Kaunis ja tyylikäs joulukalenteri

Meillä on jo ihan pikkuhiljaa aloitettu jouluvalmistelut. Lapset odottavat innoissaan milloin ensimmäisen joulukalenteriluukun (tai pallon) saa avata, sillä piilotimme yhteistuumin herkkuja joulukalenteripalloihin. Sain nimittäin blogiyhteistyön myötä tutustua uuden suomalaisen designbrändin, be&livin, hurmaavaan ja tyylikkääseen Tree24-joulukalenteriin.

be&liv_kuusi

be&liv_akryylikuusi_eames

Joulukalenterikuusia on kahdenlaisia: vanerisia punaisilla palloilla varustettuja kuusia sekä läpinäkyviä akryylisiä kuusia valkoisilla palloilla. Idea on sama, mutta kuusien fiilis on eri: ilmavan läpinäkyvä akryylikuusi on viileän pelkistetty ja tyylikäs – kuin jääkuusi – kun taas vanerinen punapalloinen kuusi on lämpimämpi ja ehkä hivenen jouluisempikin. Vanerinen kuusi sopii hienosti niin moderniin kuin perinteisemmän tyyliseenkin kotiin.

be&liv_vanerikuusi

akryylinen_kuusi

vanerikuusiVanerinen joulukalenterikuusi näyttää kauniilta myös ilman palloja.

Tällaisesta joulukalenterista on iloa moneksi vuodeksi eteenpäin, sillä pallot saa auki ja kiinni, joten niitä voi uudelleenkäyttää lukuisia kertoa. Ja mikä parasta, ja jokainen voi piilottaa palloihin mieleisiään yllätyksiä. Me asettelimme palloihin lasten lempisuklaata. Kerrankin on sellainen joulukalenteri, jossa on taatusti maukasta suklaata!

karkkia_palloihin

be&liv_akryylikuusiAkryylisen kuusen rungossa on suojateipit, joiden poistamisen jälkeen kuusi on läpinäkyvä kuin jää

Ehkä arvasitkin jo, että yhteistyön myötä blogini lukijoille tarjoutuu myös mahdollisuus voittaa Tree24-joulukalenteri itselleen. Lisäksi saan arpoa kaksi Petals-kulhoa. Mahtavaa!

voita_be&liv_tuotteita

Näin osallistut arvontaan:
Kommentoi tähän postaukseen vastaamalla kysymykseen:
Mitä sinä piilottaisit Tree24-kalenterin palloihin?

Muista täyttää kommenttilomakkeen sähköpostikenttä, jotta tavoitamme sinut mikäli arpaonni suosii juuri sinua.
Sähköpostiosoitteita ei julkaista mikäli osoite on kirjoitettu sille varattuun kenttään.

Kilpailuun on mahdollista osallistua ti 26.11.2013 klo 24.00 saakka. Palkinnoksi arvotaan 1 kpl Tree24-joulukalentereita sekä 2 kpl Petals-kulhoja.

ARPAONNEA!

EDIT: Arvonta-aika on umpeutunut. Voittajat julkistetaan pian.

Be&liv-tuotteita voi ostaa heidän omasta verkkokaupastaan osoitteesta www.beandlive.com ja yritykseltä löytyy myös omat Facebook-sivut. Suomalaisen be&liv:in ideana on valmistaa design-tuotteita, jotka voidaan pakata pieneen tilaan ja jotka ostaja voi helposti itse koota.

BlogiyhteistyoYhteistyössä:

beandlivlogo

 

Kommentit
 1. 1

  klaara sanoo

  Min laittaisin kalenteripalloon pieniä kirjelappusia, joissa lukisi, mikä tämän päivän kalenterianti on mm jäätelö, tikkunekku, suklaapatukka, jos on sen ikäisestä lapsesta kyse, joka osaa jo lukea.
  Osallistun kilpailuun.

 2. 2

  Marja-Liisa sanoo

  Upea ja erilainen joulukalenteri! Laittaisin palloihin InStile Mannilan suklaapuodin ihanuuksia.

 3. 3

  sanoo

  Laittaisin lapsille tarroja ja suklaata, tytölle pinnejä ja ponnareita ja pojalle vaikka lego paloja.
  Ihana ja erilainen joulukalenteri kyllä on. 🙂

 4. 4

  sanoo

  Voi miten hieno! Haluaisin tuollaisen akryylisen! Tuonne voisi laittaa pieniä keräilyesineitä tai lelusarjaa lapselle. Itselleni laittaisin erilaisia salmiakkeja 🙂

 5. 5

  Hennis sanoo

  Oi, onpas vain todella hauska ja vähän erilainen joulukalenteri! Ilman muuta piilottaisin palloihin lapsilleni pieniä herkkuja, tarroja ja kirjeitä tontuilta!

 6. 6

  nanna sanoo

  Laittaisin omareita, veljen pojan lempikarkkeja. Antaisin siis komean kalenterin eteenpäin veljeni kotiin – minä taidan jo pärjätä ilman joulukalentereita 😉

 7. 7

  Hanna sanoo

  Upea!
  Pinnejä, suklaata, kirjelappusia pienistä yllätyksistä (esim. saa valita mitä ruokaa tehdään tms). 🙂

 8. 8

  Ellinoora sanoo

  Ah, kerrankin tyylikäs joulukalenteri! Jouluun asti mennään herkkulakossa, mutta taitaisin silti piilottaa palloihin herkkusuklaita. Keräisin kaikki 24 ja söisin vasta jouluaattona! Kunhan vain itsekuri riittäisi. 😉

 9. 11

  sanoo

  Onpa kauniita! Piilottaisin palloihin varmaan karkkeja, helmiä korua varten, tarroja tai legoja. Tai miksei pientä nukkekodin tavaraa!

 10. 13

  SatuK sanoo

  Piilottaisin sinne kummipojalleni vanhoja Kinder-yllätyksiä, niitä kilpokonnia, leijonia jne.

 11. 14

  sanoo

  Aivan ihanat molemmat! Täytyykin käydä tutustumassa tarkemmin be&liv tuotteisiin! Ja ehdottomasti arvonnassa mukana! Itse laittaisin pojalleni esim. karkkeja, tarroja ja legopalikkoja.

 12. 15

  sanoo

  Ihana arvonta!

  Piilottaisin rahaa (kolikoita), paperipäällysteisiä karkkeja, pieniä lappusia joissa olisi joku kiva loru tai tehtävä, jossa kerrottaisiin mistä voisi vähän isompi yllätys etsiä. Ideoitahan olisi vaikka kuinka! 🙂

 13. 16

  Heli sanoo

  Kiva arvonta! Minä laittaisin erilaisia karkkeja, kolikoita, pieniä leluja tai joulukoristeita! 🙂

 14. 18

  Nea sanoo

  Palloihin sopisi pieniä autoja, koruja, karkkeja sekä säästöpossulle mahantäytettä.

 15. 19

  Jaana sanoo

  Ihana kalenteri! Valkoinen/akryyli on minu makuuni. Kyllä ne yllätykset varmasti makeita olisivat, suklaata ja muita namuja!

 16. 20

  Ansu sanoo

  Pallojen täytteeksi pääsisi ehdottomasti Wiener Nougatit! Mmmm jos joka aamu jouluun asti saisi aloittaa päivän sellaisella herkulla:-)

 17. 22

  Marjut Laitinen sanoo

  Laittaisin tietysti konvehteja ja yhteen kihla- tai vihkisormuksen jos olisin kosimassa;).

 18. 23

  sanoo

  Tuo joulukalenterikuusi on loistava idea, haluaisin sellaisen akryylisen!

  Todennäköisesti palloihin tulisi laitettua makeisia, mutta voisin kuvitella, että niihin voisi kätkeä myös koruja, hiuksiin laitettavia pinnejä, tarroja, barbien vaatteita, legoja, palapelin paloja tai sorminukkeja.

 19. 24

  Elina sanoo

  Osallistun akryylisen Tree24-kalenterin arvontaan. Palloihin piilottaisin pieniä herkkuja sekä joitakin muita pikkuyllätyksiä kuten tarroja, leluja, koristeita… 🙂

 20. 26

  Satu sanoo

  Karkkeja ja osaan lisäksi päivälle tehtävän, esim. leivo pipareita, koristele kuusi jne.

 21. 28

  Nelli sanoo

  Meidän joulukuuseen tulisi varmasti myös karkkeja, mutta joukossa olisi myös muutamia ”spesiaalipalloja”, jotka kätkevät sisälleen vaikka elokuvalippuja!
  Vielä meitä on vain kaksi, mutt tulevaisuudessa lasten kanssa voisi elokuvalippujen sijaan harrastaa aarteen metsästystä: joihinkin palloihin kätkisin pieniä vihjeitä, joista jokainen johdattaisi vaikka ison karkkipussin tai lelun luokse, asian joka ei palloon mahtuisi.

 22. 29

  Lotta S. sanoo

  Onpa tyylikäs joulukalenteri. Piilottaisin palloihin lempparisuklaata eli Pandan tryffelikonvehteja

 23. 30

  Lisbe sanoo

  Ihana joulukalenteri! Varsinkin toi vanerinen on niin tyylikäs 🙂
  Laittaisin osaan palloihin Lego Friends -juttuja, koska ne on tytön lemppareita. Osaan suklaata ja viimeiseen ”aarrekartan”, joka ohjaisi isomman paketin luo 🙂

 24. 31

  Ninni sanoo

  Ihana ja kaunis idea! Itse täyttäisin palluraiset mariannekarkeilla, hopeatoffeella, pistaasipähkinöillä ja tietysti suklaalla.

  Tulipa mieleeni tämän säilyttämisestä: irtoavatko nuo kuusen kehikot toisistaan, jolloin rakennelma on mahdollista purkaa, vai täytyykö kuusi säilyttää tässä muodossaan?

 25. 32

  sanoo

  hihi ite en laittas mitään palloihin, käskisin poikaystävän ”täyttää” pallot minulle , jotta voin itse sitten yllättyä aamuisin.. 🙂

 26. 33

  Sarppa sanoo

  Tykkään kyllä molemmista kuusista, mutta ehkä akryylinen vie kuitenkin voiton.
  Suklaatahan noihin palloihin olisi varmaan pakko piilottaa! =)

 27. 37

  sanoo

  Onpa veikeä joulukalenteri! Ja tosiaan, kaunis sisustuselementti ihan sellaisenaankin – ilman palloja. Kyllä tuonne kalenteriin varmasti piiloutuisi makeisia ja ehkä myös jotain kivaa lapselle, kuten pieniä Littlest Petsien tarvikkeita, kauniita tarroja ja sen sellaista 😉

 28. 39

  LindaT sanoo

  Aivan mielettömän kaunis joulukalenteri! Kyllä kelpais! Täyttäisin pallerot fazerin suklaakonvehdeilla..niillä joissa on jugurttia, sitten tavallisilla ja myöskin valkosuklaa-suklaa konvehteilla. 🙂 Ne on vain maailman parhaita ainakin joulun aikaan.

 29. 40

  Lenski sanoo

  Voi miten ihania joulukalentereita!♡ Kumman tahansa ottaisin heti kotiimme. Ja kulhokin on ihanan persoonallinen. Tykkään! Kuusen palloihin voisi piilottaa vaikka ja mitä. Perinteisesti suklaata tai vaikka pieniä lappusia täynnä lupauksia kivasta yhdessä tekemisestä ja lappusen saajan kanssa voitaisiin yhdessä sopia lupauksen lunastuksen ajankohta. Sopii niin lapsille kuin aikuisillekin. 🙂

 30. 41

  Tanja sanoo

  Onpa ihana ja tyylikäs joulukalenteri, siihen varmasti ilmestyisi erilaisia karkkeja ja miksei jotain muuta pientä kivaa.

 31. 42

  Tanja sanoo

  Ihana kalenteri!
  Piilottaisin palloihin vihjelappuja joiden avulla voi löytää yllärin jostain päin taloa!:)

 32. 43

  sanoo

  Jos täyttäisin joulukalenterin poikiani varten, ostaisin jonkin Lego HeroFactory-ukon ja jakaisin palat 24 pallon sisälle. Jouluaattona pojat voisivat koota ukon leikkejä varten.

 33. 44

  Mirja sanoo

  Ompas ihana! Meillä palloihin laitettaisiin allergisille sopivia herkkuja, pieniä joulu viestejä, lasten tekemät toivelaput mitkä sitten toteutetaan.

 34. 45

  Mia sanoo

  Mina laittaisin erilaisia Fazerin paperisia suklaakonvehteja! Ulkomailla asuessa muistaa vaan, miten ihania ovat geishat, fazermintit, siniset yms. Aina ei tarvitse olla ylellista, mutta nuo perusuklaat ovat maailman parhaimpia!

 35. 47

  sanoo

  Oi wau!:)
  Kalenteriin piilottaisin lego-paketin osat jaettuna 24 palloon (oikeassa järjestyksessä kokoaminen huomioiden) ja Fazerin suklaata myös! Kiva yllätys, josta lapset ovat tykänneet, on myös joku yhteinen ajanviettotapa koko perheelle joka luukussa, esim. lautapelit, leffailta, luontoretki jne…

 36. 49

  Ruska sanoo

  Meillä laitettaisiin palloihin legoja / suklaata / hiusjuttuja ja isommalle voisi laittaa vaikka palapelin paloja, niin että jouluaattona tulisi viimeiset palat ja silloin palapeli olisi valmis. Ihanan näköisiä kalentereita, arvostan monikäyttöisyyttä ja pitkäikäisyyttä!

 37. 51

  Salli sanoo

  Onpa kaunis! Minä piilottaisin palloihin ehdottomasti suklaata tai kirjelappusia, jotka kertoisivat mistä päivän yllätys löytyy. Osallistun arvontaan!

 38. 52

  Riitta sanoo

  Itselleni ottaisin joulukalenterin ja laittaisin kaikkiin palloihin hyvää suklaata. Tosin siinä saattaisi käydä samoin kuin jo pikkutyttönä, kun joulukalenterin sain ja availin malttamattomana etukäteen luukkuja… eli pallot olisivat tyhjiä jo ennen joulukuun alkua! Mutta kaunis olisi kuusi ilman pallojen täytettäkin!

 39. 54

  sanoo

  Heips! Kiva arvonta, kiitos kun jaksat järjestää! Minä piilottaisin noihin palloihin pieniä yllätyksiä 6v-tyttärellemme – pieniä namupaloja, pikkuleluja ja tarroja 🙂

 40. 55

  Veera sanoo

  Ihania ja niin tyylikkäitä! Sopisi meille niin hyvin 🙂
  Palloihin piilottaisin miehelle kauniita sanoja (vauva ei vielä ymmärrä joulukalenterin päälle).
  Ehdottomasti mukana!

 41. 56

  -Satu- sanoo

  Ompas kauniita joulukalentereja kumpanenkin. Minä laittaisin joulukalenteriin perinteiseen tapaan suklaata. Eri päivinä voisi olla eri makuja: kuten 6. päivä sinivalkkoista suklaata ja 24. päivä joulusuklaata 🙂

 42. 57

  viivi sanoo

  Tosi hieno palkinto! Akryylisen kotiuttaisin mielelläni. Koska tyttäremme on jo aikuinen, piilottaisin palloihin vaikka toisiin erilaisia pähkinöitä ja toisiin suklaanameja.

 43. 59

  Sanna sanoo

  Oih, niin ihana! Valkoinen/akrylli sopisi minun harmaan hopea valkosävytteiseen sisustukseen kun nenä päähän! Minun palloissani olisi sisällä makeita suupaloja, ehkä pari harkittua ”pikku lahjaa”, mutta ehdottomasti myös kauniita ajatuksia.

 44. 60

  Hav sanoo

  Varsinkin vanerinen kuusi on todella kaunis! Palloihin laittaisin miehelleni viestejä, joissa lukisi hänen ihania luonteenpiirteitään tai hyviä muistoja yhteisistä hetkistämme.

 45. 61

  satu sanoo

  Minä laittaisin palloihin joka päivälle pienen joulua valmistelevan tehtävän (itselleni) paperilapulla ja tietysti suklaakonvehdin jonka voi syödä kun tehtävä on tehty 😀

 46. 64

  Reeta sanoo

  Aivan ihana joulukoriste! Tykkään kovasti, ei ole mikään ruma härpäke. Laittaisin palloihin lappuja, joissa olisi vihjeitä joiden avulla löytäisi kotiimme piilotetun yllätyksen. Viestiä saisi hieman pähkäillä ja kun sen keksii niin voi sitä löytämisen riemua! 🙂 Joka päivälle tietenkin oma arvoituksensa. Nyt vaan peukut pystyyn että onni suosisi!

 47. 65

  Minna sanoo

  Vau mikä kalenteri! Kelpais meillekin.. laittaisin varmaan jotain herkkuja ja kirjoittelisin lappusia, 3 tytölle:) itse pidin siitä valkoisesta enempi.

 48. 67

  Hanna sanoo

  Ihana ja tyylikäs kalenteri! Tuollaisen kun saisi! Pidän erityisesti tuosta valkoisesta versiosta. Meillä kalenteriin piilotettaisiin kaikenlaisia pieniä tyttöjen juttuja. Pinnejä, hiuspompuloita, koruja, askarteluhelmiä, tarroja, ehkäpä joskus jotain makeaakin. Välillä pallon sisällä voisi olla viesti ”tontulta”.

 49. 70

  AnnaK sanoo

  On kyllä hieno kalenteri. Koska minun ja mieheni taloudessa ollaa tällä hetkellä karkkilakossa, laittaisin palloihin lappusia, joissa voisi olla, vaikka joku kiva palvelus toiselle. Ja vuoropäivin sitten kalenterin avaaminen. Aika hempeetä, mutta ehkä saisin miehenkin ylipuhuttua. Tai voisihan ne olla, vaikka kohteliaisuuksia ja juttuja, mistä toisessa tykkää..

 50. 71

  Mandi sanoo

  Aikasta ihana on! Kätkisin palloihin jouluisia viestejä ja ajatuksia itselle ja miehelle.

 51. 77

  Anne sanoo

  Koska meidän perheessä ei ole lapsia, vaan 2 aikuista ja koira, niin palloihin sujahtaisi esimerkiksi; päivän aforismejä, koiralle pieniä koiran namipaloja, aikuisille geisha-suklaata ja aakkospussin-karkkeja. Jouluaaton palloon voisi sitten sujahtaa esim. korvakorut minulle, miehelle nominate-käsikoruun palanen ja koiralle lisää herkkuja 🙂

 52. 78

  Unna sanoo

  Piilottaisin palloihin kaikkea kivaa pientä lapsille ja tietysti jotain makeaa 🙂

  • 78.1

   Pirjo sanoo

   Laittaisin kyllä kultaa ja timantteja,mutta kun niihin ei ole varaa, niin sitten lupauksia hyvistä töistä uudelle vuodelle ja ihania namuja. Pojanpoika 5v.saisi kalenteriinsa pikkulegoja tai vaikka tarroja.

 53. 79

  Elliina sanoo

  Ostaisin irtokarkkikaupasta mahdollisimman montaa erilaista kääreellistä karkkia ja sujauttaisin niitä mielivaltaisesti palloihin 🙂 Oi, tollainen sopisi niin hyvin meidän jouluun <3

 54. 80

  sanoo

  Upea kuusi. Laittaisin palloihin pieniä arkisia, mukavia yhdessätekemisen muotoja: päivittäin voi mennä laskemaan pulkkamäkeä, pelata pelejä tai käydä uimahallissa. Joulua odotellessa on hyvä rauhoittua ja viettää enemmän aikaa perheen kanssa. Näin ei myöskään jouluun tule niin paljon paineita siitä, että pitää lyhyen loman aikana ehtiä tekemään kaikki mahdollinen.

 55. 83

  Susanna sanoo

  Kondomeja. Työskentelen nuokkarilla ja siellä tälle kondomikalenterille olisi taatusti ”järkevää” käyttöä! 🙂

 56. 84

  AnnaT sanoo

  Onpa makean erilainen kuusi/kalenteri!!! Minä laittaisin palloihin yllätykseksi paperilapuille piirrettyjä tai kirjoitettuja kivoja tekemisiä joulua odotellessa (esim. piparien leivonta, hoplop-käynti tmv) ja tietysti muutamalle päivälle myös makeisyllätys!

 57. 86

  susamuru sanoo

  Meitä asuu taloudessa kaksi aikuista joten kalenteriin piilottelisin luultavasti pieniä viestejä joissa voisi olla esimerkiksi jotain itsetehtyjä lahjakortteja ”tällä lipulla saat lunastaa rakkaasi valmistaman illallisen” tai elokuva lippuja, arpoja tai suloisia kohteliaisuuksia ja sitten tietenkin sitä suklaata 🙂 saisi kerrankin ainakin mieleisiä karkkeja joulukalenterin kätköistä!

 58. 87

  JenniE sanoo

  Voi miten kauniita molemmat! Laittaisin pallojen sisään lapsilleni suklaata, pieniä leluja (legopaloja ym.) ja joillekin päiville voisi laittaa paperilappuselle jonkin jouluvalmisteluihin kuuluvat asian, joka tehtäisiin yhdessä sinä päivänä, esim. piparkakkutalon teko. Idea olisi siinä ettei voisi tietää mitä pallosta seuraavana päivänä paljastuu..

 59. 90

  Pirka sanoo

  Laittaisin salmiakkia ja jotain hyvää tummaa suklaatia. Mikseipä sinne sopisi näin kahden aikuisen talossa vaikka päivittäiset vitamiinipillerit;)

 60. 92

  moonangel sanoo

  Suklaata ja hyvän mielen viestejä. Mukaan saattaisi eksyä myös muutamia pieniä yllätyksiä 🙂

 61. 93

  Auringonkukka sanoo

  Oi, todella tyylikäs joulukalenteri!
  Laittaisin palloihin rakkaalle runoja tai aforismeja.

 62. 95

  Kata sanoo

  Ihania tuotteita! Haluaisin piilottaa palloihin lappusia, joissa olisi koko perheelle yhteisiä jouluvalmisteluja tai tunnelmaa luovaa tekemistä, mutta saamattomana ja huonona suunnittelijana päätyisin todennäköisesti täyttämään kalenterin viime tingassa konvehdeilla. Iloa se tuottaisi toki niinkin 🙂

 63. 98

  sanoo

  Ihania joulukalentereita, todellakin. Tykkään kovasti tuosta vanerisesta.

  Itse piilottaisin palloihin karkkeja, suklaata ja vaikkapa legoukkoja, joista lapset niin pitävät.

 64. 99

  Riikka sanoo

  Koska meillä joulukalenteri olisi aikuisten käytössä, piilottaisin sinne rakkausviestejä miehelleni, tuomaan hyvää mieltä joulua odotellessa 🙂

 65. 101

  Tara sanoo

  Laittaisin tai toivoisin saavani itse palloista:
  Suklaata, runoja, mietelauseita, timanttisormuksen, matkalahjakortin, minikynsilakan, kiiltokuvia…

 66. 102

  katerina sanoo

  Piilottaisin erilaisia karkkeja ja minikokoisia leluja ja tytölle esim hiusjuttuja.
  Mukana arvonnassa 🙂

 67. 103

  Viola sanoo

  Aivan ihana kalenteri, ilman pallojakin. Voisi olla vaikea valita kumman ottaisin 🙂 minä laittaisin pallojen sisään makeisia ja pieniä tavaroita myös aikuisten makuun. Välillä voisi laittaa lapsille tontuilta pienen kirjeen jossa voisi olla vihje mistä kotoa voisi sinä päivänä löytyä jokin aarre 🙂

 68. 104

  Katja sanoo

  lapsille herkkupaloja,itselle piilottaisin Partyliten tuikkivia sinne luomaan tunnelmaa joulun odotukseen. Aivan loistava idea tuo kalenteri,joka sopisi omaankin sisustukseen.

 69. 105

  Hanna sanoo

  Piilottaisin kalenteriin pieniä jouluisia herkkuja, kuten suklaata, rusinoita ja pähkinöitä.

 70. 107

  Tuija sanoo

  Oiii, tällainen on ihana kalenteri <3 varsin moderni useimpien rinnalla..
  täyttäisin pallot mm. makeisilla, purkalla, kuivatuilla hedelmillä, mahtuisiko jokin pieni heijastin?, koru?, pikkuauto tai legoja pojalle, tarroja tai kiiltokuvia ja ja ja…ainakin näillä 🙂

 71. 109

  Minnamaria sanoo

  Miten upea arvonta! Laittaisin tuohon aivan ihanaan kirkkaaseen joulukuusikalenteriin suklaayllätyksiä ja pieniä tervehdyksiä miehelleni!

 72. 110

  Henrietta sanoo

  Tosi kivan näköinen kalenteri! Laittaisin sinne karkkeja tai vaikka tarroja, hiuslenkkejä tai legoja.

 73. 111

  Elina sanoo

  Todella kaunis kalenteri! Itseä innostaa erityisesti se, että sitä voisi käyttää vuosi vuodelta uudestaan. Palloihin piiloittaisin monia eri nameja, mutta tärkeintä olisi, että sieltä löytyisi aimo annos Fazerin maitosuklaata!

 74. 113

  Tilkku sanoo

  Rakastuin! Ihana vanerinen kalenteri sopis just meidän uuden kodin joulutunnelmaan. Pakko saada :). Palloihin laittaisin palapelin paloja ja pikkuherkkuja.

 75. 114

  AnuM sanoo

  Piilottaisin palloihin pikkulegoja, joista voi sitten pikkuhiljaa koota esim. legoauton.

 76. 116

  Murkinamasu sanoo

  Julia-karkkeja noita joulun parhaimpia mellejä. Tai stten voisi yrittää olla aikuisempi ja luvata aineetonta hyvää, esimerkiksi hieronta tai jalkahoito. Tai joka vuosi vois keksiä uudet yllätykset, kun tuo ei ole kertakäyttöinen. Ihana puu! 🙂

 77. 117

  Satu sanoo

  Lapsiperheessä pieni viesti vihjeellä mistä voi löytää juuri sen päivän isomman kalenteri aarteen!

 78. 120

  Mari sanoo

  Siis WAU!!! Tällaista mä olen etsinyt ja toivonut!! Mä haluuuun 🙂 Palloihin piilottaisin karkkia, pieniä leluyllätyksiä, pikkulappusia, jotka ohjaisivat isompien yllätysten ääreen ym ym.. Arvontaonnea….

 79. 121

  Anu sanoo

  Valkoinen kuusi on ihana.Pallon sisälle laittaisin koko perheen suosikkeja,Fazerin konvehteja , tietysti!

 80. 122

  sanoo

  Onpa tyylikkäät kalenterit! Meillä on ollut tapana laittaa kalenterin laatikoihin vihjelappuset, joiden perusteella lapset pääsevät kalenteriyllätyksiä etsimään. Siten yllätyksen koko ei ole rajattu laatikon/pallon kokoon. Eli piilottaisin kartan/ohjeen/vihjeen yllätyksen sijainnista:)

 81. 127

  Marjo sanoo

  Aika kiva idea!
  Pallojen täytteeksi laittaisin perinteisesti suklaata ja lisäyllätykseksi vaikkapa jonkin hölmön puujalkavitsin pienellä lappusella.

 82. 128

  EmmiK sanoo

  Oi! Koska lapsillani on jo joulukalenterit ja sisällöt mietittynä, haluaisin itselleni tuon valkoisen kuusen Geishalla ja salmiakilla täytettynä!! 🙂

  • 128.1

   RiittaK-V sanoo

   Fazerin suklaakonvehteja piiloon.. Suklaanamu päivässä pitää mielen iloisena!

 83. 129

  sanoo

  Mukana ollaan! Piilottaisin sisään pienen lappusen, missä olisi jokaiselle päivälle kuunneltavaksi eri joululaulu 🙂

 84. 130

  Tintti sanoo

  Wau, upea joulukalenteri! Palloihin menisi palloja, eli Lindtin suklaapalloja eri makuvaihtoehdoissa, ne ovat maaiman parasta suklaata, ja kelpaavat sekä vanhemmille että lapsille :)!

 85. 131

  RiittaK-V sanoo

  Siis..vastasin vahingossa jonkun kommenttiin…sorry! Fazerin suklaanameja piiloon tälläkin kertaa!

 86. 132

  Anna Aurinko sanoo

  Tuo punapalloinen on kyllä upea! Itselleni laittaisin tummaa suklaata, lapsille legoja 🙂

 87. 133

  Sini sanoo

  Lapsille suklaakolikoita tai lapuille kirjoitettuna jotain kivaa tekemistä sille päivällä (leipomista, hoplop yms.)

 88. 134

  JennaS sanoo

  Onpas kivan näköinen. Itselle piilottaisin paperilappusia, joissa jokaisessa olisi jokin positiivinen lause/ajatus. Ehkä myös karkkia voisi piilottaa 😉

 89. 135

  Sanna Kemppainen sanoo

  Palloihin piilottaisin herkullisista herkullisimpia Ferrero Rochereita!

 90. 136

  Ansku sanoo

  Kasvattaisin lapseni kärsivällisyyttä:)!Joku Lego-hässäkkä purettuna palasiksi niin että pala kerrallaan… Olen itse liikaakin ”heti-mulle -kaikki” -tyyppiä ja välillä odottamisen ilo unohtuu. Toivoisin että lapseni oppisi tämän taidon…matka on yhtä mielenkiintoinen kuin määränpää;)!

 91. 138

  Marju sanoo

  Ostaisin paketin legoja tai palapelin ja jakaisin ne kalenterin palloihin. Jouluaattona olisi palapeli tai lelu valmis 🙂

 92. 139

  katianan sanoo

  Piilottaisin tuohon ihanaan valkoiseen kuuseen namuja, jotka sopisivat laktoosiongelmaiselle lapselle. Sellaisia namukalentereita ei oikein löydy kaupasta!

 93. 140

  sanoo

  Oi kuinka ihania. Tällainen mummoikäinenkin voisi laittaa palloihin omia lempikarkkeja (Omaria, Mariannea ja Fazermintejä), ja syödä ”vain” yhden päivässä!

 94. 141

  sanoo

  Nyt on arvonnassa sellainen tuote, jonka todellakin haluaisin voittaa itselleni 🙂 puulottaisin kalenteriin rakkaani lemppareita, viinikumeja.

 95. 142

  ppih sanoo

  Ihana kalenteri! Laittaisin palloihin arvoitustehtäviä lapsille. Ohjeiden mukaan löytää sitten kotoa piilotettuja suklaakarkkeja.

 96. 143

  Jenni sanoo

  Ooh la laa, miten kauniit kalenterit! Täyttäisin tuon punaisen pienten herkkusuidemme suosikeilla: suklaalla ja turkinpippureilla ja viime vuoden joulukalenterihiteillä eli suklaarahoilla ja -sydämillä. Sujauttaisin mukaan myös Polka-karkkeja. 🙂

 97. 145

  Jarmo sanoo

  Hauska idea ja tyylikäs tuo kuusikalenteri.
  Itse laittaisin palloihin Fazerin Julia konvehteja sekä Brunbergin Tryffeli konvehteja. =)

 98. 146

  Elina sanoo

  Askartelisin jonkinlaisen jouluun liittyvän jatkokertomuksen, joka huipentuisi jouluaattona.

 99. 147

  sanoo

  Onpas tosi nätti kalenteri!
  Mä laittaisin tontulta terveisiä ja tehtäviä, jotka nopeuttaisivat joulun odotusta ja kyllä sinne pitäisi laittaa vähän karkkiakin, ainakin minulle 🙂

 100. 148

  Marika sanoo

  Mahtavan näköinen joulukalenteri! Itse laittaisin palloihin erilaisia paperisia sulkaanameja. Joten arvonnassa mukana ollaan.

 101. 149

  Tintsuli sanoo

  Laittaisin sisälle niin paljon paperisia suklaakonvehteja kuin vaan mahtuu 😀

 102. 151

  Iina sanoo

  Siis VAU!!! Ihana kalenteri, kerrankin sellainen, jonka voi pitää esillä ihan paraatipaikalla. Piilottaisin pieniä yllätyksiä lapsille, karkkia sun muuta…

 103. 153

  Taru sanoo

  Ostaisin Lego-kalenterin ja purkaisin luukkujen hahmot mieluummin tuohon vaneriseen versioon 🙂 Ihana idea, arvonnassa mukana!

 104. 155

  Essi sanoo

  Vihreitä marmelaadi kuulia, suklaata, raaputusarpoja, koruja ja kauniita lauseita tai runoja!

 105. 156

  HeidiS sanoo

  Ihana arvonta ja joulukalenteri vailla vertaa,piilottelisin jouluisia runoja paperilappuihin ja kauniita jouluisia ajatuksia aikuisillekin luettavaksi, osallistun arvontaasi, HeidiS

 106. 157

  Viipeiii sanoo

  Lapsille voisi myös laittaa vaikka pieniä erikoisleluja, kuten legoja tms pientä. Puolisolle jotain ihania lahjakortteja, jotka vapauttavat vaikka imurointivuorosta!

 107. 158

  pippa sanoo

  Piilottaisin miehen lempisuklaata, koska muuta ei kuulemma hyvä kalenteri kaipaa!

 108. 160

  matonen sanoo

  Oo, tällainen kalenteri olisi ihana! Vilaukselta jollain sivulla jo tällaiseen törmäsinkin.

  Meidän kalenterimme kätkisi sisälleen jouluisia loruja sekä kuivattuja hedelmiä – 1-vuotiaalle taaperolle sopivia yllätyksiä. Ehkä mukaan sujauttaisin myös muutaman palan herkkusuklaata vanhempien makuun.

 109. 162

  SaaraR sanoo

  Meille kun ei tule joulukuusta, niin mielelläni ottaisin akryylikuusen joulukoristeeksi, se on mielestäni aivan ihana! Palloja ei aikuistaloudessa edes tarvitsisi täyttää, mutta jos jotain sisälle pitäisi laittaa….. niin valintani olisi Fazerin parhaita.

 110. 163

  Iida sanoo

  Ihana joulukalenteri, itse piilottaisin luukkuihin Fazerin suklaata ja jouluaattona vihjeen isomman yllätyksen löytämiseksi. 🙂

 111. 165

  Maria sanoo

  Laittaisin palloihin tytölle jotain pieniä ylläreitä, esim. friends legoja tai Barbie tavaroita. Itse nautiskelisin vain kalenterin kauneudesta.

 112. 168

  sanoo

  Pakkohan noihin palloihin olisi piilottaa perinteiseen tapaan suklaata! Joulu ei tule ilman, joka aamuista suklaakalenterin avaamista. Tuo kalenteri on mahdottoman hieno!

 113. 169

  sanoo

  Tänä jouluna piilottelisin siihen vielä miehelleni hänen lempisuklaataan, tulevina jouluina sitten lapselle sopivia pieniä leluja sillä hän on nyt vasta 7kk ikäinen. Mieheni taas on kovin miespuolinen suklaan fanittaja ketä tiedän. 🙂

 114. 171

  sanoo

  IHANA TUO KIRKAS KUUSI!! Sen mä haluan 🙂

  Mä laittaisin hyvää suklaata sekä mieheni ”luukkuihin” pieniä lappuja, joihin kirjoittaisin pieniä joululahjoja kuten: ”Mennään korispeliin”, ”Paistan hyvän pihvin”, ”Mennään elokuviin” JNE. Joulun jälkeen mieheni saisi sitten aina tarpeen tullen valita kun nämä pienet lahjat käyttää 🙂

 115. 173

  SannaK sanoo

  Mielenkiintoinen kalenteri! Pallojen sisälle piilottaisin lapsille suklaata, pikkulegoja ja karkkeja. Osaan palloja voisi piilottaa paperilappusille kirjoitettuja kauniita tekoja, jotka toteutetaan samana päivänä. 🙂

 116. 175

  Tiina sanoo

  Hei, mukaan arvontaan. Tuollainen kalenteri olisi lämpimästi tervetullut kolmen tytön perheeseen! Laittaisin palloihin tyttöjen lempikarkkeja niin että kerrankin jokainen olisi tyytyväinen.

 117. 176

  -Sini- sanoo

  Hieno tuo ”valko-väritön” kuusi ! Laittaisin palloihin lapsille pieniä yllätyksiä, tarroja, pikkulegoja yms.

 118. 177

  Nina sanoo

  Kuuseen piilottaisin nameja 🙂 Ihana kalenteri tuo vanerikuusi punaisinpalloin!

 119. 179

  Marjo sanoo

  Ihana!!! Palloihin piilottaisin pähkinöitä ja rusinoita, sekä lisäylläriksi muutaman salmiakin; suklaa ei ole mun juttu edes jouluna 🙂

 120. 180

  Miisa sanoo

  Piilottaisin lapsukaisille pieniä muovisia ”ötököitä”, muumihahmoja, pinnejä, pompuloita yms. Ihanat kerrassaan.

 121. 181

  sanni sanoo

  Minä laittaisin palloihin susu-paloja! Parasta suklaata tällä hetkellä 🙂 Jos täyttäisin pallot jotakuta toista varten, laittaisin ehkä karkkia ja muutamiin palloihin jotain vähän erikoisempaa, kuten koruja tai itsetehtyjä ”lahjakortteja”.

 122. 182

  sannimari sanoo

  Oiii miten kauniita! Minä tahtoisin tehdä kalenterin poikaystävälleni ja laittaisin palloihin lappusia joissa jokaisessa on jotakin mikä hänestä tekee parhaan tai vaikka pusuun oikeuttavia lappuja ja muuta :))

 123. 183

  Mari sanoo

  Toivottavasti nyt olisi arpaonnea! Laittaisin palloihin perheemme suurinta herkkua, Fazerina-konvehteja. Lapsen kanssa kotona ollessa olisi se yhteinen herkutteluhetkemme keskellä talvista päivää 🙂 Laatuaikaa yhdessä!

 124. 184

  heini sanoo

  Tällaisen joulukalenterin ottaisin heti kotiin! 🙂

  Minä laittaisin palloihin miehelle vaihdellen lappuja, karkkia ja ehkä aattopäivänä kellon, jos se palloon mahtuisi. Se kun on yksi hänelle suunnittelemistani joululahjoista.

 125. 185

  Sanne sanoo

  Julkalendern skulle passa perfekt hemma hos oss och i den skulle jag lägga delar från ett legopaket som sen skulle bli komplett på julafton! Mina barn älskar lego och jag älskar design 🙂

 126. 186

  tiina___ sanoo

  A-P-U-A, miten tyylikästä! Mieheni voisi askarrella tästä minulle kalenterin sillä palloihin saa juurikin sopivasti pieniä säkenöiviä kiviä piiloon 😉 Kiitos arvonnasta!

 127. 187

  PauliinaK sanoo

  Tyylikkäitä joulukalentereita on vaikea löytää, mutta tämä on aivan ihana!!
  Lempikarkkeja mekin todennäkösesti palloihin piilottaisimme 🙂

 128. 189

  sanoo

  Todella kauniita, varsinkin akryylinen valkoisilla palloilla.
  Minä kirjoittaisin paperille, jokaiselle päivälle yhden asian mistä olen
  kiitollinen ja muistuttaisin itseäni ja puolisoani niistä asioista.
  Mikään ei ole itsestäänselvää<3

 129. 190

  Kaisa sanoo

  Palloihin kätkisin paperilappusia,joihin kirjoittaisin jouluisia askareita tai muuten mukavaa tekemistä koko perheelle!

 130. 191

  Maija sanoo

  Iik miten ihana! Rakastan joulukalentereita ja tämä on kyllä ihan huippu. Laittaisin palloihin lindtin suklaapalloja.

 131. 192

  sanoo

  Niin ihana tuo joulukalenteri <3 Laittaisin lapsille varmasti, rahaa, karkkia, pikku-ukkoja, tarroja, kiiltokuvia, purkkaa, koruja jne. Noihin saisi vaikka mitä hauskaa. Ihan mielettömän hauska ja kaunis joulukalenteri!

 132. 193

  Maikku sanoo

  Voisin jakaa yhden legopaketin noihin palloihin. Olisi tekemistä ja kokoamista joulua odotellessa…

 133. 194

  Hannele sanoo

  Ihania kalentereita! Itse laittaisin palloihin pieniä lappuja joissa olis joka päivälle jokin jouluun liittyvä miete tai runo 🙂

 134. 197

  Riikka sanoo

  Ihana kalenteri! Piilottaisin palloihin suklaata sekä kuivattuja hedelmiä ja marjoja 🙂

 135. 198

  Roosa sanoo

  Ompas kyllä harvinaisen kaunis joulukalenteri. Kyllä tuollaisen kelpuuttaisin ilomielin kotiamme koristamaan. Laittaisin palloihin ehkäpä jotain herkkusuklaata ja miehellenikin jotain mieleisiä makeisia. Aiai! Mukana ehdottomasti.

 136. 199

  sanoo

  Suklaa-allergikko piilottaisi palloihin lempisalmiakkeja (super salmiakit!) aamun pikkuiseksi herkuksi.

 137. 200

  Elina sanoo

  Tuo vanerinen punaisine palloineen on aivan hellyttävä. Palloihin piilottaisin karkkeja ja suklaita, jokaiselle päivälle erilaisen 🙂

 138. 201

  Hanna sanoo

  Vanerinen kuusi on hienoin joulukalenteri mitä olen ikinä nähnyt! Suklaalla täyttäisin pallot 🙂

 139. 202

  Handu sanoo

  Kalenteri on niiiin hieno, että se olisi meillä aikuisien. Laittaisin sinne lappusia, joissa olisi jokin hellyydenosoitus/hyvä teko toiselle.

 140. 203

  NennaM sanoo

  Onpa ihana joulukalenteri! Piilottaisin lappusia, joihin kirjoittaisin ihania viestejä poikaystävälleni 😛

 141. 206

  Tiia sanoo

  Piilottaisin palloihin rusinoita, pähkinöitä ja pienille tytöilleni pampuloita ja pinnejä. Ehkä viimeisen palloon pienet lelut kuten superpallot. Todella hieno idea joulukalenteriksi nämä kuuset!

 142. 207

  Aija sanoo

  Aivan täydellinen joulukalenteri! Tykkään enemmän valkopalloisesta. Pallojen sisälle laittaisin pieniä lappuja, mihin olisin kirjoittanut kehuja, mukavia sanoja, rakkaudentunnustuksia. Ja sen lisäksi yhden namusen, juuri sen ihmisen mieltymyksen mukaan kenelle lappu on kirjoitettu. Tuo joulukalenteri olisi koko perheelle ehdottomasti.

 143. 208

  Pat sanoo

  Ihana, erilainen kalenteri! Sopisi meille täydellisesti!
  Piilottaisin ihania karkkeja ja jotain pieniä yllätyksiä lapsille.

 144. 209

  Hanna sanoo

  Valkoinen kuusi on tosi kaunis! Meidän kalenteriin piilotettaisiin dumleja, geishaa ja ehkä muutama lelu lähempänä aattoa.

 145. 210

  Kikka sanoo

  Piiloittaisin palloihin Hyvän Mielen lupauslappusia 🙂 Pienillä teoilla, on suuri merkitys läheisille .

 146. 211

  Irina sanoo

  Todella kaunis joulukalenteri!:) Ihana arvonta, ehdottomasti mukana:) Pallojen sisälle laittaisin suklaata,tarroja ja pienelle tytölle pinnejä ja pompuloita…

 147. 212

  Pauletta sanoo

  Onpa kauniit kuuset! Palloihin piilottaisin makeanhimoon hopeatoffeeta ja mielelle piristeeksi aforismeja, runonpätkiä ja jouluisiakin mietteitä!

 148. 214

  milla sanoo

  Oi, miten ihana kalenteri! Laittaisin palloihin tarroja ja muita pieniä askartelujuttuja sekä suklaata, näistä 5-vuotias tyttäreni tulisi onnelliseksi.

 149. 215

  Riikka sanoo

  Niiiiin tyylikkäät kalenterit! Valkoinen erityisesti voisi olla esillä pidempäänkin. Laittaisin palluroihin vihreitä kuulia.

 150. 216

  Petra sanoo

  Kirjoittaisin mietelause-lappuja jokaiseen palloon, piristämään joulun odotus aikaa.

 151. 217

  Jenna sanoo

  Ihanan monivuotinen joulukalenteri! Pallojen sisälle laittaisin vaihtelevasti pientä naposteltavaa sekä inspiroivia lappuja päiviä piristämään.

 152. 218

  Sanna sanoo

  Minä piilottaisin eskarilaiselleni pompuloita, muutamia legoja ja namia viikonloppuisin. Uskoisin hänen olevan kalenterista yhtä innoissaan kun äitinsä 🙂

 153. 219

  Sanni sanoo

  Kaikkea pientä, mitä pienet pojat vaan voivat tontuilta toivoa: herkkuja, tarroja, viestejä tontuilta, leffaliput yms. Mutta olisipa vaikea valita kumman kalenterin sitä valitsisi, molemmat hienoja tyylissään!

 154. 221

  ulriikka sanoo

  Voi upeus mikä kalenteri! Herkkusuuna tietty suklaata palloihin kätkisin, lapsille lisäksi esim.pikkulegoja,tarroja ja muuta pikkutavaraa. 🙂

 155. 222

  Tiina sanoo

  Osallistun arvontaan. Laittaisin kalenteriin pojalle Lentsikat palapelin paloja ja tytölle pinnejä ja pampuloita.
  -Tiiti-

 156. 223

  Päikkis sanoo

  Koska meillä ei syödä karkkia, niin mä piilottaisin palloihin jotain prinsessa-aiheista – tarroja, pieniä hahmoja tai muuta vaaleanpunaista ja ihanaa 🙂

 157. 224

  Nina sanoo

  Ihana kuusi! Täyttäisin pallot pienillä herkuilla; suklaalla, hedelmäkarkeilla, rusinoilla ja pähkinöillä 🙂

 158. 225

  Linda sanoo

  Upea! Koska en itse välitä suklaasta niin piilottaisin pallojen sisään herkullista lakritsitoffeeta tai salmiakkia.

 159. 226

  Pia sanoo

  Ihana ja tyylikäs! Laittaisin palloihin pienille pojille suklaata, herkkuja, pieniä askartelutarvikkeita, tarroja ja pieniä lupauksia kuten, että: ”äiti ja isi ovat luvanneet viedä teidät lasten konserttiin”.

 160. 229

  annyu_ sanoo

  Koska en oo kauhea suklaan ystävä, piilottaisin ehdottomasti sisälle hopeatoffeeta! 😉

 161. 231

  Outi sanoo

  Aivan upean ilmava kalenteri ja kerrankin myös sisustussilmää ilahduttava! Piilottaisiin palloihin 2-vuotiaan iloksi duploukkeleita ja -palikoita. Ehdottamasti!

 162. 233

  Virpi sanoo

  Mahtava idea. Viime jouluna mietimme taas kerran, miksi markkoinoilla ei ole esteettistä, pelkistettyä ja kestävää kehitystä tukevaa kalenteria kaiken krääsän ja rihkaman keskellä. Tontut piilottaisivat palloihin pääasiassa jouluisia viestejä ja lupauksia lapsille satunnaisten herkkujen ja xylitol-purkkien ohella.

 163. 234

  Riina sanoo

  Ehdottomasti laittaisin Wiener nougattia itselleni! Olen ostanut oman ”joulukalenterin” eli wiener nougat paketin kaappiin jo vuosia, ja sielä napsinut yhden herkun päivässä. Vielä maukkaampaa taitaisi olla noin kauniista kalenterista! 🙂

 164. 235

  Jenna sanoo

  Aivan ihana joulukalenteri! Palloihin piilottaisin luultavasti makeisia tai pieniä leluja lapsille. Arvonnassa olen ehdottomasti mukana:)

 165. 236

  Sarkku sanoo

  Ihana kalenteri ja kulho! Suklaa kuuluu niin jouluun eli niitä piilottaisin pallojen sisään.

 166. 238

  Leena sanoo

  Laittaisin paperilappusia, joissa olisi pieniä hyviä tekoja läheisille. Vanerinen tuntuu jotenkin mukavammalta.

 167. 240

  Piiu sanoo

  Minusta ihana idea oli jostain ulkomaisesta blogista löytämäni tehtäväkalenteri, jossa luukuista paljastui yhdessä tehtäviä jouluisia asioita; leivotaan pipareita, koristellaan pihaa yms. Näitä lappuja piilottaisin tuohon ihanaan kalenteriin.

 168. 241

  Anniina Lievonen sanoo

  Ihana punapalloinen kuusi 🙂 laittaisin ihania konvehteja sinne piiloon!

 169. 243

  Anna sanoo

  Oi tuo on ihana <3 Palloihin piilottaisin lapsille tarroja, pieniä koruja, pinnejä, hiuslenksuja jne. Meillä asustaa kaksi pientä prinsessaa ja voin vain kuvitella kuinka innoissaan he olisivat tällaisesta joulukalenerista 🙂

 170. 244

  Lispe sanoo

  Kalenteri jäisi aikusille, lapsille kun on jo omat. Voitaisiin miehen kanssa laitaa vuorotellen toisillemme lappusia, joissa olisi esim. hieronta-lupausta yms.

 171. 246

  heidi sanoo

  ompas kiva joulukalenteri. lapsien kanssa pähkäiltiin millaiset joulukalenterit ottaisivat tänä vuona. tämähän ois kiva! ja kulhokin on tosi kaunis.

 172. 247

  Heidi sanoo

  Oho! Ihan uusi tuttavuus tämä firma. Tosi moderneja!
  Laittaisin pieniä perusjuttuja: koruja, karkkia ym ja isommille lahjoille palloon pikkulappu, jossa lukee vaikka ”etsi olohuoneesta”.

 173. 248

  Ulla sanoo

  Aivan ihana kalenteri! Piilottaisin palloihin vihjeitä joiden perusteella jokainen perheenjäsen voisi löytää oman pienen lahjansa.

 174. 249

  Menni sanoo

  Ihania! Voisin kätkeä noihin palloihin pieniä jouluisia tehtäviä ja puuhaa makeisten lisäksi.

 175. 250

  Anna i Vasa sanoo

  Jättefin kalender! I bollarna skulle jag lägga små lappar med komplimanger åt min 6-åriga son – och godis. En fin komplimang och en Dumle-godis per dag! 🙂

 176. 251

  Helmenharmaa sanoo

  Kyllä täälläkin asustelee sellainen suklaahiiri, että pallot saisivat sisälleen erilaisia suklaita. Erityisesti silmääni miellyttää tuo valkoisilla palloilla koristeltu kuusi, mutta oma suosikkini voisi olla vanerinen kuusi valkoisilla palloilla… Hauska arvonta, toivottavasti arpaonni suosii! 🙂

 177. 253

  makata sanoo

  Vau, hienoja! Laittaisin palloihin esim. namuja ja yhden uuden palapelin jaettuna, jolloin joka päivä saisi koota osan palapeliä :).

 178. 255

  Katariina sanoo

  Voi kuinka kaunis kuusi, varsinkin tuo punapalloinen! Itsekin piilottaisin palloihin ehdottomasti suklaata.

 179. 256

  Saara sanoo

  Laittaisin palloihin lasten lempikarkkeja ja- suklaata ja lisäksi joihinkin muutamia pieniä yllätyksiä, esim. tarroja.

 180. 257

  Irkkuli sanoo

  Minä laittaisin lempikarkkeja/suklaita: Omar, Fazerin sininen, vihreä kuula, Julia. Ihana kalenteri.

 181. 260

  Eka80 sanoo

  Tuli mieleen, että noihin varmaan mahtuisi sekä pieni tehtävälappunen esim. joulusiivousta helpottamaan ja tietenkin lisäksi joku herkku, suklaakarkki palkaksi tehdystä työstä. Kalenteri olisi hyvä 12- ja 13-vuotiaille tyttärilleni tähän tarkoitukseen. Toivonpa siis arpaonnea! 🙂

 182. 262

  marja sanoo

  Laittaisin kaikkia kivoja pikku yllätyksiä mitkä nyt vain sinne mahtuisivat. Tai sitten lappusia joissa annetaan ohjeita mistä isomman yllätyksen voi löytää. Lapseni rakastaa tälläistä kalenteria. Olen jo vuosia tehnyt näin, mutta kalenteri on hieman perinteisempi meillä. Tämä olisi ihana, uusi, modernimpi versio meille.

 183. 263

  Niinuska sanoo

  Ompa kiva koriste! Piilottaisin marmeladia ja suklaata! Osallistun mielelläni arvontaan! Tunnelmallista joulun odotusta!

 184. 264

  vilmi sanoo

  Osallistun! 🙂 Laittaisin pieniä kirjelappusia rakkaille, jossa olisi kivoja viestejä, ehkä mukana suklaa tai tieto päivään kuuluvasta pikkuisesta ylläristä – arjen valopilkkuja siis 🙂

 185. 266

  Ome sanoo

  palloihin sujahtaisi varmaankin kaikenlaista pientä kivaa pikkuisille pojille yllätykseksi 🙂

 186. 268

  ansku sanoo

  hieno! niin mahtava kalenteri. piilottaisin ehottomasti parhaimpia karkkeja jotka ovat omar ja marianne karkit

 187. 269

  Annamannamakarooni sanoo

  Kauniita kiviä! …tai helmiä, joista voisi koota helminauhan… Voisi olla kaunis tuo kalenteri myös vanerisena valkoisten pallojen kera.

 188. 270

  Katri sanoo

  Ihana ja erilainen joulukalenteri! 🙂 Ehdottomasti joulukalenteriin piilottaisin erilaisia irtokarkkeja..

 189. 273

  sanoo

  Tyylikäs. Saattaisinpa kirjoittaa lappusia, joissa vinkki yllätyksen löytöpaikasta. Itselleni suklaata toki! 😉

 190. 274

  JohannaLu sanoo

  Vau, mikä kalenteri! Ehdottomasti laittaisin noihin palleroihin loistosuklaita sekä pieniä paperilappusia, joissa olisi vihjeitä isompiin yllätyksiin tai aarrekarttoja tms. riippuen kalenteripallojen avaajien iästä. 🙂

 191. 275

  Kati sanoo

  Meillä on monta vuotta ollut käytössä marimekon taskukalenteri, mihin on sitten piilotettu monen moista herkkua ja tarpeellistakin. Aina ei tosin ole jutut mahtunu taskuun niin sitten taskusta on voinut löytyä vaikkapa vinkki, mistä yllätys löytyy. Eikä ne yllätykset aina niin mietittyjäkään ole ollut. Illalla on pitänyt kaivella keittiön kaapista vaikkapa piparit tai pähkinät ja sujauttaa lapsille kalenteriin aamua odottamaan.

 192. 276

  sanoo

  Onpa hieno kalenteri! Vihdoin hieman modernimpi versio. Piilottaisin karkkeja, hiuskoruja, legoja, Littlest Pet Shopeja ja sunnuntai- ja pyhäpäiväpalloihin aarrekarttoja, jotka johdattaisivat jonkun tekemisen äärelle.

 193. 278

  sanoo

  Aika samoilla linjoilla taidan olla monien kanssa eli sisään erilaisia herkkuja; suklaata, laatupähkinöitä jne..

 194. 279

  Virpi sanoo

  Ehdottomasti legoja! Tai suklaata… tai vihreitä kuulia… tai kuusen koristeita…

 195. 280

  Heidi sanoo

  Meillä pallot täytettäisiin lempisuklaalla.. Dumle 🙂 mahtuukohan noihin paloihin viisi suklaata, jotta kaikille lapsille olisi 🙂

 196. 284

  sanoo

  Ihan törkeen hieno toi. Pakko varmaan ostaa, jos ei onni potki.
  Palluroihin menis varmaan hyvän suklaan lisäks kivoja viestejä, mietelmiä..

 197. 287

  Anna sanoo

  Kyllä suklaa voiton vie.
  Itselleni fazerin sinistä, miehelle jotain makeampaa lajia. 🙂

 198. 288

  Anni sanoo

  Karkkia ja suklaata, joitain ekstra päiviä jolloin olis vihje lappunen ja piilossa olisi leluylläri 🙂
  Ihana kalenteri <3

 199. 289

  Jessy sanoo

  Hieno!
  Joko 24 palaisen palapelin tai ”kaikkea pientä”, namuja ja pikkuasioita sekaisin.

 200. 290

  PiiaL sanoo

  Ihana kalenteri!! Laittaisin kaikkia erilaisia paperisuklaakarkkeja 🙂 Nam 😛

 201. 291

  Kaisa sanoo

  Piilottaisin palloihin viestejä tontuilta ja kuusen alle suklaaherkut kaikille!

 202. 293

  mammu sanoo

  Kaks vee ei vielä päivittäistä suklaahetkeä tarvi, varmaan purkkaa, pinnejä, pompuloita, rusinoita.. Ja jos nyt muutamaan palloon sen karkin..:)

 203. 294

  Minna-Maria sanoo

  Hihi!
  Meidän taloudessa asuu vain kaksi henkeä; minä ja mieheke.
  Minä voisin ottaa vaikka parittomat ja mieheke parilliset pallerot. Sitten piilotettaisiin toisen palloihin yllätyksiä! Olisi todella hauskaa! Ei sen tarvitsisi olla kuin vaikka pieni ihana lause toiselle, karkki tai mitä nyt ikinä vain keksiikään! 🙂 Mielikuvitusta kehiin!
  Innostuin niin tästä ajatuksesta, että pitääpäs laittaa köyhänmiehen toteutukseen! ^_^

 204. 295

  Paukku sanoo

  Suklaata tietysti..:-)
  Haaveilinkin tuosta kalenterista kun sen sisustuslehdestä bongasin.. Joko nyt arpaonni suosii?;-)
  Tuo akryyli/valkoinen on niiiiiin ihana.

 205. 297

  sanoo

  Onpa hienot. En kyllä osaisi päättää, kumman valitsisin. Akryylinen on talvinen, vanerinen jo syntyjään klassikko. Olen ehkä sen verran kasvanut kuitenkin ohi joulukalenterista, mutta omia lapsia ei ole, että olisi varmaan pelkkä koriste. Tai sitten täyttäisin herkuilla ja söisin kaiken kerralla jollain herkällä hetkellä 😉

 206. 298

  siljar sanoo

  Piilottaisin itse lempikarkkeja, jotka saisi pistää suuhun heti ensimmäisenä aamulla. Muistan omasta lapsuudestani, että joulun ajan lempparijuttu oli herätä myöhään ja syödä aamulla ensimmäisenä pala suklaata. Tämän asian hienous oli siinä, että se ei ollut sallittua muulloin kuin jouluna. 🙂 Hyvää joulua!

 207. 299

  Marze sanoo

  Ihana! Piilottaisin palloihin kivoja pieniä juttuja, kuten makeisia, tarroja, pinnejä, pompuloita, legoja ym. 🙂

 208. 300

  SaraK sanoo

  Itselleni piilottaisin lempisuklaan, olisi mukava aloittaa jouluinen päivä pienellä lempi herkulla 🙂

  Lapsille laittaisin joko suklasnappeja tai pieniä viestejä päivän kalenteri”palkinnosta” esimerkiksi pieni ylläri tai mukavaa puuhaa 🙂

 209. 302

  Tiina sanoo

  Ihana arvonta taas, kauniita tuotteita! Tuollainen joulukalenteri passaisi meidänkin moderniin kahden aikuisen kotiimme oikein hyvin. Suklaafriikkinä tietysti laittaisin sinne lempparisuklaata, mutta ties mitä sinne viimeiseen luukkuun voisikaan keksiä..;)

 210. 303

  Maria sanoo

  Ihana kalenteri; akryylinen,valkopalloinen on minun makuuni. Pallohin laittaisin joka päivälle eri joululaulun, jota sitten yhdessä laulaisimme..niin ja tietysti suklaata;)

 211. 304

  veA sanoo

  Kun asun yksin, niin laittaisin kalenteriin jotain pientä itselleni. Karkkia en ole syönyt vuosiin, joten ehkäpä laittaisin kivoja ajatuksia ja asioita, joita voisi vapaapäivinä tehdä. Helposti unohtuu arjen pienet ilot ja oman kotikaupungin nähtävyyksien koluaminen. Ehkä osaan palleroista kätkisin myös jotain kissalleni.

 212. 305

  Henna sanoo

  Heippa. Haluan arvontaan mukaan, ehkä paras arvonta IKINÄ 🙂 olin heti ihan myyty, ihastuin todella kauniiseen joulukalenteriin ja toivon hartaasti kerrankin huonon arpaonneni kääntyvän! Kalenterin palloihin en piilottaisi suklaata, kaupan hyllyt notkuu suklaakalentereita ja olen pitkään etsinyt hammasystävällisempiä kalentereita, eli minä laittaisin lapsilleni palloihin ksylitolipurkkaa, ovat purkan suurkuluttajia 😉

 213. 306

  rullis sanoo

  No onpa tyylikäs joulukalenteri! en ole tuohon aiemmin törmännyt.
  Suklaata ja legoyllätyksiä piilottaisin!

 214. 307

  Marika sanoo

  Wow, miten kaunis! Arvontaan mukaan. Näihin piilottaisin pieniä lelueläimiä lapsille, suklaisia herkkuja ja muita pieniä yllätyksiä 🙂

 215. 308

  Marcie sanoo

  Aivan mielettömän upea kalenteri! <3 tuo akryylinen on ihanan talvinen kuin lumikuusi ja sen sisuksiin kätkisin kaikkea mitä kaupan kalentereista ei löydy esim. Irtokarkkia, itsetehtyjä suklaita (rockyroadin paloja), koruja, kynsilakkaa, sukkia, superpalloja, pieniä palapelejä, hamahelmiä, kumeja, purkkapalloja, lakuja, karkkijauhopurkkeja yms. Kuusi toimisi myös upeana tupari, kihla tai häälahjana jonka palloihin vieraat voisivat laittaa haluamansa rahan ja viestin saajalle 🙂 kuusta voi käyttää myös pelkkänä sisustusesineenä muina vuodenaikoina ottamalla pallot pois aivan huippukeksintö! :)))

 216. 309

  anna-liisa sanoo

  Ihana! Joku herku tietysti jokaiselle päivälle, mieluusti kuorellinen, esim. Geisha-karkki, sos se mahtuu…koko näyttäisi olevan rajoittava tekijä.

 217. 311

  Minna sanoo

  Jääkuusi – aivan ihana idea ja kaunista muotoilua 🙂
  Meillä voitaisiin idea toteuttaa lappusilla, joita jokainen perheenjäsen täyttää, sekoitetaan ja avataan pallot esim. vuoroaamuin.
  Lapuilla voisi olla teemana yhdessäolo, minä voisin laittaa vaikka äidin kainalossa valitsemasi leffa illalla tai koko perheen spa ilta ym. Ja lapset voisi toivoa lasten juttuja yhdessäoloon liittyen 😉

 218. 312

  Nina Siren sanoo

  Aivan mielettömän ihanat!! Täytyy kysyä noita jälleenmyyntiin..tekisin teinille siitä oman kalenterin jossa sisällä leffalippuja, koruja, rahaa ja väliin toiveita muistilapuilla millä hän voisi ilahduttaa perheen muita jäseniä( tyyliin -imuroisitko tänään eteisen)…

 219. 313

  Kirsi sanoo

  Palloihin olisi kiva piilottaa legoja, joista siiten jouluaattona saisi rakennettua auton yms

 220. 316

  pinkninja sanoo

  Onpas tosi hienoja joulukalentereita, nämä kelpaisi kyllä meillekin. Piilottaisin sinne varmaankin karkkeja, kuten tekin. Meillä lapsi on vielä niin pieni, ettei tämän päälle ymmärtäisi, mutta tästä olisi varmasti tulevaisuudessa iloa moneksi vuodeksi. Olen itse huono askartelemaan, joten tällainen kalenteri sopisi meille hyvin kaupan kalentereiden vaihtoehtona. Pidän kaupan kalentereita aika tylsinä ja suklaakalentereissa suklaa on pahaa, joten toivon, että onni suosii 🙂 Todella kiva arvonta!

 221. 318

  Johanna sanoo

  Itselleni laittaisin jotain herkullista suklaata. Lapsi taasen ei vielä syö karkkia, joten hänelle kuivattua hedelmää tms. Myöhemmin, lapsen ollessa vanhempi, voisi palloihin piilottaa vaikka 24osaisen legojutun, jonka saisi sitten aattona koota valmiiksi.

 222. 319

  Leena sanoo

  Laittaisin joulupalloihin ehdottomasti suklaakonvehteja, ainoa oikea sisältö joulukalenteriin minun mielestäni.

 223. 321

  Hepsuliini sanoo

  Ihana kuusi! Tekisin ehdottomasti siitä lahjan pikkuiselle kummitytölleni ja täyttäisin pallot pienillä lahjoilla, pinneillä, pehmeillä pannoilla, söpöillä pikkuhousuilla ja sukilla, ehkä jollain tarroilla ja tietenkin pikkuisilla herkuilla. Mukaan voisi ehkä ujuttaa myös jonkin sortin kummitädin ”hoitolahjakortin” jotta vanhemmatkin hyötyisivät siitä 😉

 224. 322

  Lasu sanoo

  Oi vitsi, miten hieno joulukalenteri. Ehdottomasti tyylikkäin näkemäni!
  Tällä hetkellä ei vielä ole lapsia, tuo masuasukki ei varmaan vielä osaa vaatia itselleen kalenteria 🙂 Joten täyttäisin sen itselleni! Ja minä laittaisin teetä. Olisi ihana aamuisin avata kalenterista aamuteensä, ei varmaan ihan muistaisi, mitä makua tuli millekin päivälle laitettua.

 225. 323

  Petralt sanoo

  Onpa kerrassaan kaunis kuusi! Piilottaisin 2,5-vuotiaalle tytölleni sopivia herkkupaloja (mm. rusinoita, suklaata) ja tarroja.

 226. 324

  Julie sanoo

  VAU, mikä arvonta! Pallot täyttyisivät varmasti sekä suklaasta että salmiakista! 🙂

 227. 325

  Tiinak sanoo

  Todella hauska ja upea joulukalenteri! Palloihin piilottaisin varmasti suklaata, pieniä koruja, tarroja… vaihtoehtoja on todella paljon! 🙂

 228. 326

  Nora H. sanoo

  Kahden aikuisen ja kahden kissan taloudessa kun ollaan, niin piilottaisin palloihin kauniita sanoja ja herkkuja kisuille (ehkä muutaman meille ihmisillekin…).

 229. 327

  Kaisa sanoo

  Piilottaisin palloihin vihjeitä, minkä mukaan voisi etsiä taloon kätketyt pikkupaketit (pikkuisia leluja, kirjoja, namuja yms). Tai sitten täyttäisin pallot vihreillä kuulilla 😉

 230. 328

  Anna sanoo

  Voi miten hieno kalenterikeksintö! Mikä parasta se on kaunis myös joulunpyhinä kun pallot on jo avattu. Monikäyttöinen siis.
  Itse piilottaisin jotain pieniä tavaroita. Olen tänä vuonna hankkinut Tigerista kaikkia kivoja pieniä juttuja pakettikalenteriin. Tuohon ne olisi kätevä piilottaa 🙂

 231. 330

  MAIKKI sanoo

  Riippuu kenelle täyttäisin kalenterin, mutta jos lapsille, niin pieniä ”tavaroita”, joissain voisi olla suklaata, mutta ei joka päivälle. Jouluaaton kohdallle laittaisin lapun, jossa olisi piirrettynä vihje (esim joulukuusi, jonka alla paketti) ja lapsi saisi etsiä isomman paketin vihjeen avulla. 🙂

 232. 331

  Laura sanoo

  Voih, ihan mieletön joulukalenteri! Erityisesti tuo valkoinen istuisi minun kotiini. Palloihin piilottaisin klassisesti suklaata 🙂

 233. 334

  Päivi sanoo

  Ihana joulukalenteri! Isommille lapsille laittaisin joka päiväksi jonkun ongelmatehtävän+ lempikarkkia ja pienemmille jouluun liittyvän koristeen, jonka he voisivat sijoittaa haluamalleen paikalle kotiin lisäämään joulun tunnelmaa asteittain. Aikuisten joulukalenteriin olisi mukava piilottaa mieltä kohottavia mietelauseita.

 234. 335

  Satutee sanoo

  Oi, ihania ja tyylikkäitä ovat molemmat. Laittaisin palloihin erilaisia Fazerin suklaita.

 235. 336

  Hande sanoo

  Milläpä muulla sitä nainen päivänsä haluaa aloittaa, kuin palasella suklaata! 🙂

 236. 337

  Katja sanoo

  Suklaata ja salmiakkia(!) sekaisin 🙂 Kiva ja erilainen kalenteri, mutta niin on kyllä tuo kulhokin!

 237. 340

  Tiina sanoo

  Siis aivan ihana joulukalenteri! Rakastan tuollaisia ”itse täytettäviä” kalentereita. Viime vuonna löytyi luukusta numero 6 kihlasormus <3 Tänä vuonna voisin vastaavasti yllättää mieheni jollain hemmottelulahjalla. Ehkäpä palloon piilotettaisiin kirjelappunen, jossa olisi hotelliyö ja kokovartalohieronta.

 238. 341

  Miia sanoo

  Laittaisin palloihin pieniä herkkuja, suklaata ainakin. Pikkulegot yms pienet esineet, joista on hyötyä jälkikäteen voisivat myös toimia. Hieno idea, kannatan sitä, että tätä kalenteria voi käyttää yhä uudelleen.

 239. 342

  pauliina sanoo

  Hitsi, jumituin katselemaan ja ihailmaan kuvia. Onpas hieno idea ja toteutus!! Laittaisin palloihin itselleni jokaiselle päivälle Fazerin sinisen konvehdin päiväkahvin kaveriksi.. 🙂

 240. 343

  Mari sanoo

  Laittaisin ehdottomasti pallojen sisään tekemiäni suklaakarkkeja ja kuivattuja hedelmiä. Aattopalloon laittaisin jonkun vähän isomman palkinnon esim. korun.

 241. 344

  Satuli sanoo

  Oi, olispa upea! Palloihin piilottaisin..hmm.. pieniä yllätyksiä rakkaimmille! <3

 242. 345

  Jenni sanoo

  Kettukarkkeja ja marianneja sekaisin. Molemmat kuuluvat (minun) jouluun. Aikuisille voisi pistää vaikka elämänviisauksia, mutta lapset taitaisivat vain paiskata moiset lappuset lattiaan ja kirkua suklaata. 😀

 243. 346

  Heidi sanoo

  Upeita tuotteita! Laittaisin ylläreiksi pieniä askartelutarvikkeita ja suklaata, pikkulegoja.

 244. 348

  Katja sanoo

  Akryylinen kuusi olisi ihana. Suklaata ja pieniä hemmottelulupauksia perheenjäsenille laittaisin palloihin

 245. 349

  Nina sanoo

  Ihana ja kauniin yksinkertainen joulupuu. Punainen on jouluisempi ja muunneltavampi. Ilman palloja jopa ympärivuotiseen käyttöön. Sisälle piilottaisin mietelauseita fortune cookie-tyyliin.

 246. 350

  Jutta Vastamäki sanoo

  Ei ole kuin yksi vaihtoehto (tämä nimittäin olisi täysin äidin oma joulukalenteri 😉 ) – Fazerin sinistä.

 247. 353

  Essi sanoo

  Palloihin olisi pakko laittaa Fazerin sinistä konvehtimuodossa – ainoaa ”oikeaa” suklaata. 😀

 248. 354

  Riina sanoo

  Ihana tuo läpinäkyvä akryyliversio! Minä laittaisin varmaan palloihin lapselle pähkinöitä ja pieniä tavarayllätyksiä sekaisin. Toivotaan, että onni suosii!

 249. 355

  AnnaH sanoo

  Onpa kaunis tuo vanerinen vaihtoehto! Kiva idea. Minä laittaisin kalenteriin 3-vuotiaalle herkkujen lisäksi tarroja ja jotain tuonne mahtuvaa pientä jouluista tavaraa. Jotain konkreettista vielä tuon ikäiselle.

 250. 356

  Krista sanoo

  Jouluaiheisia loruja, laululeikkejä tai pieniä jouluisia tehtäviä paperilapuilla! Omat lapset (kohta 3v ja kohta 6v olisivat varmasti ihan innoissaan, kun pallosta paljastuisi aina uusi tehtävä/vinkki ja itse karkki tms. löytyisikin vasta vihjeen perusteella 🙂

 251. 357

  Suvi L sanoo

  Itselläni on sen ikäinen tyttö, ettei ihan joka aamua viitsi suklaalla aloittaa. Joten suklaan lisäksi laittaisin tarroja, pinnejä, ponkkareita ja aattona kalenterista voisi löytyä sormus:)

 252. 358

  SatuK84 sanoo

  Onpas ihana ja erilainen joulukalenteri! Itse laittaisin pojilleni kalenteriin herkkuja kuten rusinoita ja keksejä ja sitten lisäksi pieniä lahjoja; tarroja, pikkuautoja (jos mahtuu) jne 🙂

 253. 359

  Tia sanoo

  Piilottaisin palloihin pieniä leluja ja makeisia lapsille. Jouluaattona pallossa voisi olla pieni arvoitus, joka johdattaisi lapset tontun tuomalle paketille jonka sisällä olisi koko perheen peli ajankuluksi ennen joulupukin saapumista:)

 254. 360

  riihi-tonttu sanoo

  Karkkia viikolla, vkonloppuisin voisi olla pieniä tyttömäisiä ylläreitä lapselle. Ja miten oivan kokoinen, jos itselle laittaisi, mies voisi täytellä sen koruilla…..tulisi vähän liian kalliiksi kyllä 🙂

 255. 363

  Sari sanoo

  Pieniä itse keksimiäni runoja ja makeisia. Ne tulisivat Peppi- kummilapselleni.

 256. 364

  Anu sanoo

  Ihana tuo valkoinen versio! Piilottaisin palloihin pojille Legon miniukkeleita ja vaikka Marianne-karkkeja. Hyvää joulunodotusta! Anu

 257. 365

  saara sanoo

  fazerin konvehteja. Lapsille ehkä lisäksi jotain tarroja tai pikkusälää 🙂

 258. 366

  Heijji sanoo

  Piilottaisin mun murulle rafaeolloja, sillä hän rakastaa niitä. Itselleni piilottaisin Brunbergin lakuja; nam ! Meidän pieni on vielä niin pieni, että hänelle ei tuosta vielä olisi mitään iloa. Mutta tästä olisi moniksi vuosiksi jälkeenpäin iloa, kunhan tuosta kasvaa ! 🙂

 259. 367

  Kaarnikka sanoo

  Eka näkemäni tyylikäs joulukalenteri, mikä sopii myös aikuisten kotiin. Piilottaisin sinne Vihreitä kuulia puolisoani varten sekä pikkuvihjeitä joulupuuhista.

 260. 368

  Minna sanoo

  Akryylikuusi valkoisilla palloilla olisi oiva säilytyspaikka koruille, joita olen saanut lahjaksi, mutta joita tulee käytettyä kovin harvoin. Joulukuussa voisin yllättää itseni 24 kertaa ja koreilla urakalla – joulun kunniaksi.

 261. 369

  Annu sanoo

  Meillä kuusen palloista löytyisi Fazerin sinisiä ja Fazermint-konvehteja sekä pikkuyllätyksiä lapsille – ja miksei vanhemmillekin 🙂

 262. 370

  Inkeri sanoo

  Lapsille laittaisin kalenterin. Palloihin erilaisia karkkeja ja suklaita, pähkinöitä ja manteleita ja ”merkkipäiviksi” kuten esim itsenäisyyspäiväksi, Lucian päiväksi ja jouluaatoksi pallon koosta riippuen jotain erityisempää kuten pienet lelut tai jos ne eivät mahdu niin aarrekartan mistä yllätykset löytyvät. 🙂

 263. 371

  Maria.R sanoo

  Ehdottomasti mukana arvonnassa.
  Laittaisin lappuja joissa on kirjoitettuna jokin kokoperheen heti, lautapeli, ulkoilu tai vaikka leffahetki. Tuntuu että tänä päivänä harvalla perheellä on aikaa tarpeeksi toisilleen.

 264. 372

  Charon sanoo

  Tykkään kovasti molemmista kuusista, mutta valkoisen hankkisin omaan kotiini! Piilottaisin palloihin makeisia ja pieniä leluyllätyksiä. 🙂

 265. 373

  Tuula sanoo

  Kyllä ne karkit ovat ehdottomasti tärkeät mutta voisin myös laittaa pieniä lappusia. Niissä olisi joku kiva juttu sille päivälle esim. hampurilaiselle meno, uimareissu jne.

 266. 374

  santtu sanoo

  Ihania ovat, kaikki 🙂 Suklaata laittaisin ja vihreitä kuuliakin voisin tunkea jos vain palloihin mahtuu 😉

 267. 375

  Hanna-Leena sanoo

  Aivan upea joulukalenteri. Pallot saisivat sisäänsä pähkinöitä ja Julia-karkkeja tai jotain pientä kivaa lapsille kuten tarroja. Lasten kanssa voisi myös yhdessä kirjoittaa lapuille asioita, joita he haluaisivat tehdä yhdessä vanhempien kanssa.

 268. 376

  Jenny sanoo

  Ihania! Minä piilottaisin palloihin hyvää suklaata ja ehkä muitakin pieniä yllätyksiä pojalleni. Palloihin mahtuisi juuri sopivasti kaikennäköisiä pieniä örkkejä/hemmoja joista poika tykkää;)

 269. 377

  Leena sanoo

  Ihana kalenteri, voisi olla esillä ympäri vuoden 😉 piilottaisin paloihin myös lemppari karkkeja!

 270. 378

  Paulig sanoo

  Minä laittaisin pieniä runoja/ajatuksia ja tietenkin hyvää suklaata.
  Aivan ihana tuo vanerinen kalenteri!

 271. 379

  Hippu sanoo

  Onpa tyylikäs kalenteri, itse lunttailin vähän mitä muut ovat karkkien lisäksi keksineet, kun mietin minkäkokoisia esineitä tuonne palloon mahtuisi. Mutta tosiaan, voihan sinne laittaa sen vihjeen, mistä yllätys löytyy, jos se ei mahdu palloon! Mahtuisivatko Pet shopit palloon?

 272. 382

  Jenni sanoo

  Ompas ihana joulukalenteri! Laittaisin palloihin jotain hyviä makeisia ja lapsille pieniä leluyllätyksiä.

 273. 383

  sari sanoo

  Ihana arvonta ja erinomainen kalenteri. Piilottaisin tietenkin lapsille ja kiltille aikuisille kalenteriin karkkia, mukavia joulurunoja tai pieniä tehtäviä, mikä ettei jonkin osan lelusta, joka sitten olisi jouluaattona kokonaisena. Vain taivas on rajana tällaisille ihanuuksille,

  terkuin Sari

 274. 384

  sanoo

  Ihanat joulukalenterit! Todella nätit.

  Meikäläinen piilottaisi palloihin kaikkia pieniä aarteita, eli tarrjoja, kiiltokuvia, legoukkoja, ksylitolpastilleja, purkkaa, pyyhekumeja, hienoja teippirullia yms.

  Aikuiselle sopiva versio voisi olla sellainen, että jokaisesta pallosta löytyisi kumppanin kirjoittama kaunis ajatus toisesta/elämästä yms. Sitten vuoropäivin saisi katsoa mitä löytyy.

 275. 385

  sanoo

  Ihana tuo valkoisilla palloilla somistettu kuusi!
  Kalenteriin piilottaisin pojalle pieniä, muovisia eläinhahmoja ja makeisia 🙂

 276. 386

  Raija sanoo

  Todella hieno kalenteri. Kiva kalenteri, kun ei ole kertakäyttöinen. Laittaisin kalenterin palloihin makeisia, pieniä tavaroita, tarroja ym. Mukavaa joulun odotusta.

 277. 387

  saya sanoo

  Kerrassaan ihana joulukalenteri! Enpä ole ennen nähnyt tälläistä mutta tosi hauska idea 🙂 laittaisin erilaisia juttuja eri päiville, esim. suklaata, muita karkkeja, koruja, runoja tms… Vähän samantapainen kun teimme joskus siskon kanssa toisillemme tulitikkurasioista joulukalenterit, mutta vähän tyylikkäämpi 😀 sisältö tietty riippuu paljon siitä, kuka luukkuja availee.

 278. 388

  Minna J sanoo

  Suklaata, karkkeja ja pieniä yllätyksiä. Kalenterista olisi iloa moneksi Jouluksi!

 279. 389

  Minä sanoo

  Herkkusuina palloihin sujahtaisi makeaa.
  Voisihan yhteen palloista laittaa myös kihlasormuksen… 🙂

 280. 390

  Annika sanoo

  Tyylikkäisiin kuusiin piilottaisin pojalleni Julia suklaita sekä pieniä Lego ylläreitä 🙂

 281. 393

  Noora sanoo

  Vau miten mahtava kalenteri! Piilottaisin palloihin viestejä sekä herkkuja, tulisipa joulun odotuksesta eri mukavaa tämän kalenterin kanssa.

 282. 394

  Maria sanoo

  Upea!! Valkopalloinen akryylikuusikalenteri sopisi kotiimme kuin nenä päähän. Palloihin laittaisin pientä piperrystä joulukuun iltoihin esim.joululauluja, reseptejä..Niitä sitten yhdessä koko perheen kanssa laulaisimme, leiposimme, askartelisimme ym;) Niin ja suklaaherkkuja myös laittaisin..Olisipa onnetar kohdallani tässä arvonnassa. Ihanaa joulun odotusta!

 283. 395

  Annika sanoo

  Vau, mikä kalenteri! Palloihin kätkisin suuria herkkujani Lindin suklaapallo konvehteja!

 284. 397

  Ulla sanoo

  Mukana arvonnassa. Laittaisin sisälle joululaulun nimen ja ko. laulu laulettaisiin sitten aina sinä päivänä.
  Tyylikäs kalenteri!

 285. 399

  Anni sanoo

  suklaa- allergiselle lapselle tällainen olis kiva juttu! Pieniä hahmoja ja irtokarkkeja piiloutuis meidän kuuseen 🙂

 286. 400

  Villis sanoo

  Kommenttiboksin eka kommentti olisi minunkin mielestä oikein mukava, eli pieni kirje pallon sisään ja kirje kertoo päivän jutun oli se sitten syötävää tai tehtävää! Kiva kuusi kelle vaan, mukaan tulen siis minäkin!

 287. 401

  Vm sanoo

  Oi miten kaunis toi vaneerinen. Laittaisin paloihin sisään runoja ja mietelauseita positiiviseen päivään.

 288. 402

  Ulla sanoo

  Tarroja, namusia, pinnejä, kiiltokuvia, koruja – vaikka mitä voisi palloihin kätkeä. Tyylikäs ja käytännöllinen uutuus. Mukana arvonnassa 🙂

 289. 405

  Nina sanoo

  Ihana kalenteri :). Palloihin pillotettaisiin nallekarkkeja. Jokaisen karkin mukana tulisi yksi kirjain, jotka muodostaisivat yhdessä lauseen. Lause voisi olla vaikka vihje joululahjasta.

 290. 406

  LauraS sanoo

  Valkopalloinen on ihana! Palloihin laittaisin vihjeen siitä, mistä löytyy päivän aarre.

 291. 409

  Johanna J. sanoo

  Aivan ihana, erilainen kalenteri! Laittaisin palloihin DaCapo suklaata ja jollekin aamulle voisin vitsinä heittää päivän vitamiinit 😉

 292. 410

  Lila sanoo

  Ehdottomasti suklaata ja joihinkin myös pieniä tarroja tms. 🙂 punapalloinen on kyllä upea, samaan aikaan perinteinen ja tosi moderni!

 293. 411

  SatuR sanoo

  Laittaisin palloihin legopaketin osia siten että aattona lego tulisi valmiiksi. Joulukuun 1. päivänä poikani saisi tietysti myös legon kokoamisohjeen. Vaikkakin jännitys pallojen sisällöistä olisikin mennyt 1.päivän jälkeen, niin lopullinen rakennelma kyllä varmasti voittaisi tavallisten legokalentereiden sisällöt.

 294. 413

  Hannes sanoo

  No jopas jotakin; aivan ihania design -ideoita nämä tuotteet!

  Itse voisin käyttää kuusikalenteria näin:
  Jokainen perheenjäsen kirjoittaisi paperilappusille pieniä palveluksia, jotka olisi valmis toteuttamaan jollekin toiselle. Lappuset piilotettaisiin palloihin. Joulukuun aikana palloja avattaisiin vuorotellen ja palveluksia toteutettaisiin sen mukaisesti.

 295. 414

  Suvi sanoo

  Laittaisin palloihin herkkusuklaita (pätkis,geisha ja fazerina) sekä kauniita sanoja rakkaimmilleni.

 296. 416

  Satu sanoo

  Hauska ja uudenlainen kalenteri! Kestävä kalenterilla saa luotua ihan oman joulutradition joka joulu.
  Täyttäisin sen kaikilla pienillä esineillä, karkeilla, koruilla ja kuusen koristeilla=)

 297. 417

  minna sanoo

  Upea !! Laittaisin palloihin suklaata, karkkia, tytöille pinnejä, pompuloita, sormuksia, tarroja, korvikset, kolikoita.. kirjelappuja joissa joku kiva yllätys. Mielikuvitus rajana =)

 298. 418

  LauraV sanoo

  Ompas ihana, varsinkin tuo valkoinen versio. Piilottaisin palloihin lapsilleni suklaata.
  Mukana arvonnassa.

 299. 419

  mirkkumol sanoo

  suklaata, karkkeja, sanoja päivälle, pieniä asioita/esineitä ja mitä nyt keksis. ( :

 300. 420

  Jutta sanoo

  Minä laittaisin jokaiseen yhden helmen ja jouluaattona sitoisin niistä, yhdessä rakkaan tyttäreni kanssa, helmet.

 301. 421

  Satu sanoo

  Luultavasti jakaisimme pallot poikaystäväni kanssa ja kumpikin piilottaisimme niihin jotain toista varten, esim. leffalippuja, karkkia yms. 🙂

 302. 424

  Jaana sanoo

  Voi miten hieno! Haluaisin tuollaisen akryylisen! Kauniita paperilappusia joissa olisi ajatuksia tulevaan päivään … aforismeja…runoja

 303. 425

  AnnaM sanoo

  Aivan mahtava joulukalenteri. Minun pojille piilottaisin legopaloja, suklaata ja lappuja jossa asioita mitä voidaan perheen kanssa yhdessä tehdä.

 304. 428

  satu h sanoo

  ihana! laittaisin legoja, karkkia, koruja ja pikku leluja, uimalippuja/lappusia yhteisistä tekemisistä sille päivää…

 305. 429

  Sari sanoo

  Olen päässyt sisälle tähän sisustusblogien ihmeelliseen maailmaan vasta pari kuukautta sitten. Yksi suosikkibogeistani onkin sinun blogisi. Tuo akryylikuusi on aivan ihana, ihastuin siihen heti,kun näin sen ekankerran sisustuslehden sivuilla muutama viikko sitten. Yleensä en tällaisiin osallistu enkä kommentoi, mutta nyt oli ihan pakko…sattuneesta syystä : ) Pallohin tulisi varmaan laitettua jotain hyvää sekä pikkulappusia, joissa voisi olla jotain kivaa koko perheen yhteistä tekemistä isotkin lapset huomioiden…pipareiden leivontailta, leffailta yms.

 306. 431

  Merja sanoo

  Palloihin tulisi omar-karkkeja, lapsen allergian takia normaalit suklaa -ja karkkikalenterit eivät käy, tässä olisi nyt sopiva ”karkkikalenteri” 🙂

 307. 432

  Ellu sanoo

  Piilottaisin joulukalenteripalloihin jokapäivälle erilaisen makeisen 🙂

  -Ellu

 308. 437

  Sanni sanoo

  Kaunis kalenteri. Laittaisin palloihin palapelin palasia suklaan lisäksi. Jos en löytäisi 24 palan palapeliä, tekisin semmoisen itse vaikka kivasta joulukortista.

 309. 438

  Jasmine sanoo

  Laittaisin kaikille jotakin.
  Minulle ja miehelleni vaihdellen lempikonvehtejamme, tyttärelle pinniä, ponnaria ja muuta tilpehööriä. Unohtamatta tietenkään tämän lempisuklaata. 🙂

 310. 440

  Kaisu sanoo

  Ihana toi punapallonen kuusi. Meidän kalenterista löytyisi tietysti suklaata ja koruja. Laittaisin myös lappusia, joissa lukis esim. ”tonttu on piilottanut pehmoisen paketin takan luokse”. Isommista paketeista löytyis mm. lukemista, peliä, villasukat tai muuta tarpeellista ja hyödyllistä. 🙂 Olen mukana arvonnassa!

 311. 442

  Mirja sanoo

  Moderni joulukalenteri, toimisi kautta vuoden vuodenaikoihin sopivilla koristeilla. Piilottaisin palloihin tytöilleni jotain pikkukivaa eli suklaakarkkeja, pompuloita ja hiusvärkkejä, mitä mielikuvitus tuottaa. Vain taivas on rajana mitä palloon mahtuu 🙂

 312. 444

  Eltsu sanoo

  Ihana joulukalenteri! Tänä jouluna laittaisin pojallemme maissinaksuja, koska ne ovat oikeastaan ainut sallittu herkku tällä hetkellä 🙂 Tulevaisuudessa palloihin eksyisi varmasti kaikkea suklaasta kolikoihin. Toivottavasti arpaonni suosisi 🙂

 313. 445

  Mirja sanoo

  Moderni. Ihana. Laittaisin palloihin tytöilleni pikkukivaa, karkkeja ja hiusvärkkejä ja muuta kivaa mitä mieleen tulee. Vain taivas on rajana ja tila mitä palloon mahtuu 🙂

 314. 446

  ansku sanoo

  Ihania kalentereita! Meillä palloihin tulisi herkkujen lisäksi pieniä yllätyksiä lapsille 🙂

 315. 447

  Jessica sanoo

  Laittasin lappuja johon on kirjoitettu vinkki missä kyseisen päivän yllätys on. Lappu pitäisi ohjata lapset oikeaan paikkaan kotona.

 316. 448

  Raisa sanoo

  Laittaisin palloihin lapsille karkkia, joinakin aamuina kirjeen tontulta tai kartan, joka johdattaa ”suuremman aarteen” äärelle. Siellä voisi hyvin olla myös esim. leffaliput samalle päivälle tai Lego-ukkeleita… Ihana kalenteri!

 317. 449

  niinaV- sanoo

  Oi kun on ihania, varsinkin tuo vanerinen! palloihin piilottaisin suklaata tietysti, sekä pieniä yllätyksiä, kuten pinnejä/ponnareita yms. 🙂

 318. 450

  Anu sanoo

  Voisin elää vaarallisesti ja laittaa palloihin kissannaksuja. Sekuntikellolla voisi sitten ottaa aikaa kauan kuusi olisi ehjänä. Kaunis design, mutta kissallisessa perheessä ehkä turhan riskialtis. Uhmaan kuitenkin kohtaloa ja toivon voittavani.

 319. 452

  Mervi sanoo

  Aivan upea kalenteri! Ilahduttaisin kalenterin sisällöllä perhettäni mukavilla mietteillä ja pienillä lupauksilla suklaan kera! Toivon kovasti arpaonnen suosivan!

 320. 454

  Enni sanoo

  Koska kalenteri tulisi itselleni käyttöön, täyttyisi se konvehdeilla ja valkokultaisilla timanttikoruilla! …Ainahan voi haaveilla ;D

 321. 455

  Elina sanoo

  Laittaisin kalenteriin Fazerin suklaakonvehteja, tarroja ja muutaman Littlest Pet Shopinkin. Jo olisi ilo ylimmillään tyttärillä jos tuollainen kalenteri meille kotiutuisi!

 322. 456

  Elina sanoo

  Heips, kaunis kalenteri! Piilottelisin palloihin nukkekodin tavaroita ja namuja. Osallistun mielelläni arvontaan!

 323. 457

  Annavalpuri sanoo

  Piilottaisin kalenteriin legoja, vähän namuja ja useamman aarrekartan, joita nelivuotias tyttöni rakastaa. 🙂

 324. 458

  sanoo

  Aivan täydellisen ihana joulukalenteri! Olenkin odotellut, koska markkinoille tulisi jotain tällaista 🙂
  Tänä vuonna laitan Minin kalenteriin suolakaloja, xylitol-pastilleja ja maissinaksuja, mini kun on vielä pikkuinen. Ensi vuonna sitten jotain muuta kivaa!

 325. 459

  Nimetön sanoo

  No ompa hauskan näkösiä kalentereita! Noihin palluroihinhan piilottaa kaikkea pientä tilpehööriä. karamellia unohtamatta.

 326. 462

  Kata sanoo

  Suklaata ja joillekin päiville laittaisin lappusia joissa ois vihjeitä mihin ylläri on piilotettu tai lupaus jostain mukavasta jouluisesta tekemisestä.

 327. 463

  Rva L sanoo

  Suklaata ehdottomasti ja joinain päivinä lappuja, joissa luvataan jotain extrapuuhastalua lasten kanssa arjen keskellä:) Kuusikalenterit ovat ihania, kävin jo aiemmin tässä kuussa kurkkimassa tuota punaista verkkokaupassa. Korvaisi hyvin sen omatekoisen kalenterin, mikä edelleen odottaa tekijäänsä/ompelijaansa;)

 328. 465

  Piritta sanoo

  Upea, piilottaisin viestejä, jossa olisi jotain mukavaa tekemistä koko perheelle

 329. 466

  Liinu sanoo

  Upea joulukalenteri, minä piilottaisin kalenteriin iloisia ja positiivisia asioita perheenjäsenistä kirjoitettuna pieniin lappuihin!

 330. 467

  Tiia sanoo

  Akryylikuusi on kaunein näkemäni joulukalenteri! Piilottaisin perheen lempikonvehteja.

 331. 470

  Tiina Kivisaari sanoo

  Palapelin paloja! Helmiä, joista syntyisi sitten aatoksi kaunis koru kaulaan tai ranteeseen! Koottavan auton/lentsikan tms. osat!

 332. 472

  Marjut sanoo

  Mukaan arvontaan. Palloihin tietysti erilaisia paperipäällysteisiä suklaakonvehteja, osaan voisi mennä jokin pieni tavarakin

 333. 474

  Seija sanoo

  Aivan ihana kalenteri.. Tyylikäs ennen kaikkea, laittaisin palloihin joulukarkkia, toisiin pieniä leluja, esim barbien tarvikkeita tai friends-legoja, hiuslenkkejä ja pinnejä.aikuisille salmiakkia tms.

 334. 476

  Satu sanoo

  Kauniita kumpikin. Valkoinen sopisi kuitenkin paremmin meille:-)
  Lapsille löytyy jo Mailegin tonttukalenteri yllätyksineen. Tämä olisi vain vanhemmille.
  Yllätyksenä voisi olla kivoja viestejä toiselle:-)

 335. 477

  Maria Tee sanoo

  Vau, aivan ihana kalenteri! Piilottaisin palloihin meidän tytöille suklaata, tarroja, pinnejä, pikkulegoja 🙂

 336. 479

  Minna sanoo

  Jälleen ihana löytö! Sisustajan unelma ja joulun tunnelman tuoja samoissa palloissa. Kalenteri myös aikuisten kotiin. Tahtoisin minäkin semmoisen.

 337. 480

  Kirsi sanoo

  Tyylikäs, ihana kalenteri. Palloihin herkkuja suklaata ja salmiakkia, joita nautittaisiin miehen kanssa.

 338. 483

  Sanna sanoo

  Onpa kauniita joulukalentereita! Täyttäisin pallot perinteisesti suklaakonvehdeilla…

 339. 484

  Minna sanoo

  Itse piilottaisin palloihin erilaisia suklaita ja makeisia sekä lisäksi mukavia kirjoituksia jotka piristävät päivää ! :))

 340. 485

  Pirjo sanoo

  Osallistun arvontaan.
  Varmasti meidän perheen kalenterikuusen
  palloihin käärittäisiin kaikille mieluisia
  makeisia; suklaata ja salmiakkia.

  -Pirjo

 341. 486

  Sari V sanoo

  Paloihin laittaisin varmaan Jelly Beanseja, makuja riittä jokaiselle päivälle eri ja kullekin perheen jäsenelle mahtuu palloon pari karkkia.

 342. 489

  Heidi sanoo

  Laittaisin pieniä kirjelappusia joissa luvataan mukavaa yhteistä tekemistä. Esimerkiksi yhtenä päivänä piparkakkujen leipomista, toisena koko perheen pulkkamäki jne.

 343. 490

  Anne H. sanoo

  Fazerin sinistä/Geisha karkkeja tietty 🙂 tilaan kyllä tollasen, aivan ihana!!

 344. 492

  Sanna sanoo

  Voi, kuinka ihana joulukalenteri. Joka vuosi voi keksiä aina uudet yllätykset. Tänä vuonna täyttäisin pallot ehdottomasti suklaalla.

 345. 493

  Maria sanoo

  Voi, ihana kalenteri, minä piilottaisin jokaiseen palloon yhden palan fazerin suklaata, nam! 🙂

 346. 494

  PiiaTuuli sanoo

  Ihana kalenteri. Piilottaisin lapsille karkkia, trashpackejä, tarroja, purkkaa ym! Tuollainen olisi kyllä uberkiva!

 347. 495

  sanoo

  SIIS WAU! Ihan mielettömän upeita kalentereita. Mä rakastuin palavasti tuohon valkoiseen akryyliseen upeuteen. <3
  Piilottaisin Pikkuista varten sinne pieniä koruja, lappuja joissa lukisi jotain kaunista, namusia ja ehkäpä hieman rahaa. 🙂
  Ensimmäistä kertaa mä TODELLA toivoisin, että arpaonni osuisi kohdalleni. 🙂

 348. 499

  Miia sanoo

  Pallojen sisään laittaisin miehelleni rakkausrunoja ja kauniita sanoja hänestä.

 349. 500

  RK sanoo

  Tekisin joulukalenterin itselleni ja laittaisin palloihin paperilapuille tehtäviä, kuten ’kirjoita kynttilänvalossa osoitteet joulukortteihin’ tai ’nauti peiton alla mukillinen glögiä’.

 350. 505

  Karoline sanoo

  Ihana joulukalenteri, olenkin miettinyt josko tänä vuonna hankkisi tuollaisen ”pysyvän” version:) Piilottaisin paloihin erilaisia karkkeja, suklaata, tarroja, runoja, lappuja joissa jokin kiva palkinto esim. Saa päättää mitä tänään tehdään yhdessä, koruja, kyllä sinne keksii vaikka mitä 🙂

 351. 506

  Tintti sanoo

  Oi miten ihana. Minä piilottaisin lasten loruja taikka tarroja josta pieni diabeetikkonikin voisi nauttia <3

 352. 507

  Minna sanoo

  Kumpikin kalenteri tosi hienoja. Piilottaisin palloihin suosikki suklaakonvehteja.

 353. 508

  Kirsi sanoo

  Ihana kalenteri-idea! Itse piilottaisin palloihin salmiakkia, suklaakonvehteja,lupauksia yhteisestä tekemisestä ja runoja/loruja..

 354. 511

  Hanna sanoo

  Miehelle 24 rakasta sanaa hänestä. Pojille ostaisin legopaketit, jotka jakaisin 24 osaan. Itselleni belgialaista tummaa suklaata.

 355. 512

  Ninni sanoo

  Piilottaisin palloihin pieniä yllätyksiä kummipojalleni ja hänen siskolleen, sillä olen yrittänyt keksiä millaisen joulukalenterin tekisin heille tänä vuonna 🙂 Olen miettinyt myös palapelien teettämistä itse otetuista valokuvista. Niitä paloja voisi sitten kätkeä joulukalenterin eri luukkujen taakse.

 356. 513

  KatjaM sanoo

  Ihana! Laittaisin lapsille kalenteriin karkkeja tai sit jos on jotain ”isompaa” mikä ei mahdu noihin palloihin (keräilykortti tms), niin laittaisin vihjelappusia, josta tämä isompi juttu löytyisi 🙂

 357. 514

  aana sanoo

  oih aivan ihana joulukalenteri! varsinkin tuo valkoinen versio viehättää. minä piilottaisin irtokarkkeja, erilaisia pähkinöitä tai pieniä kivoja tehtäviä/ajatuksia. ihana ihana, voi kun arpaonni suosisi 🙂

 358. 515

  Tinttir sanoo

  Huikean hienoja! Ostaisin Lego-paketin, minkä jakaisin palloihin. Jouluaattona pukkia odotellessa aika kuluisi sitä kasatessa 🙂

 359. 516

  Suvi sanoo

  Ihaaaania 🙂
  Piilottaisin joulukonvehdit tuonne sisälle, jos ne säilyisivät sielä kauemman 😉

  Terv. Suvi

 360. 517

  -Anne- sanoo

  Arvonnassa mukana! Palloihin menisi suklaata, pähkinöitä, lapsille ehkä vaikkapa purkkaa 🙂

 361. 520

  sanoo

  Vau mikä kalenteri! Meille voisi heti muuttaa tuollainen valkoinen versio!

  Meillä kalenterin luukkuihin piilotetaan aina tontun vinkkejä lahjan oikeasta piilosta. Lapset sitten pääsevät etsimään sitä varsinaista lahjaa milloin mistäkin. Ei siis tarvitse aina miettiä, mitkä olisivat tarpeeksi pieniä lahjoja. Meillä annetaan joka toinen päivä herkkuja (pipareita, suklaata tai jotain), joka toinen päivä kirja tai dvd tai joulukoriste tai jotain.

  Ihanaa sunnuntai-iltaa!

 362. 521

  Tarja sanoo

  Vanerinen kalenteri punaisilla palloilla on ihana. Laittaisin sinne Fazerin sinisiä suklaakarkkeja.

 363. 525

  Virpi sanoo

  Voi mitkä ihanuudet!! 😀 Just ettiny tuskissani tyylikästä joulukalenteria ja sullon täälä tämmöset esillä X) Varmaan jotain ihania namuja muksuille palloihin laittasin.

 364. 526

  Mimuli sanoo

  Ihana kalenteri!meillä palloihin piilotettaisiin tottakai joulun parhaat konvehtit suloisissa papereissa!

 365. 527

  Anna sanoo

  Aivan ihana kalenteri – laittaisin sinne suklaata perheen pienimmän makuun 🙂

 366. 529

  Tallis sanoo

  Aikuisten joulukalenteriin voisi piilottaa pieniä lappusia, joissa olisi rohkaisevia ja innostavia ajatuksia joulunodotusta siivittämään. Välillä toki voisi olla myös jotain pientä makeaa, kuten Hopeatoffeeta tai Julia-konvehteja. Pienessä asunnossa tuo joulukalenteri olisi myös ihanteellinen joulupuu.

 367. 530

  Janina sanoo

  Kirjoittaisin pienille lapuille pieniä kauniita asioita lapsilleni ja viikonloppuihin yhteisiä joulun odotukseen kuuluvia puuhasteluja.

 368. 531

  Piia sanoo

  Piilottaisin suklaata tai muita nameja 🙂 Ja ihana koristehan tuo ois muutenkin.

 369. 532

  Johanna sanoo

  Piiloittaisin palloihin kummitytön lempisuklaata ja päivän mietelauselman. Joulukalenterin antaisin rakkaalle kummitytölleni joka muutti syksyllä ensimmäiseen omaan kotiin ja näin jäisi hyvin säilytettynä ikuinen muisto muutosten syksystä:)

 370. 533

  Terttu sanoo

  Lapsille laittaisin legopaketin osina ja aattona sen voisi vihdoin kasata.
  Työpaikalle laittaisin ajatuksia hiljentämään joulunaluskiireitä.
  Itselle ja miehelle tietysti suklaata!

 371. 534

  Elina sanoo

  Haluaisin piilottaa siihen itsetehtyjä joulunamuja. Tosiasiassa kalenterista iloitsisi 3-vuotias poikani, joten laittaisin sinne hänen makunsa mukaisia (auto-aiheisia) tarroja.

 372. 535

  Essi sanoo

  Minä laittaisin pojalleni pikkulego sarjan jaettuna jokaiseen palloon. Ja jouluaattona kokoisimme yhdessä legorakennelman 🙂

 373. 536

  Nipsu sanoo

  Oi kun kivannäköisiä, etenkin tuo valkoinen! Kätkisin palloihin erilaisia suklaakonvehteja, mietelauselappusia ja kaikenlaista pikkutilpehööriä mikä sattuisi palloihin sopimaan 🙂

 374. 537

  Kissa sanoo

  Kauniin ajaton kalenteri. Sinne meidän neidille laitettaisiin sylvanian families tilpehööriä sekä kauppaleikkiä varten puisia hedelmiä ym.

 375. 538

  Sanna sanoo

  rusinoita, pähkinöitä, kääreellisiä kohvehteja… sellaisia piilottaisin palloihin.

 376. 539

  Reeta sanoo

  Hauska kuusi kyllä 🙂 Itse piilottaisin kuuseen tehtäviä joulusiivouksista ja leipomisista, sekä muistuttelisin myös hemmottelemaan itseäni. Miehelleni tietysti suklaata. Pikkuvauva ei taida vielä tämmöisistä ymmärtää. 🙂

 377. 540

  Anneli sanoo

  Karamellia, tarroja, palapelin paloja ja pieniä koruja.
  PS: nyt on hieno joulukalennteri!

 378. 541

  Lotta sanoo

  Tuota kuusta olen katsellut pitkään, josko sen voittamalla saisi kotiin 😉 Pallot täyttäisin kaikella pienellä, joko pinneillä, pompuloilla tai legopalikoilla. Tai sitten voisi laittaa pallojen sisään lapun joka sisältäisi arvoituksen lapselle siitä missä päivän ylläri on.

 379. 542

  Hanna sanoo

  Oi kuinka kaunis joulukalenteri. Esikoisemme syntyy helmikuussa joten tiedän millaisen kalenterin tulemme hänelle ostamaan mikäli arpaonni ei ole suosiollinen.
  Minusta joulukalenteriin kuuluu ehdottomasti suklaa, joten sillä pallot saavat täytteen.

 380. 543

  Tanjuska sanoo

  Oih, Ihanat kalenterit! Piilottaisin palloihin jouluisia toiminnallisia tehtävälappuja ja namusia:)

 381. 547

  Heli sanoo

  Upea kalenteri. Ihanan erilainen ja monivuotinen!! Täyttäisin pallot nameilla, lapuilla missä päivän puuhailuvinkki, koruja tms.

 382. 550

  Lotta sanoo

  Piilottaisin palloihin legoja. Pikkumiehellä on suuri rakkaus rakenteluun ja mikä sen jännittävämpää kuin saada legoja päivä kerrallaan. Tosin noinkohan hermo kestäisi. Ehkä perinteinen suklaa olisi kuitenkin paras. 😀

  Aivan ihana tuo vanerikuusi. <3

 383. 552

  Kaisa sanoo

  Oih, niin hieno!!!!! Piilottaisin tyttärelle vaikka helmiä, joista sitten saisi tehtyä kaulakorun tai rannekoruja tai vaikka molemmat!

 384. 553

  Susunen sanoo

  Oih piilottaisin palloihin lappuja miehelleni missä jokaisessa lukisi eri kohteliaisuus,kehu tai viesti aamuja piristämään <3

 385. 555

  Marla sanoo

  Piilottaisin palloihin Brunbergin toffeepaloja, ne on niin hyviä. Aivan loistava kalenteri idea, ei tarvitsisi ostaa joka vuosi uutta.

 386. 557

  Piija sanoo

  Tietysti pieniä kauniita timattikoruja, Tillanderilta löytyy varmasti juuri sopivia. Tai kävisi minulle kyllä ihan suklaakarkit tai lakukin. Kaunis myös ihan sellaisenaankin ilman sisältöjä.

 387. 558

  sanoo

  Minä jakaisin jonain vuonna pallot kolmeen osaan. 8 palloa meille täytettäväksi ja 16 palloa isovanhempien kesken jaettavaksi. Yhtenä vuonna voisin ostaa pojallemme jonkun lego-jutun. Olettaen, että hän kiinnostuu legoista. Lego palat jakaisin palloihin siten, että vikassa pallossa olisi viimeiset palaset valmiiseen juttuun.

 388. 563

  SannaL sanoo

  Piilottaisin kalenteriin Fazerin parhaimpia suklaita paperikääreessä, toisiin palloihin joitain kivanmakuisia xylitolpurkkatyynyjä, hiuskoristeita pikkutyllerölle, toiset pallot kätkisivät sisäänsä pikkuisia joulutehtäviä. Oho, ideoita kyllä riittäisi. Olisi kiva, että yllätys todella olisi yllätys, eivätkä ne toistaisi samaa kaavaa joka aamu.

 389. 565

  Satu sanoo

  Piilottaisin palloihin (tänä vuonna joulukuussa) mietelauseita tai ”tehtäviä asioita” jo seuraavan vuoden joulukuulle jo valmiiksi odottamaan/yllättämään.

 390. 566

  Maria sanoo

  Karkkia ja joku kiva viesti, jossa kannustetaan positiivisesti jaksamaan pimeän ajan yli sekä odottamaan varsinaista joulua.

 391. 569

  Sari sanoo

  Piilottaisin kalenteriin suklaan lisäksi paperilappuselle kirjoitetun viestin/arvoituksen siitä, mistä jonnekin muualle kotiin piilotettu yllätys löytyy (jos yllätys ei mahdu ”luukkuun”). Aarteenetsintää siis!

 392. 571

  elina s. sanoo

  Joulukalenteriini kuuluvat Fazerin ”käärityt” suklaamakeiset mm. Juliat, Geishat, Fazermintit, Dumlet sekä Fazerin siniset (& muut väriversiot). Näillä tulee perinteinen joulu 😉

 393. 573

  Maarit sanoo

  Oi, palloihin sujahtaisi kaikkea: runoja, herkkuja, paperille kirjoitettuna päivän joulupuuhastelut… Osallistun arvontaan 🙂

 394. 574

  Johkis sanoo

  Omaan kalenteriin kyllä menisi lähinnä suklaata 🙂 Lapsille voisi piilotella muutakin kivaa, pieniä koruja, tarroja, legoja…

 395. 575

  Tove sanoo

  Kalenteriin laittaisin fazermint-suklaata aikuisille ja fazerin sinistä lapsille.

 396. 576

  ZeiZei sanoo

  Tässä vastaus laktoosittomanruokavalion omaavan lapsen sisustuksesta tarkalle äidille =)!
  Tavallista suklaakalenteria meille ei voi hankkia ja valmiit kalenterit johon voi kaikkea kivaa laittaa, on olleet kaikkea muuta kun kauniita, mutta tässä se nyt on. Ilahduttaa lasta ja äitiä. Täydellinen!
  Sisään siis laktoositonta suklaata, pähkinöitä ja muuta herkkua, tontun viestejä, pikkuisia kivoja yllätyksiä ja koirillekkin ehkäpä muutama herkku. Mukavaa Joulun odotusta!

 397. 577

  Pirita sanoo

  Laittaisin kalenteriin jokaiselle päivälle pari sanaa siitä, miksi elämä on niin ihanaa. Ylistäisin niissä perhettäni, miestäni, ystäviäni. Ja kyytipojaksi pala superhyvää suklaata. Arjen kiireessä kun nämä elämän pienet suuret asiat on tapana unohtua.

  Pirita

 398. 578

  Johanna Vantaalta sanoo

  Etsimisen riemua. Laittaisin palloihin vinkin siitä, mistä löytyy todellinen päivän yllätys….

 399. 579

  Piia sanoo

  Palloihin laittaisin nameja ja lappuja,joihin kirjoittaisin mitä mukavaa tehdään.

 400. 580

  Eveliina sanoo

  Siis VAU! Enpä ole ennen noin tyylikkääseen joulukalenteriin törmännyt. Mieluusti tuollaisen voittaisin 🙂

 401. 581

  Sanna-Maija sanoo

  Tosi kivoja! Minä laittaisin pähkinöitä, maistuu koko meidän poppoolle. ehkä jokunen pala suklaata eksyisi myös mukaan..

 402. 582

  Paulina sanoo

  Aivan upea uudenlainen joulukalenteri, mie piilottaisin sinne joka päivän vitamiiniannoksen, eli siis kourallisen pähkinöitä, kurpitsansiemeniä, auringonkukansiemeniä sekä gojimarjoja. Olis meinaan semmoinen terveellisempi joulukalenteri 🙂

 403. 583

  Pirjo sanoo

  Vanerisen haluaisin, hienoja molemmat:) Ostaisin käsintehtyä suklaata ja laittaisin sellaista ja mukaan jonkun ihanan ajatuksen.

 404. 585

  Tiina sanoo

  No tietysti sinne menis joka päivälle muutama Fazerin paperipäällysteinen suklaakarkki. Todella kaunis on kyllä tuo joulukalenteri.

 405. 587

  JenniJohanna sanoo

  Onpa kerrassaan innovatiivista muotoilua! Aikuisempaan makuun piilottelisin palloihin ihan vain laadukkaita karamelleja ja suklaita. Mutta miksei myös erilaisia viestejä ja lupauksia yhteisistä hetkistä 🙂

 406. 588

  Kirppu sanoo

  Ihanan kauniita ja ajattomia kalenterikuusia! Piilottaisin niihin lapsille karkkeja :p 🙂

 407. 591

  sanoo

  Mielettömän kaunis kalenteri!
  Piilottaisin kalenteriin viestejä miehelle ja molempien lempparitoffeeta (jota syödään vain joulun aikaan) päiviä ilostuttamaan 🙂

 408. 592

  Jenni sanoo

  Meillä kalenterista löytyisi joulusia puuhavinkkejä lapsille ja aikuisille, yhdessä tekemistä mahtuu hektiseen arkeenkin kyllä. Piparien leivontaa, jouluisen leffan katselua, edellisten joulujen muisteloita… Pyrkimys aineettomaan kalenteriin.

 409. 593

  SartsaP sanoo

  Laittaisi kalenterin sisälle suklaata, purkkaa ja valituille päiville mukavia yhteisiä tekemisiä, kuten ”Hae kuusi isin kanssa”, ”Leivo pipareita äidin kanssa”, ”Kootkaa tänään enkelikello” jne.

 410. 594

  Anna sanoo

  Valkoinen kuusi on ihanan kevyt ja moderni. Laittaisin sinne erilaisia Fazerin joulusuklaita ja -makeisia.

 411. 595

  sanoo

  Itsekin tästä kalenterista aiemmin kirjoittelin, kaunis on! Piilottaisin palloihin nameja, mutta mikäli olisi lapsia, voisi palloihin piilottaa myös lappuja mihin on kirjoitettu jokin kiva tehtävä jokaiselle päivälle.

 412. 596

  Immiliini sanoo

  Oi, tuo akryylinen olisi mieleeni! Laittaisin sinne lempimakeisia, mietelauseita, pikkutonttuja, pieniä pitsiliinoja, kutsun kahvilaan jne.

 413. 597

  myy sanoo

  laittaisin pikku tytölleni jokaiseen palloon pienen lapun, jossa olisi joku kiva tekeminen koko perheen kanssa kyseiselle päivälle 🙂

 414. 598

  Laura sanoo

  Kalenterin sisältö tulisi olemaan samankaltainen kuin nykyisen lapsen kanssa askarrellun kalenterin: joku kiva kiiltokuva tai tarra ja lapulla joku yhteinen tekeminen tai sen päivän meno. Meillä tällainen aktiviteetti kalenteri tuo kivaa jouluun valmistautumista koko perheen voimin 🙂

 415. 599

  sanoo

  Ai vitsi miten hieno kuusi/kalenteri! Itselleni laittaisin sinne fazerin sinistä, koska parempaa ei vain ole. Muksuille niiden lemppareita irttareita ja pätkiksiä, taitas hyvin mahtuakin 3 karkkia/pallo niin ei tarvis tapella? 🙂

 416. 600

  Anu sanoo

  Tästähän saisi tyylikkään kalenterin meille aikuisille. Lapsille kun on jo olemassa tädin tekemät hienot kalenterit. Pallojen sisään voisi laittaa,makeisten lisäksi, päivää piristäviä viestejä puolisolle.

 417. 601

  Heljä sanoo

  Tämä olisi ihan selkeästi kalenteri meille aikuisille, joten sisään piilotettaisiin hyvää suklaata. Vähän eri lajeja.