Kalenteri 2015

Nyt olisi vihdoin vuoden 2015 kalenteri tarjolla! On ollut ilo huomata kuinka moni on ottanut väsäämäni kalenterin käyttöön ja muutamat ovat uutta versiota jo ehtineet kysellä. Tällä kertaa tein kaksi versiota: toisen täysin samanlaisen kuin viime vuonna (annetaan sille nimeksi ”moderni”) ja toisen, jossa kuukaudet on kirjoitettu trendikkäästi siveltimen vedoin (annetaan sille nimeksi ”brush stroke”).

kalenteri_2015_tyohuone

kalenteri_2015_moderni_eteinen

kalenteri_2015_eteisenlipasto

Kalenterit voi siis ladata ilmaiseksi alla olevista linkeistä ja sitten printata itselleen käyttöön. Kannatta printata vähän paksummalle paperille. Meillä kalenteri on tyypillisesti sijoitettu jääkaapin oveen, mutta se sopisi hyvin myös eteiseen tai työhuoneeseen. Kiinnitystapoja on monia. Näissä kuvissa esimerkkinä magneetti-, klipsi- ja kirjoitusalustakiinnitys.

Lataa ilmaiseksi kalenteri:

kalenterit_2015

Lataa kalenteri: Kalenteri ”moderni”  ///  Kalenteri ”brush stroke”

Nyt vain sitten lataamaan kalenteri yllä olevista linkeistä ja printtailemaan!

Translation: I have made a calendar for my readers for the past two years and here’s one for the next year. Only in Finnish.

Kommentit
 1. 1

  H sanoo

  Moikka! Kirjotatko sä tohon kalenteriin merkintöjä? Jos kirjotat, niin olis kiva nähä esimerkki. Pelkään et menee liian suttusen näköseks jos merkkailee tohon hammaslääkärit sun muut 😀 Muuten aivan ihania kalentereita kyllä!

  • 1.1

   sanoo

   Juu, toki kirjoittelen merkintöjä kalenteriin. Minusta se näyttää vain kivalta jos on vähän sotkua ja piirroksia. 🙂 Yleensä mustalla kuulakärkikynällä merkkailen, niin tyyli säilyy. 😉

 2. 4

  sanoo

  Kalenteri on tosi kaunis – ihanan simppeli. Minä kaipaisin siihen kyllä vielä viikot näkyviin, tai voihan ne jälkikäteenkin kirjoittaa, mutta ei pysy niin yksinkertaisena silloin…

  • 4.1

   sanoo

   Juu, viikonnumerot olisi hyvät, mutta en tähän hätään keksinyt tyylikästä tapaa laittaa niitä tuohon. Ehkä ne voisi laittaa himmeänä joka viikon kohdalle…pitää miettiä jos vielä koitan väsätä sellaisen version… 🙂

 3. 5

  sanoo

  Ihanaa! Kiitos! Tätä on odotettu. En huoli mitään muuta kalenteria meidän seinälle kuin tämän sinun tekemän. Ehkä kannattaa laittaa oikein myytiin 😉

  Mukavaa joulun odotusta!

  • 5.1

   sanoo

   Voi että, onpa kiva kuulla! Varmaan ihan kiva tili tulisi jos jokaisesta latauksesta saisi vaikka euron, mutta on kiva antaa vain jotain omaksi iloksi. 🙂

 4. 7

  Marianne sanoo

  Kiitos! Minulla ei olekaan ollut seinäkalenteria useampaan vuoteen, tämän voisi laittaa seinälle.

 5. 8

  Riina sanoo

  Kiitos paljon, minä myös jo odottelin kalenteriasi. Ihanaa, että sen teet ja jaat!

 6. 10

  Ansku sanoo

  Kiitos kalenterista!! Mistä olet tuon mustan magneettitaulun hommannut? Näyttäisi olevan juuri sopivan kokonen meille.

 7. 11

  sanoo

  Oi voi kiitos näistä! Pääsee tänäkin vuonna koristamaan työpöytää. Taidampa tulostaa molemmat versiot, kun en osaa päättää kumpi on kivempi.

 8. 12

  jennii sanoo

  Kiitos! Tänä vuonna voisin printata seinälle, enkä vaan ihailla täältä! Onko tuon kirjasintyypin nimi Brush Stroke?

 9. 13

  sanoo

  Oh, wau! En tiennytkään, että tuo kalenteri on sinun tekemäsi 🙂 Kaunis on.

  Pakko kuitenkin täältä vielä kuiskutella, että mistä olette ostaneet tuon työtuolin? Kaunista työtuolia olisi etsinnässä, eikä mitään sopivaa ole löytynyt vielä. Onko vinkkejä, mistä voisi katsella kauniita (ja hyviä)?

  Eksyin blogiisi ensimmäistä kertaa ja taidanpa jäädä seuraamaan! Lämpöä joulunodotusaikaan 🙂

  • 13.1

   sanoo

   Kiva, että löysit tänne! 🙂
   Työtuoli on Kartellin ”Spoon” ja omani on Sisustuksen Koodista. Kannattaa varmaan käydä eri liikkeissä koeistumassa työtuoleja, sillä oikea ergonomia on niin tärkeää. Tämä Spoon on minusta kyllä tosi hyvä istua.
   Mukavaa joulun odotusta sinnekin! 🙂

  • 15.1

   sanoo

   Se on Kartellin ”Spoon”. Suunnittelijat: Antonio Citterio ja Toan Nguyen. Olen ostanut tuolin Sisustuksen Koodista vuosia sitten.

 10. 16

  Maarit Anttila sanoo

  Hei!
  mistä olet ostanut kalenteria varten kirjoitusalustan? olen yrittänyt kirjakaupoista metsästää mutta en ole löytänyt?!

 11. 17

  Nimetön sanoo

  Kiitos kalenterista, viime vuonnakin oli käytössä. Ja nyt uusi tyyli. 🙂
  Mieluusti tästä vaikka jotain maksaiskin… 😉

 12. 18

  Sanna K. sanoo

  Voi harmi kun minulla tulostin ei tulosta tuota brush stroke versiota, vaihtaa sen fontin ihan muuksi. En ymmärrä miksi 🙁 🙁

 13. 20

  sanoo

  Ihanaa, tämä uusi versio löytyi kuin löytyikin täältä! Viime vuonna printtasin myös kalenterisi ja niin tapahtuu tänäkin vuonna. Mies valitsi meidän tämän vuoden kalenteriksi uudemman versiosi. 🙂 Kiitos kalenterista!

 14. 21

  sanoo

  Ihanaa! Löysinpäs googlettelemalla tämän uudenkin version. Viime vuonna meillä oli myös kalenterisi käytössä ja en tietenkään laittanut ylös mistä sen nappasin. Hain sanoilla ”tyylikäs tulostettava kalenteri” ja johan tärppäs! ;D ISO kiitos!

 15. 22

  Katja sanoo

  Nyt on tyhmän pakko kysyä, että mikä on nimeltään tuo puinen juttu klipsikiinnityksellä? Kovasti koitin miettiä, mutta nyt lyö niin tyhjää ja häiritsee ihan vietävästi 😀 Kaunis kalenteri.

  • 22.1

   sanoo

   Se on sellaista paksua pahvia. Kirjoitusalusta se taitaa olla nimeltään. Tai sillä nimellä minä sitä kutsun. Ostin sen Granitista joskus aikoja sitten.

 16. 25

  sanoo

  Rakastan tata kalenteria. Kiitos kalenterisi lahettamisesta. Laitoin taman sivun kirjanmerkkeihini silta varalta, etta minun tarvii tulostaa lisaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *