keväinen fiilis. Ihanaa kevättä sinulle 🙂

 27. 47

  Ilopilleri sanoo

  Vaaleat sisustustyynyt ja verhot luovat keväistä tunnelmaa olohuoneeseen. 🙂

 28. 48

  Riitta sanoo

  Keväällä vaihdan tyynynpäälliset, ostan leikkokukkia maljakoihin ja kynttilöiden väri vaihtuu kirkkaisiin: keltaiseen ja vihreään. Myös punaiset lasiesineet vaihdan keltaisiin. Toisinaan vaihdan myös verhot. Myös torkkupeitot pääsevät kesäunille, vain yksi ohut jää sohvannojalle viileiden päivien varalle.

 29. 49

  Anna sanoo

  Keväisen tunnelman kotiin luo kauniit kukat ja uudet sohvatyynyt. Ehdoton keväinen tuulahdus tulee kun ikkunaverhot pysyvät koko ajan auki ja kevätaurinko pääsee tulvimaan sisään ❤️

 30. 50

  Lissukka sanoo

  Mä tuon kotiin kevätfiilistä pesemällä ikkunat, niin aurinko pääsee ihanasti paistamaan sisälle. Sekä tietysti keväisillä sisustustyynyillä ja kukilla <3

 31. 51

  Anna-Mari sanoo

  Kevätsiivous ikkunanpesuineen raikastaa kyllä kodin täydellisesti! Vaihdoin jo vaaleammat matot, muuten tekstiilit pysyy samoina. Sellaista karsimisintoa on aina kevään kynnyksellä..näkösällä on vähän tavaraa, simppelit kauniit jutut pääsee oikeuksiin. Viherkasvit myös ihania, ovat heränneet taas talven jäljiltä puskemaan uusia alkuja ja lehtiä! ihana arvonta ja huikeat palkinnot!!

 32. 52

  Pilvi sanoo

  Viherkasveilla ja tuoreilla kukilla saa helpoiten piristettyä sisustusta. Sisustustyynyillä on myös helppo saada vähän väriä ja eloa. Etenkin vihreä väri kiehtoo näin keväisin!

 33. 53

  johanna sanoo

  Tekstiilien vaihto alkaa: nyt jo vaihdoin raikkaita kevätvärejä tyynyjen päälle, seuraavaksi mattojen vuoro

 34. 55

  Hennis sanoo

  Kukilla, kynttilänjalkojen piilottamisells ja keveämmillä väreillä/tekstiileillä.

 35. 56

  Helena sanoo

  Tilasin vaaleanvihreän pellavaverhon olohuoneeseen, joten maljakko sopisi kauniisti sen pariksi. Vaihdan vielä ehkä tyynynpäälliset ja hoidan viherkasvit kuntoon talven jäljiltä. Kevään valoisuus kirkastaa sekä kodin että oman fiiliksen.

 36. 58

  Hippu sanoo

  Kevätilme vaatisi perusteellisen siivouksen ja raivaamisen ja loppusilaus uusilla huonekasveilla!

 37. 59

  Katri K. sanoo

  Kevät tulee kotiin iloisen värisillä tekstiileillä, uusilla kasveilla ja kauniilla kukkasilla. 🙂

 38. 62

  Mari sanoo

  keväinen ilme lähtee siivouksesta ja ikkunoiden pesusta, sisään tulvivasta valosta! Sitten vaihdetaan raikkaat tyynynpäälliset ja tänä keväänä ajattelin vaihtaa myös verhot. Kukat tuovat keväistä ilmettä, niin leikkokukat kuin myös sipulikukat.

 39. 65

  Riikka sanoo

  Kaikki vihreä on ”pop”! Kukat, kasvit, uudet tyynynpäälliset, ihanan raikasta!

 40. 67

  Anitta sanoo

  Minä en varsinaisesti tee mitään , ehkä jotain kukkia pöydälle. Samoilla mennään kesät talvet! Aurinko ja siivous tuo kevättä sisällekkin!

 41. 68

  sari sanoo

  Kevät meillä hiipii pikkuhiljaa, mutta tekstiilit vaihdan keveimmiksi, huollan ne muutamat kasvini, joita olkkarista löytyy, laitan tuoreita leikkokukkia ja vaihtelen huonekalujen paikkaa. Aurinko näyttää kaikki liat, joten tehostan myös viikkosiivousta. Lisääntyvä valon määrä, ihana kevät!

 42. 70

  AnnaH sanoo

  Keväinen ilme tulee kotiin itsestäänkin valon lisääntyessä, lisäksi tuon oksia luonnosta ja viherkasveja olen hieman lisäillyt, kuten moni muukin sisustaja=).

 43. 72

  Sara sanoo

  Sisustus muuttuu keväisin meillä vaaleammaksi, ja vaihdan huonekalujen paikkaa – tosin sitä teen pitkin vuotta. Kukat raikastavat huoneen ilmettä.

 44. 73

  Minna sanoo

  Kukilla, viherkasveista ja tekstiileillä. Tänä keväänä sohvatyynyistä löytyy vihreää

 45. 74

  Elma sanoo

  Kukkia ja oksia mahjakoihin, tummat tyynynpääliset vaihtoon, taljat varastoon ja tietysti ikkunoiden pesu!

  – Elma –

 46. 75

  Taru sanoo

  Yleisesti erilaisilla somisteilla (kukkaa, pöytäliinaa ym.) Tuosta tyynynpäällisestä olen haaveillut, samoin maljakko vaikuttaa freesiltä.

 47. 77

  Nonnuska sanoo

  Pesen ikkunat, vaihdan koristetyynynpäälliset vaaleampiin sävyihin, ostan kukkia ja nostan kaihtimet ylös

 48. 78

  Pia sanoo

  Keväisillä kukkasilla ja tekstiilien vaihdolla. Ja keväthän ei tule ennen kunnon kevätsiivousta ja sormien upottamista multaan

 49. 79

  Paula sanoo

  Kiva arvonta! kuten aikaisemmatkin, eikä lainkaan haittaisi vaikka olisi yhteistyö ja laskuttaisit:D Blogissasi on hyvä tasapaino, todella hyvin tehty sisältö eikä mitään ristiriitaa oman tyylisi ja yhteistyössä esittelemiesi tuotteiden välillä. Kiva lukea:)
  Kevätilmettä luon kasveilla ja kevyemmillä väreillä.

 50. 80

  Pia sanoo

  Keväisillä kukkasilla ja oksilla, sekä tekstiilien vaihdolla. Ja keväthän ei saavu ennen kunnon kevätsiivousta ja sormien upottamista multaan

 51. 81

  SW sanoo

  Kevään tuon olohuoneeseemme vaihtamalla raikkaammat verhot ja sisustustyynyt, nyt lempparini on vihreä tiiliskivi marimekolta! Sekä tietysti tuoreilla kukilla (Unohtamatta kevätsiivousta!)

 52. 82

  pimassou sanoo

  Luon keväistä ilmettä olkkariin versonvihreillä sisustustekstiileillä. 🙂

 53. 83

  Anne Koskela-Laakso sanoo

  Kevätilmettä tyynyillä ja kynttilänjaloilla, leikkokukilla. Koivunoksat ja muut ovat allergiaperheessä nou-nou.

 54. 85

  Laura sanoo

  Kevätilme olohuoneeseen syntyy valkoisilla pellavaverhoilla, tulppaaneilla, ruukkunarsisseilla ja siivoamalla. ☀️

 55. 87

  Marjo sanoo

  Leikkokukilla, viherkasveilla -usein kevään tullen tulee hankittua jokin uusi piristämään vihreää joukkoa – ja kevyemmillä tekstiileillä

 56. 88

  sanoo

  Aurinko tuo meille kevään, mutta sen lisäksi aloitan tavaran karsiminen. Hetkellisesti värikkäämmät verhot ikkunaan. Mitä enemmän kesää kohti mennään niin sitä vähemmän tekstiilejä löytyy. Matot rullaan talviteloille ja verhot poistan ikkunoista. Viltit kaappiin ja sohvatyynyt minimiin. Lisäksi kukkien mullan vaihto ja kynttilöiden vaihtaminen maljakoihin. Tietysti leikkokukat ja omenapuun oksat tuovat vihreyttä ikkunoista tulvivan kevään lisäksi.

 57. 89

  Maya sanoo

  Ihana arvonta!

  Kevät näkyy kodissani karsimalla tavaraa sekä tummia värejä vähemmäksi. Nostan muutaman keväisen tyynyn sohvalle. Piilotan osan kynttiläjutuista kaappiin. Panostan viherkasvien hyvinvointiin. Ja kauppamatkoilta usein mukaani tarttuu kaunis kukkakimppu. Pienillä simppeleillä jutuilla kevätilmettä!

 58. 91

  Sirpa sanoo

  Raikkaan keväisen ilmeen saa vaaleammilla tekstiileillä ja leikkokukilla. Valkoiset tulppaanit ja muutama keltainen gerbera joukossa ”aurinkona” tuovat kevään kotiin. Myös tete narsissit sisällä ovat keväinen piristys, vaikka eivät lämpimässä kauan kestäkään.

 59. 92

  Salla K. sanoo

  Joka kevät tulee tarve päästä turhasta tavarasta eroon ja saada uusia viherkasveja. Sisustuksessa en kauheasti muuta mitään, ehkä vaihdan sohvatyynyt väriltään vähän kirkkaampiin.

 60. 93

  Tuija sanoo

  Kevään aikana jo lisääntyvän valon myötä saa värit pieninä paloina innostumaan..sesongin mukaiset juhlat, pääsiäinen ja vappu tuo myös inspiraatiota. Vihreä, keltainen muun muassa raikastavat kivasti muuten aika musta-valkoista kotia.

 61. 95

  MimmaU sanoo

  Leikkokukilla ja avaamalla sälekaihtimet kunnolla auki, jotta aurinko pääsee sisään.

 62. 96

  Hanna sanoo

  Vaihdan tyynynpäällisiä vaaleaan pastellisiin sävyihin ja keväisiä oksia maljakkoon. Pölyjen perusteellinen pyyhintä ja ikkunoiden pesu raikastaa myös keväistä ilmettä.

 63. 97

  merjasusanna sanoo

  Ikkunoiden pesulla, suihkuttamalla pölyt pois viherkasveista, sekä lisäämällä hieman väriä leikkokukkien, sohvatyynyjen tai sisustusesineiden muodossa.

 64. 98

  Hanna sanoo

  Sohvatyynyt vaihdetaan pastellisävyihin,viherkasveja taas enemmän,jospa ne säilyis hengissä ja puhtaat ikkunat sekä paljon auringon valoa. Se on siinä. ☺

 65. 99

  Tiina sanoo

  Mulla on valkoiset pellavaverhot, jotka kokivat jo kevätpesun ja hohtavat nyt puhtaina. Seuraavaksi ikkunoidenpesu ja tekstiilien tuuletus. Villainen torkkupeitto menee pian kaappiin odottamaan syksyä ja tilalle tulee puuvillainen. Mitään uutta en tänä keväänä hanki, mutta jo olemassa olevasta Marimekon kukallisesta kankaasta ajattelin ommella koiralle pedin. Voi olla, että vaihdan myös joidenkin viherkasvien paikkaa. Yleisesti ottaen jo lisääntynyt valo tuo tuo kevättä sisään olohuoneeseen. 🙂

 66. 101

  Pia sanoo

  Vaaleammat verhot ikkunoihin ja sohvatyynyt vaihtoon samalla. Silausta luo keväiseimmät ruuat talven jälkeen onpa muuten ihana arvonta!!

 67. 106

  Maamu sanoo

  Ihana arvonta! Keväistä ilmettä luon kukilla, vaaleammilla väreillä sekä uutteralla siivoamisella Kun valo lisääntyy, olen huomannut siivoavani ja järjesteleväni enemmän.

 68. 107

  Elsa sanoo

  Raikkaan värisillä leikkokukilla 🙂 erityisesti tulppaanit tuo kevään tuntua.

 69. 108

  Suski sanoo

  Leikkokukat ja ikkunoitten pesu. Keväinen vaihtoehtoilme syntyy myös, kun lapset jättävät vappupallot ja muut härpäkkeet pyörimään olohuoneeseen…

 70. 109

  Kaisu sanoo

  Asutaan pienessä kaksiossa ja olohuone on melko tiivis, että kamalan paljon en mahdu sisustamaan. Kuitenkin valoa tulvii todella paljon asunnon ihanista ikkunoista! Kevään tuon koko kotiin ja varsinkin olohuoneeseen pesemällä ikkunat ja vaihtamalla sohvatyynyjä keväisemmiksi ja pirteämmiksi. Viime keväänä juuri ompelin pentikin hortensia kankaasta meille uudet sohvatyynynpäälliset. Lisäksi kevääseen kuuluu kukat! Nyt tällä viikolla hankin narsisseja ja satuinpa myös stockmannilta löytämään aivan ihania kirsikanpuun oksia! 🙂

 71. 110

  Monica sanoo

  Tyynynpäällisillä ja viherkasveilla tai kukilla. Tällä viikolla leikkasin sireeninoksia maljakkoon ja voi miten kauniita ovatkaan 🙂

 72. 111

  Salli sanoo

  Mukaan arvontaan ja uusilla verhoilla ja tyynyillä keväistä ilmettä.

 73. 113

  SariF sanoo

  Olohuoneen kevätilme syntyy pastellisilla tyynynpäällisillä, tuoreilla leikkokukilla ja kepeillä asetelmilla.

 74. 116

  sini sanoo

  Ehdottomasti väreillä! Tumman talven jälkeen kevään tullen tulee hempeämmät värit kehiin

 75. 118

  Heidi sanoo

  Luon keväistä ilmettä olohuoneeseen kauniilla kukilla ja pastellisilla värisävyillä sisustuksessa.

 76. 119

  Annakoo sanoo

  Kukilla ja vaihtamalla asetelmia keväisimpiin eli – vaaleampiin 🙂

 77. 120

  SannaV sanoo

  Vaaleat tekstiilit ja valon päästäminen sisälle. Kynttiläjutut sivummalle odottamaan seuraavaa pimeää aikaa. Leikkokukat ja erilaiset oksat tuovat myös keväistä fiilistä.

 78. 121

  Katja sanoo

  Juuri ennen tämän postauksen lukemista ompelin uuden keväisemmän verhon – tietenkin Marimekon

 79. 122

  Hanna sanoo

  Kiva arvonta, kiitos! 🙂

  Vaihdan kynttilänjalat kevyempiin, kukkia tai oksia pitää olla maljakossa ja aurinkoisina päivinä nostan kaihtimet kokonaan ylös.

 80. 126

  Vilperttiina sanoo

  Siivoamalla ja raikkailla luonnonkuituisilla tekstiileillä. Omasta pihasta otan Kirsikkapuun ja Luumupuun oksia maljakkoon ja sitten saa kevät tulla.
  Ihan huippu arvonta ja mukana ollaan.

 81. 129

  Kata sanoo

  Keväisillä tyynynpäällisillä, varsinkin pastelliväreistä tulee keväinen mieli. Keveämmillä verhoilla sekä kukilla tietenkin. 🙂

 82. 130

  Emppu sanoo

  Ehdottomasti paras tapa on jättää kaihtimet auki, jotta kevätvalo pääsee sisälle. 🙂 Samalla se inspiroi kevätsiivoukseen, ikkunanpesu odottaa..

 83. 131

  Annu sanoo

  Pesen ikkunat, vaihdan tyynyt ja tekstiilit keväisiin väreihin, poistan liiat kynttilänjalat ja taljat. Freesaan viherkasvit ja asettelen leikkokukkia maljakkoon.

 84. 132

  Jenni A sanoo

  Tyynynpäälliset ja muut sisustustekstiilit vaihtuu värikkäisiin, kukkia tulee hankittua. Pieniä juttuja, mutta piristävät paljon!

 85. 133

  Sanna sanoo

  Nostamalla kaihtimet heti aamusta ylös, jotta luonnon valo pääsee sisälle. Kukkia maljakoissa ja tekstiileissä raikkaampia värejä 🙂

 86. 135

  Niina sanoo

  Ihana arvonta! Olohuoneeseen kevään tuovat kepeän sävyiset tekstiilit lähinnä tyynynpäällisissä, kukkaset sekä näin pääasiäisen aikaan pajunkissat.

 87. 136

  sanoo

  Kyllähän ne kevään tuojat ovat valo, sohvatyynyjen päivitys ja tänä vuonna itselleni valkoiset pellavaverhot, jotka ripustin olkkariin. Basket-päällisen ostin juuri eilen, mutta en yhtään laittaisi vastaan, vaikka näitä olisi enemmänkin, sillä kesäterassille on tulossa pehmeä köllöttelypesä

 88. 137

  sanoo

  Ihana arvonta! <3 Meillä vaihtuu kevään myötä tekstiilit, sekä pienet sisustusesineet keväväreihin, tällä hetkellä lemppari on vaaleanpunainen raikastettuna tumman harmaalla. Lisäksi viikkokimpussa näkyy keväisiä kukkia ja oksia. 🙂

 89. 140

  Viv sanoo

  Kevään houkutteluun minulla on seuraava resepti: kevätsiivous, ikkunoiden pesu heti kun säät sallii, ikkunaverhojen vaihto, parvekkeen siivoaminen, narsisseja koristeeksi olohuoneeseen ja partsille sekä kukkivia oksia maljakkoon eteiseen.

 90. 141

  Pihka sanoo

  Meillä saa toistaiseksi riittää sisustustyynyjen vaihto vaaleampiin sävyihin. Täällä huseeraa joka paikkaan ehtivä ja yltävä taapero joten sisustusesineet ja kukat on vielä pannassa.

 91. 142

  LauraK sanoo

  Kukat, varsinkin tulppaanit ovat ihanan keväisiä. Myös pastellivärit tuovat keväistä tunnelmaa.

 92. 143

  Kaijariitta sanoo

  Tekstiilit vaihtuu keväisiin ja yleisilmettä kevennän, eli turhakkeet pois tai ainakin järjestykseen. Jotakin uutta tulee myös shoppailtua.

 93. 144

  Johanna sanoo

  Vaihdan tyynynpääliset ja torkkupeitot vaalean värisiin ja ostan tuoreita kukkia viikottain.

 94. 145

  Heli sanoo

  Kaipaan joka kevät raikastusta olohuoneeseen: auringon ensisäteiden myötä on ihan ensiksi pestävä ikkunat ja verhot, sitten vaihdettava pimeään vuodenaikaan kuuluvat ”pehmeät ja kotoisat” tekstiilit keväisen ”reippaisiin ja pirteisiin”. Kerään maljakkoon puunoksia ja varpuja. Keväisin myös intoudun siivoamaan ahkerammin ihanan tuoksuisilla tuotteilla, esimerkiksi Methodin verigreippi-puhdistusspray antaa ihanaa raikkautta kotiin!

 95. 146

  Anne sanoo

  Verhot ja tyynynpäälliset menee vaihtoon, myös huonekalujen paikat voivat vaihtua.

 96. 148

  Heli sanoo

  Siivoan talvenaikana kertyneet sisustuslehtipinot yms. pois näkyviltä ja tietenkin kevennän ilmettä ajankohtaisilla kukilla ja kasveilla.

 97. 149

  Saippehan sanoo

  Kukilla, tyynynpäällisillä ja paksu torkkupeitto vaihtuu keveämpään. Kynttilät tekee myös mieli pukata kaapin perälle. Upea arvonta! Mukana ehdottomasti.

 98. 150

  Nina sanoo

  Keväistä raikkautta tuon värikkäillä tekstiileillä sekä kukilla. Välillä vaihdan verhotkin jos siltä tuntuu. Kaihtimet pidän myös ylhäällä jotta kaikki valo pääsee kodissa kylpemään 🙂

 99. 152

  Minttu sanoo

  Siivous tuo kevään kotiin. Aina ei tarvitse ostaa uutta, tavaroiden karsiminen on hyvä keino sekä kukat ja luonnon oksat.

 100. 154

  Virva sanoo

  Värikkäillä tekstiileillä ja kukilla. Meillä on myös isot ikkunat ja valo pääsee hyvin sisälle. Oi ihana kevät on on täällä! Vaikka parhaillaan räntää sataakin.. 😉

 101. 160

  Jaana Asunmaa sanoo

  Ekaksi meillä siivotaan ja raivataan näin keväälle tilaa valaista koti

 102. 162

  Maikkis- sanoo

  Kukilla, koristetyynyjen vaihtamisella ja uusien verhojen ostamisella. Ihana arvonta, mukana <3

 103. 163

  Paula sanoo

  Keväisen tunnelman ja ilmeen luon tuoreilla leikkokukilla, rairuohon kylvän jo myös hyvissä ajoin.Kirkkaat tekstiilit luovat myös raikasta keväistä tunnelmaa. Aurinko pääsee myös kruunaamaan kokonaisuuden puhtaista ikkunoista joista sälekaihtimet on nostettu ylös.

 104. 164

  Annukka sanoo

  Ikkunoiden pesu on ihan ehdoton ja uusia tuoreita huonekasveja. Ja onhan tässä nyt jo perinteeksi muodostunut sekin, että huonekalujen järjestystäkin on aina vähän muutettu. Keväisin into kodin uudistukseen on korkeimmillaan

 105. 165

  Maija sanoo

  Meille syntyy kevättyyli raikastamalla ja keventämällä. Lisäksi aina tuoreet leikkokukka-asetelmat kuuluvat asiaan

 106. 166

  Tiina Karri sanoo

  Minä luon keväistä tunnelmaa sisälle ensinnäkin pesemällä ikkunat. Sitten tuon sisälle omenapuun ja kirsikkapuun oksia, kaupasta tulppaaneja mustikanvarpujen kaveriksi maljakkoon. Lisäksi tekstiileitä päivitän keväisemmiksi 🙂

 107. 168

  Sari sanoo

  Keväällä kaipaa niiiiin auringon valoa, että pesen ikkunat ja vaihdan verhot ja kiitoksena uurastuksesta ostan vielä itselleni kauniita kukkia.

 108. 170

  Lauren sanoo

  Perusteellisella kevätsiivouksella ja kauniilla kukilla. Uusi, raikas huonetuoksu kruunaa tunnelman.

 109. 171

  HannaL sanoo

  Leikkokukat maljakossa tai sipulikukat ruukussa luovat tunnelman. Tätä täydennetään vielä vaaleilla sävyillä tyynynpäällisissä.

 110. 173

  Claudia sanoo

  Kevennän ilmettä, taljat varastoon. Ripaus keltaista tyynynpäällisiin keväällä, kesää kohti vaihdetaan vaaleanpunaiseen. Iso karvalankamatto vaihtuu ohuempaan, puuvillaiseen. Vihreyttä kukilla ja tulppaaneja maljakkoon kun pääsiäistä kohti mennään. Uusi hankintani amppeli ja sinne aloe vera.

 111. 174

  Nalle sanoo

  Vaihdan vähän vaaleammat tekstiilit, varsinkin verhot. Valo pääsee sisään!

 112. 175

  Dora sanoo

  Maljakkoon oksia, kevätkukkia ja mustikanvarpuja. Raikkaat sohvatyynyt, joissa mielellään hentoa väriä. Tänä keväänä uutena juttuna metallinen kasviritilä seinällä, jonka koreihin laitoin kaupan yrttejä.

 113. 176

  Annika sanoo

  Sohvatyynyt vaihtuvat, tulppaaneja maljakkoon ja pölyt pyyhin tasoilta+telkkarista 😉

 114. 179

  Marianne sanoo

  Meillä on tänä keväänä löytänyt vaaleanpunainen mukaan olohuoneen harmauteen. Ruususisustustyyny ja hortensia niin ikään vaaleanpunaisessa ruukussaan.

 115. 180

  Laura sanoo

  Kukilla/ viherkasveilla, raikkailla tekstiileillä ja kunnon siivouksella .

 116. 181

  Riida sanoo

  Poistan ikkunoista verhot,pesen ikkunat,vaihdan maton.Keväisiä kukkia ja iloista mieltä!Siinä kodin kevätmielen tuojat!

 117. 183

  Annna sanoo

  Päivitän kotia ja olkkaria kevääseen siivoamalla pölyt pois! Aurinko saa paistaa puhtaisiin nurkkiin.

 118. 184

  Satu sanoo

  Siivoamalla: ikkunat puhtaaksi, tekstiilit raikkaaksi jne
  Kynttilät ym pakataan kaappeihin ja leikkokukkien väritys muuttuu henpeämmäksi.

 119. 186

  Irkku sanoo

  Kukat on se tärkein juttu <3 ja värit myös 🙂 sopivissa määrin! Keltainen on mun oma lemppari mut myös muut pienet väripilkut saa mielen keväiselle fiilikselle:)

 120. 187

  Lensku sanoo

  Vaihtamalla olohuoneeseen vaaleamman maton sekä koristetyynynpäälliset. Ripaus vihreää sisustukseen ennenkuin ikkunanpesurumba alkaa.

 121. 188

  Heta sanoo

  Ihana arvonta! Kevennän kukilla ja vaaleammilla tekstiileillä. Taljat ja raskaat viltit varastoon.:) Mukavaa kevättä!

 122. 190

  Maarit Pasonen sanoo

  Tietysti ensin pesemällä ikkunat, sohvatyynyihin ripaus oranssia ja ihanan keväistä vihreää. Kotimaisia tulppaaneja maljakkoon.

 123. 191

  Merja sanoo

  Vaihdan maton, tyynyjen päällisiä, sisustusesineitä. Iittalan tuikkukippojen värit vaihtuu keväisemmäksi, samoin talvinen sohvan villahuopa kevyemmäksi. Karsin ja vaihdan esineiden paikkoja ja sommittelen uusia kokonaisuuksia.

 124. 193

  HeidiS sanoo

  Ihana kevään kirkas auringonvalo siivilöiden villejä varjojaan kotiin, ikkunanpesun jälkeen kauniita keväisiä kukkia vaikkapa ranskalaisia tulppaaneja esille tuomaan hyvää kevätmieltä ja viherkasvien multien vaihtoa tai uusien hankinta pimeän talven jälkeen, iki-ihanassa puhtaassa ja raikkaassa kodissa tulevan kesän odotuksen aistimista, HeidiS

 125. 194

  Vuokkis sanoo

  Koristetyynyt vaihtuu kevyempiin väreihin, samoin torkkupeitot. Kynttilöiden ja tuikkujen tilalle kukkia.

 126. 196

  Milamoon sanoo

  Leikkokukkia sekä yrttejä nauttimaan kevätauringosta työtasolle ja pöydille. Lisäksi mm. tyynynpääliset pääsevät vaihtoon. 🙂

 127. 197

  Sanna sanoo

  Luon kevätfiilistä olkkariin siivoamalla ja pesemällä ikkunat. Lisäksi vaihdan koristetyynyjen päälliset keväisemmiksi ja valitsen maljakkoon keväisiä kukkia. Ostin hiljattain ruukussa kasvavan jasmiinin, jonka varret oli kieputettu pyöreän tuen ympärille. Purin kieputuksen, kun halusin luonnollisemman ja villimmän vaikutelman. Nyt kasvi on rottinkisessa seinätelineessä ja rönsyää ihanan villisti, bonuksena vielä jasmiinin ihana tuoksu.
  Toivottavasti tärppää arvonnassa, palkinnot ovat ihanat!

 128. 198

  Pia sanoo

  Korjaamalla kynttilät ja lyhdyt pois ja lisäämällä viherkasveja tai oksia. Lisäilen myös vaaleampia koristetyynyjä. Keväinen auringonvalo on kova ja kodin puhtaus on myös tärkeä.
  Pia

 129. 199

  sanoo

  Tosi kiva arvonta

  Meillä kevät näkyy kovin samalla tavalla kuin muillakin, tyynynpäälliset vaihtuvat vaaleamoiin sävyihin. Kukkia meillä on läpi vuoden enemmän tai vähemmän, keväällä niidenkin värit kirkastuvat ja kimpoujen ilme kevenee. Mutta ihan ehdottomasti parasta on puhtaat ikkunat, ja vielä kaihtimet ylös, jotta kaikki valo pääsee tulvimaan sisään.

 130. 200

  tiitu sanoo

  Pesen ikkunat ja annan kaiken valon tulla sisään. Vähän kukkia maljakkoon ja se on siinä!! Tiitu

 131. 201

  Viveka sanoo

  Pörröiset torkkupeitot ja sohvatyynyt piilotetaan komeroihin ja turkoosit tekstiilit kehiin. Myös kynttilät ja tuikkulyhdyt vaihtuvat kesäväriini. Nukkamatto saa vaihtua myös sileään ja ruokapöydän liina raikkaampaan sävyyn. Valitettavasti tämä kaikki on vielä tekemättä.

 132. 203

  Hkhauki sanoo

  Pesen ikkunat, kylvän chilin ym. siemenet ikkunalaudalle itämään ja ostan leikkokukkia!

 133. 204

  Lotta N sanoo

  Ihana arvonta! Minä tuon kevään tulppaaneilla ja hempeillä väreillä, esim. sohvatyynyihin tai käsipyyhkeisiin.

 134. 205

  Kristiina sanoo

  Kynttilät poltetaan pois, yritetään siirtää tavaroita pois tieltä ja poistaa turhia. Kukkia…

 135. 206

  petra sanoo

  Leikkokukilla ja pehmeän pastellisilla sävyillä. Raikkaat tekstiilit ja keveä yleisilme tuo keväisen fiiliksen.

 136. 208

  eerika sanoo

  Kevät tulee, kun vaihtaa sisustuksen värejä keveämpiin ja lisää viherkasveja, kaikki tummat ja talviset tavarat saa laittaa varastoon. 🙂

 137. 209

  Jussina Hiillä ! sanoo

  Nyt kun olen huomannut ensimmäiset kevään kiehtovasti kimmeltävät auringonsäteiden kyydittämät lämmönkipinät ihollani, niin tulisuuteni sytyttämin keväänmerkein intohimoni hehkun kyyditsemät odotuksen tunteen aavistukset saavat siivousvimmani äärimmäisen tarkaksi, kaikista ihanista kevään tuoksuista, joita pesuaineista märkä käteni kuljettaa säämiskän hiljaa koskettaen huonekalujen kaartuvilla pinnoilla, sekä villinä vapautan kevään ensimmäiset siemenet ruukkuihin, odotuksen tyyneyttä pyydystämällä ajatuksistani yritän keskittyä mieleni tallettamiin kukkivien kukkien aistia hiveleviin muistoihin, jotka saavat vartaloni herkkyydestä värähtelevän keväisen vehreyden kietoviin tunteisiin … tuntuu kuin olisin hurmiossa keväisestä heräämisestä, yritän päästä nuuhkaisemaan jokaisen nupun tuoreuden tuoksua ja asettelemaa herkän kukan auringon lämmittämän ruukun syvyyksiin suojaan. Joka kevät myös saa poskeni hehkumaan ikkunan pesijöiden herkkä liikehdintä , joka sulavasti heijastelee sälekaihtimien liikehdinnän myötä, silloin olen intoa täynnä saada ikkunan kirkkaus avautumaan auringonsäteiden edestä omallakin säämiskällä. Mutta sinulle iloisia kevääntuoksuisia siivoushetkiä ! :)))

 138. 210

  Tiina sanoo

  Ikkunoiden pesu, pastelliset värit tekstiileihin ja tavaroiden karsiminen talven jäljiltä. Siinäpä se 🙂

 139. 211

  Leena V. sanoo

  Kukilla ja keväisimmillä tekstiileillä, lampaantaljat laitan varastoon.

 140. 213

  Aava sanoo

  Pihan pensaista oksia maljakkoon. Heleitä värejä tyynyihin. Vähennän esillä olevia esineitä.

 141. 214

  Raiju sanoo

  Ikkunoiden pesun jälkeen vaaleat verhot ikkunaan ja samalla koristetyynyihin uudet päälliset. Kukkia maljakkoon niin johan kesä saa tulla!

 142. 216

  Misty sanoo

  Olen tuonut uusia raikkaita viherkasveja ja tyynyjä olkkariin. Vielä kun saisi pestyä ikkunat!

 143. 218

  svii sanoo

  Vanhat kikat toimii – perusteellinen siivous ja uutta ilmettä tekstiileillä ja kasveilla. Tänä keväänä mieli kyllä tekisi maalata, olen katsellut sinun vanhoja postauksia kalklitir-seinästä ja mieli tekisi samanlaista!

 144. 219

  Marja sanoo

  Väriläiskillä tyynyissä ja ajoittain kukilla ja yleisellä selkeydellä. Valon lisääntyminen sinänsä jo on keväistä!

 145. 221

  Ulpu sanoo

  Ehdoton kevään tuojani ovat narsissit, niiden keltaista väriä ei voita mikään.
  Vaatetuksessa tulee enemmän pidettyä värejä.

 146. 222

  sanoo

  Miten ihana palkinto!
  Meillä kevääseen kuuluvat viherkasvit, leikkokukat ja-oksat sekä tietysti ahkera koristetyynyjen vaihtelu. Tuoksukynttilääkin saatan poltella, mutta tuoksuksi valikoituu kevyempi versio.

 147. 224

  Elina sanoo

  Tuon sisustukseen jotain vihreää ja vaaleita sävyjä. Ihana arvonta !

 148. 225

  Lensku sanoo

  Pesemällä ikkunat ja kaihtimet auki. Viherkasveja on tullut laitettua enemmän. Ja hieman keveyttä ja väriä sisustukseen

 149. 226

  Saara sanoo

  Talven jälkeen tyynynpäälliset vaihtuvat hempeämpiin sävyihin ja keveämpiin materiaaleihin. Kynttilöitä vähennän myös, vaikka kokonaan ne eivät meiltä häviäkään kesän koputellessa.

 150. 228

  Meeri sanoo

  Karsimalla tavaraa, sekä vaihdan olkkariin vihreän maton sekä sohvatyynyt

 151. 230

  Arja sanoo

  Viimeistään pääsiäisestä lähtien ”talvi” kannetaan ulos, vaaleammat tekstiilit tilalle ja aurinko päästetään sisään puhtaista ikkunoista. Pelkät puhtaat ikkunat saavat aikaan jo keväisemmän tunnelman.

 152. 231

  Tiffany sanoo

  Katselen joskos löytäisin keväisemmät verhot! Tulppaanikimppu tuo kevään.

 153. 232

  Raija sanoo

  Kimpulla leikkokukkia, usein ihania tulppaaneja.
  Uusilla sohvatyynyn päällisillä, keväiset värit.
  Ihana arvonta. Marimekko on ehdoton suosikkini.

 154. 233

  Elisa sanoo

  Keväinen ilme syntyy tyynyillä ja kukilla. Aivan ihanat palkinnot! 🙂

 155. 234

  Eevastiina sanoo

  Vaihtamalla tyynynpäälliset sohvalle ja villaisen torkkupeiton pellavaiseen. 🙂

 156. 236

  Heta sanoo

  Vaihtamalla kirkkaan/heleän värisiä tyynynpäällisiä hieman tummempien tilalle, ostamalla viherkasveja ja vähentämällä tavaroiden määrää ikkunoiden läheltä, jotta valoisuus korostuu 🙂

 157. 237

  Raili sanoo

  Ihana arvonta, mukana ehdottomasti. Valkoisilla verhoilla, pastelleilla sävyillä ja kaapin perältä kaivetuilla lasihedelmillä, joissa keltaisen sävyjä. Toimivat myös pääsiäisrekvisiittana.

 158. 238

  -Hanna K- sanoo

  Kevät saapuu kotiin valon ja kukkakimpun muodossa. Fiilis kohoaa samaa tahtia lisääntyvän valon mukana. Muuta ei tarvitakaan.

 159. 241

  Sasi sanoo

  Helmililjat, perunanarsissit, kevyemmät tekstiilit ja vaelteleva valo. Varma resepti, lupaus kesästä.

 160. 243

  Hennas sanoo

  Ensimmäisenä tuli mieleen, että joka keväinen olohuoneen ”freesaus” tapahtuu vaihtamalla kasveihin uudet mullat! Kasvien elinvoiman lisääntyminen tällä tavalla saa aikaiseksi olohuoneeseen keväisempää ilmettä (ainakin omassa mielessä 🙂 ). Vaihdan keväisin olohuoneen koristetyynyihin mielelläni myös kevyemmät ja vaaleammat päälliset. Pieni juttu, mutta iso vaikutus!

 161. 244

  Reksa sanoo

  Kevät tulee olohuoneeseen viherkasvien, pastellisten pääsiäishenkisten munien ja vaaleiden tekstiilien myötä.

 162. 245

  Sari sanoo

  Vaihdan torkkupeitot ja pari sohvatyynynpäällistä keväisempään sävyyn.

 163. 247

  Suvi sanoo

  Tekstiileillä; pirtsakat verhot ikkunaan ja muutenkin keväisiä, raikkaita värejä. Koivunoksia sisälle kasvamaan.

 164. 249

  Anu sanoo

  Keväisillä tekstiileillä, uusilla viherkasveilla ja leikkokukilla. 🙂

 165. 251

  Anna sanoo

  Siivoamalla. Kaapit on tältä keväältä siivottu, ikkunanpesu vielä odotuttaa itseään. Lisäksi hiukan keveämpää ilmettä karsimalla tavaraa.

 166. 254

  Tea sanoo

  Kevätilmettä valkoisilla ja pastellisävyisillä tyynynpäällisillä sekä valkoisilla asetelmilla ja kukkasilla.

 167. 256

  Tiia / Black + White = Grey sanoo

  Kauniita kukkasia maljakkoon ja sohvalle hempeämmän värisiä sohvatyynyjä.

 168. 259

  Pikka D sanoo

  Berberimatto kevyempään, sohvatyynyt vaihtoon. Siinäpä se!
  Ostoslistalla juurikin tuo tyynynpäällinen, joten kylläpä ilahduttaisi arpajaisvoitto! 🙂

 169. 262

  NinnuK sanoo

  Kevät tulee kotiin hyvällä siivouksella, vaaleilla tekstiileillä ja kukilla

 170. 263

  EllaM sanoo

  Keväisempiä värejä sisustukseen ja keittöön vaihdetaan myös verhot.

 171. 265

  Miia sanoo

  Ensimmäinen kevään merkki olohuoneessa on tulppaanikimput. Kevään myötä tyynynpäälliset vaihtuvat vaaleampiin ja villahuopa poistuu kaappiin odottamaan seuraavaa syksyä.

 172. 266

  Johanna Ahokas sanoo

  Keltaista ja vaaleanpunaista pienissä jutuissa, kukat uusiin milltiin ja suihkuun.Kevyempi matto ja tv kiinni ja ulos .

 173. 267

  Jenny sanoo

  Koristetyynynpäällisiä vaihtamalla, tulppaaneilla ja viherkasveilla 🙂

 174. 270

  Anna sanoo

  Paras keväisen fiiliksen tuoja ovat ihanat raikkaat tulppaanit. Mieluiten valkoisten ja vaaleanpunaisten sekoitus <3

 175. 273

  Päivi sanoo

  Tekstiileillä, lähinnä tyynyillä. Lisäksi vaihdan olohuoneen maton kevyemmäksi ja karsin kaikki ylimääräiset tavarat näkyvistä.

 176. 279

  PaulaT sanoo

  Pastellinsävyisillä tekstiileillä ja kukilla luodaan keväinen ilme.

 177. 280

  Senja sanoo

  En oikeastaan sen kummemmin, olohuone on minusta se pakollinen paha, jolle ei oikein keksi mitään ilmettä. Se on varjon puolellakin, ikkunan takana autotie. Keittiöön alkaa kevään tullessa ilmestyä yrttejä ja keväisempiä sävyjä.

 178. 284

  Jonna sanoo

  Ensimmäistä kertaa vuosiin lisäsin tänä keväänä olokeittiön sisustukseen vaaleaa sinistä, ihanaa raikkautta harmaan ja valkoisen seuraksi. Siihen lisäksi viherkasveja.

 179. 286

  Riitta sanoo

  Talven jälkeen kaipasin keväistä ilmettä olohuoneeseen ja hankin uudet tyynynpäälliset, tällä kertaa pinkkiä harmaa-musta-valkoisen rinnalle. Ostin myös uuden viherkasvin, jonka laitoin pinkkiin paperipussukkaan. Kevät on parasta aikaa:)

 180. 287

  Minna Lehtonen sanoo

  Olohuoneen kevätsisustus syntyy valkoisilla verhoilla ja vaaleanpunaisilla kukilla.

 181. 288

  Johanna sanoo

  Ihana arvonta! Mukana :))
  Hankin hiljattain olohuoneeseen valkoisia perus-kukkaruukkuja ja aaltomaija-kukan, se luo keväistä tunnelmaa.

 182. 289

  Tiina V. sanoo

  Viherkasvit ja vaihtuvat kukat maljakoissa ovat tuoneen mustavalkoiseen kotiimme riittävästi väriä :)! Kyllästyn väreihin niin helposti että päätin tänä keväänä olla ostamatta uusia värikkäitä tyynynpäällisiä koska aina lopulta luovun niistä. Muuten kaikista helpoin tapa freesata kotia eri vuodenaikojen mukaan on nimenomaan sohvatyynyjen ja tyynynpäällisten vaihtelu :).

 183. 293

  Marita sanoo

  Vaihtamalla tyynyihin vaaleammat päällyset ja kevyemmät torkkupeitot sohvan päätyyn. Narsissiasetelma pöydällä myös selvä kevään merkki.

 184. 294

  Leena sanoo

  Minulle kukat tuovat kevään sisätiloihin. Lisäksi sisustustyynyt ja verhot tärkeitä plus tuoksukynttilät 😉

 185. 296

  Arja sanoo

  Minulle keväällä on tärkeää keventää tekstiilejä. Tyynynpäälliset keväisempiä ja torkkupeitto kevyempi. Kukkia maljakkoon. Kynttilät kevät väreissä. T-Arja-

 186. 298

  Helmi sanoo

  Kevät tulee olohuoneeseen ikkunoiden pesulla ja kauniilla kukkakimpulla!

 187. 300

  Maria G sanoo

  Meillä keväisempää ilmettä tuovat kukat sekä vaaleammat värit ja värit yleensäkin. Näin keväällä maanläheiset värit väistyvät hetkellisesti ja piristystä tuo mm pastellisävyt pieninä ripauksina koristetyynyissä tai vaikkapa kukkakimpussa.

 188. 302

  Laura sanoo

  Kevätilmetta tuovat leikkokukat. Tänä keväänä on tullut vähän maalailtua seiniä ja liikuteltua huonekaluja ilmeen piristämiseksi. Jokunen viherkasvikin on tullut taloon. Kevätaurinko tuo kummasti intoa kodin parissa puuhasteluun. 🙂

 189. 305

  LennuKoo sanoo

  Viherkasveilla, keväisillä kynttilöillä ja pääsiäiskoristeita.

 190. 306

  Jenni sanoo

  Kukilla, heleämmän sävyisillä tyynyillä ja huolellisemmalla pölyjenpyyhinnällä. Aurinko tuo jännästi pölyn meidän olkkariin 😀

 191. 308

  Saara sanoo

  Juuri vaihtuivat olohuoneessa sohvatyynyt heleämmän värisiksi, verhot vaihtuivat jo aiemmin. Ikkunalaudan vaihtuva viherkasvien kokonaisuus on kevään myötä myös päivittynyt!

 192. 312

  Janskua sanoo

  Verhot vaihtuvat harmaasta pellavasta vaaleampaa ja sohvatyyny keväisen kukikkaaseen.

 193. 313

  Tuija sanoo

  Kukilla kauneissa vaaseissa, tekstiileillä, keltaisilla nappuloilla ja kivituikuilla ☺️ Marimekolle on aina silti tilaa ☺️

 194. 315

  Kaisa sanoo

  Luon kevätilmettä leikkokukilla, viherkasveilla. Kevennän myös hiukan sisustusta ja pesen ikkunat.

 195. 316

  Sari P sanoo

  Kevättä tuodaan kukilla ja värikkäillä tekstiileillä. Kun pääsiäinen lähenee, mukaan tulee myös vanhat, mutta niin nostalgiset tipu- ja pupukoristeet. Siitä se kevät varsinaisesti alkaa 🙂

 196. 317

  Mirella sanoo

  Kevät näyttäytyy kodissa kauniimmalle kun pesee ikkunat ja karsii turhat somisteet ja talvielementit pois. Lisäksi kevätmieltä piristää aina uudet tekstiilit, vaikka se yksi uusi sohvatyyny ja maljakkoon ja ruukkuihin freesit kukat ja ikivihreät. =)

 197. 318

  LauraK sanoo

  Lisääntyvillä viherkasveilla ja keväisemmillä tyynynpäällisillä.

 198. 320

  Tanjuska sanoo

  Tänä keväänä olohuoneeseen on tullut ripaus hentoa vaaleanpunaista koristetyynyjen ja maljakon muodossa. Lisäksi tulppaanikimppu lähes joka viikko:)

 199. 321

  Micaela sanoo

  Keväinen ilme olohuoneeseen tulee jo pelkästään auringonsäteistä, mitkä valaisevat ihanasti koko huoneen! Mutta tämän lisäksi vähintään pari viherkasvia pitää ehdottomasti tuoda piristämään päiviä entisestään. Talven jäljiltä myös kynttelikkö ja erilaiset tuikut vaihtuvat värikkäisiin hedelmiin aitiopaikalle olohuoneessa sijaitsevalle ruokapöydälle. Kevät on ihanaa aikaa! 🙂

 200. 322

  Linnea sanoo

  Vähennän ja kevennän tekstiilejä, torkkupeittoja yms. Keväällä ostan tulppaaneja tai helmililjoja olohuoneen ja keittiön pöytiä koristamaan.

 201. 323

  sanoo

  Keväisillä tekstiileillä ja muilla pienillä yksityiskohdilla. Kasveja ei voi laittaa kissojen takia.

 202. 324

  Martsa sanoo

  Keväistä ilmettä tuon kotiini keventämällä sisutusta ja pesemällä ikkunat. Talvisin poltamme paljon kynttilöitä, mutta keväisin kerään kaikki kynttiläkipot kaappiin odottamaan syksyä. Keväisin ostan myös enemmän leikkokukkia kotiimme.

 203. 326

  Hanna Mikkonen sanoo

  Jostain syystä kevät tulee tavaroita karsimalla, lisäksi tänä vuonna poistin verhot olkkarista, jotta valo pääsee tulvimaan enemmän sisään. Lisäksi kevään perinteiset leikkokukat ja viherkasveja ostan uusia myös. Muutama raikas tyyny. ❤

 204. 327

  Anna-Liisa Virkki sanoo

  Kukilla, tänä vuonna viherkasveilla enemmän kuin ennen.
  Ja ikkunoiden pesulla!

 205. 329

  Maana sanoo

  Pesemällä ikkunat. Vaihtamalla tekstiilit ja huonekalujen paikkaa. Kukkaset

 206. 330

  sanoo

  Meille on kotiutunut muutama viherkasvi lisää ja lisäksi kevennän tekstiileitä. Ihanat marimekot!

 207. 331

  Heidi sanoo

  Tuoreita kukkia, raikkaita keveitä tekstiilejä, pastellin värejä; siinä reseptini keväisempään ilmeeseen.

 208. 333

  JohannaT sanoo

  Heleän värisillä tekstiileillä ja leikkokukilla. Paras kevät tunnelman tuoja on kuitenkin auringonpaiste!

 209. 334

  Himmu sanoo

  Kevät saapuu olohuoneeseen pienten piristystä myötä. Se voi olla uusi tyynynpäällinen, viherkasvi tai oman pihan omppupuusta leikattu oksa. Keväisen ilmeen kruunaavat vastapestyt ikkunat.

 210. 337

  Eva H sanoo

  Sisustukseni ei juurikaan vaihtele kovinkaan paljon vuodenajasta toiseen mutta kevät on kuitenkin se aika jolloin useimmiten hankin lisää tai uusin viherkasveja ja muita ruukkukasveja.

 211. 339

  Susanna Wahlberg sanoo

  Kevätilmettä olohuoneeseen on lisätty, niin pienillä kuin isoilla viherkasveilla sekä leikkokukilla. Kaverina tietysti vihreä maljakko tai vaasi. Vihreää väriä korostamaan käytän vastavärinä vaaleanpunaista tyynyissä. Keväällä on ihanaa, kun aurinko paistaa enemmän. Valoisuutta korostankin läpikuultavilla verhoilla ja peilillä valoa heijastamaan lisää.

 212. 341

  Rina sanoo

  Myrkyttömiä viherkasveja olen ostanut halvalla (koska kissa). Vähän yritän myös esim viltin vaihtaa ohuemmaksi olohuoneessa mutta hirveästi en voi tänä vuonna tehdä mitään koska meillä alkaa pian julkisivu/parveke/ikkunaremontti taloyhtiössä.

 213. 343

  Henna Huuki sanoo

  Ehdottomasti kukilla ja tekstiileillä.
  Viime vuonna ostin harmaan sohvan ja siihen sopii lähes kaikki tyynyt(vanha sohva oli kakan ruskea :))

 214. 344

  Kaisu sanoo

  Luopumalla tavarasta ja siivoamalla sekä hankkimalla lisää viherkasveja. Ihana arvonta, mukana ollaan!

 215. 345

  Marita sanoo

  Viherkasveilla etenkin tänä vuonna 🙂 lisäksi vaihdan keväisemmät sisustustyynyt ja -esineet.

 216. 346

  Johanna sanoo

  Karsimalla ja keventämällä tekstiilejä. Sen jälkeen lisäämällä kukkia ja viherkasveja.

 217. 347

  Sari sanoo

  Kevätsiivous, vaaleat värit ja leikkokukat luovat kevättunnelman. Kiva arvonta!

 218. 349

  Tiipii sanoo

  Meidän kodissa keväällä värit lisääntyvät esim sisustutyynyihin. Keväistä ilmettä yritän tuoda myös kukilla. Ikkunanpesu niin varhaisessa vaiheessa kuin mahdollista myös kirkastaa koko kodin olemusta.

 219. 351

  Tiina sanoo

  Opiskelijana rahaa sisustamiseen on melko rajallisesti, mutta vuosien mittaan olen tehnyt löytöjä joilla myös saan kotiini keväistä ilmettä. Tavallisimmin tyynyjen tummat pääliset vaihtuvat vaaleisiin ja raikkaisiin (osittain trendejä seuraillen), julistetaulu saa uuden kuvan ja leikko/ruukku kukilla saa aikaan paljon. Tärkeimpänä kevät juttuna on kuitenkin se, että tuon maljakoihin oksia jotka alkavat hiljalleen kukkia. Omenapuun oksien leikkauspäivänä poimin talteen maljakkoon muutamia ja sijoittelen eri huomeisiin. Näin saan ihastella heräävän keväisen luonnon ihmettä myös sisällä, kotona!

 220. 352

  Minna sanoo

  Pesen ikkunat, vaihdan paksun maton kevyempään, kukkia maljakkoon ja pastellisävyiset tyynyt sohvalle.

 221. 355

  Marika Korpinurmi sanoo

  Ikkunoista välittyvä orastava vihreys saa kodin parhaiten kevät tunnelmaan. Lisäksi ikkunalaudan kevätkylvöt.

 222. 358

  Arja sanoo

  Kukilla ja keväisillä tekstiileillä! Ikkunan pesua unohtamatta! :)Arvonnassa mukana!

 223. 359

  Heli sanoo

  Vaihdan esilläolevat Kivi-tuikkukipot pastellinsävyisiin, tyynynpäälliset kevään vihreäsävyihin ja pesämällä ikkunat.

 224. 360

  Minttu-Susanna sanoo

  Olohuoneen ilme muuttuu keväisemmäksi vaihtamalla tummat, samettiset tyynyt vaaleisiin ja kevyempiin. Minulla on aina leikkokukkia maljakossa, mutta keväällä hankin tummien ja valkoisten sijasta kirkkaita värejä, pinkkiä, keltaista, oranssia… Toisin sanoen keventämällä ja kirkastamalla se kevät näkyy.

 225. 361

  Heini sanoo

  Sisustus ei itsessään juurikaan muutu. Auringonvalo, viherkasvit ja leikkokukkia tuovat väreillään kevään.

 226. 363

  Piuu sanoo

  Kukilla. Lisäksi itse kasvatetut yrtit muistuttavat keväästä. Ikkunoiden pesu olisi kiva, jos vaan uuden talon rakentamiselta ehtii 😀

 227. 364

  Elina sanoo

  Meillä olohuoneemme kevätilme syntyi (pestyistä) ikkunoista tulvivan valon ja vihertyvien maisemien mukana. Myös viherkasvit virkistyvät ja kurottelevat uusiin suuntiin talvikuukausien jäljiltä. Kynttilät raivasin kaappeihin. Siinähän se meidän kevätilme 2017.

 228. 366

  Katrin sanoo

  Piti oikeen nyt katsoa olohuonetta ”Vieraan silmin”. Hyvä arvonta, pisti minut tekemään nämä pikkujutut ja huone on valmis.

  Nyt heti vien Pentikin ison himmelin varastoon, poistan pikkuikkunan raidallisen pellavaverhon kokonaan. Samalla seinällä olevat taulut tarvitsevat tilaa. Tässä kuussa ompelen kaksi mustaa tyynynpäällistä jämäkankaasta, koska se yhdistää paremmin mustan Harlekiinituolin sisustukseen. Marimekon uusi tyyny sopisi meille hyvin ja vihreä maljakko sopii vanhalle tiikkipöydälle. Nyt saa kevätaurinko tulla!

 229. 367

  MarianneP sanoo

  Keväistä ilmettä sisustukseen tuon sisustustyynyillä ja kukilla sekä tavaroiden karsimisella.

 230. 368

  Mariia sanoo

  Kuuntelen sellaista musiikkia, joka palauttaa mieleen muistoja menneiltä kesiltä ja kesälomamatkoilta.

 231. 369

  Ilmi sanoo

  Keväinen ilme syntyy puhtailla ikkunoilla, vaaleilla tekstiileillä ja viherkasveilla. Hankin muutaman uuden kasvin ja vähennän tekstiilejä. Myös matto siirtyy varastoon. Keväällä tulee myös siivottua enemmän ja sitä myötä turhia tavaroita lähtee kierrätykseen. Aurinko tuo kuitenkin sen parhaimman kevätfiiliksen!

 232. 370

  sanoo

  Yksinkertaisimmillaan kevään tuo oksat maljakossa, joihin odottaa pieniä lehtiversoja. Tänä keväänä meille tuleekin kevät juuri näin, Pienesti ja helposti, väliaikainen asumus pienine tiloineen ei juuri kaipaa mitään runsaita asetelmia. Tyynynpäälliset ja kukat riittävät.

 233. 371

  Heljä sanoo

  Kevätsiivous ikkunanpesuineen, leikkokukat ja jokin uusi juttu tai vaihdos sisustustekstiileissä antavat kevätilmeen ja -olon kotiin.

 234. 376

  Jenni sanoo

  Tuoreilla kukilla ja viherkasveilla, sekä tyynynpäällisiä vaihtamalla. 🙂

 235. 377

  Anne sanoo

  Leikkokukilla ja tyynynpäällisillä, mm. vaaleanpunaisilla tyynynpäällisillä. Myös matto vaihtuu villamatosta kevyempään puuvillamattoon.

  Ihania tuotteita arvonnassa.

 236. 378

  Anniina sanoo

  Ensimmäiset fiilikset keväästä tulee jo joulu- ja talvitekstiilit ja koristeet purkamalla pois. Sitten koristetyynynpäälliset vaihtuvat pastellisiin ja pöydältä löytyy viikko toisensa perään tulppaaneja. Lopullinen kevään (ja ehkä jo kesänkin) merkki on vaaleanharmaiden pellavaverhojen vaihtuminen valkeisiin – täällä pohjoisessa kun on otettava ilo irti kaikesta valosta pimeän talven jälkeen! 🙂

 237. 379

  Heli Männistö sanoo

  Kukilla ja tyynyjen vaihtamisella. Ystäviäkin tulee kestittyä enemmän jotenkin keväällä niin tulee laiteltua vähän parempaa astiastoakin useammin näytille ja kivoja servettejä ja esim.pääsiäisen aikaa keltainen väri räjähtää ihan käsiin 😀 Verhot myös tulee vaihdettua ja vähennettyä esim.kynttilöitä ja lisättyä vihreää

 238. 380

  Outi sanoo

  Puhtailla ikkunoilla ja avaamalla sälekaihtimet kunnolla jotta ihana aurinko pääsee sisään ja sininen taivas näkyy. Tulppaaneilla ja vihreällä kynttilällä.

 239. 383

  Leena H sanoo

  Tänä keväänä kauniilla pellavaisilla pastillin sävyisillä tyynyillä. Ja ikkunoiden pesu on osa kevätsisustamista, jos vaan saa aikaiseksi. Niin raikas olo sen jälkeen kodissa.

 240. 385

  Maiqqu sanoo

  Tulppaaneilla, niitä on kiva ostaa viikonlopun ja miksei joskus arjenkin iloksi

 241. 386

  janna sanoo

  Lisää kasveja ja kukkia, sekä sohvapöydän taso vaihtuu keväisen pastelliseen kukkakuosiin. 🙂

 242. 389

  AnneKa sanoo

  Lisäilen viherkasveja ja vaihdan tyynynpäällisiä raikkaisiin väreihin. Päästän myös ihanan valon leikkimään sisälle.

 243. 390

  Hiltsu sanoo

  Vaihtamalla keväisemmät tyynynpäälliset olohuoneen sisustustyynyihin ja leikkokukilla.

 244. 391

  Susanna Koo sanoo

  Tyynynpäälliset ja verhot vaihtuvat vaaleiksi keväällä. Myös pieni ripaus vaaleanpunaista sisustuksessa on varma kevään merkki meillä 🙂

 245. 395

  Ulla sanoo

  Ikkunoiden pesu on kevätilmeen A ja O. Lisäksi pesen sohvan tyynynpäälliset ja vaihdan keväisemmän lookin tekstiileillä koko huoneeseen. Talviset kynttiläasiat joutavat hetkeksi kaappiin.

 246. 396

  Julia sanoo

  Keväisillä sävyillä kuten vaaleanpunaisella ja vaaleanvihreällä. Aidoilla kukilla ja ihanilla maljakoilla. Keväisillä verhoilla ja tyynynpäällisillä. <3

 247. 397

  Yorkki sanoo

  Tekstiileillä, verhoilla, matoilla. Sekä laitan kesäkukkien siemeniä multaan kasvamaan… niiden kasvaessa näkee kevään voiman ja kesän lähestyvän 🙂

 248. 400

  sanoo

  Hei. Ykkösjuttu on ikkunoiden peseminen! Sillä saa nimittäin melkoisen keväisen boostin aikaiseksi. Siihen vielä kun yhdistää pölyjen pyyhkimistä ja leikkokukkia niin _se o kevät sit_ !!

 249. 401

  sanoo

  Nyt olen keltaisen valloissa ja tietty tuo iki pinkki on saanut jälleen kerran vallan 🙂 Tekstiilit on niin helppo vaihtaa keli verhot , tyynyt ja matto 🙂 Kevät saa hulluksi!!
  Mukana!!

 250. 402

  Satu sanoo

  Meille kevät tulee sisustusesineiden ja huonekalujen uudelleenjärjestelyllä. Myös uusi sohvapöytä olisi hankintalistalla myös uuteen kotiin. Ikkunoiden pesu ja tekstiilien päivitys kuuluu vakiona kevätsiivoukseen.

 251. 404

  heidimarianna sanoo

  Ensin mietin, etten ole tainnut tehdä mitään kevään tuomiseksi sisälle mutta onhan tuo auringonvalo aiheuttanut kauhean puunauksen ja karsimisoperaation! Ja tarkemmin ajatellen onhan nuita viherkasveja ja leikkokukkia alkanut tarttumaan kauppareissulta matkaan. Kyllä se kevät tulee kotiin vaikka vähän huomaamattaki ;D Ihana arvonta, olet huippu kun jaksat järjestää tämmöisiä 🙂

 252. 406

  Päivi sanoo

  Kevät ja kesä tulee kotiin pienillä jutuilla. Ikkunoiden pesu riittää jo tuomaan auringonsäteet sisälle! Lisäksi olen sohvatyynyjen ystävä ja keväisin tulee vaihdettua ensimmäiseksi tyynynpäälliset raikkaisiin kesäisempiin sävyihin.

 253. 408

  Viktoriina sanoo

  Neule -ja karvatyynyt ja villapeitot piiloon ja keväiset tyynyt esille 🙂

 254. 409

  Juuli sanoo

  Kukkia ja nyt olen poikkeuksellisesti vaihtamassa valkoiset verhot kesäksi.

 255. 410

  Sweet_ rock sanoo

  Kun keväällä valonmäärä lisääntyy niin tulee pestyä ikkunat, vaihdettua keväisemmät tyynyt sohvalle ja ostettua leikkokukkia 🙂 myös viherkasvit lisääntyvät

 256. 411

  Paula Saukkonen sanoo

  Kunnon siivous ja tekstiilien tuuletus. Sitten kukkia maljakkoon ja jotain pastellinvärisiä iittalan tuikkukippoja pöydälle. Tuo tyyny ja maljakko olisivat kyllä kuin piste ii:n päälle:)
  Aurinkoista kevättä!

 257. 414

  Eeva sanoo

  Kunnon kevät siivous ja ikkunoiden pesu, jotta valo pääsee sisälle! Kauniit kukat ja vaaleat sävyt tuovat keväistä raikkautta!

 258. 415

  Tiitu sanoo

  Keltaisilla ja pastelli sävyisillä sohvatyynyillä ja koivun oksilla, joihin tulee maljakossa hiirenkorvat.

 259. 416

  Pia sanoo

  Tänä vuonna kotini keväinen ilme olohuoneeseen syntyy roosan ja valkoisen sävyisillä tekstiileillä. Tykkään myös ostaa erilaisia leikkokukkia piristämään ilmettä.

 260. 417

  A V sanoo

  Pallovaloihin pastellisävyjä ja muutama hempeä tyynynpäällinen. Olohuonetta koristaa lisäksi joka kevät erilaiset taimet, joita kasvatellaan ikkunalaudalla 🙂

 261. 418

  Katariina sanoo

  Tekstiileillä, elvyttämällä viherkasveja ja pesemällä ikkunat!

 262. 419

  Susanna sanoo

  Keväisillä kukilla ja uusilla koristetyynyillä. Siivous tekee myös ihmeitä!

 263. 420

  Petra sanoo

  Lähinnä tyynynpäällisillä, sillä taloudessa häärää kohta joka paikkaan yltävä vauva. Maljakko (ja kukat yleensä) on ihana, mutta se täytyy nostaa tänä keväänä vähän ylemmäs paraatipaikalta 🙂

 264. 421

  Katri sanoo

  Siivoamalla ja karsimalla tavaraa ja vaihtelemalla hieman tekstiilejä. Myös hyvässä kunnossa olevat viherkasvit saavat kevään tunnelman sisälle :).

 265. 422

  SannaR sanoo

  Vaaleilla sisustustyynyillä, karsimalla tavaraa, leikkikukilla ja pesemällä ikkunat 🙂

 266. 424

  merja hämäläinen sanoo

  Keväällä tulee hillitön vihreän kaipuu, se hoituu yleensä tyynynpäällisillä ja viherkasveilla. Myös verhot vaihtuu vaaleammiksi. Ja se kaappien ja paikkojen raivaus…

 267. 426

  Carita K. sanoo

  Onpa täällä ihanan vilkasta : ) ✨
  Vaaleat tekstiilit, viherkasvit, leikkokukat sekä joka puolella kesäkukkien taimialustoja! Kokeilkaa kasvattaa siemenistä omat kesäkukat, ihana seurata taimien kasvua

 268. 428

  Martina sanoo

  Ikkunoiden pesu ja muutenkin perusteellisempi siivous, sohvatyynyjen vaihto kevyempiin ja varikkaat kukkakimput.

 269. 430

  sanoo

  Olkkarin saan päivitettyä kevätilmeeseen vaihtamalla tyynynpäälliset pastellisävyisiin, siivoamalla turhat kynttilät ja tuikkukipot kaappiin ja pesemällä ikkunat. Loppusilaus tehdään tuoreilla kukilla!

 270. 431

  sanoo

  Kevääseen kuuluvilla kukilla ja keväisemmillä tyynynpäällisillä, torkkupeitoilla, sekä uusilla istutuksilla..Ne eivät ehkä ole niin kivannäköiset sisustuselementit, nuo taimipukit, vaan niistä tulee ihana kevätfiilis.:)

 271. 432

  Anne sanoo

  Aloitan kanssa ikkunoiden pesulla. Keveämmät verhot ja sohvatyynyjen päivitys. Tuoreet kukat kuuluvat myös keväiseen sisustukseen.

 272. 434

  Riina sanoo

  Ihana arvonta! Kevät tulee meille siivouksella, leikkokukilla ja erilaisilla sipulikukilla sekä koivunoksilla, joissa jo pienet hiirenkorvat

 273. 436

  MiraX sanoo

  Tyynynpäälliset ja viltti vaihtuu kevyempiin, ja tulppaaneja maljakkoon välillä.

 274. 437

  Elise H. sanoo

  Ajattelin lisätä sisustukseen keltaisia yksityiskohtia esim. tyynyjä ja kukkia.
  Mukana arvonnassa!

 275. 438

  Annamari sanoo

  Siirrän villaiset torkkupeitot syrjään ja otan pellavaiset tilalle:) myös ikkunoiden pesu tuo auringon ihanasti sisälle!
  Ihana arvonta!

 276. 440

  Minna sanoo

  Kukat ja keväiset hempeät tekstiilit tuovat kevään sisustukseen 🙂

 277. 442

  Anne riihelä sanoo

  Karsin ”talvisempia”tavaroita kaappiin,vaihdan raikkaat tyynynpääiset ja ihana kimppu tulppaaneja,ikkunanpesu on myös tarpeen.

 278. 443

  Anne sanoo

  Sohvan tyynynpäälliset vaihtuu pastellisiin ja pöydällä on lähes joka viikko tuoreita kukkia. Rairuoho kivassa astiassa tuo lähestyvän pääsiäisen fiilistä, vihreä piristää!

 279. 445

  Katja sanoo

  Kevyt verhoja ja kukilla tai kaunis oksa maljakon.. Your blog has been a great help to us in the planning of the home that we are building. Thank you for taking the time to share your ideas, pictures of your home and giving us inspiration for our own home:)

 280. 446

  Hannele sanoo

  Kevään myötä olohuoneeseen ilmestyy vaaleat sohvatyynyt ja myös jonkin verran muutakin muutosta tapahtuu esim. huonekalujen sijoittelussa.

 281. 447

  Päivi Pulakka sanoo

  Ihanilla keväisillä kukilla, tekstiilivalinnoilla ja pienellä siivouksella. Keväällä on ihana karsia vähän tavaroita ja siirtyä kepeämpään tyyliin!

 282. 448

  Lirulaa sanoo

  Ihana arvonta! Asumme tällä hetkellä väliaikaisesti kalustetussa asunnossa, joten tänä keväänä en tee sisustuksellisia muutoksia. Ihan kiva itse asiassa pitää taukoa sisustusmietinnöistä. Omat tavaramme ovat vielä kesään saakka varastossa säilössä. Normaalisti keväisin vähennän ylimääräistä tavaraa tasoilta ja sohvalta (vähemmän tyynyjä, ei torkkupeittoja). Yleensä vaihdan myös verhot vaaleampiin ja kevyempiin. Pidän keväisin selkeämmästä ilmeestä. Siivoaminen on myös sitten helpompaa, kun elämä siirtyy pikkuhiljaa enemmän ulos eikä Siivoaminen houkuta sitäkään vähää mitä normaalisti.

 283. 449

  Laura sanoo

  Asunnossa on isot ikkunat, joista paistaa aurinko aamusta iltapäivään, joten valon määrän lisääntymisen huomaa heti. Hieman leikkokukkia sekä uudet kasvit parvekkeelle on hyvä edullinen lisä.

 284. 450

  Kirsi sanoo

  Ikkunalaudalla olevat viherkasvit suihkuun, parvekkeen ovi auki ja kevätkukat partsille, ruokapöydälle vaaleampi pöytäliina ja messinkiset kynttilänjalat vaihtuvat keltaisiin.

 285. 452

  Anniina sanoo

  Kevään tullessa on kotiin saatava aina jotakin vihreää ja raikasta! Kukkia ja uudet tyynynpäälliset, sekä puhtaat ikkunat

 286. 456

  Fanny sanoo

  Haen ulkoa koivun oksia vaasiin sisälle ja istutan parvekkeelle kevätkukkia! Kevääseen kuuluu myös lyhtyjen ja raskaiden tekstiilien siivoaminen varastolle

 287. 457

  AnskuliP sanoo

  Kovin paljon ei sisustus muutu kevääksi. Lampaantalja lähtee kiikkutuolista, tyynynpäälliset vaihtuu pastellisempaan ja kukkakimppuja useammin. Ja ikkunat pestään. 🙂

 288. 459

  Audrey78 sanoo

  Pesemällä ikkunat, jotta luonnonvalo pääsee kunnolla huoneeseen, sekä vaihtamalla keväisemmät vaaleammat verhot. Ostan myös leikkokukkia arjen piristykseksi 🙂

 289. 461

  Carita Äikäs sanoo

  Väripilkuilla kuten keväisellä tyynyillä, pöytäliinalla, kevätsiivouksella sekä ihanilla kukilla

 290. 462

  Halejo sanoo

  Hieno vaasi ja tyynynpäällinen! Pääosin keväisemmillä tyynynpäällisillä ja vilteillä vaihdan olkkarin ilmettä. 🙂

 291. 465

  katriina sanoo

  Suurempia rymsteerauksia ei tehdä, mutta hankin kukkia ja sohvatyynyjen päälliset vaihtuvat raikkaampiin kuoseihin. Tämä arpavoitto tulisi siis suoraan käyttöön!

 292. 467

  Marjukka sanoo

  Kukilla ehdottomasti. Tällä hetkellä tulppaaneilla, mutta odotan jo kovasti ensimmäisiä pioneja.

 293. 469

  Sannis sanoo

  Ikkunanpesulla ja hedemäpuiden tai marjapensaiden oksilla omalta pihalta

 294. 470

  Jossu sanoo

  Keväinen ilme hoituu ikkunan pesulla ja kynttilöiden vaihtamisella tulppaanimaljakkoon!

 295. 471

  Milla sanoo

  Yleinen ilmeen kevennys: värikkäitä tyynynpäällisiä, kevyemmät torkkupeitot ja tuoreita kukkia. Ikkunanpesu ja perusteellisempi siivous tuovat myös keväisen fiiliksen!

 296. 474

  tiina sanoo

  Kukilla,viherkasveilla ja irto tyynyjä vaihtelemalla.
  Ikkunan pesu tuo myös valoa huoneeseen rutkasti

 297. 476

  Tiina sanoo

  Olen huono sisustamaan, tavarat ova paikoillaan pitkät ajat, mutta tyynynpäälliset vaihdan 5-6 kertaa vuodessa. Se onkin nyt edessä, joten uusi kelpaisi 😉 Toki kevään juhlista pääsiäinen näkyy meillä lasten askarteluissa ja muutamina koristeina. Myös rairuoho on aina pakko istuttaa 🙂

 298. 477

  Juulia sanoo

  Pienessä kaksiossa kevätilmeen saa pienellä vaivalla. Se tehdään meillä tulppaaneiöla, raikkaan värisillä tyynynpäällisillä, kevyillä verhoilla ja kevyemmällä ja vaaleammansävyisellänpöytäliinalla.

 299. 478

  sanoo

  Muutama keväisen värinen koristetyyny sohvalle ja sängylle, sekä leikkokukkia ja viherkasveja. Ei sitä paljoa tarvitse kaksiossa muutella.

 300. 479

  Tiina sanoo

  Sohvalle keväiset tyynynpäälliset,uusia vihekasveja nuutuneiden tilalle ja ikkunoiden pesu!
  Tiina

 301. 480

  helkky sanoo

  Kukkia, tyynynpäälliset vaihtuu, torkkupeitto vaihtuu kevyemmäksi. Pesen ikkunat ja nostan kaihtimet ylös aina kun mahdollista. Valoa saa tulla. Joka kevät alkaa tehdä mieli uusia verhoja, lisää tyynynpäällisiä mistä valita, uutta sitä ja tätä. Usein hankinnat ovat kuitenkin varsin maltillisia. Nyt tekisi mieli uutta viherkasvia tai kahta:)

 302. 481

  maijis_ sanoo

  Vaihtamalla sohvatyynyt vaaleampiin sävyihin, laittamalla paksut torkkupeitot kaappiin, ikkunoiden pesulla ja muutamalla uudella kukalla.

 303. 482

  Kia sanoo

  Tulppaaneilla ja Marimekon ihanilla värikkäillä tyynynpäällisillä 🙂

 304. 483

  Annika sanoo

  Kukilla, viherkasveilla ja sohvatyynyjen vaihdolla saa helposti keväistä ilmettä.

 305. 485

  Annaleena Hakala sanoo

  Haen pihalta oksia maljakkoon. Vaihdan kevyet, vaaleat ja raikkaat tekstiilit. Suurimman osa kynttilöistä siirrän kaappiin syksyä odottelemaan:)

 306. 486

  Ulla sanoo

  Laittaisin jouluiset pallovalot pois ja kaivaisin sohvalle vaaleammat tyynynpäällliset esille,pastellia tietty!

 307. 487

  Saila sanoo

  Vannon viherkasvien ja leikkokukkien nimeen Multasormi kun olen. Lisääntynyt valo myös saa istuttamaan jotain pientä multaan, se kaipuu alkaa heti kun kevätaurinko alkaa lämmittämään ja lumi sulaa. Ja jostakin syystä keväisin tulee keltaisen kaipuu, ihan vain pieninä ripauksina. Muutoin koti on hyvin vaalean sävyinen, joten varsinaisesti ei vaadi tekstiilien vaihtamista.

 308. 488

  Liisa sanoo

  ikkunanpesulla ja verhojen kevennyksellä vaaleampiin. toki tuoreet kukat kruunaavat keväisen olkkarin 😉

 309. 489

  Piitu sanoo

  Kynttiläkipot kaappiin ja viherkasveja/leikkokukkia tilalle. Olen himoinnut tuota maljakkoa jo jonkin aikaa. Peukut pystyyn, jotta onnetar suosisi!

 310. 492

  Tuula sanoo

  Kevät tulee siivouksella;mattojen vaihto ,tyynyjen vaihto,ikkunan pesu ja muuten karsimalla sisustusta.

 311. 495

  Outi sanoo

  Tyynynpäälliset vaihtuvat sekä viherkasveilla ja kukilla tulee keväinenfiilis.

 312. 497

  Iida S. sanoo

  Pienen pienen yksiön, alkovista kirjahyllyllä erotettuun olohuoneeseen ei mitään ihmeellisiä kevätsisustuksia saa (eikä sitä rahaakaan juuri ole), mutta olen tuonut mökiltä muutaman ruusuorapihlajan oksan, jotka ovat jo hienosti lehdessä. Seuraavalla mökkireissulla parin päivän päästä nappaan mukaan muitakin oksia ja varpuja. Niin, ja muitakin kasveja on tulossa lisää 😀

 313. 498

  Ässätässä sanoo

  Maton vaihto on harkinnassa, vaikka kaikkein eniten houkuttaakin vain kesäolohuoneen, eli terassin sisustelu. 😉

 314. 499

  sanoo

  Laitan omenapuun oksat maljakkoon ja ihailen pienten lehtien ja kukkien heräämistä.
  Mukana arvonnassa!

 315. 500

  Anna-Riitta sanoo

  Sohvatyynyillä, uusilla viherkasveilla ja laittamalla tuikut kaapit perälle.

 316. 501

  Elisa sanoo

  Vaihdoin sohvan koristetyynyjen päälliset ja olohuoneeseen keveämmät verhot. Mukana arvonnassa!

 317. 503

  Jenni sanoo

  Keväällä siivousvimma iskee ja kukkia täytyy saada ilmettä raikastamaan 🙂

 318. 504

  Maikki sanoo

  Karsimalla ihan ensimmäiseksi ylimääräiset tekstiilit pois ja laittamalla muutaman raikkaan/hempeän tyynyn tilalle. Leikkokukat myös kehiin ja ikkunat puhtaiksi, ni jopas on paljon keväisempi koti.

 319. 506

  Sari sanoo

  Ikkunat puhtaiksi, viherkasveille puhdistava suihku, keväiset tyynyt sohville ja oksia maljakkoon . Kevät on ihanaa aikaa!

 320. 507

  Maija K. sanoo

  Pesin juuri ikkunat hohtavan puhtaiksi, jonka jälkeen pöydälle nostettiin vieraiden tuoma monivärinen tulppaanikimppu <3

 321. 509

  Pauliina sanoo

  Matto vaihtuu vaaleampaan ja ikkunat tulee pestyä. Tietysti leikkokukat kuuluvat asiaan. 🙂

 322. 512

  sanoo

  Ikkunanpesulla raikastuu kodin ilme kivan keväiseksi sen suuremmin mitään muutakaan tekemällä. Ihana vihreä väri tuossa vaasissa.

 323. 513

  SannaL sanoo

  Freesi kevätilme syntyy karsimalla tavarat minimiin ja lisätään ripaus vihreää eli tuoreita oksia tai kukkasia maljakkoon.

 324. 514

  Katja sanoo

  Tekisin olohuoneestani keväisemmän juuri tuolla kauan kaipaamallani värikkäällä maljakolla ja ihanalla tyynynpäällisellä. Nyt joudun tyytyä pelkkään ikkunoiden pesuun.

 325. 517

  EmmaK sanoo

  Keväisyyttä kotiini tuo valkoiset pellavaverhot sekä keväisten koristetyynyjen vaihtaminen olohuoneeseen yms. 🙂 Sitruunapuukin on tullut hankittua. Se on jo melko kesäisen näköinen ilmestys olohuoneessa!

 326. 518

  Sandra sanoo

  Talvijutut eli viltit ja kynttilät pois. Maljakkoon tulppaaneja ja helmililjoja.

 327. 520

  AP sanoo

  Pesemällä ikkunat 😉 sekä päivittämällä sohvan tyynynpäälliset ja torkkupeiton. Ja ostan useammin kukkia!

 328. 522

  Elísabet sanoo

  Kasveilla! Kun ulkona alkaa vihertää tulee tarve ostaa kukkia myös sisätiloihin. Heräteostoksinakin.

 329. 523

  Essi sanoo

  Maassa jossa asun talla hetkella, ei ole tapana vaihtaa verhoja tai muutenkaan muuttaa sisustusta, ellei sitten ole joulu. Mutta minulle tuntuu tarkealta traditiolta vaihtaa tyynynpaaliset, verhot ja matot, esim. kevaalla kevat jutut ja vaaleammat savy ja syksylla tumma ja rauhallinen varimaailma! Verhot seka muut tekstiilit vaihtuvat, varsinkin nyt paasiaisen aikaan tykkaan kayttaa voimakkaita ja pirteita vareja! 🙂

 330. 525

  Anna sanoo

  Vaihdan keveämmät tekstiilit, pesen ikkunat ja ostan uusia viherkasveja.

 331. 526

  Eve sanoo

  Tulee ostettua leikkokukkia ja tänä keväänä on tullut ripaus vaaleanpunaista muuten valkoiseen sisustukseen!

 332. 527

  Laura sanoo

  Narsisseilla ja keltaisilla tulppaaneilla ja ruusuilla. Lisään sisustukseen myös vähän keltaista ja vihreää sisustustyynyihin. 🙂

 333. 528

  Maija sanoo

  Vaihdan tuikkukipot ja kyntteliköt leikkokukkiin ja viherkasveihin, vaihdan verhot ja torkkupeitot kevyempiin ja saatan ostaa muutaman koristetyynyn sohvaa piristämään.

 334. 532

  Tuula sanoo

  Kevät tulee kukilla ja hennolla vihreällä – onnenpensas, kirsikka, narssissi, pajunkissat, koivunoksat …

 335. 533

  Pauliina sanoo

  Vaihdan verhot vaaleampiin ja keveämpiin, jotta lisääntynyt valo ja auringonpaiste pääsevät sisälle. Sohvalle keväiset tyynyt, vaaleanpunainen torkkupeitto ja pöydälle leikkokukkia. Ikkunanpesu kruunaa muutoksen.

 336. 534

  Jenna sanoo

  Tavaroiden karsimisella ja tekstiilien värien vaihtamisella vaaleampaan.

 337. 537

  Ilona sanoo

  Tulppaanit, kevätaurinko ja isoista ikkunoista avautuva keväinen metsä- ja peltomaisema tuovat kyllä tämän ihanan vuodenajan kotiin!

 338. 539

  Annukka sanoo

  Ihana arvonta! 🙂 Sama resepti, joka taitaa olla monella muullakin, eli kevättä kotiin tuovat leikkokukat, viherkasvit ja ikkunoiden pesu. Muutaman kerran olen keväällä hankkinut myös jokusen uuden tyytynpäällisen sohvalle.

 339. 540

  SatuK84 sanoo

  Arvonnassa mukana! Olen niin haaveillu tuosta Flower maljakosta, sellainen on kyllä pakko hankkia! Kevättä kotiin tuo ikkunoiden pesu, lasten kurahousut eteisessä, sekä iloinen ja kepeä mieli 🙂

 340. 542

  Henna-Riikka Markkio sanoo

  Meillä kevät tulee olohuoneeseen väreillä; värit näkyvät sisustustekstiileissä ja -tavaroissa. Ja tietysti oman lisänsä tuo auringonvalo 🙂 isot ikkunat valoa tulvillaan!

 341. 543

  Hanna Rajala sanoo

  Viherkasvit löytää aina keväisin tiensä meidän kotiin. Myös ikkunoiden pesu räntäsateiden jälkeen muuttaa kodin ilmen täysin.

 342. 544

  Minna sanoo

  Minä luon keväistä ilmettä olohuoneeseen raikkailla tekstiileillä, vaihtamalla kevyemmät, valoa läpäisevät verhot ja pesemällä ikkunat sekä tuomalla olohuoneeseen vuodenaikaan sopivia kukkia 🙂

 343. 545

  Josefina sanoo

  Keväinen ilme koostuu ihanista värillisistä leikkokukista ja heleänvärisistä sohvatyynyistä.

 344. 546

  ansu88 sanoo

  Täytyy myöntää että en juuri mitenkään. Tulppaaneja saatan ostaa jos ovat tarjouksessa ja pölyt on kyllä pyyhittävä tarkemmin kun valo alkaa osumaan pinnoille.

 345. 549

  Emilia sanoo

  Pesemällä ikkunat, pyyhkimällä pölyt ja hankkimalla vähän lisää vehreää vihreää.

 346. 551

  Henrietta sanoo

  Pesen ikkunat (ainakin yritän…), vaihdan sohvaan pastellinväriset tekstiilit ja pöydälle saman sävyisiä kukkia. 🙂

 347. 552

  Em sanoo

  Kukilla ja keltaista väriä lisäämällä sisustukseen, keltainen on aina keväisin outo innostus 🙂

 348. 553

  Jnni sanoo

  Kukilla, viherkasveilla ja tekstiileillä. Mukana ihanassa arvonnassa! 🙂

 349. 554

  Lauranen sanoo

  Kerrostalossa ikkunoiden pesu on oleellisinta! Koko vuoden liat pois ja uudet keväiset verhot raskaiden vuoritettujen verhojen tilalle. Itse ompelin puuterin väriset verhot, joten sopivat hyvin kevääseen. Myös parvekkeelle ostin näin pääsiäisen kunniaksi perunanarsisseja, jotka selviävät hyvin vaikka vielä onkin pikkupakkasia. Myös parvekkeen imurointi ja siivous talven jäljiltä kuuluu olennaisesti kevätrutiineihin, koska itselle parveke on kuin lisähuone tähän pienen yksiön lisäksi!

 350. 559

  Lottta sanoo

  Muutaman tyynynpäällinen vaihdoin pasteoliseksi ja lisäksi kukat tuovat ihanaa kevään tuntua!

 351. 560

  Henppa sanoo

  Keveämmillä tekstiileillä, kukilla ja ennenkaikkea ikkunoiden pesulla. Tuo vihreä maljakko olisi kyllä oikea aarre voitettavaksi

 352. 561

  Leena sanoo

  Tykkään jo aikaisin keväällä laittaa kevään vihreää väriä sisustukseen. Viimeistään narsissit tuovat kevään kotiin!

 353. 562

  Nina sanoo

  Kun luonto puhkeaa väriloistoon niin samoin meillä koti saa väriä tyynyillä ja muilla tekstiileillä. Ihana on myös hankkia kukkia ja pestä ikkunat että kaikki valo pääsee sisään.

 354. 564

  Marjo sanoo

  Tarvitaan vain puhdas, raikas koti ulkoa tulevan valon ja keväisen kukkakimpun kera

 355. 565

  Lanttuleikkuri sanoo

  Laitetaan vikat joulukoristeet pois, pestään ikkunat ja ootetaan.

 356. 567

  Suski sanoo

  Se mitä tarvitaan on: Kukkia, kukkia, kukkia! Ikkunoiden pesua tietenkään unohtamatta ☺

 357. 570

  Eeva sanoo

  Laittamalla talvisia tyynynpäällisiä ja suurimman osan kynttilöistä pois, ja tuomalla keväisempiä tyynynpäällisiä taas esille.
  Ihanaa viikonloppua ja kevättä sinulle ja perheellesi!

 358. 571

  Sanna sanoo

  Viherkasveilla ja leikkokukilla. Tietysti ikkunoista tulviva kevätaurinko luo kevään tuntua reippaasti ☀I

 359. 572

  Riitta sanoo

  Tyynynpäällisten vaihto, sisustusta karsimalla, viherkasveilla ja leikkokukilla ja tietenkin puhtailla ikkunoilla saa ihanasti keväisempää. Marimekko musta-valkoisuus ihastuttaa ja raikastaa

 360. 573

  Heidi Huhtala sanoo

  Tuoreilla leikkokukilla, ihanilla huonekasveilla seka kevyemmillä tekstiileillä 🙂

 361. 575

  Eija sanoo

  Ihanat palkinnot arvonnassa! Keväisemmän kodin teen vaihtamalla kynttilät leikkokukkiin ja yrtteihin. Keväisin poistan myös matot lattioilta.

 362. 576

  Milla sanoo

  Kevään kolkutellessa kevyempiä materiaaleja ja hempeämpiä värejä niin matossa kuin sisustustyynyissä. Keväällä myös ihanaa saada leikkokukkia maljakkoon ja haaveena saada juurikin tuo marimekon vaasi niille

 363. 577

  Annika B. sanoo

  Meillä pyöräytän yleensä (kaksipuoliset) matot nurinpäin, toiselta puolelta paljastuu keväälle vaaleampi värimaailma. Myös osa koristetyynynpäälisistä menee vaihtoon viimeisimmän Elloksen tilauksen myötä.

  Tänä keväänä aion myös laittaa edesmenneeltä mummulta perimäni ”talonpoikaisliljan” amppeliin. Se ei ole vielä innostunut kukkimaan. joten näyttänee siellä kivalta. Pääsiäisen aikaan taitaa parit leikkokukatkin meille ilmestyä.

  Ihanaa kevättä talouteenne! Toivottavasti aurinko paistaa läpi pääsiäisen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *