L O M A

lomalleSe on kuulkaas niin, että meitsillä alkoi tänään neljän viikon loma. Jihuuu! Ja se tarkoittaa sitä, että aion ottaa ihan rennosti ja mennä fiiliksen mukaan koko loman. Blogissa saattaa siksi olla hiljaisempaa, mutta jos oikein innostun, niin saattaa juttuja alkaa putkahdella yhtenään. Eli en lupaa mitään. Katsotaan… No sen voin sanoa, että täydellistä radiohiljaisuutta en kuitenkaan neljäksi viikoksi lupaa.

Oikein mukavia kesäpäiviä kaikille ja kiitos, että olette siellä…tai täällä! 😉

Kommentit
 1. 1

  Ellen sanoo

  Oikein ihanaa ja rentouttavaa lomaa! 🙂 ehtisitkö nopsasti vastaamaan lomatunnelmista mikä on teidän talon julkisivupaneelin koko? Onko se ns. normaalia leveämpää? Ihanan näköinen se ainakin on.

  • 1.1

   sanoo

   Kiitos kiitos. 🙂
   En valitettavasti edes tiedä meidän julkisivupaneelin kokoa. Se taitaa olla Kannustalon omaa ”standardia”, Harmajan paneelia. Ehkä leveys selviäisi jostain papereista. Ilmoittelen jos selviää tai käyn mittaamassa huomenna. 😉

 2. 2

  sanoo

  Ihanaa lomaa! Kiitti muuten Kalajoki-kuvista. Itse lomailtiin siellä yli viikko viime kesänä ja oli kiva palata sun kuvissasi sinne. Asumme toisella puolella Suomea, joten viikonloppupyrähdykset ei meidän sakilta onnistu :).

 3. 4

  sanoo

  Aurinkoista ja rentouttavaa lomaa! 🙂 Täällä lomaillaan jos ehditään 😉 onneksi kesäillatkin on niin valoisia ja lämpimiä niin tuntuu lomalta.

 4. 5

  sanoo

  Jee! Mahtavaa lomaa, nauttikaa!
  Minun pitäisi vielä kolmisen viikkoa kärvistellä töissä, mutta sitten koittaa kesälaitumet myös täällä.

 5. 6

  sanoo

  Aurinkoista ja rentouttavaa lomaa 🙂 ! Itselläni loma alkaa aika tarkasti kahden viikon päästä, sitä siis odotellessa :).

 6. 8

  saaruska sanoo

  Hei, ehditkö jossain välissä vinkkaamaan, millä kankaalla teidän sohva on verhoiltu? Jotain sen tyylistä olisi hakusessa sohvaverhoiluun… Aurinkoisia lomapäiviä!

  • 8.1

   sanoo

   Meidän sohvakankaan valmistus on lopetettu, joten sitä ei enää ole saatavissa. Se oli muistaakseni Coral 20. Aurinkoa sinnekin!

 7. 9

  Villis sanoo

  Rentoa lomaa sinulle ja koko perheelle! Niin ja kiitos, että olet jaksanut olla siellä:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *