Kotiinpaluu on parasta

pioni_mh

kulahtanut_pioni

Teimme pienen pyrähdyksen Helsingissä koko perheen voimin nyt viikonloppuna. Myös vanhempani olivat mukana ja kävimme veljeni luona kylässä. Vaikka olimme pois kotoa vain yhden yön, niin kylläpä eilen tuntui ihanalta päästä taas kotiin! Ja omaan sänkyyn! Miten voinkin olla näin kotihiiri?! Tykkään kyllä käydä reissuissa ja nähdä uusia paikkoja, mutta se fiilis kun tulee kotiin on kyllä aivan ihmeellinen.

Naurettiin Mankun kanssa tälle meidän kotifiilistelylle, joka on ilmeisesti tarttunut myös lapsiin, kun he olivat sitä mieltä ettei kesällä lähdettäisi yhtään mihinkään. Oikeasti haaveilemme siitä, että tekisimme kesällä pienen reissun Ruotsiin (ehkä Vaasa-Umeå) ja sitten voisimme vuokrata mökin jostain Itä-Suomesta. Se olisi ihanaa!

Mutta nyt pitää purkaa laukut ja siivoilla, sillä muuten täällä on hetken päästä kaaos. Passitin Mankun tuomaan minulle luonnonkukkia samalla, kun hän lähti hakemaan jotain autonosia. Perjantaipionit jäi matkan takia tällä kertaa ostamatta, mutta onneksi luonto tarjoilee kukkakimppuja ihan ilmaiseksi.

 

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Kannatan täysillä Uumajan reissua 🙂
  Pakko kysyä tuosta talo-koristeesta. Mistä olet sen hankkinut? Löysin jokin aika sitten todella samannäköisen kirpparilta ja kelpuuttaisin meille mielellään lisääkin.

  • 2.1

   sanoo

   Uumajaan olisi kyllä kiva mennä! Olen viimeksi yläasteella käynyt siellä. 🙂
   Talo-koristeen olen ostanut Helsingistä, Perobasta. Muistaakseni se on House Doctor -merkkinen.

  • 4.1

   sanoo

   Kiitos! Mökkiä ei ole vielä varattu, joten saa nähdä saako nämä mattimyöhäiset mitään mökkiä järjestymään enää…

 2. 5

  Lisa sanoo

  Täällä on myös yksi kotihiiri, kyllä se vaan niin on, että koti on paras paikka! Tätä ajatusta tukee myöskin se että mielummin sisustan kotia laatutuotteilla, kuin että laittaisin sen rahan matkustamiseen, mutta tottakai joskus on kiva matkustaa ettei ihan ’ämpäri päässä eletä tässä maailmassa’!

  • 5.1

   sanoo

   Noin minäkin ajattelen! Mutta pidän toki matkustamisestakin ihan hirveästi! Nyt poen hirvittävää matkakuumetta johonkin lämpimään! Mutta olisi pitänyt alkaa säästää matkabudjettia jo aikoja sitten…

 3. 6

  Eveliina P sanoo

  Kesällä on ihanaa, kun on lupa ottaa rennosti jos haluaa. Onko Suvi tämä teidän sängynpääty itse rakennettu vai ostettu jostain liikkeestä? Ihanan simppeli ja yksinkertainen. Etsimme kotiimme samantyyppistä ja harkitsemme DIY-projektia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *