Kaunis keittiö

Ihastellaan tänään netin syövereistä löytyneen kauniin keittiön kuvia. Pidän kovasti tästä yksinkertaisesta ja ajattomasta keittiöstä! Kivitaso on aivan ihana sävyltään ja rouhea puulattia luo kivan kontrastin muuten hyvin moderniin asuntoon. Myös trendikäs rottinkituoli tuo mukavasti pehmeyttä moderniin keittiöön. Seinään upotetut kaapit ja hyllyköt ovat kauniit ja käytännölliset.

Mukavaa viikon alkua!


kuvat: Alexander White

Kommentit
 1. 2

  Nimetön sanoo

  Jep, todella kaunis tuo keittiön taso! Oli pakko tarkistaa lähdesivulta sen materiaali: kalkkikiveä. Ei taida olla yhtä huoletonta kuin komposiitti!? Omaan keittiöön pitäisi kohta tilata tasomateriaali..

  • 2.1

   suvi m sanoo

   Sellainen käsitys minullakin on, että kalkkikivi ei ole yhtä helppohoitoinen kuin komposiitti. Mutta todella kaunis on.

 2. 3

  sanoo

  Oi kuinka ihana! Juuri tuontyyppistä ollaan suunnittelemassa omaan tulevaan kotiin Silestone-tasolla ja valkoisilla koneilla :)! Tosi valoisa, kompakti kokonaisuus!

  • 5.1

   suvi m sanoo

   Meidän komposiitti on pysynyt aivan uuden veroisena. Ollaan tykätty siitä kovasti. Kalkkikivestä en osaa sanoa…

 3. 6

  TInkeri sanoo

  ihan huikean hieno! Tuota lattian sävyä mietin, että onko kuvia käsitelty koska se vaihtelee niin paljon eri kuvissa? No enivei kivoja sävyjä kaikki!

  • 6.1

   suvi m sanoo

   Luulen, että lattia näyttää kuvissa erilaiselta, sillä päivän valo osuu eri kohtiin eri tavalla. Mutta onhan sekin mahdollista, että kuvien sävyjä on muokattu…

 4. 7

  eikku sanoo

  Ps, sanoit jossain postauksessa että tasonne kestää sekä kylmää että kuumaa. Meille varoitettiin (meillä myös valkoinen kvartsitaso, kvartsikomposiitti kait virallisemmin) että se ei kestäisi kuumaa. Ei päällepäin näy välttämättä mitään läikkää tms jos laittaa kuuman kattilan tasolle, mutta se voi tehdä tasoon hiushalkeamia. Tällainen varoitus! Sanokaa jos olen väärässä. Näillä ohjeilla meidät varustettiin kyllä.

  • 7.1

   sanoo

   Me olemme laskeneet tasolle kyllä ihan kuumiakin astioita, mutta toki vain melko lyhyeksi ajaksi. Googlaamalla löysin tällaista tietoa:

   ”Näiden testien tulokset vahvistavat, että marmoriin ja graniittiin verrattuna OKITE® on vahvempi ja paljon vähemmän altis halkeilemaan, tahriintumaan ja murtumaan kuin mikään muu louhittu kivi.
   Itse asiassa vain kolme mineraalia – timantti, safiiri ja topaasi – ovat vahvempia kuin OKITE®.
   Lisäksi OKITE® kestää lyhytaikaisesti normaaleita keittolämpötiloja.
   Toisin kuin marmori ja graniitti ei OKITE® vaadi erityistä hoitoa tai huoltoa. Se ei ole altis tahroille, naarmuille tai kuumuudelle, ja sen joustavuus sekä lujuus ovat muita louhittuja kiviä paremmat, sekä myös sen kyky olla imemättä nesteitä.”

Trackbacks

 1. […] Kaunis keittiö – Valkoinen Harmaja – Blogit | Meillä kotonaMeille varoitettiin (meillä myös valkoinen kvartsitaso, kvartsikomposiitti kait virallisemmin) … Valkoinen Harmaja Instagramissa. Seuraa | @suvim_valkoinenharmaja.Siirry kotisivulle […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *