Jotain kaunista

Täällä on paikat vähän hyrskyn myrskyn makuuhuonerempan takia. Tavarat lojuvat missä sattuu ja meidän aikuisten sänky on olohuoneen nurkassa. Onneksi ostin viikonloppuna kauniita kukkasia. Kaaoksenkin keskellä pitää olla jotain missä silmä lepää. Ja tiedättehän, että rakastan kukkasia!

leinikit_eucalyptys

kukkakimppu

olohuoneenpoydalla

Alunperin lähdin etsimään papukaijatulppaaneita. Olen niitä ihastellut Marjan kauniissa kuvissa. No, niitä ei löytynyt, mutta sen sijaan valitsin eucalyptyksen oksia ja valkoisia leinikeitä. Kiitos Mirkalle, jonka vinkkasi että Mari Havian kukkakaupasta löytyy eucalyptyksen oksia!

Me taidetaan olla vähän hulluja, sillä tämä pieni remontti tuntuu niin kivalta! Mankkukin nauttii, kun saa paklata ja heilua hiomakoneen kanssa. Minusta sekin on oikeastaan aika kivaa, että sänky on olohuoneessa. Huomenna voisin napsaista siitä muutaman kuvan muistoksi ja näyttää teillekin millaisen makkarinurkkaus olohuoneeseen syntyi.

Translation: We are renovating our bedroom and the house is in a small chaos state. Fortunately, I bought these beautiful flowers last weekend so I have something nice to look at. We must be little crazy, but we both love to renovate and are excited about the situation. It would be so nice to build a new house again!

Kommentit
 1. 1

  JJ sanoo

  Mitä makkariin tulossa? Vaihtuuko seinävärit tummiksi? Täällä pitäisi aloittaa sama homma ja pää lyö tyhjää…

 2. 2

  sanoo

  Oi nuo eukalyptuksen oksat on niin kauniita! 🙂 Yritin niitä viime viikonloppuna paikallisesta kukkakaupasta niitä käydä ostamassa, mutta heillä ei valitettavasti ollut…

  • 2.1

   sanoo

   On ne kyllä! Minäkin olen niitä aiemmin etsinyt turhaan. Onneksi nyt löytyi. Toivottavasti sieltäkin löytyy!

 3. 3

  Carita sanoo

  Prismasta löytyy myös eucalyptyksen oksakimppuja : ) kaunis kukka-asetelma kuvassa!

  • 3.1

   sanoo

   Me käydään aika harvoin Prismassa, eikä meidän Prismassa ole niitä näkynyt. Pitääpäs tsekata uudestaan seuraavalla kauppareissulla!

 4. 4

  Ellu sanoo

  Eucalyptyksen oksat on ihania kun antaa kuivaa, ulkomuoto pysyy melko samannäköisenä ja tuoksulla voi huumata esim. eteistä. Lehtikuusen oksan kanssa ihana pari kuivattuna myös❤️
  Jaloleinikkiä fanitan myös suuresti! Herkkä ja kaunis!

  • 4.1

   sanoo

   Ihan totta. Jaloleinikki on yksi lempikukistani. Kaikki pallomaiset kukat ovat minusta superkauniita. 🙂

 5. 7

  Noora sanoo

  Moikka, mikä matto sinulla on olohuoneessa? Asko -matto on ilmeisesti vaihdettu mustaan mattoon? Voin ostaa Asko-maton sinulta jos sillä ei ole enää käyttöä. 😉

  • 7.1

   suvi m sanoo

   Nyt on tummanruskea Annon matto, mutta se muuttaa saunatuvalle ja askon mixed -matolle on taas käyttöä. 🙂

 6. 8

  Sanna sanoo

  Hei!

  Oletko tänä vuonna tekemässä tuota omatekoista kalenteria ja mahdollisesti laittamassa sitä tänne? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *