Keittiönpöydällä

Viime kauppareissulta nappasin mukaani kukkakimpun pitkästä aikaa. Valkoisia krysanteemeja. Ihania!

Jääkaapin oveen on ilmestynyt ihan ensimmäinen lukujärjestys. Pojalla alkoi esikoulu. Tuntuu niin kummalliselta ja samalla niin kovin haikealta, että meidän pikkuinen on jo niin iso. Ja niin reipas ja suloinen.
Maailman rakkain poika.  ♡ ♡ ♡

Mukavaa viikkoa ja tsemppejä kaikille äideille! 😉

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Tsemppiä pienelle isolle eskarilaiselle! Ja äidille myös 😉 Siitä se koulutaival sitten lähtee!

  • 1.1

   sanoo

   Kiitos! 🙂 Voin vaan kuvitella kuinka haikealta vuoden päästä tuntuu, kun pikkuinen aloittaa ekan luokan… nyyh!

  • 2.1

   sanoo

   Jep, huomasin. Vieläkin on kimput täydessä terässä vaikka viikon ovat tuossa jo olleet maljakossa. 🙂

   Tsemppiä sinnekin!

 2. 3

  Sari sanoo

  Hei, Onko teidän ruokapöydän jaloissa kumisuojat tai huopatarrat? Olisin kiinnostunut kaikista vinkeistä, miten voisi säästyä lattian naarmuuntumiselta/jäljiltä? Meillä on saariniparketti, johon on tullut vuoden asumisen jälkeen värinaarmuja mustista muovisista jalan päistä. Alkaa olla jo epätoivoinen, kun sopivaa mattokokoa (2mx2m) ei löydy eikä mitään suojia jalkoihin. Huopatarrat eivät pysy.

  • 3.1

   sanoo

   Nyt en kyllä 100% varmuudella muista, mutta uskoisin, että laitoimme ”huopatossut” pöydän jalkojen alle.
   Tosi kinkkinen tuo teidän ongelma. Pysyisiköhän niissä kumipäissä jokin vahva, läpinäkyvä teippi…? Ehkä sellainen estäisi mustat naarmut ja olisi aika huomaamaton…

   • 3.1.1

    sanoo

    Ja toinen idea. Mitäs jos teettäisit sopivan kokoisen maton? Jostain olen joskus lukenut, että ainakin räsymattoja voi teettää haluamallaan mallilla (vaikkapa raitamattoja).

 3. 4

  sanoo

  Oletko tykännyt tuosta (Kartellin?) valaisimesta ruokapöydän yläpuolella? Tuntuu, että on kovin vaikea tietää, millainen valaisin oikeasti toimisi hyvin tuossa käyttötarkoituksessa: siis valaisisi hyvin ruokapöydän ja antaisi vähän yleisvaloa muutenkin.

 4. 5

  Maaret sanoo

  Moi Suvi!

  Onko tuo keittiön sivussa oleva kaapisto (seinässä kiinni oleva) astioille ja tuliko keittiötoimittajan kautta vai hankitteko muualta? Meillä talo pian valmistumassa ja keittiöön kaipaisin hivenen lisää säilytystilaa ja tuollainen komistus ei veisi tilaa paljoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *