Kesäinen makuuhuone

Vilpoinen makuuhuone tuntuu erityisen kivalta kesähelteillä. Raikasta kesäfiilistä tuovat puhtaat valkoiset pellavalakanat. Minulla oli hetken aikaa pedattuna mustavalkoiset Coronna-lakanat sänkyyn, mutta ne tuntuivat liian raskailta kesällä, joten vaihdoin pikaisesti tilalle valkoiset Finlaysonin pellavalakanat (saatu aikoinaan blogin kautta).

IMG_9332

IMG_9316

IMG_9346

kesamh

IMG_9339

IMG_9327

mh

IMG_9354

IMG_9350

Makuuhuoneen viilennykseen kuuluu olennaisesti tuuletin sekä pimennysverhot. Kuvissa jätin kuitenkin verhot auki kauniin kesävalon tallentamiseksi. Tuntuu myös erityisen ihanalta, kun tuuli tuivertaa makkariin. Silkkiverhot liukuvat niin kauniisti kesätuulessa…

Translation: On a hot summer day chilly bedroom feels luxurious. White linen bedding looks fresh and inviting especially on these hot days. I left the door open so that the summer breeze got in. The truth is that normally we keep the blinds down and use the fan too cool the room. But in these pictures I wanted to capture the beautiful summer light and curtains moving slowly in the wind.

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Näyttää ihanan vilpoisalta! Mun valkoisten pelkavalakanoiden himo ei kyllä helpottunut yhtään tämän postauksen myötä. 😀
  Oletko ollut tyytyväinen noihin Finlaysoneihin?

  • 2.1

   sanoo

   Pellavalakanat ovat kyllä ihanat! Eikä ryppyisyys haittaa, kun se on vähän niinkuin ”se juttu”. Eli sopii hyvin minulle, kun en jaksa silitellä. 😀 Olen kyllä tykännyt näistä lakanoista, mutta se vähän ärsyttää ettei täkki meinaa pysyä pussilakanoiden sisällä. Olisipa reikäpäässä vetskari tai napit, niin sitten olisi täydellistä… 😉

  • 3.1

   sanoo

   Niinpä, monet muut lakanat tuntuvat tunkkaisilta nyt. Vaikka eipä minulla ole oikeastaan kuin valkoisia ja harmaita lakanoita sekä ne Coronnat. Ja yhdet hennon raidalliset…

 2. 4

  sanoo

  Juuri riipaisin valkoiset lakanat pois sängystä, mutta vain pesun ajaksi <3
  Että mä tykkäänkin niistä!
  Tykkään myös tästä makkarista, jotenkin tuo tuulenvire kuvissa on se piste i:n päällä!

  • 4.1

   sanoo

   Tuulessa liehuvia verhoja halusinkin kuvata. Tuovat kivaa fiilistä kuvaan ja tietysti raikas tuulenvire tuntuu ihanalta kuumana päivänä. 🙂

 3. 5

  Villis sanoo

  Kaunista ja todellakin vilpoisen näköistä! Minun silmäni tarttui noihin verhokiskoihin jotka teillä on kattokiinnityksellä makuuhuoneessa. Olen kysellyt sellaisten perään ja kaupoissa pyöritellään silmiä kysymykselleni. Siitä on aikaa, kun olette ne hankkineet, mutta sattuisitko vahingossa muistamaan minkämoinen kauppa niitä myisi ja millaisella nimellä niitä kyselisin? Kiitos, jos jaksat tässä helteessä moista miettiä:)

  • 5.1

   sanoo

   Vastailenpa siskoni puolesta 🙂
   Tuollaisia kattokiinnitteisiä verhokiskoja saa kaihdinliikkeistä, eli sieltä mistä rullakaihtimia ja markiisejakin.

   • 5.1.1

    sanoo

    Jep, täältä paikallisesta verho-kaihdinliikkeestä ostimme ne kun muutimme tänne. Muistan, että aikoinaan niitä ei löytynyt Vaasastakaan (kaihdinliikkeestä) ja silloin ostimme ne Turusta. 😀 Onneksi täällä Kokkolassa oli (Solnixillä).

 4. 7

  Nimetön sanoo

  Ihanan kesäistä ja keveää! Näkyykö makuuhuoneen ikkunastanne saunarakennus?

 5. 9

  sanoo

  Näistä kuvista ei kyllä yhtään tule sellainen olo, että olisi helteinen päivä.. ihanan tuulettuneen ja raikkaan oloinen makkari teillä! Tänä hellekesänä on kyllä taas oppinut viisaammaksi, ensi kesäksi meille muuttaa ehdottomasti pellavalakanat ja ilmastointilaite!

  • 9.1

   sanoo

   Mutta kyllä täällä on ollut niin kuuma! 😀 Onneksi vielä ollaan kuitenkin pärjätty tuulettamalla talo läpivedolla ja käyttämällä tuuletinta. Meillä kun on kalliolämpö, niin tuntuisi turhalta hankkia ilmalämpöpumppu pelkästään viilennyksen takia. Niitä kuumia päiviä on loppuen lopuksi niin harvoin.

 6. 10

  Pia sanoo

  Saako udella mikä maalisävy teillä on makuuhuoneen seinässä, kun meillä etsinnässä juuri tuon kaltainen lämmin vaalean harmaa sävy :).

 7. 11

  Ninnu sanoo

  Moi! Olet selkeästi leikkokukka- ja maljakkoihminen .. 😉 Oletko huomannu tossa muuton ”kannussa” Flow (?), että kestää vettä? Siis ettei siis falskaa vaikka vettä olisikin koko ajan :D…

  • 11.1

   sanoo

   Juu, leikkokukat ja maljakot on ihania! Ei tuo kannu kyllä falskaa yhtään. Sehän on oikeasti kermakko, mutta käytän tämmöisiä pieniä kannuja usein maljakoina.

 8. 13

  Mikko sanoo

  Onpa tyylikäs tuuletin! Mistä olet sen löytänyt/hankkinut, jos siis saa udella..? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *