Juhannuspuuhaa

 

 

 

Vietämme juhannusta kotona. Yritetään saada työhuone järjestettyä. Hommaa riittää…

Kommentit
 1. 1

  O sanoo

  >Hyvää juhannusta koko perheelle! Meilläkin juhannus menee kotona paikkoja laitellen.

 2. 2

  Malia sanoo

  >Ihanalta puuhalta näyttää 🙂 Mukava kun on muutama päivä vapaata ja saa puuhastella rauhaksiltaan, välillä rentoutuen :)Halit teille kaikille ihanille <3 ja kivaa juhannusta!

 3. 5

  Anonymous sanoo

  >Hei, hyvältä näyttää! Mulla olisi pyyntö. Voisitko näyttää kuvan teidän keittiön roskiskaapista? Meillä keitto suunnitteilla ja en noista aiemmista sanallisista kuvauksista oikein ymmätänyt millainen se toimimaton ratkaisu on. Kiitos!

 4. 6

  Vera sanoo

  >Voih, olispa meilläkin noin mukavaa juhannuspuuhaa! Samat jalat odottavat paketissa tuossa vieressä, kaippa se meikäläistenkin talo joskus valmistuu ja päästään ne purkamaan. 🙂 Rentouttavaa Jussia!

 5. 7

  Aila sanoo

  >Tosi kivan näköinen työpöytä, minkä kokoinen pöytälevy teillä tuossa on?

 6. 8

  suvi m sanoo

  >O: Uutta kotia laittaakin ihan mielellään. :)Malia: Kyllä on tuntunut ihanan pitkältä nämä kolme vapaapäivää, kun on saanut rauhassa puuhastella ilman mitään tarkkaa ohjelmaa. Ihanaa! :)Tiina: Kiitos! :)Janne: Pukkijalat ovat Hayn mallistosta. Anonyymi: Kiitos toiveesta! Laitan sen korvantaakse. :)Vera: Voi kyllä se teidänkin talo vielä valmistuu! Odottavan aika on vaan niin pitkä. Kohta tekin saatte kasata pöytää… :)Aila: En muista pöytälevyn tarkkoja mittoja, mutta teen siitä pian oman postauksen ja mittailen mitat sitä varten… Stay tuned! 🙂

 7. 9

  RUMBO sanoo

  >Kyllä siitä hieno tulee. Pojalle tulee samantyylinen, mutta Ikean halppisjaloilla 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *