Moderni leikkimökki ulkoa

Olen saanut kyselyitä leikkimökistämme, joten tässäpä muutama ulkokuva siitä (sisäkuvia täällä). Kyseessä on Kannustalon moderni leikkimökki, jonka on alunperin suunnitellut Kirsi Valanti. Tätä meidän mökkiä on ihan pikkuisen muokattu alkuperäiseen malliin verrattuna. Meillä on vielä mökin maalausviimeistelyt vähän kesken.

Kannustalon nettikaupasta löytyy muuten nyt myös tämä samainen leikkimökki, mutta vain vähän pienempänä (linkki).

 

Translation: Our playhouse from the outside. You can find the inside pics here.

Kommentit
 1. 1

  Janina sanoo

  Huippu kiva leikkimökki! =) Ehkä meillekkin tulee vielä lapsille noin elegantti mökki. Nykyiseen taloon, kun ei tälläinen ihan istuisi pihaan, mutta vielä joskus meillä on uusi talo!

 2. 2

  Leila sanoo

  Teidän leikkimökki muistuttaa tosi paljon unelmieni kesäkeittiötä! Juuri tämän tyyppistä olemme suunnitelleet omalle pihalle tulevina vuosina, täytyypä ihan harkita tätä vaihtoehtoa, on edullisempi kuin ”huvimajat” ja paljon kauniimpi!

  • 2.1

   sanoo

   Meillä oli tässä juurikin se ajatus, että leikkimökin on oltava sellainen, jonka voi myöhemmin muuttaa toiseen käyttötarkoitukseen. Kesäkeittiö onkin loistava idea! 🙂

   Mutta huom, tuo Kannustalon sivuilla oleva mökki on pienempi, joten en tiedä kävisikö se ihan huvimajasta…

 3. 3

  sanoo

  Hei!

  Tosi kaunis leikkimökki! Tytär heti haaveili samanlaisesta toteutuksesta oman mökkinsä sisälle, kun yhdessä katsottiin kuvia…

  PS. Blogissani on sinulle tunnustus 🙂

 4. 4

  Suvi-tuuli sanoo

  Tosi kivan näköinen, lapset varmaan tykkää kun tykkäis vanhempiki. toimiiko ilmanvaihto, näytäs niinkö laikki raot ois tukittu? Voi tulla vähän kostean ummehtunut ilma jos ei pääse tuulettumaan. toki hyönteisverkot kannattaa laittaa venttiileihin ettei ampparit sun muut pörriäiset tuu pesimään.

  • 4.1

   sanoo

   Ilmastointi pelaa kyllä. 🙂 Mökki ei ole liian tiivis ja kioski-ikkunankin saa ihan apposen ammolleen. Ovikin tuppaa yleensä jäämään auki, kun lukko on niin löystynyt. 😀

 5. 5

  Marple sanoo

  Oooh, multa oli mennyt kesälomalla tuo leikkimökin sisustusjuttu kokonaan ohi. AI-VAN MAH-TA-VA!
  Sain tästä kyllä melkoisen piristysruiskeen aamuuni, kiitos siitä!

 6. 6

  Nina sanoo

  Kiitos ihanista kuvista ja aiemmasta postauksesta jossa esittelit leikkimökin ekaa kertaa.
  Teidän ansiosta meillekin tuli viimein leikkimökki tänä kesänä. 🙂
  Ei ihan samanlainen, mutta vähän vastaava.
  Tuo on kyllä kaunis! <3

 7. 7

  sanoo

  Onpas kyllä kiva ja erilainen leikkimökki! Ja lasten kasvaessa tuosta saa kivan kesähuoneen tai kesäkeittiön. Tykkääntykkääntykkään!!

 8. 10

  Curious sanoo

  Hei,

  Olisi tarkoitus hankkia tämä moderni leikkimökki tytölle syntymäpäivälahjaksi. Mainitset että teidän mökkiä on muokattu isommaksi. Tehtiinkö tämä siis jo tehtaalla ja minkä kokoiseksi, vai oletteko rakentaneet mökin alusta asti itse isommaksi? Kiinnostaisi kovasti teidän mökin mitat koska teidän näyttää juuri sopivan kokoiselta.

  Kiitos jo etukäteen, toivottavasti vielä ylläpidätte blogia….

 9. 11

  sanoo

  Tämä on niin vanha postaus, että kommentointi unohtuu tosi helposti jos en heti vastaa. Sähköpostitse tavoittaa parhaiten jos haluaa kysyä jotain vanhempaan postaukseen liittyvää. 🙂

  Mutta vaastaukseen…valitettavasti en voi antaa mökin tarkkoja mittoja, kun se on Kannustalolla myynnissä oleva tuote. Mökkejä saa kahdessa koossa ja meillä on se suurempi malli. Tämä on se alkuperäinen Valannin suunnittelema, se pienempi versio on käsittääkseni muunnos siitä. Kannattaa kysellä tarkempia tietoja suoraa Kannustalolta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *