Kommentit
 1. 1

  Villis sanoo

  Mukavaa ansaittua kesälomaa!!! Tuskin maltan odottaa paluutasi blogin pariin, mutta käyn silti kurkkaamassa, josko olisit joku sadepäivä innostunut kirjoittelemaan!

  • 1.1

   sanoo

   Kiitos! 🙂 Kyllä minä varmasti loman aikanakin päivittelen blogia. Fiiliksen ja inspiraation mukaan. 🙂

 2. 2

  Emilia sanoo

  Hei Suvi, kiitos upeasta blogistasi! Olisi halunnut kysyä liittyen parkettinne ja laatan yhtymäkohtaan. Kuvista olen ollut näkevinäni että välissä ei ole listaa. Oliko teillä jotain erityistä kikkaa, jolla olette saaneet saumakohdan niin siistin näköiseksi? Olemme rakennuttamassa paritaloa ja laatoittajien kanssa keskusteltuamme, ongelmaksi näyttäisi muodostuvan laatan ja parketin erilaiset korkeustasot. Kuinkahan te onnistuitte ratkaisemaan korkeustasoeron? Paljon kiitoksia jo etukäteen! 🙂 t. Emilia

  • 2.1

   sanoo

   Voih, kunpa voisinkin auttaa sinua. Meillä ei ole parketin ja laatan saumakohdassa listaa siksi, kun emme ole löytäneet vielä sellaista listaa, joka miellyttäisi täysin. Ja on se vähän saamattomuuttakin – se asia on vain jäänyt. Ei tuo saumakohta kuitenkaan näytä ihan pahalta, eikä laatan ja lankkuparketin korkeusero ole niin suuri, että siihen kolhisi jalkaa. Ollaan mietitty, että josko saumaan voisi vain laittaa silikonia tms. mutta sekään ei kai ole hyvä ratkaisu… Täytyisi löytää jokin kaunis lista, joka olisi mahd. huomaamaton.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *