Kaunis ja tyylikäs joulukalenteri

Meillä on jo ihan pikkuhiljaa aloitettu jouluvalmistelut. Lapset odottavat innoissaan milloin ensimmäisen joulukalenteriluukun (tai pallon) saa avata, sillä piilotimme yhteistuumin herkkuja joulukalenteripalloihin. Sain nimittäin blogiyhteistyön myötä tutustua uuden suomalaisen designbrändin, be&livin, hurmaavaan ja tyylikkääseen Tree24-joulukalenteriin.

be&liv_kuusi

be&liv_akryylikuusi_eames

Joulukalenterikuusia on kahdenlaisia: vanerisia punaisilla palloilla varustettuja kuusia sekä läpinäkyviä akryylisiä kuusia valkoisilla palloilla. Idea on sama, mutta kuusien fiilis on eri: ilmavan läpinäkyvä akryylikuusi on viileän pelkistetty ja tyylikäs – kuin jääkuusi – kun taas vanerinen punapalloinen kuusi on lämpimämpi ja ehkä hivenen jouluisempikin. Vanerinen kuusi sopii hienosti niin moderniin kuin perinteisemmän tyyliseenkin kotiin.

be&liv_vanerikuusi

akryylinen_kuusi

vanerikuusiVanerinen joulukalenterikuusi näyttää kauniilta myös ilman palloja.

Tällaisesta joulukalenterista on iloa moneksi vuodeksi eteenpäin, sillä pallot saa auki ja kiinni, joten niitä voi uudelleenkäyttää lukuisia kertoa. Ja mikä parasta, ja jokainen voi piilottaa palloihin mieleisiään yllätyksiä. Me asettelimme palloihin lasten lempisuklaata. Kerrankin on sellainen joulukalenteri, jossa on taatusti maukasta suklaata!

karkkia_palloihin

be&liv_akryylikuusiAkryylisen kuusen rungossa on suojateipit, joiden poistamisen jälkeen kuusi on läpinäkyvä kuin jää

Ehkä arvasitkin jo, että yhteistyön myötä blogini lukijoille tarjoutuu myös mahdollisuus voittaa Tree24-joulukalenteri itselleen. Lisäksi saan arpoa kaksi Petals-kulhoa. Mahtavaa!

voita_be&liv_tuotteita

Näin osallistut arvontaan:
Kommentoi tähän postaukseen vastaamalla kysymykseen:
Mitä sinä piilottaisit Tree24-kalenterin palloihin?

Muista täyttää kommenttilomakkeen sähköpostikenttä, jotta tavoitamme sinut mikäli arpaonni suosii juuri sinua.
Sähköpostiosoitteita ei julkaista mikäli osoite on kirjoitettu sille varattuun kenttään.

Kilpailuun on mahdollista osallistua ti 26.11.2013 klo 24.00 saakka. Palkinnoksi arvotaan 1 kpl Tree24-joulukalentereita sekä 2 kpl Petals-kulhoja.

ARPAONNEA!

EDIT: Arvonta-aika on umpeutunut. Voittajat julkistetaan pian.

Be&liv-tuotteita voi ostaa heidän omasta verkkokaupastaan osoitteesta www.beandlive.com ja yritykseltä löytyy myös omat Facebook-sivut. Suomalaisen be&liv:in ideana on valmistaa design-tuotteita, jotka voidaan pakata pieneen tilaan ja jotka ostaja voi helposti itse koota.

BlogiyhteistyoYhteistyössä:

beandlivlogo

 

Kommentit
 1. 1

  Kaisa L sanoo

  Aivan mahtavia tuotteita. Mina piilottaisin palloihin nameja ja pienia joulurunoja/varssyja.

  T: Kaisa L

 2. 2

  Pia K sanoo

  Aivan ihania tuotteita. Palloihin voisi piilottaa lapselle ”yllätyksiä”, tyylillä: ”Äiti pelaa sinun kanssasi palapelin” ja sen lisäksi pienen namin 🙂

 3. 3

  JA sanoo

  Kertakaikkiaan kaunista, voi kun olisi arpaonnea matkassa. Sisälle laittaisin paperinpäällisiä karkkeja

 4. 4

  Jenni sanoo

  Oi miten kauniita kalentereita! Itse piilottaisin kalenteriin paperilappusiin kirjoitettuja runoja, suklaata ja vaikka elokuvaliput.

 5. 6

  Tiina sanoo

  Ihanat! Laittaisin suklaata tietenkin arkea piristämään ja viikonlopun päivinä voisi olla jotain jouluaskarteluohjeita.

 6. 11

  Kaija sanoo

  Ihana kuusi ! Laittaisin palloihin suklaata joihinkin pähkinöitä ja joihinkin vihreitä marmeladikuulia 🙂

 7. 12

  Anne P. sanoo

  Voi miten kiva arvonta 🙂 Laittaisin joko Fazerin sinisiä papereissaan tms. hyviä paperisuklaita/-konvehteja, tai sitten joulukuusen koristeita 🙂

 8. 14

  sanoo

  Aika valloittava joulukalenteri.
  Lapsille laittaisin esim. legopaketin osiksi ja osia joka palloon. Pieniä yllätyksiä, koruja, avaimenperiä, pyyhekumeja, heijastimia, namuja sekä purukumia yms. mistä lapset ilahtuu.
  Itselleni herkkusuklaata.

 9. 15

  Jaana sanoo

  Tekisin tästä koko perheen kalenterin, joten palloihin piilottaisin lappuja, joissa olisi perheen yhdessä tehtäviä asioita ja aarrekarttoja herkujen luokse. 🙂

 10. 19

  Anna sanoo

  Laittaisin palloihin lego-palikoita, meidän 5-vee poika on niin suuri lego fani, että siinä olisi iloa joka päivälle ennen joulua kun saisi legoja 🙂

 11. 21

  K sanoo

  Piilottaisin palloihin kaikenlaisia aarteita kuten askartelumateriaaleja, käpyjä, tarroja, jouluherkkuja jne. joista voisi vaikka yhdessä tehdä jotain joulujuttuja.

 12. 22

  Ph sanoo

  Tyylikäs, ajaton ja yksinkertaisen kaunis joulukalenteri! Kätkisin kuusen palloihin mietelauseita ja suklaata. 🙂

 13. 23

  Aino sanoo

  Ihana arvonta. Ensimmäinen, johon koskaan oon blogeissa osallistunu.

  Laittaisin kalenteriin ehdottomasti pieniä lappusia lukemaan opettelevalle kuusivuotiaalle tyttärelleni. Lappusissa voisi olla ohje päivän makeisen piilopaikkaan.

 14. 25

  AnnaM sanoo

  Ihana kalenteri. Meillä palloihin laitettaisiin fazerin herkullisia nameja ja joululorut.

 15. 27

  Katariina h. sanoo

  Aivan ihana joulukalenteri, jota voisi käyttää joka vuosi uudestaan ja uudestaan! 🙂 Itse laittaisin palloihin lappusia, joissa olisi jotain pieniä askareita/tekemisiä/sanomisia joita sinä päivänä pitäisi toiselle suorittaa. Avaisimme siis mieheni kanssa vuorotellen palloja 🙂

 16. 28

  Emmi sanoo

  Upea kalenteri, niin punainen kuin valkoinenkin! Laittaisin palloihin sisälle fazerin käärepaperillisia konvehteja! Muutamaan palloon voisi piilottaa jotakin suurempaa tai merkityksellisempää, esimerkiksi koruja tai viestejä! 🙂

 17. 30

  Madde sanoo

  Ihana arvonta! Laittaisin pallojen sisälle lappuja, joissa olisi erilaisia vihjeitä sen päivän yllätyksestä, jouluisista touhuista tai tyyliin ”tällä lapulla saat hieronnan/leffaillan” yms.

 18. 31

  Helena sanoo

  vieläkö ehtii…ihana tuo valkoinen joulukalenteri, laittaisin palloihin kauniita sanoja ja pikku herkkuja!

 19. 32

  Marjo sanoo

  tuota kalenteria olenkin ihastellut lehdistä ja blogeista 🙂 laittaisin palloihin lapsille tarroja ja tietty välissä hieman namejakin 😉

 20. 33

  ämhoo sanoo

  Pallojen sisälle kuuluu tietysti laittaa kiiltokuvia ja kettukarkkeja. Ei mitään muuta! 🙂

 21. 34

  krista sanoo

  Tyrmäävä kuusi! Hauska idea! Ottaisin ehdottomasti punaisen! Tekisin kuusesta joulun odotus tradition pienelle tytölleni. Sisälle laittaisin luomu herkkuja ja jokaiselle päivälle yhteisen joulun valmistelutehtävän.

 22. 35

  Ulpu sanoo

  Hahaa, kuinka soma joulukalenteri!

  Piilottaisin palleroiden sisälle erilaisia keramiikkanappeja, itsetehtyä suklaata, koruja, pikkuisia magneetteja ja pikkuisia itsetehtyjä käsisaippuoita.

 23. 37

  Petra M. sanoo

  Nuo on niin kauniita että henki aivan salpaantuu, mie piilottaisin niihin tietysti lempisuklaatani.

 24. 38

  Sofia sanoo

  Upea tuo läpinäkyvä kuusi! Laittaisin pallojen sisään pieniä lapsillemme mieluisia juttuja, kuten tarroja, legoja, rusinarasioita, suklaata, pikkuautoja jne.

 25. 41

  Anni sanoo

  Upea joulukalenteri! Pallot täyttyisivät aidin ja isän lempisuklailla =) Lapsilla on jo suloinen oman lapsuudenkotini joulukalenterin mallin mukaan tehty juuttikankainen ”taskukalenteri”, johon piilotetaan lasten aarteita…

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *