Kotona vihertää

vihreaa_ohssa

krysanteemit

pehmis_ohssa

pehmis

vihreaa

vihreaa_ohssa2

Povasin trendikoosteessani Mietteitä sisustustrendeistä, että vihreästä tulisi yksi syksyn sisustustrendeistä. Nyt luin Koodin blogista vihreästä ja muistin tuon ennustukseni. Ehkäpä siinä oli sitten jotain perää, vaikka trendejä on minusta hyvin vaikea ennustaa. Kun sitten vielä äitini kysyi haluaisinko lainata vihreäsävyisiä Kenzon koristetyynynpäällisiä, sain inspiraation kokeilla vihreitä tekstiilejä myös omaan olohuoneeseemme. Vihreäsävyinen Ferm Livingin torkkupeitto meillä oli ennestään, mutta nyt valkoisten sohvapäällisten myötä sekin sopii paremmin olkkariin. Tummanharmaa tyynynpäällinen on Linumin. Täytyy myöntää, että en ole koskaan pitänyt kauheasti vihreästä väristä, mutta ihan kivaa vaihtelua tämä tuo. Vihertääkö teillä?

 

Translation: Green is one of the hottest colours in interior design at the moment. I got inspired and wanted to see how green textiles would look in our living room. The flower pillow covers are by Kenzo and I borrowed them from my mother. The green blanket we already had and it is by Ferm Living.

 

Kommentit
 1. 2

  Adalmiinan Helmi sanoo

  Meillä ei viherrä, kun en saa edes viherkasveja pysymään hengissä! Vierastan vihreää väriä, vähän joka sävyssä. Pitäisi löytää joku turvallinen sävy, josta voisi aloittaa siedätyksen! Hih! 😀

  • 2.1

   sanoo

   Minäkin kyllä vierastan vihreää väriä (paitsi kasveissa), mutta nyt rohkenin kokeilemaan, kun sain tyynynpäällisiä lainaan. 🙂

   Mintunvihreähän on ollut aika pop jo pitkään…voisikohan siitä aloittaa siedätystä…?

 2. 3

  Petra sanoo

  Täällä löytyy vihreää hieman keittiöstä, niin tekstiileistä kuin kasveista. Muualla asunnossa onkin sitten vain pari kasvia jotka (vielä) vihertää 😉

  Kivalta näyttää teillä nuo vihreät lisät, vaikka ovatkin ihan eri maata kuin tyylisi yleensä!

  • 3.1

   sanoo

   Juu, tuli vähän erilaista ilmettä olohuoneeseen. 🙂 Pitää kokeilla ennakkoluulottomasti. Periaatteessahan graafinen viltti ja kukkakuviot riitelevät keskenään, mutta minusta sisustus ei saakaan olla liian täydellinen. Muuten se jää hengettömäksi.

  • 4.1

   sanoo

   Voih, sinertääköhän meillä sitten seuraavaksi…? ;D Sinistä en ole kyllä käyttänyt sisustuksessa piiiitkään aikaan. Tai no, onhan pojan huoneessa ripaus sinistä….

 3. 5

  Saila sanoo

  Vihertää, nimittäin viherkasveissa. Muutoin ei viherrä sillä vihreä ei ole lempivärejäni, ei edes loppupäästä. Teillä nuo näyttävät kuitenkin oikein hyvältä!

  • 5.1

   sanoo

   Viherkasveissa on meilläkin vihertänyt jo pidemmän aikaa. Yllättävän hyvin voi tuo meidän peikonlehtikin. 🙂

   Nämä tekstiilikokeilut ovat uutta minullekin. Sulattelen. 🙂

 4. 6

  Nimetön sanoo

  Meilläkin vihertää olohuoneessa:) en hirveesti tykkää yleensä vihreestä ,mutta lankesin mulberyn tyynyjen kaveriksi ostamaan siihen sopivat vivreät tyynyyt;)

  • 6.1

   sanoo

   Kuulostaapas kivalta yhdistelmältä tuo Mulberryn tyynyt vihreän kera. Sopii varmasti nätisti.

   Minunkin pitää kaivella meidän Mulberryt taas joulun lähestyessä esille… Sopivat nyt nätisti valkoisen sohvan kanssa. 🙂

 5. 7

  Heli sanoo

  Meillä vihertää olohuoneessa oliivipuun muodossa. Muuten vihreä ei kyllä oikein innosta, kuin ehkä jossain syysvaatteissa! 🙂

  • 7.1

   sanoo

   Oliivipuut on niin kauniita! Meilläkin oli sellainen, mutta enhän minä saanut pidettyä sitä hengissä. Höh. :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *