Kaunis vesipullo

vesipullo

vesipullo2

Olen pitkään etsinyt kaunista ja käytännöllistä vesipulloa. Juon ihan liian vähän vettä ja tekosyynä olen pitänyt sitä, että en koskaan muista ja ei ole kunnollista vesipulloa. No nyt on! Löysin nimittäin Sisustuksen Koodista etsimäni. Tämä Black+Blum-merkkinen vesipullo on muovia, joten se on kevyt eikä rikkoontumista tarvitse pelätä. Pullon mukana tulee Binochtan ”hiilipatruuna”, joka tasoittaa veden ph-arvon, puhdistaa sivumaut sekä lisää mineraaleja veteen. Lisäksi se vähentää kemikaaleja imien niitä itseensä. Binochtan aktiivihiiltä on käytetty Japanissa veden puhdistamisessa jo satojen vuosien ajan. Hiilikapselia voi käyttää 6 kk ja sen jälkeen sen voi kierrättää monella tavalla.

Ja kylläpäs maistuu vesi nyt paremmalta! Pakkauksessa luvataan nimittäin, että vesi maistuu jo tunnin päästä hyvältä, neljän tunnin päästä vieläkin paremmalta ja kahdeksan tunnin päästä erinomaiselta. Pulloon kaadetaan siis ihan tavallista hanavettä.

Esteetikko nauttii tietysti myös siitä, että pullo on kauniisti muotoiltu ja sitä on miellyttävä käyttää. Minulle ei ainakaan tule nestehukkaa tänä kesänä. 😉

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  On kyllä hieno idea. Ottaisinpa itsellenikin samanlaisen 🙂 Ehkäpä Turun reissulla sitten kuun vaihteessa, jos ei sitä ennen tule muualla vastaan.

  • 1.1

   sanoo

   Tämä on kyllä aivan ihana pullo ja tosi miellyttävä käyttää. Unohdin kirjoittaa tuohon, että hiilitanko ei suinkaan vapaana kellu pullossa, vaan se lukittuu paikoilleen pullon muotoilun ansiosta. 🙂

 2. 2

  sanoo

  Onpas kaunis! Hankkisin itsekin, ellei toi olisi nimenomaan muovia. :/ Itse suosin Siggin metallisia pulloja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *