Löydä suosikkimattosi VM-Carpetin mallistosta ja voita

Matto on olennainen osa sisustusta, sillä se raamittaa tilaa ja kokoaa huonekalut yhteen. Maton valinnalla voi vaikuttaa paljon sisustuksen yleisilmeeseen: halutaanko luoda rohkea ja näyttävä ilme vai jotain hillitympää ja harmonista. Pääsin blogiyhteistyön myötä tutustumaan kotimaisen VM-Carpetin laajaan mattovalikoimaan ja testailemaan erilaisia mattoja kotonamme.

Sain valita kotiimme viisi mattoa kuvauslainaan. Valitsin Panaman, Tähkän, Rockin (uutuusmalli), Askeleen ja Matildan. Mattoa vaihtamalla muutin olohuoneemme ilmettä ja innostuin sovittelemaan mattoja myös eteiseen ja ruokailutilaan. Mikä seuraavista on sinun suosikkisi? Vastaamalla voit osallistua arvotaan ja voittaa suosikkimattosi.

Panama

vmcarpet_panama

vmcarpet_panama3

Meidän eteinen on ollut ilman mattoa muutosta saakka. Olemme pärjänneet vain pienellä kynnysmatolla, mutta hiekan kulkeutuminen eteisestä muualle kotiin on alkanut pikkuhiljaa tympiä minua ja niinpä ajattelin, että nyt olisi sopiva tilanne mallata sopivaa eteismattoa kotiimme.

VM-Carpetin valikoimasta valitsin tyylikkään ja ajattoman Panama-sisalmaton. Olen aina pitänyt sisalmatoista ja vuosia meillä oli sisalmatto olohuoneessakin. Sisal on hyvä valinta eteiseen, sillä siitä ei hiekka erotu selvästi ja matto on suhteellisen helppo puhdistaa. Tässä matossa on myös EVAPOLYTEX®-pohjaus, joka tekee matosta tiiviin, liukumattoman ja joustavan. Matto pysyy hyvin paikallaan jalan alla, joten liukumista ei tarvitse pelätä.

Mustalla kantattu sisalmatto sopii minusta täydellisesti meidän eteiseen. Jo etukäteen näin mielessäni kuinka kivasti Tom Dixonin valaisimet sopisivat yhteen tämä sisalmaton kanssa, enkä joutunut pettymään. Matto viimeistelee koko eteisen sisustuksen ja on myös hyvin käytännöllinen.

Tähkä

vmcarpet_tahka

vmcarpet_tahka3

Tähkä-dhurrien maton rohkea kuviointi miellytti minua ja odotin innolla, että pääsen testailemaan miltä se näyttäisi meidän olohuoneessa. Valitsin matosta valko-harmaan version, mutta ihastelin myös oranssi-valkoista mallia. Näyttävä kuvio tuo olohuoneeseen vahvaa ilmettä ja villa tuntuu mukavalta jalkojen alla. Hmmm, tämä matto sopisi varmasti kivasti myös saunatupaamme.

Rock (uutuus!)

vmcarpet_rock

vmcarpet_rock3

Rock-paperinarumatto on VM-Carpetin uutuus. Paperinaru on moderni ja linjakas tyyliltään. Maton kuvioinnissa toistuvat eri harmaan sävyiset ja beiget viivat eri paksuisena. Raidoista syntyy kiva rytmi ja värit sopivat täydellisesti meidän olohuoneeseen. Pehmis-kissakin ihastui tähän mattoon! Myös tässä matossa on EVAPOLYTEX®-pohjaus, joten se pysyy tukevasti paikoillaan.

Askel

vmcarpet_askel

vmcarpet_askel3

Askel-villamatto näytti minusta ensi jo silmäyksellä hyvin ajattomalta valinnalta – sellaiselta matolta, joka sopisi monenlaiseen sisustukseen. Tämä matto tuntui heti erityisen pehmeältä ja lämpimältä. Askel-matossa on paperinaruloimi, joka tuo siihen vähän modernia twistiä. Kuviointi on perinteinen kukonaskel. Meille valitsin maton beigen sävyssä, sillä minusta beige matto ja vaaleanharmaa sohva ovat kaunis ja ajaton yhdistelmä. Myös tässä matossa on EVAPOLYTEX®-pohjaus.

Matilda

vmcarpet_matilda

vmcarpet_matilda3

Matilda-matossa ihastuin sen kuviointiin: siinä on käytetty erilaisia sidontoja, joista muodostuu kaunis kohokuvio. Kuvio on samaan aikaan melko perinteinen mutta myös ajankohtainen. Materiaaliltaan tämä matto on villaa ja paperinarua, ja tässäkin matossa on EVAPOLYTEX®-pohjaus. Matilda-mattomallista valitsin valkoisen sävyn, sillä halusin kokeilla myös miltä vaalea ja melko neutraali matto näyttäisi kotonamme. Tykästyin Matildaan niin kovin, että innostuin kokeilemaan sitä myös ruokailutilaan.

vmcarpet_matilda_rt

vmcarpet_matilda3_rt

Missään kodissamme en ole pitänyt mattoa ruokapöydän alla, joten jo siksikin oli mielenkiintoista nähdä miltä matto näyttäisi ruokapöydän alla. Ja voin todeta, että oikein hyvältä! Matto rajaa ruokailutilan kauniisti ja tasapainottaa värikkäistä tauluista muodostuvaa ilmettä. Mutta uskaltaisikohan kuitenkaan laittaa valkoista mattoa lapsiperheen ruokapöydän alle?

Arvonta

vmcarpet_matotMikä VM-Carpetin mattomalleista on sinun suosikkisi? Lisää mattomalleja löydät heidän nettisivuiltaan. Kerro mielipiteesi kommenttilootassa ja voit voittaa suosikkimattosi.

Näin osallistut arvontaan:
Kerro kommenttilootassa mikä VM-Carpetin matoista on suosikkisi ja
olet mukana 160×230 cm kokoisen maton arvonnassa!
Voittaja saa valita mattomallin esittelemistäni matoista.

Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 29.3.2015 klo 23.59 saakka.
Muista täyttää kommentointilomakkeen sähköpostikenttä, jotta tavoitan sinut mikäli arpaonni suosii juuri sinua. Sähköpostiosoitteita ei julkaista, mikäli osoite on kirjoitettu sille varattuun kenttään.

ARPAONNEA!

EDIT: Arvonta-aika on umpeutunut. Voittaja julkistetaan pian.

BlogiyhteistyoYhteistyössä:

vm-carpet-logo

Lisätietoa: VM-Carpetin tarina alkoi, kun Arto ja Aila Viita-aho perustivat Viita-ahon Mattokutomon vuonna 1973 Lappajärvelle ja siellä tämä perheyritys sijaitsee edelleen. VM-Carpetilla uskotaan, että korkea laatu syntyy tekniikalla, ammattitaidolla ja elämän perusarvoilla. Lähes kaikki matot valmistetaan Lappajärven tehtaalla, osa jalostetaan puolivalmisteesta ja yrityksellä on myös omia myymälöitä Suomessa. Jälleenmyyjiä löytyy kattavasti koko Suomen alueelta. Suomalaisen Työn Liitto ja Design from Finland palkitsi VM-Carpetin Vuoden designteko -palkinnolla Habitare-messuilla vuonna 2013.

Kommentit
 1. 6

  Halitalo sanoo

  Kyllä panama nyt vie voiton yksinkertaisella tyylillään. Sopisi meidän pirtaan.

 2. 8

  Titta sanoo

  Kiitos, ihana arvonta! Suosikkini on ehdottoamasti uutuusmatto Rock! Se sopiikin täydellisesti uuteen olohuoneeseemme!

 3. 10

  Johanna sanoo

  Meiltä löytyykin eteisestä jo tuota Panamaa, joka on aivan loistava ja hyvälaatuinen matto. Useamman vuoden jo palvellut. Tähkän voisin kotiuttaa meille mielelläni.

 4. 14

  Marianne sanoo

  Kaikki on nättejä ja erilaisia. Mutta meille ehdottomasti parhaiten sopisikaunis Matilda. Mukana siis arvonnassa 🙂

 5. 15

  sanoo

  Ihan ensiksi ajayyelin että Panama mutta jos matto tulisi meille niin varmaan tuo Rock olisi väriensä ja tyylinsä vuoksi se ykkösvalinta.

 6. 16

  Anne sanoo

  Oi miten hienoja mattoja.

  Meille sopii Askel matto , ehdottomasti suosikkini .

  Arvonnassa mukana !

 7. 20

  Paula Toivonen sanoo

  ASKEL-matto sopisi tulevaan vaaleahkoon kotiini ja villan pehmeys viehättää!
  Panama-tyylinen kantattu matto on ollut pitkässä eteisessä jo vuosikymmenen ja kestää…

  Paula Toivonen
  ptoivon@gmail.com

 8. 21

  Jonsku sanoo

  Meille sopisi ehdottomasti Askel-Matto harmaalla kuvioinnilla. Kaunis, ajaton, hillitty ja tyylikäs.

 9. 22

  susan sanoo

  Askel on mun lemppari! Sitä löytyy laukusta, hameesta, jakkupuvusta ja kohta ties mistä;)

 10. 23

  sanoo

  Myös meillä on sisalmatto eteisessä (oikeastaan kaksi: ensimmäinen heti tuulikaapissa ja toinen sitten aulassa). Ovat kyllä tosi käteviä ja perus kuramattoja tyylikkäämpiä mielestäni. 🙂

  Ottaisin Tähkän tai Panaman jos arpaonni suosisi.

 11. 26

  iituliina sanoo

  Matilda on mun suosikki! Ja näyttää muuten hyvältä tuolla ruokapöydän alla!

 12. 29

  Johanna sanoo

  Askel matto on ehdoton suosikkini. Olen käyttänyt sisustuksessa sekä beesiä että harmaata, joten matto sopisi olohuoneeseen erinomaisesti. Kukonaskel kuvio kruunaa muuten klassisen kauniin maton.

 13. 36

  tiina sanoo

  Matilda tai Rock… mutta kyllä mä Matildaan silti päädyn. Ihanasti passaa ruokailutilaankin 🙂

 14. 38

  sanoo

  Meillä on vuosia vanha VM-carpetin matto eteisessä, ja olen tykännyt siitä valtavasti. Joskus käytettyäni maton pesulassa, yksi maton kulmista kääntyi hieman rullalle, eikä se ole siitä palautunut entiselleen. Siispä uusi matto on ollut puheissa monet kerrat, mutta aina jäänyt puheen asteelle, koska taittuneen kulman kanssa pystyy hyvin elämään.;D Valintani olisi siis Panama.:)

 15. 40

  Emmu sanoo

  Askel!!! ❤ Pääsisi heittämään vesilintua tuolla olkkarin karvalankamatolla jos voitto osuisi kohdalle. 🙂

 16. 46

  Iitu sanoo

  Oi mitä ihanuuksia! Matot luovat upeasti ilmettä tilaan kuin tilaan mutta mikä siinä onkin että kunnon mattoon ei tahdo hennoa sijoittaa! Mielestäni ihanin mattomalleista on juuri tuo tähkä – samoissa väreissä kuin tässä postauksessa. Sopisi meille kuin nakutettu ruokailutilan valkoisen ja harmaan iloitteluun 🙂

 17. 47

  Tiitu sanoo

  Panama olisi meille mieluisin valinta. Musta reunus sopisi mustavalkoiseen olkkariin.

 18. 49

  Kaisa O sanoo

  Tähkä-matto on mun suosikkini näistä blogissa esitellyistä matoista. Tykkään myös basso-nimisestä matosta joka löytyy tuolta sivuilta.. mustavalkoista kuitenkin. 🙂 Mukana siis arvonnassa!

 19. 50

  Tuija sanoo

  Ihania kaikki ja sopii todella hyvin. Ehkä toimivin itselleni olisi Askel-matto.

 20. 51

  moonangel sanoo

  Matilda-matto on oma suosikkini. Selasin muutakin mallistoa läpi ja Kuura-mattokin vaikutti tuolla kivalta 🙂

 21. 53

  Juulia sanoo

  Rock-matossa on nimensä veroista asennetta.
  Se tuo ihanaa särmää muuten simppeliin ja harmoniseen sisustukseen.

 22. 56

  Jaana Airaksinen sanoo

  Nyt tuli paha… Kaikki näyttää tosi ihanilta.
  … Askel … Varman päälle

 23. 58

  Nöppönen sanoo

  Ihana arvonta ja hyvä idea tämä kun näkee matot oikeassa ympäristössä. Olen jo pitkään kaivannut olohuoneeseen uutta mattoa, edellinen on palvellut jo 20 vuotta, arvostan laatua ja kestävyyttä ja näissä matoissa sitä varmasti on. Mahtava uutuus Rock ja se olisi minun valintani!

 24. 59

  Tiia sanoo

  Tähkä-matto on ehdoton suosikki ! Olisikin ihanaa saada uusi matto kotiin näin kevään kunniaksi 🙂

 25. 62

  Emilia sanoo

  Ehdottomasti suosikkini oli tähkä-matto joko mustana tai harmaana. Sopisi olohuoneeseen täydellisesti!

 26. 71

  Huokailija sanoo

  Panama-matto voisi olla koiratalouden eteisessä käytännöllinen vaihtoehto. Kiitos arvonnasta! 🙂

 27. 72

  Mirja sanoo

  Matilda on kyllä tosi kaunis ja ajaton matto. Näyttäis hyvältä meidän olohuoneessa!

 28. 74

  Sallah sanoo

  Suosikkini on Matilda, jonka kaunis kuvio tuo muuten rauhalliseen valkoiseen mielenkiintoa ja eläväisyyttä. Olen etsinyt meille sopivaa mattoa olohuoneeseen ja tässä on täydellinen vaihtoehto. Ihastusta ensisilmäyksellä 🙂

 29. 77

  Anette sanoo

  Näistä matoista neljä on mieleisiä, mutta Askel on paras ja ajattomin. Kyllä kelpaisi lapsi- ja koiraperheelle yhteisiin hetkiin. ☺

 30. 78

  LauraK sanoo

  Kyllä se olisi tuo rock. Sävyt käyvät loistavasti poikamme huoneeseen ja raidoilla olisi varmasti kiva leikkiä 🙂

 31. 79

  A - White Dream Home sanoo

  Kauniita mattoja ja kaikki näytti oikein upeilta kodissasi.
  Meidän kotiin sopisi Askel. 🙂

 32. 85

  Novella sanoo

  Askel -matto on minun suosikkini. Olisipa mukava voittaa se, koska maton hankinta on meille ajankohtainen juuri nyt.

 33. 88

  Eveliina sanoo

  Kaikki on kyllä hienoja! Meille sopisi parhaiten rock, matilda tai tähkä. Pitäisi päästä mallailemaan :). Mukana arvonnassa!

 34. 91

  Lotta sanoo

  Ihastuin täysin Askel-mattoon! Juuri sopivan hillitty, mutta samaan aikaan siinä on sitä jotain, joka tekee maton ilmeestä mielenkiintoisen. Voi kunpa arpaonni suosisi, niin saisin upean maton koristamaan uuden kotini lattiaa! 🙂

 35. 93

  Aleksi Lindberg sanoo

  Oma suosikkininon Askel 🙂 ajaton ja tyylikäs kuten sanoit, sopisi meille täydellisesti.

 36. 98

  Suvi sanoo

  Kauniita ovat kyllä kaikki. Meillä onkin olohuone matoton kun olen etsinyt sopivaa ja Tähkä olisi meille juuri täydellinen!

 37. 102

  Tinturi sanoo

  Ekaa kertaa koskaan mukana blogiarvonnassa. Askel näyttää hyvältä ja liukumaton pohja kuulostaa hyvältä, kelpaisi lapsiperheeseen.

 38. 103

  sanoo

  VM-Carpetin matot ovat loistavia, suurin osa matoistamme on ko.firman valmistamia. Ehdottomasti kokeilen onneani. Askel maton harmaana näkisin meillä, ajaton ja lämpimän kaunis 🙂

 39. 104

  Harriet nyman sanoo

  Rock-matossa särmää !
  Sopisi meidän vaaleaan kotiin loistavasti!

  – Harriet

 40. 110

  Riia-Maria sanoo

  Ihania mattoja! Kokeilen onneani, josko Tähkä-matto päätyisi olohuoneeseemme 🙂

 41. 117

  elina sanoo

  Askel on ehdottomasti suosikkini! Sopisi meidän olohuoneeseen täydellisesti!

 42. 122

  Outi sanoo

  Kaunis ja kätevä Panama! Eteiseni huutaa sitä :). Kohta kolme vuotta muutosta ja mattohankinnat vaiheessa.. 🙂

 43. 129

  Ava A sanoo

  Ihastuin Panama ja Askel mattoihin. Näkemättä mattoja luonnossa en pysty edes valitsemaan kumpi sopisi parhaiten kotiini.

 44. 130

  mari sanoo

  Kauniita mattoja kaikki! Eniten minun silmääni miellytti Matilda, sen näkisin mieluusti kodissani.

 45. 135

  Hymy sanoo

  Askel miellytti eniten, vähän sen tyylinen ollutkin (ei kestänyt silloisessa kissataloudessa).

 46. 136

  Hennas sanoo

  Kauniita mattoja! Oma suosikkini koko mattomallistosta on harmaa Kuura -matto.

 47. 138

  JK sanoo

  Vau! Vaikee valita tähkän ja matildan välillä,mutta ehkä se kuitenki on tuo matilda!

 48. 140

  Merja sanoo

  Tähkämatto olisi ihana voittaa, tulisi kerrankin uskallusta laittaa kuviollinen matto olohuoneeseen yksivärisen tilalle

 49. 145

  Minna P sanoo

  Olohuone kaipaisi kovasti uutta mattoa ja Rock-paperinarumatto sopisi täydellisesti 🙂

 50. 148

  Anna-Mari sanoo

  Kaikki olivat kivoja, mutta Askel ja Tähkä miellyttivät silmääni eniten. Tähkässä epäilyttää vain kuvion ”vilkkaus” eli olisiko liian levoton, joten siksi ottaisin Askeleen 🙂 ajaton ja tyylikäs

 51. 150

  päivi sanoo

  Tähkä on aivan ihana ☆☆☆☆☆
  Remppaa pidetään ja tuollainen olisi nyt juuri passeli meille.
  Mukana arvonnassa 🙂
  -päivi-

 52. 151

  SuviAnni sanoo

  Oranssi-valkoinen Tähkä-matto on ehkä upein! Rakastan villamattoja ja oranssi väri on viime aikoina houkutellut entistä enemmän.

 53. 154

  Benita T sanoo

  Matilda sopisi meille ja sille löytyisi jopa kaksikin eri paikkaa: olohuoneessa tai ruokailutilassa 🙂

 54. 155

  Liiru sanoo

  Rock vaikuttaa kivalta, pirtsakkaalta! Toisi juurikin meidän uuteen olohuoneeseen vähän enemmän väriä mukavasti!

 55. 156

  Minna sanoo

  Panama matto paras näistä viidestä. VM-carpetin matot on kyllä laadukkaita.

 56. 159

  Outi sanoo

  Suosikkejani ovat Rock ja Matilda. Rock toisi reippautta rytmikkäillä raidoillaan, mutta tällä hetkellä tumman sävyinen olohuoneemme saisi kivan piristeen vaaleasta Matildasta…. Joten suosikkini on Matilda!

 57. 166

  sari sanoo

  Eleettömän kaunis,ikiklassinen Askel-kaikki tarpeellinen eikä mitään liikaa

 58. 175

  Iiris sanoo

  Tää oli erittäin vaikea valinta, mutta Askel ehkä kuitenkin vie voiton… 🙂

 59. 176

  Essi sanoo

  Ehdoton suosikkini on Matilda! Näyttäisi täyttävän kaikki täydellisen vaalean maton kriteerit, simppeli ja kuitenkin kiinnostavan näköinen.

 60. 177

  Nina sanoo

  Matilda on suosikkini, aivan ihana kuviointi! Valkoinen väri olisi aika arka näin lapsiperheessä, mutta onhan tuo matto niin kaunis…:)

 61. 184

  Heli sanoo

  Tähkä sopii parhaiten sisustustyyliimme 🙂 sopivan graafinen. Mukana siis arvonnassa

 62. 187

  Maria sanoo

  Matilda on suosikkini! Tämä väri sopisi erinomaisesti seesteiseen makuuhuoneeseemme ja kuvioitu matto tuntuisi varmaan myös mukavalta paljaiden varpaiden alla 🙂

 63. 189

  Lilli sanoo

  Sekä Matilda että Tähkä on mun suosikkeja, mutta ehkä meidän kodista paremmin paikkansa löytäisi kuitenkin Matilda. Kauniita mattoja ovat silti molemmat!

 64. 195

  Anniina sanoo

  Oi kuinka ihania mattoja kaikki! Askeleen ja Matildan välillä kävin kamppailun, jonka jälkeen Askel päätyi suosikkimatokseni juurikin tuon ajattomuuden takia! 🙂

 65. 196

  hobgoblin sanoo

  Olen ollut jo pitkään VM-carpet fani. Panama mattoa on ollut jokaisessa kodissamme samoin Tessaa. Tuo Rock uutuus ihastuttaa!

 66. 198

  Sohvi sanoo

  Askel on minun mieleeni. Ajattoman kaunis ja tyylikäs ja antaa muullekin sisustukselle tilaa 🙂

 67. 206

  Maamu sanoo

  Ihastuin tuohon Matilda mattoon! Meillä on ennestään VM Carpetin matto eteisessä ja olen ollut enemmän kuin tyytyväinen.

 68. 207

  Raija Honkanen sanoo

  Rock on hieno, mutta valitsen kuitenkin Askel-maton ajattomuutensa takia.

 69. 211

  Kata sanoo

  Matilda on suosikkini! Ihania kaikki ja varmasti tosi laadukkaita ja pitkäikäisiä.

 70. 212

  sanoo

  Matilda!! Se on herkkä, pohjosmaalaiseen sisustukseen sopiva kaunotar!
  Käy tilaan kuin tilaan ja on monikäyttöinen kuten kuvissakin näkyy.

 71. 214

  Hanna sanoo

  Rock ehdottomasti paras meille, raita intoilija kun olen ja sävyt juuri oikeat!!:)

 72. 215

  SannaT. sanoo

  Kauniita mattoja kaikki.. Askel tai Matilda ois valintani jos vain olisi arpaonnea! 🙂

 73. 219

  Sinikka sanoo

  Panama on suosikkini, mutta se meillä jo onkin eteisessä (ja erittäin hyvä matto onkin). Toisena suosikkina on Tähkä.

 74. 224

  Salla sanoo

  Meillä on parikin mattohankintaa mietinässä ja toinen niistä voisi kevyesti olla tuo Panama

 75. 225

  JennaS sanoo

  Matilda on suosikkini. Toivottavasti onnetar suosii, sillä olohuone kaipaisi uutta mattoa!

 76. 226

  Kirsi sanoo

  Voi, onpa vaikea valinta. Ihania mattoja kaikki, riippuu siitä mihin tilaan maton laittaisi. Mutta jos yksi pitäisi valita, niin Matilda se taitaapi olla 🙂

 77. 227

  arja rintala sanoo

  Ihana arvonta ja kaikki matot ovat niin ihania. Ottaisin Panama maton eteiseen. T-arja-

 78. 239

  Sari sanoo

  Kaksi on ylitse muiden; tähkä ja askel. Tähkä viehättää kansallisromanttisuudellaan ja askel ihanalla herkkyydellä. Tähkä se on.

 79. 243

  Anne sanoo

  Upeita mattoja! Näistä suosikiksi nousi Panama ja Askel. Askel matto sopisi hyvin myös meidän olohuoneeseen

 80. 255

  sanoo

  Kylläpä osuisi voitto kohdalleen, juuri kun olen mattoasioita kovasti pohtinut ja VM Carpetin sivuillakin ahkerasti surffaillut. Valintani olisi Askel.

 81. 256

  Ode78 sanoo

  Kauniita mattoja kaikki. Valitsisin itselleni Askel maton ja sjiottaisin sen eteisaulaan.

 82. 269

  Aura sanoo

  Ohhoh, mattojen ihailu ihan hengästytti! Kallistuisin tänäiltana Matilda-maton puoleen. Askel-mattoa olen pitkään mallaillut kotiini mielessäni. Minusta tuntuu kuitenkin, että Matilda tekisi enemmän kodin tuntua asuntooni. Mahtavassa arvonnassa ehdottomasti mukana!

 83. 271

  jonnna sanoo

  Askel – sillä olen ihastunut villaan mattomateriaalina ja tuo kuvio toi kivaa rakennetta muuten yksinkertaiseen mattoon.

 84. 272

  sanoo

  Suosikkini on oikeastaan harmaa Rytmi-matto, mutta tämän postauksen matoista meille sopisi parhaiten Askel 🙂

 85. 285

  valma sanoo

  Tosi hyvännäköisiähän nämä ovat kaikki, mutta Matilda olisi meille sopivin olkkariin:) aina vaan ollaan ilman mattoa vaikka 3v ollaan tässä asuttu, josko onnistaisi;)

 86. 288

  Janet sanoo

  Valintani olisi joko ajaton Askel tai hieman modernimpi Rock, todella upeita molemmat!

 87. 289

  ka1sakoo sanoo

  Matilda on minun suosikkini! Toivottavasti arpaonni suosii. Olkkarimme kaipaa uutta mattoa.

 88. 299

  Riina sanoo

  Kyllä tiukan pohdinnan jälkeen valitsisin meille panaman. Yksinkertaisen tyylikäs ja helppohoitoinen.

 89. 303

  Joliel sanoo

  Ihan mielettömän mahtava arvonta! 🙂 Koko valikoimasta ykkössuosikkini ovat Ristomatti Ratian suunnittelema raikas mustavalkoraidallinen Basso. Mikäli arpaonni osuisi kohdalle, niin olisin myös ikionnellinen tuosta Tähkä villadhurrie-matosta myös! 🙂

 90. 305

  Anne sanoo

  Yllätyin itsekin, mutta näistä matoista suosikkini on Tähkä. Yleensä ihastun ilman kuviota oleviin mattoihin, mutta nyt hillitty kuvio on ihana.

 91. 306

  Anduin sanoo

  Onpas monta hyvää vaihtoehtoa. Meille voisi sopia näistä monikin, mutta suosikiksi taitaa nousta Tähkä.

 92. 308

  Salla sanoo

  Tähkä on suosikkini! Meillä on pari VM Carpetin mattoa ja olen niihin erittäin tyytyväinen.

 93. 311

  Lotte sanoo

  Kaikki ovat kauniita mattoja! Uuteen kotiimme tarvitsemme mattoja, ja valitsisin ensimmäiseksi Matildan. Nyt arpaonnea! 🙂

 94. 312

  Tanja sanoo

  Elämässä pitää olla sopivasti rockia, joten arvanet suosikkini! Kiitos hienosta blogistasi, olet rock!

 95. 313

  Mammu sanoo

  Tähkä ja matilda on kyl hienoimmat, ehkä tähkä vie kummiski voiton 🙂

 96. 314

  Minna sanoo

  Askel on suosikki ja sopisi poikani huoneeseen. Kiitos, hyvä ja innostava blogi.

 97. 315

  Nina sanoo

  Oi joi, kaikki kauniita, mutta valinta osuu nyt Matildaan. Mukana arvonnassa..

 98. 317

  katja sanoo

  Panama…matilda..panama… Matilda. Juuri kävin heidän kotisivuillaan ihastelemassa hienoja mattoja. Eteiseen haaveilin mustaa panamaa, miettien toimisikohan se meillä eteismattona. Uskomattoman vaikea löytää hyvä ja ajaton matto eteiseen. Matilda olisi esittelemistäsi vaihtoehdoista suosikkivalintani. Ihania kaikki. Ja kokemuksesta voin sanoa, että laadukkaita mattoja!

 99. 321

  Arja sanoo

  Helppo valinta! Matilda on kuin tehty meidän olkkariin! Aivan ihana!
  Mukana arvonnassa!:)

 100. 322

  Pippa sanoo

  Romance-matto on aivan ihana. Ja mikä mielettömintä, sitä saa erilaisilla reunoilla…enpä ole moista mahdollisuutta ennen nähnyt!

 101. 324

  Jutska sanoo

  Kiva arvonta! Monta ihanaa mattoa! Ehkä Matilda vetoaa kaikessa yksinkertaisuudessaan!

 102. 325

  Ansku sanoo

  Matilda on kaunis kuvioinniltaan ja sävyiltään – sopii monenlaiseen tilaan.

 103. 327

  Virve sanoo

  No nyt tarvitaan arpaonnea sillä matolle tosiaan olis tarvetta. Valinnan vaikeus Rockin ja Panaman välillä. Ehkä Rock!

 104. 340

  Tanja sanoo

  Ehdottomasti tähkä, villi kuvio säväyttää rauhallisessa sisustustyylissä. Tuo särmää

 105. 348

  sanoo

  Tähkä tai Askel, on vaikea päättää. Ehkä se on Tähkä. Vähän voimakkaampi ja graafisempi. Kauniita ne on kaikki.

 106. 351

  ulriikka sanoo

  Paljon ihania vaihtoehtoja, mutta kyllä mä valitsisin tuon Askel-maton. Jotenkin niin tyylikäs, ajaton yksilö. 🙂

 107. 356

  Eve sanoo

  kyllä näistä suosikki on joko Askel tai Tähkä. Kuurakin VM-sivuilla todella kaunis!

 108. 364

  Sari sanoo

  Matilda tai tähkä. Entten tentten en osaa äkkiseltään tehdä päätöstä näiden kahden kesken

 109. 367

  Riia sanoo

  Panama sopii teille sekä eteinen että olohuone ja itsekin pidän. Askel harmaana on kuitenkin oma toiveeni, matto ollut hakusessa jo piiiiitkään…
  -Riia-

 110. 369

  SaijaElina sanoo

  Tähkä on ihan ylivoimainen ykkönen! Tosi kaunis ja menee kyllä omaan harkintaan, jos ei arpaonni suosi 😀

 111. 373

  Ulla sanoo

  Askel on mielestäni paras. Tosin kaikki olivat hyviä, onpa mukavaa että VmCarpet uudistuu näin hyvään suuntaan!

 112. 374

  Ninnu sanoo

  Kauniita mattoja kaikki, mutta Tähkä olisi meille täydellinen! Mukana arvonnassa!

 113. 376

  Marja Helena sanoo

  Kyllä tuo Matilda vie voiton, varsinkin valkoisena, harmaakin on ihana 🙂

 114. 379

  Viktoriina sanoo

  Tähkä matto on tosi kiva. Nyt on raita matto, joten tämä olisi aivan erilainen.

 115. 381

  sonia sanoo

  Tähkä, Askel ja Panama. Maton koon vuoksi valitsen Askel -maton ja toivon että arpaonni suosisi minua!

 116. 383

  TiinaE sanoo

  Ihania mattoja kaikki, mutta ehkä eniten miellyttää Askel ja Rytmi. Villan ja paperinarun liitto kiehtoo.

 117. 391

  Niina sanoo

  Tähkä on suosikkini. Olohuoneessamme on nyt valkoinen matto ja tällainen kuviointi olisi just hyvä uudistus.

 118. 397

  MaritaH sanoo

  Arvoin aikani Rockin ja Askelen välillä, mutta askel tuntuu ajattomammalta.

 119. 412

  velmu sanoo

  Panama ehdottomasti! Sopisi hyvin meidän Kotiin. Ajaton matto muutenkin. Matolle olisi käyttöä uudessa kodissa.

 120. 413

  jenppu sanoo

  Uuden maton tarpeessa tässä ollaankin! Ja kokokin juuri oikea 🙂 Matilda on minun suosikki 🙂

 121. 429

  saya sanoo

  Oma lempparini ja parhaiten sisustukseen sopiva on ajaton Askel 🙂 kaikki ovat kyllä kivoja!

 122. 430

  Linda sanoo

  Voi apua! Askel tai tähkä! Molemmat sopisi meille! Ehkä kuitenkin askel! Matot menee kesällä vaihtoon! Näillä oli varteenotettavia vaihtoehtoja!

 123. 436

  Mirella sanoo

  Voi kuinka monta ihanaa mattoa löytyi VM-carpetin omilta sivuilta.
  Mutta jos ajattelee tämän hetken mattotarvetta,
  kesäterassille ottaisin ehdottomasti Pisaran.
  Suvin valitsemista matoista ottaisin Matildan tai Panaman.
  Ja tietenkin mukana arvonnassa. 😉

 124. 442

  Anni sanoo

  Kumpi vai kampi? Tähkä vai Matilda? Molemmat miellyttävät suuresti! Sanon kuitenkin Matilda. I love it!

 125. 443

  Minna-Maria sanoo

  VM-Carpet on oikeinkin tuttu yritys, sillä sen mattoja löytyy kodistamme jo nelin kappalein! Myyjä ylisti ostotilanteessa mattoja meille, eikä ole liki kymmenessä vuodessa tarvinnut pettyä!
  Lisäksi yritys sijaitsee aivan hetken matkan päässä, joten sitä on ilo kannattaa! 🙂

  Olit säästänyt parhaan ja kauneimman maton postauksen loppuun, eli ehdoton suosikkini on Matilda. Se ei olisi ollenkaan huono lisä VM-carpet ”kokoelmaani” 😀

 126. 447

  Sari sanoo

  Ihania mattoja! Matilda valoisena näytti upealta puulattialla. Laituri viehätti myös. Mukana arvonnassa!

 127. 453

  Syystyttö sanoo

  Rock meille ja Tähkä teille! Kiva postaus. Olisi ollut mukava nähdä teillä vielä Tähkän värikkäämpikin versio. Mielestäni muutama väripiste vaan elävöittää ja piristää teidän tyylikkään harmoonista sisustusta – rock!

 128. 455

  Marika sanoo

  ihana arvonta! VM Carpetin Esmeralda löytyy meiltä jo olohuoneesta ja tuota Panama mattoa olen ihaillut jo pitkään eli se olisi valintani!

 129. 458

  Mape sanoo

  Tuo Askel on aivan ihana, rakkautta ensi silmäyksellä <3

  Kotonamme on ennestään Tessa -mattoja, joista olen tykännyt tosi paljon. Nyt taisi kyllä löytää Tessa voittajansa…

 130. 465

  Nipsux sanoo

  Kaikki kyllä kelpaisi, mutta Matilda sopisi meille parhaiten sisustukseen 🙂

 131. 467

  Linda sanoo

  Matilda on ehdoton suosikkini! Ihana kuviointia ja raikas neutraali väri! Tämä näyttäisi niin hyvälle meidän olohuoneessa!

 132. 468

  Kirsi sanoo

  Näin Rock-maton ensimmäistä kertaa, ja se kolahti heti. Ihana harmonia. Koiratalouteen sopinee kuitenkin paremmin Panama.

 133. 472

  sanoo

  Askel-matto on aikas nätti. Uusi matto olisi hakusessa olkkariin. Tällä hetkellä voimakkaan värinen mustavalkoinen matto alkaa olla tiensä päässä.

 134. 475

  Tanja sanoo

  Juuri ihailin VM-Carpetin tuotteita, tämä arvonta tuli loistavaan aikaan! 🙂 Mukana siis ehdottomasti ja Tähkä toisi meille sitä sopivaa uutta tuulahdusta, jota olohuone kaipaa. 😉

 135. 477

  Laura sanoo

  Kauniita mattoja! Ja vaikea valinta, päädyn Askel-mattoon. Olen mukana arvonnassa.

 136. 481

  kolmen äiti sanoo

  Matilda matto on kivasti klassinen ja kuitenkin erilainen kuin valtavirta matot! Siinä minun suosikkini itselle ja sinunkin olkkarissa! Olisipa kiva päästä kuvailemaan omaa olkkaria tämän hienouden kanssa 😉 VM <3 Matilda

 137. 483

  Sirkku sanoo

  Voi kuinka vaikeaa, mutta kyllä se on Askel vaikka panamakin on ihana. Kaikki matot ovat ihania!

 138. 487

  Anna sanoo

  Ehdottomasti tähkä!! Meidän olohuone kaipaiskin mattoa, nimittäin sellaista meillä ei ole.

 139. 488

  MiiaK sanoo

  Upeita mattoja kaikki! Askel sopisi kuitenkin täydellisesti olohuoneeseemme 🙂

 140. 489

  Valkoinen tähdikki sanoo

  Mukana arvonnassa! Nuo kaikki matot ovat upeita. Vaikka yleensä valitsen varsin simppeleitä juttuja, niin tällä hetkellä tuo Rock-matto miellyttää mua huiman paljon. Toisaalta myös Askel houkutti. Jos arpaonni minua suosii, niin olen pulassa…

 141. 493

  Pihlis sanoo

  Tähkä on mun lemppari ! Ja tulisi nyt todella kovaan tarpeeseen. Nykyiset pölynkerääjämatot saivat väistyä, ja nyt onkin tyhjä lattia olohuoneessa.

 142. 497

  Riitta sanoo

  Hammersmith jonkun värisenä olis meille paras! Tosin tuo pupunjälkimattokin on ihana…

 143. 500

  Marjaana sanoo

  Kaikki todella ihania mattoja ja upeita kuvia. Valitsisin kuitenkin askeleen.

 144. 501

  Henna sanoo

  Tuhannet kiitokset loistopostauksesta! Olen itse kuukausitolkulla pohtinut sopivaa mattoa uuteen olohuoneeseemme, oli kiva nähdä erilaisia mattoja livenä! Harmaa Tähkä on ehdoton suosikkini ja näyttäisi hyvältä meidän olohuoneessa 🙂

 145. 502

  Jaana sanoo

  Niin monta ihanaa mattoa – ja ihan mahdoton valita Rock ja Askel maton väliltä! Todella ihana nähdä, miten sama tila muuttui mattoa vaihtamalla!

 146. 504

  Tintti sanoo

  Ihania kaikki, mutta Askel sopisi täydellisesti meidän uudistuvaan olohuoneeseen.

 147. 505

  Riina sanoo

  Niin monta hyvää vaihtoehtoa, todella vaikea oli valita! Kaksi kertaa pyörsin jo päätökseni ja lopulta päädyin Matildaan 🙂

 148. 508

  Tuija sanoo

  Rock, Askel tai Panama… kaikki kelpaisi minulle 🙂
  Jos vain yksi pitää valita, niin sitten se olisi varman päälle Askel

 149. 511

  Ripi sanoo

  Panama ja Askel ovat kumpikin hienoja, Askel taitaa kuitenkin viedä voiton 🙂

 150. 512

  Jasu sanoo

  Tähkä on eniten minun makuuni, vaikkakin kaikki muutkin ovat ihania… Mukana arvonnassa!

 151. 513

  Kikka sanoo

  Mukana ihanassa arvonnassa 🙂
  Suosikkini on neutraali ja kauniskudontainen Matilda <3

 152. 514

  Susanna sanoo

  Panama olisi minun suosikki. Täydellinen matto meidän tulevaan eteiseen!

 153. 518

  Heidi sanoo

  Oi tuo Panama on täydellinen! Olisi ihanaa jos eteisen matto pysyisi paikallaan ilman liukuesteitä maton alla. Yllätyksekseni (mustan ystävä) tykkäsin kovasti myös Matildasta 🙂

 154. 520

  Elina W sanoo

  Suosikkini on uutuusmatto Rock. Pitkään lattialla on ollut hillitympiä sävyjä, joten nyt kaivataan hiukan raikastusta.

 155. 523

  Jeanette sanoo

  Panama on ollut haaveissa eteiseen. Lasten ja koirien kanssa sisalmatto on paras! Matilda on myös kaunis.

 156. 524

  Elisa sanoo

  Askel-matto on suosikkini! Joku voi pitää sitä tylsänä, mutta minusta se on ihana =) Mukana arvonnassa!

 157. 531

  Miia sanoo

  Panama on raamikas mustien reunojen vuoksi. Rytmittää tilaa loistavasti. Sen kun saisi..

 158. 535

  Riikka sanoo

  Panama viehättää minua eniten. Se sopisi täydellisesti meidän eteisaulaan.

 159. 541

  Marjukka sanoo

  Rokkitytölle Rock-matto 😉 Ehdottomasti kaikkein mielenkiintoisin matto arvonnassa olevista.

 160. 544

  Saskia Pietilä sanoo

  Matilda ehdoton suosikki! Kaunis kuviointi tuo hillittyyn väriin kivaa ilmettä 🙂

 161. 545

  sanoo

  Näistä matoista ehdottomasti tuo Tähkä, mutta jos valittavana on kaikista VM:n matoista, niin ehkä harmaa Basso olisi kuitenkin suosikkini 🙂

 162. 550

  Henriikka sanoo

  Loistava arvonta! Kelpuuttaisin enemmän kuin mielelläni meille kotiin valkoisen Kuuran tai beige-valkoisen Askeleen. Mutta valinta näiden kahden väliltä voisikin sitten olla todella vaikea. 🙂

 163. 552

  Jenni sanoo

  Kauniita kyllä kaikki! Teidän kodissa Panama ja Rock nousivat suosikeiksi, omaan kotiin olisikin jo heti paljon vaikeampi valita 😀 Mutta olisi kyllä kiva päästä valikoimaan eli mukana arvonnassa!

 164. 553

  Mia sanoo

  Meille sopisi parhaiten Rock ja juuri on uusien mattojen etsintä käynnissä!

 165. 556

  Sari sanoo

  Matilda sopisi meille olohuoneeseen erinomaisesti pojan tulevia (mahdollisia) YO-juhlia varten 😀

 166. 559

  MaLi sanoo

  Kaikki hyviä vaihtoehtoja, mutta kyllä Rock vetää pisimmän korren. Mukana.

 167. 567

  Mari sanoo

  Kaikki matot voisin kuvitella kotiini, mutta jos onni olisi myötä ja saisin valita palkinnoksi yhden, valitsisin tällä kertaa ASKEL maton.

 168. 568

  Ninni sanoo

  Kauniita mattoja kaikki! Askel ja Matilda suosikkeja, askel olisi ehkä minun kotiini sopivin

 169. 569

  Miia sanoo

  Panama sopisi täydellisesti eteiseeni, joka vielä etsii sopivaa mattoa. Muutkin kyllä ihastuttavia vaihtoehtoja!

 170. 576

  PalominaM sanoo

  Melkeinpä kaikille näistä löytyisi koti meiltä!
  Suosikki taitaa kuitenkin olla Panama-sisalmatto.

 171. 582

  Ella sanoo

  Toivottavasti arpaonni suosii näin syntymäpäivänä! Askel sopisi loistavasti olohuoneeseen. 🙂

 172. 583

  -Hanna K- sanoo

  Upeita vaihtoehtoja kaikki, mutta kyllä tuo rauhallinen Matilda taitaa viedä näistä voiton.

 173. 585

  Katja sanoo

  Mukana arvonnassa! Huolisin kyllä kaikki meille, mutta suosikki taitaa olla ajaton Askel.

 174. 586

  Evellina sanoo

  Ihania kaikki, mutta ehdottomasti parhaiten omaan kotiin istuisi rauhallinen Matilda <3

 175. 590

  Tee sanoo

  Askel nappasi parhaiten, Matilda hyvänä kakkosena!
  Itselle sopivin pitäisi kyllä kokeilla paikan päällä, tulos voi yllättää.
  Kokemusta on…

 176. 591

  Kati sanoo

  Ehkä tuo Askel on kuitenkin suosikkini vaikka Tähkäkin viehättää. Koirien kanssa se vaan ei toimi…

 177. 608

  Mahina sanoo

  Vietin kunnon tovin heidän mattojaan ihaillen ja omaa sisustusta miettien. Tähkä sopisi upeasti olkkariinme. Upea arvonta!