Valkoisen Harmajan kevätarvonnat: Marimekko

Nyt käynnistetään Valkoisen Harmajan kevätarvonnat, joista aiemmin ohimennen mainitsin ”Aitous inspiroi” postauksessa. Aloitus kohdistui sattumoisin aprillipäivälle, mutta tämä ei ole mitään pilaa. Olen pyytänyt kevätarvontoihin mukaan omia lempibrändejäni ja luvassa on mukava arvonta useammalle kevätviikolle. Toteutan arvonnat kuten ”ennen vanhaan”, eli ilman kaupallista yhteistyötä omaksi ja lukijoideni iloksi.

Marimekko-arvonta

Ensimmäiseksi arvotaan ihana sisustussetti Marimekolta:
vihreä Flower-vaasi sekä Basket-koristetyynynpäällinen.

marimekko-ss17-8083

marimekko-ss17-80481

marimekko_palkintoNäin osallistut arvontaan:

Kirjoita kommenttiboxiin miten sinä luot keväistä ilmettä olohuoneeseen.

Ehdit osallistua arvontaan pe 7.4.2017 klo 23.59 saakka, jonka jälkeen arvon yhden onnellisen voittajan. Voittaja julkistetaan sisustusuutisissa su 9.4.2017.

Muista täyttää kommentointilomakkeen sähköpostikenttä, jotta tavoitan sinut mikäli arpaonni suosii juuri sinua. Sähköpostiosoitteita ei julkaista, mikäli osoite on kirjoitettu sille varattuun kenttään.

ARPAONNEA!

EDIT: Osallistumisaika on umpeutunut. Voittajan julkistetaan sisustusuutisissa su 9.4.2017.


Toteutan Valkoisen Harmajan kevätarvonnat lukijoiden iloksi. Arvontapalkinnot ovat lahjoituksia yhteistyökumppaneilta, mutta kyseessä ei ole kaupallinen yhteistyö, eli en itse laskuta kevätarvonnoista mitään. Kyseessä on kevättempaus, johon olen itse pyytänyt yhteistyökumppaneita mukaan. Toki teen edelleen myös kaupallista yhteistyötä eri brändien kanssa – sellaisissa postauksissa on kaupallisen yhteistyön merkintä heti alussa. Kaikesta kivasta ei minusta kuitenkaan aina tarvitse laskuttaa, vaan joskus voi toteuttaa arvontoja ihan vain huvin vuoksi.


Kommentit
 1. 1

  Henrietta sanoo

  Pesen ikkunat (ainakin yritän…), vaihdan sohvaan pastellinväriset tekstiilit ja pöydälle saman sävyisiä kukkia. 🙂

 2. 2

  Em sanoo

  Kukilla ja keltaista väriä lisäämällä sisustukseen, keltainen on aina keväisin outo innostus 🙂

 3. 3

  Jnni sanoo

  Kukilla, viherkasveilla ja tekstiileillä. Mukana ihanassa arvonnassa! 🙂

 4. 4

  Lauranen sanoo

  Kerrostalossa ikkunoiden pesu on oleellisinta! Koko vuoden liat pois ja uudet keväiset verhot raskaiden vuoritettujen verhojen tilalle. Itse ompelin puuterin väriset verhot, joten sopivat hyvin kevääseen. Myös parvekkeelle ostin näin pääsiäisen kunniaksi perunanarsisseja, jotka selviävät hyvin vaikka vielä onkin pikkupakkasia. Myös parvekkeen imurointi ja siivous talven jäljiltä kuuluu olennaisesti kevätrutiineihin, koska itselle parveke on kuin lisähuone tähän pienen yksiön lisäksi!

 5. 9

  Lottta sanoo

  Muutaman tyynynpäällinen vaihdoin pasteoliseksi ja lisäksi kukat tuovat ihanaa kevään tuntua!

 6. 10

  Henppa sanoo

  Keveämmillä tekstiileillä, kukilla ja ennenkaikkea ikkunoiden pesulla. Tuo vihreä maljakko olisi kyllä oikea aarre voitettavaksi

 7. 11

  Leena sanoo

  Tykkään jo aikaisin keväällä laittaa kevään vihreää väriä sisustukseen. Viimeistään narsissit tuovat kevään kotiin!

 8. 12

  Nina sanoo

  Kun luonto puhkeaa väriloistoon niin samoin meillä koti saa väriä tyynyillä ja muilla tekstiileillä. Ihana on myös hankkia kukkia ja pestä ikkunat että kaikki valo pääsee sisään.

 9. 14

  Marjo sanoo

  Tarvitaan vain puhdas, raikas koti ulkoa tulevan valon ja keväisen kukkakimpun kera

 10. 15

  Lanttuleikkuri sanoo

  Laitetaan vikat joulukoristeet pois, pestään ikkunat ja ootetaan.

 11. 17

  Suski sanoo

  Se mitä tarvitaan on: Kukkia, kukkia, kukkia! Ikkunoiden pesua tietenkään unohtamatta ☺

 12. 20

  Eeva sanoo

  Laittamalla talvisia tyynynpäällisiä ja suurimman osan kynttilöistä pois, ja tuomalla keväisempiä tyynynpäällisiä taas esille.
  Ihanaa viikonloppua ja kevättä sinulle ja perheellesi!

 13. 21

  Sanna sanoo

  Viherkasveilla ja leikkokukilla. Tietysti ikkunoista tulviva kevätaurinko luo kevään tuntua reippaasti ☀I

 14. 22

  Riitta sanoo

  Tyynynpäällisten vaihto, sisustusta karsimalla, viherkasveilla ja leikkokukilla ja tietenkin puhtailla ikkunoilla saa ihanasti keväisempää. Marimekko musta-valkoisuus ihastuttaa ja raikastaa

 15. 23

  Heidi Huhtala sanoo

  Tuoreilla leikkokukilla, ihanilla huonekasveilla seka kevyemmillä tekstiileillä 🙂

 16. 25

  Eija sanoo

  Ihanat palkinnot arvonnassa! Keväisemmän kodin teen vaihtamalla kynttilät leikkokukkiin ja yrtteihin. Keväisin poistan myös matot lattioilta.

 17. 26

  Milla sanoo

  Kevään kolkutellessa kevyempiä materiaaleja ja hempeämpiä värejä niin matossa kuin sisustustyynyissä. Keväällä myös ihanaa saada leikkokukkia maljakkoon ja haaveena saada juurikin tuo marimekon vaasi niille

 18. 27

  Annika B. sanoo

  Meillä pyöräytän yleensä (kaksipuoliset) matot nurinpäin, toiselta puolelta paljastuu keväälle vaaleampi värimaailma. Myös osa koristetyynynpäälisistä menee vaihtoon viimeisimmän Elloksen tilauksen myötä.

  Tänä keväänä aion myös laittaa edesmenneeltä mummulta perimäni ”talonpoikaisliljan” amppeliin. Se ei ole vielä innostunut kukkimaan. joten näyttänee siellä kivalta. Pääsiäisen aikaan taitaa parit leikkokukatkin meille ilmestyä.

  Ihanaa kevättä talouteenne! Toivottavasti aurinko paistaa läpi pääsiäisen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *