Luuri kunnossa

Joku saattaa ehkä muistaa, kun kerroin kesällä rikkoneeni iPhoneni takakuoren kaksi kertaa peräkkäin. Toista kertaa en uutta takakuorta korjannut, vaan haljennut kuori paikattiin kontaktimuovilla. Etsiskelin sopivaa takakuorta netistä jonkin aikaa, mutta vasta nyt viime viikonloppuna, Hesan reissulla, tuli vihdoin hankittua se mieleinen: Pantone-tyylinen takakuori. Väri on armeijan vihreä, sillä muita mieleisiä värejä ei ollut jäljellä. Tämä onkin oikeastaan aika kiva väri, vaikka en välttämättä olisi tätä valinnut jos kaikkia vaihtoehtoja olisi ollut tarjolla. Nyt olen oikein tykästynyt tähän!

Pidän muutenkin tosi paljon näistä Pantone-tyylin mukaan ”stailatuista” tuotteista. Meiltä löytyy ennestään lila Pantone-keittiöpyyhe. Pantone-mukejakin on markkinoilla – sellainen olisi aivan ihana!

Kommentit
  • 1.1

   sanoo

   Olen saanut tuon sormuksen ensimmäisenä äitienpäivänäni. <3 Se on suomalaista käsityötä, Ihania-merkkinen. Tykkään siitä todella paljon – se on melkein jokapäiväisessä käytössä.

  • 2.1

   sanoo

   Kello on ikivanha (äitini vanha). Kellotaulu taitaa olla Citizen-merkkinen ja rannekeosa on ostettu siihen myöhemmin (oli ennen nahkaranneke).

  • 3.1

   sanoo

   Ostin kuoren Humac-nimisestä liikkeestä Helsingin keskustasta, mutta olen nähnyt samanlaisia monessa kännykänkuoria myyvässä nettikaupassa.

 1. 4

  hermelina sanoo

  Minä ostin noita kuoria taannoin 10 kappaletta, ovat kerrassaan aivan upeita ja mahtavia. En käytä puhelinta, mutta ostin iphonen jokaista kuorta varten, jotta voin katsoa tuota tekstausta ja väriläpyskää, samalla uppoudun unelmieni maisemaan.

 2. 5

  Haaveena harmaja sanoo

  Aivan ohi aiheen…
  Oliko teidän iiiiiihanassa talossa käyttöullakko? Muiistelen niin, mutta arkistohausta en nyt löytänyt sitä. Jos on, niin miltä se on tuntunut? Onko kätevä käyttää? Saitteko paljon tilaa sinne?

  Toiseksi olisin kiinnostunut tuosta sisääntulon vaatehuoneesta. Oletko ollut tyytyväinen ratkaisuun? Se vaikuttaa tosi fiksulta ratkaisulta etenkin lapsiperheessä.

  Ihana blogi sulla! Olen ihan koukussa…

  • 5.1

   sanoo

   Meillä ei ole käyttöullakkoa. Kauan sitä aihetta pohdimme. Ensin oli selvää, että se laitetaan (ekassa talossa ei ollut), mutta sitten mietimme, että sinne tulisi vaan kerättyä turhaa roinaa. Eikä sinne loppuen lopuksi kaikkea edes voi laittaa, sillä ullakko on kylmää tilaa. Joten päätimme säästää, emmekä laittaneet sitä.

   Eteisen vaatehuone on osoittautunut oikein toimivaksi. Sinne mahtuu paljon tavaraa ja useampi ihminen kerrallaan riisumaan vaatteita. Ollaan tykätty. 🙂

   Kiva jos tykkäät blogistani. 🙂

 3. 6

  sanoo

  🙂 Ihana kuori tosiaan !
  Mistä se on? Pitäis omaan iphoneen hommata kuori ja toi kyllä miellyttää silmää!

  -Maria

  • 6.1

   sanoo

   Tuossa ylempänä jo vastasinkin, että ostin kuoren Humacista. On kyllä kiva ja puhelin tuntuu nyt mukavalta kädessä. 🙂

 4. 7

  sanoo

  Tuo sormuksesi on ihana, Suvi! Katsoin sitä silloin kesällä kun tavattiin, ja taisin jo silloin kysellä sen ostopaikkaa. Itse olen miettinyt tuon tyyppisen teettämistäkin. Onko runko hopeaa vai valkokultaa? Entä tuo valkoinen osa, lasia, korukiveä?

 5. 8

  tii sanoo

  hei
  ihania on kaikki: kello, sormus ja kuori. 🙂
  suojaako pantone-kuori reunoilta kännyn lasia?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *