Kissanpäivät

Tänään olen touhunnut koko päivän: siivonnut, järjestellyt paikkoja ja ottanut kuvia. Tuo yksi taas on nukkunut ihan koko päivän nojatuolissa. Välillä vähän raottanut vain silmiään ja kehrännyt, kun olen ohimennen käynyt rapsuttelemassa.

IMG_1976

IMG_2136

IMG_1981

IMG_2140

IMG_2155

IMG_2146

IMG_2159

IMG_2161

Äsken siirryin makkariin käsittelemään kuvia, niin tietenkin tämä yksi seurasi perässä. Ruokakupin kautta kuitenkin. Nyt on sitten hyvä torkkua taas. Pehmis tietää mitkä ovat elämän nautinnot: nukkuminen ja syöminen. Ja toisella kissakaveruksella sama kaava: Viivi vaan viihtyy paremmin jossain syrjemmässä.

Pitäisi itsekin ottaa mallia noista kahdesta. Viettää joskus sellaista kissanpäivää: hengailla vain pyjamassa, katsoa leffoja, nukkua monet päivätorkut ja tilata ruuaksi vaikka pizzat kotiinkuljetuksella. Olisipa mukavaa! Joskus.

Hyvää eläintenpäivää!

Translation: Our cats know how to enjoy life.

Kommentit
  • 2.1

   sanoo

   Kyllä. Mietin tässä, että ehkä voisin pitää pari päivää syyslomaa ja ottaa vain rennosti. Tulisi tarpeeseen kyllä… 🙂

 1. 5

  sanoo

  Hellyttäviä kuvia karvaisesta ystävästä! Meillä on 10-vuotias valkoinen lemmikki, joka jaksaa aina ilahduttaa meitä ja myös vieraita.

  • 5.1

   sanoo

   Lemmikit on niin tärkeitä. Meidän Viivikin täyttää ensi vuonna jo 15 vuotta. On seurannut meitä moneen kotiin ja moneen elämänvaiheeseen. <3 Pehmis on vasta kaksi vuotias.

 2. 6

  ninja sanoo

  Pehmis on niiiin ihana ja osaa nauttia❤ Toivottavasti seuraavassa elämässä (jos sellainen on) olis kotikissa. Mutta mitä jos onkin kesäkissa

  • 6.1

   sanoo

   Kotikissana kelpaisi kyllä oleskella. Kesäkissana ei niinkään – toivottavasti kukaan ei enää ole niin tollo, että ottaisi kesäkissan… 🙁

 3. 8

  Pauliina sanoo

  Hei, ja ensinnäkin kiitos todella kauniista blogistasi teksteineen ja kuvineen! Tiedustelen tässä samassa viestissä, että mikä Kvadratin Pause-kankaan valkoinen sävy teillä on (jos valkoisia sävyjä on useampia)?

  • 8.1

   sanoo

   Kiitos mukavasta palautteesta! 🙂 En kyllä muista sävyn nimeä. Täytyy kysyä siskoltani Sisustuksen Koodista…

 4. 9

  Heidi sanoo

  Ihania kuvia 🙂 Näenkö tuolla taustalla Hansenin Y-tuolin? Voi se on haavelistallani, upea tuoli! Oletko esitellyt sen täällä blogissa vai onko se mennyt minulta täysin ohi? Onko se tamminen vai vaaleampi pyökki? Postausta toivoen 🙂

  • 9.1

   sanoo

   Jep, Y siellä taustalla häämöttää. 🙂 Se on I H A N A! En ole siitä vielä kirjoitellut tarkemmin, mutta tulossa on… Tuo on tamminen tapaus. 🙂

  • 10.1

   sanoo

   Hän on. <3 Samoin kuin Viivi, joka täyttää jo 15 vuotta. Ymmärrettävästi vanha-Viivi viihtyy paremmin vähän rauhallisemmissa tiloissa.

 5. 11

  Lisa sanoo

  Voi miten iloiselle tuulelle tulin tästä postauksesta. Kisut ovat niin ihania!

  • 11.1

   sanoo

   Onpa mukava kuulla! 🙂 Kissat ovat kyllä niin hauskoja otuksia. Pidän kyllä koiristakin ja oikeastaan kaikista eläimistä…

 6. 12

  sanoo

  Oi kuinka ihana Pehmis! Kissat tosiaan tietävät, mikä on elämässä tärkeintä. Samat nautinnot on meidänkin Mimosalla eli syöminen ja nukkuminen. Tosin vielä on pikkuneidillä sen verran vähän ikää, että leikkiminen on kolmas tärkeä elämäntehtävä.

  • 12.1

   sanoo

   Teidän Mimosa on niin söpö! Juuri Mankullekin näytin Mimosan kuvia, että katso kuinka ihana kissa. 🙂 Kyllä tulee kissakuume! 😀

 7. 13

  Saila sanoo

  Voi miten suloinen kisuliini! Ja nuo ihanat kuvat vain todistivat minulle sen, että minun olisi pitänyt syntyä kissaksi. Tai karhuksi (se talviuni!)… Tai edes jonnekin lämpimään auringon alle.

 8. 14

  Heidi sanoo

  Voi että miten ihana Pehmis-kuva taas! Rakastan niitä. Kyllä kissat tietää miten matalapainepäivä pitää viettää!

  • 14.1

   Heidi sanoo

   Piti vielä lisätä, että olen päättänyt seuraavassa elämässä ryhtyä kissaksi:)

   • 14.1.1

    sanoo

    Nämä kuvat oli pakko ottaa muun hääräilyn ohella. Pehmis nukkui niin nätisti tuossa nojatuolissa ja ihmettelin että miten hän jaksaakin nukkua ihan koko päivän! 🙂 Kyllä kotikissana kelpaisi olla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *