Iittala Interior viimeistelee kodin

Taisin huokailla ihastuksesta ihan ääneen viime kesänä, kun näin ensimmäiset kuvat Iittala Interior -malliston uusista sisustustuotteista. Iittala lanseerasi markkinoille neljä upeaa tuotetta: Leimu ja Lantern –valaisimet sekä Vakka-vanerilaatikot ja Meno-huopakassit. Mahtavaa, että Iittalan ajattoman kaunis valikoima laajeni myös kodin sisustukseen!

Voitte vain kuvitella kuinka innostunut olinkaan sitten, kun kuulin mahdollisuudesta yhteistyöhön Iittalan kanssa. Aloin heti mielessäni suunnitella millä tavoin Iittala Interior-malliston tuotteet sopisivat kotiimme ja mitä erilaisia yhdistelmiä niistä saisikaan aikaan. Tuo työ on nyt tehty ja lopputuloksen näette näistä kuvista. Aloitetaan koti-kierros eteisestä ja siirrytään huone kerrallaan eteenpäin siinä järjestyksessä kuinka kodissamme liikutaan. Malttakaa pysyä matkassa, sillä lopussa on luvassa jotain kivaa.

Iittalaa eteisessä

iittala-meno-vakka

iittala-eteinen2

Kokosin muotoilijapariskunta Aalto+Aalto suunnittelemista vanerisesta Vakka-säilytyslaatikoista kaksi erilaista “lipastoa” eteiseen. Toisen kokosin täysin valkoisista Vakka-laatikoista ja toisen valkoisista ja vanerisista laatikoista.  Käytin Vakka-laatikoista molempia kokoja: sekä 15 cm korkeaa että 23 cm korkeaa.

Vakka-laatikot ovat käteviä eteisessä, sillä alimmissa laatikoissa voi säilyttää harvemmin tarvittavia asioita vuodenajan mukaan, kuten esim. kesällä lapasia ja pipoja. Siitä on kätevä nostaa sitten “talviboxit” ylemmäksi, kun sen aika koittaa.

iittala-eteinen

iittala-meno

Ylimmäinen laatikko toimii kätevänä laskutasona avaimille ja muille eteisen pikkutavaroille. Ja mikä parasta, tällainen lipasto sopii hyvin myös pieneen eteiseen, sillä vanerilaatikot eivät vie paljon tilaa.

Harri Koskisen suunnitteleman tyylikkään Meno-kassin voi mielellään jättää esille eteiseen, josta se on sitten kätevä napata mukaan kotoa lähtiessä. Koskinen suunnitteli Meno-kassin nimenomaan niin, että  se olisi monikäyttöinen ja sopisi monenlaiseen menoon. Kassi on jätetty avoimeksi, jolloin sinne on helppo laittaa ja ottaa pois tavaroita. Pienin Meno on suunniteltu niin, että sinne mahtuvat kansiot ja paperit.

Koskinen on suunnitellut myös upean Lantern-sarjan, joka on nyt laajentunut valaisimiin. Sijoitin valkoisen pienen Lantern-valaisimen Vakka-lipaston päälle.

Iittalaa lastenhuoneissa

iitala13

Lastenhuoneissa tarvitaan paljon säilytystilaa ja mielellään sellaista, jota lasten on helppo käyttää. Niinpä Vakka-laatikot sopivat erinomaisesti lelujen säilytykseen. Pienenkin lapsen on helppo avata Vakka-laatikon kansi ja kerätä lelut laatikkoon. Tyylikäs ja ajaton ulkonäkö miellyttää aikuisen silmää.

iittala-vakka-legot

Laatikot voi sitten koota päällekkäin ja käyttää niitä vaikkapa sivu- tai yöpöytänä. Meno-kasseihin sujahtavat kätevästi vaikkapa pehmolelut ja voisi sitä käyttää myös kerhokassina.

Iittalaa olohuoneessa

iitala40

iitala36

Olohuoneen sisustuksen viimeistelevät kauniit valaisimet, jotka tuovat sinne lämmintä tunnelmaa pimeinä vuodenaikoina. Magnus Petterssenin suunnittelemasta Leimu-valaisimesta lähtee hyvin kaunis, lämmin valo. Leimun jalkaosa on betonia, mikä pitää herkkää lasikupua tukevasti paikoillaan. Leimua saa kahdessa koossa (300 mm x 200 mm sekä 380 mm x 250 mm).

iitala43

iittala-leimu

iitala39

Lantern-kynttilälyhdyistä voi luoda kauniin ja tunnelmallisen astelman olohuoneen pöydälle. Lantern-kynttilälyhtyä saa nyt myös kuparinruskean sävyisenä, samoin kuin pienempää Lantern-valaisinta. Vakka-laatikot sopivat myös olohuoneeseen sivupöydiksi.

iitala27

iitala45

iitala47

iitala71

iittala-vakka-hylly

Sijoitin Vakka-laatikoita myös kirjahyllyymme: ajattelin säilyttää yhdessä laatikossa kameran objektiiveja ja tarvikkeita.

Iittalaa keittiössä ja ruokailutilassa

iitala70

Meno-kassi sopii mainiosti kauppakassiksi tai vaikkapa sanomalehtien säilytykseen. Kassi on sitten helppo napata mukaan, kun lähtee viemään lehtiä kierrätyspisteeseen.

iitala68

iittala-latern

iitala60

Pienet Lantern-kynttilälyhdyt sopivat hienosti kattaukseen, sillä ne eivät ole liian korkeita. Joulun aikaan näistä voisi loihtia näyttävän asetelman joulupöytään.

Iittalaa makuuhuoneessa

iitala64

Makuuhuoneen oven viereiseen tilaan asettelin Vakka-laatikoista sivupöydän, joka päälle sijoitin pienemmän Leimu-valaisimen. Tässä istuskelen usein aamukahvin kanssa, joten laskutila on tarpeen. Leimu-valaisin antaa pehmeän lukuvalon.

iitala53

iittala-leimu-mh

iitala52

Suuremman Leimu-valaisimen sijoitin makuunhuoneen sängynpäädyn tasolle. Leimu-valaisimen seuraksi sopii hyvin samansävyinen Lantern-kynttilälyhty.

iitala55

Makuuhuoneemme peili on tähän saakka ollut sijoitettuna yhden Artekin 66-tuolin päälle, sillä emme vielä ole saaneet aikaiseksi kiinnittää peiliä seinään. Nyt keksin asettaa peilin alle Vakka-laatikoita, jolloin niistä yhdessä muodostuu pieni peilipöytä.

iittala-vakka-mh

iitala57

Suunnittelin, että jos peilin kiinnittäisi seinään ja asettaisi Vakka-laatikon sen alle, niin ylimmässä laatikossa olisi kätevä säilyttää meikkejä. Meikkauksen jälkeen purkit ja putelit jäisivät piiloon, kun vain asettaisi Vakka-laatikon kannen takaisin paikoilleen. Vieressä oleva suuri Latern-valaisin antaa hyvän valkoisen valon meikkaukseen.

Iittalaa saunatuvassa

iitala16

Vaikka hetki sitten stailasinkin saunatupamme, en malttanut olla sovittelematta Iittala Interior-tuotteita myös sinne. Ajattelin, että saunatupa olisi ikään kuin opiskelijan pieni olohuone, jonne Vakka-laatikoita voi asetella sohvapöydiksi. Vakka-laatikot sopivat hienosti sohvapöydiksi pieneen olohuoneeseen.

iittala-saunatupa

iittala-saunatupa2

Yhteenveto

Iittalan tuotteissa arvostan käytännöllisyyttä ja ajatonta muotoilua. Esimerkiksi Vakka-vanerilaatikot sopivat niin monenlaiseen säilytykseen, että näkisin niiden käyttöiän olevan elämänmittainen. Ensimmäiset Vakka-laatikot hankitaan jo lapsuudessa ja vuosien mittaan käyttötarkoitusta sovelletaan elämäntilanteen mukaan: ensin laatikoissa säilytetään leluja, teini-iässä vaikkapa meikkejä, vaatteita tai dvd-elokuvia, sitten laatikot matkaavat mukaan ensimmäiseen opiskelijaboxiin ja siitä vuosien kuluessa mitä erilaisimpiin käyttötarkoituksiin ja lopulta ehkäpä omille lapsenlapsille.

Iittalan ajattomat Lantern ja Leimu -valaisimet ovat sijoitus, josta on iloa vuosiksi eteenpäin. Kaunis, ajaton muotoilu ei mene koskaan pois muodista ja valaisimet sopivat monenlaisiin tiloihin, myös julkisiin tiloihin.

Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa Iittala Interior –tuotteita omaan kotiisi. Saan nimittäin arpoa yhdelle onnekkaalle lukijalleni Iittala-tuotteita jopa 600 euron arvosta!

iitala-arvonta-tuotehinnat

Näin osallistut arvontaan:
Kommentoi tähän postaukseen vastaamalla kysymykseen:
Mikä Iittalan sisustusuutuus sopisi sinun kotiisi?

Muista täyttää kommenttilomakkeen sähköpostikenttä, jotta tavoitamme sinut mikäli arpaonni suosii juuri sinua.
Sähköpostiosoitteita ei julkaista mikäli osoite on kirjoitettu sille varattuun kenttään.

Kilpailuun on mahdollista osallistua 13.10.2013 klo 24.00 saakka.
Myös Iittalan Facebook-sivulla on käynnissä vastaavanlainen kilpailu.

ARPAONNEA!

EDIT: Kilpailuaika on umpeutunut. Kiitos kaikille osallistujille. Voittaja ilmoitetaan pian.

Iittala Interior –tuotteita on saatavilla Iittala storesta ja Iittala outlet-myymälöistä, Iittalan verkkokaupasta (laajin valikoima), Stockmannilta sekä Carlsonilta (Kuopiossa, Mikkelissä ja Joensuussa).

Blogiyhteistyo

iittala

Kuvissa käytetty Iittalalta kuvauslainassa olevia tuotteita, joista osan bloggaaja saa pitää.

Translation: My styling sponsored by Iittala.

Kommentit
 1. 3

  Marja-Liisa sanoo

  Vakka kävisi erinomaisesti vaaleaan sisustukseemme ja pieniin neliöihin. Todella kaunista ja samalla kätevää säilytystilaa.

 2. 5

  sanoo

  Jos koskaan, niin nyt toivoisin voittavani. Olen himoinnut Leimu valaisinta kotiini. Pliiis onnetar, valitse minut 😉

  Oletpa keksinyt tuotteille moninaisia käyttömahdollisuuksia!

 3. 6

  JK sanoo

  Kotiimme sopisivat nuo ihastuttavat Iittalat loistavasti, sillä kotimme on selkeälinjainen ja yksinkertainen. värimaailma on mustaa, valkoista ja puuta.

 4. 7

  E sanoo

  Vakka sopisi meille 🙂 Yöpöytiä olen miettinyt jo pienen ikuisuuden, ja tässähän se olisi! Yksi tai useampi vakka-laatikko.

 5. 10

  Pirita sanoo

  Kaikkihan nuo sopisivat, mutta valkoinen Vakka taitaa olla näistä uutuuksista ehdoton lemppari. 🙂

 6. 11

  Titta sanoo

  Latern-valaisimet olisivat niin ihanat. Myös valkoiset vakkalaatikot sopisivat hyvin meidän vaaleaan kotiimme. 🙂

 7. 14

  Elina sanoo

  Leimu-valaisin toisi mukavan mausteisen lisän vaaleaan kotiimme. Tosin en nyt heti osaa sanoa, mikä noista tuotteista EI sopisi meille! 😉

 8. 15

  Ninnukka sanoo

  Vakka-laatikoilla saisi meidän kodissa ratkaistua useammankin kinkkerän paikan! Sijoittaisin ne joko olohuoneeseen pöydän ja säilytystilan virkaa toimittamaan ja/tai eteiseen samanmoiseen tehtävään. 🙂

 9. 17

  Salli sanoo

  Huokaus. Nyt pitäis tärpätä, niin ihania on! Kotiini passaisi noista mikä vaan, eniten kuitenkin huokailen vakka-säilyttimien tai meno-kassien perään.

 10. 18

  TF sanoo

  Iittalalla valtavasti upeita tuotteita, mutta suuri Latern olisi meille erittäin tervetullut!

 11. 19

  Hanna sanoo

  Leimu valaisin ehdottomasti ja paikkoja olisi monia. Joko makuuhuoneeseen yöpöytävaloksi tai olohuone/työhuone puolelle tunnelmaksi..jopa keittiön työtasolla ikkunan edessä olisi ihana valo pimeisiin syysiltoihin.

 12. 20

  sanoo

  Rakastan yhdistellä rouheasti erilaisia tyylejä. Olohuoneessa olen totettuanut marokkolaistyyliä yhdistettynä suomalaisiin klassiko desigiin. Leimu- tai Lantern valaisin tai ruskea Lantern – kynttilälyhty toisivat ihanaa kontrastia kaiken sen ”marrakeshin” keskelle!

 13. 22

  JennaS sanoo

  Leimu-valaisin on aivan ihana. Se sopisi meidän valkoisen takan hyllylle 🙂

 14. 27

  Marge sanoo

  Latern-valaisin, valkoinen 60cm, ah mikä ihanuus! 🙂 Mutta vaikea valinta, muutkin Iittalan tuotteet ovat kerrassaan valloittavia!

 15. 28

  Miida sanoo

  Vakka-laatikoilla voitaisiin saada vähän järjestystä meidän huusholliin. 🙂

 16. 30

  Nixu sanoo

  Kaikki ovat ihania joten vaikea valita mutta suurempi Leimu-valaisin olisi kyllä kaunis!

 17. 31

  Heidi sanoo

  Huh mikä arvonta. =D Olen kuolannut näitten kaikkien perään jo heti alusta lähtien. Ehdoton suosikki näistä on Leimu-valaisin.

 18. 32

  Elina sanoo

  Vakka laatikot olisivat juuri tulevaan kotiimme sopivat ja sellaiset joita sinne olen vain haaveillut 🙂 Kaikki uudet tuotteet ovat kyllä kivoja ja niitä jaksaisi katsella täällä pitkään, olet keksinyt niille kivoja käyttö ideoita.

 19. 33

  Henna sanoo

  Kaikki kauniita, mutta Latern-valaisimet sopisi uuteen kotiimme täydellisesti 🙂

 20. 36

  milka sanoo

  Leimu-valaisin (30 cm x 20 cm) toisi ihanasti väriä valkoiseen opiskelija-asuntooni!

 21. 37

  Maija sanoo

  Valkoinen Latern-valaisin tai vakka-laatikot hankin vielä kotiani koristamaan! 🙂

 22. 39

  M sanoo

  Tänne meidän kaksioomme sopisi täydellisesti Vakka- laatikot 🙂 Kaksi valkoista (tai vaikka enemmänkin) sopisi täydellisesti eteiseemme!

 23. 40

  Kati P. sanoo

  Voisin ottaa vaikka kaikki, mutta vakka sopisi erityisesti valkoisena ja vanerisena meille. 🙂 Ihania!

 24. 41

  Mari sanoo

  Vakka-laatikot ovat ihania! Kävin hiplaamassa Iittala Outletissa ja olivat ihan superit. Jos eivät olisi niin arvokkaita, olisin jo ostanut. Nyt luotan arpaonneen 😉

 25. 42

  Erja sanoo

  Kaikki! Mutta Vakka-laatikot tulisivat tarpeeseen, eikä vaan pelkästä halusta 😉

 26. 47

  Nelli sanoo

  Suosikkini on ehdottomasti iso leimu, mutta tervetulleita olisi kaikki! Tuotteet ovat tyylikkäitä, ajattomia ja sopivat kotiin kuin kotiin!

 27. 48

  Jenni sanoo

  Vakka laatikot ehdoton suosikkini, sopii niin moneen käyttöön ja käytännölliset ja tyylikkäät!

 28. 50

  Minttu sanoo

  Minulla olisi juuri pienen, valkoisen Lantern-valaisimen mentävä kolo kotona. Hakenut sopivaa lamppua jo kauan…

 29. 52

  Hanne sanoo

  Nämä Iittala -uutuudet ovat niin ihania kaikki! Ehkä eniten kuitenkin miellyttää ja omaan kotiin sopivimmalta tuntuisi Latern -valaisin. Mukana siis arvonnassa!

 30. 53

  Anna sanoo

  Latern-kynttilälyhty sopisi ihanasti kotiini! Se on niin ihanan ajaton, voih! 🙂

 31. 55

  Sari sanoo

  Kyllähän näistä ihanuuksista kaikki kelpaisivat kotiimme, mutta erityisesti ilahduttavat nuo Vakka-laatikot monikäyttöisyytensä ja ajattoman muotoilunsa takia. Niiden muotokielestä huokuu tyylikkäästi tämän päivän puhdaslinjaisuus yhdistettynä siihen fiilikseen, jota vanhan ajan matkalaukut henkivät.

 32. 56

  Katjam sanoo

  Voi, kaikki!!! Varsinkin Vakka-laatikot ovat vieneet sydämen molemmissa väreissä ja Lantern-lyhdyt ovat ihania.

  Kiitos muuten hyvistä kuvista. Niiden avulla oli helppo hahmottaa miltä tuotteet näyttävät sisustuksessa. Olen miettinyt juurikin sitä, että voisiko Vakka-sarjan vanerin väriä ja valkoista yhdistää samassa combossa ja nytpä tiedän, että hyvin voi – upealta näyttää. <3

 33. 58

  Vilma sanoo

  Vakka-laatikot sopisivat meillä useampaankin paikkaan. Yöpöydiksi kasaisin pinot ensimmäisenä!

 34. 59

  Julia sanoo

  Vakka-laatikoihin ja meno-kasseihin piiloutuisi kätevästi pienessä asunnossa lapsen lelut.

 35. 60

  Kristintti sanoo

  Valkoinen Lantern-valaisin olisi upea, samoin valkoiset vakka-laatikot 🙂

 36. 61

  Maria sanoo

  Keittiö olisi vailla pientä tunnelmavalaisinta, leimu olisi aika ihana. Toisaalta olen pähkäillyt eteiseen jotain mihin laskea avaimet yms. Ja nyt nuo vakka laatikot osoittautuivat tarpeellisiksi 😉

 37. 62

  sanoo

  Noita Vakka-laatikoita olen harkinnut yöpöydäksi, sopisivat siihen tarkoitukseen mainiosti. Myös tuo valkoinen Lantern-valaisin toisi ihanaa pehmeää valoa pimeneviin iltoihin. Olisipa onnea tällä kertaa 🙂

 38. 63

  Senja sanoo

  Voi keksisin mille tahansa noista tuotteista puoli tusinaa täydellistä paikkaa uudessa kodissamme! (jossa sisutus on vielä totaalisesti vaiheessa) Itselläni juuri tuossa koneen vieressä lojuukin Iittalan uusi kuvasto, josta olen ihaillut juuri näitä samoja tuotteita huokaillen ihastuksesta. Mutta jos on yksi pakko mainita niin sanotaan vaikka tuo suuri Lantern-valaisin olohuoneeseen 🙂 Ihanasti muuten sopii nuo kaikki tyylilliseti raikkaaseen kotiisi. On hieno! (ehkä meidänkin koti joskus.. ;))

 39. 65

  Hanna sanoo

  Leimu olohuoneen tasolle, Vakkaa säiytykseen ja ne ihananihanat Verson pärekorit mökille. Lantern kävisi ihan minne vaan.

 40. 66

  Anneli sanoo

  Vakka on ollut suunnitelmissa jo ensimmäisistä vilauksita lähtien, mutta nyt kun näki valkoista ja vanerista yhdistettynä pöydiksi/lipastoiksi alkoi ajatus entisestään kiehtoa 🙂

 41. 67

  Anna-Mari sanoo

  Kaikki! 😉 erityisesti vakat sopisivat täydellisesti yöpöydiksi… T.Anna-Mari

 42. 68

  Suski sanoo

  Vakka-laatikot kolahtivat heti! Olen jo pitkään etsinyt pienen yksiöni eteiseen peilin alle sopivaa lipastoa, jossa voisin säilyttää meikkejä. Heti laatikot nähtyäni sain inspiraation, ja olitkin toteuttanut vastaavanlaisen makuuhuoneeseenne. Alemmissa laatikoissa voisi sitten säilyttää kausivaatteita joita ei tällä hetkellä tarvitse.

 43. 69

  Leena M sanoo

  Kasa valkoisia Vakkoja olisi aivan ihanat valkoisen lepotuolimme vieressä! Täyttäisin ne sisustuslehdillä ja päälle asettelisin Kivi-tuikkuja, joita meillä löytyy monta eri väriä.

 44. 71

  Minna sanoo

  Voi vaikka kaikki nämä! – Mutta ensiksi tahtoisin Latern-valaisimen, korkeana ja valkoisena.

 45. 73

  handy sanoo

  Nämä uutuudet ovat kaikki todella kauniita, taattua Iittalaa 🙂 Valkoinen Lantern-valaisin lunastaisi meillä helposti paikkansa kummassakin koossa, valkeaa valoa syksyyn!

 46. 74

  tiitu sanoo

  pysyisiköhän meillä ehjänä tuo lantern-valaisin….??ehkä,jos jalkapalloa pelattaisiin vain pihalla 🙂 se olis kyllä ihana! tiitu

 47. 75

  Veera1 sanoo

  Ostaisin tuolla rahalla Vakka -laatikoita omaan kotiin, siskolleni tuparilahjaksi uuteen kotiin Lantern -valaisimen.

 48. 76

  Tiina S. sanoo

  Vakasta haaveilevat täällä monet, myös minä. Valkoisille olisi meillä tarvetta. Myös valkoinen Lantern-lyhty sopisi meidän kotiimme. Jännätään…

 49. 79

  Pirjo sanoo

  Noin ajattomista tuotteista on vaikea valita suosikkia. Kaikki olisivat tervetulleita kotiimme.
  Mukana tyylikkäässä arvonnassa.

 50. 81

  Kristiina sanoo

  Kaikki ovat ihania! Tykkään varsinkin värimaailmasta, sopii hyvin syksyyn. Itselleni kuitenkin sopisi parhaiten vakka-laatikot tällä hetkellä omaan kotiin. Kauniita säilytyslaatikoita ei voi koskaan olla liikaa 😉

 51. 82

  Lauraemilia sanoo

  Oi Leimu valaisin on niin kaunis! Sopisi tunnelmavaloksi olohuoneeseen. Vakkoja olen myös katsellut sillä silmällä.

  Olet stailannut Iittalan tavarat niin kauniisti ja houkuttelevasti, tahtoo kans!! 🙂

 52. 85

  HANNA sanoo

  Arvonta, mitä ei vaan voi millään jättää väliin… Kaikki tuotteet ovat huikeita ja moneen tilaan sopivia. Itse ihastuin erityisesti vakka-säilyttimiin! Sellaisille olisi monta paikkaa valmiina:)

 53. 87

  Riina sanoo

  Olen haaveillut Lantern-kynttilälyhdyistä iät ja ajat, ja sekä valkoinen että kirkas löytäisivät paikkansa meidän kodistamme. Samoin kaltaiselleni hamstraajalle valkoiset Vakka-laatikot täyttäisivät monta tehtävää. Sinä olit keksinyt tosi hienoja käyttötarkoituksia eri tuotteille!
  Aivan upeitahan ne ovat kaikki!

 54. 89

  Jenna sanoo

  Sydämeni oli viety välittömästi nähdessäni valkoiset Vakka-laatikot! Minulla tuskin on koskaan varaa yhtäkään ostaa, joten lahjakortti kelpaisi paremmin kuin hyvin!

 55. 90

  Anna-Maija Vuokila sanoo

  Valkoiset Vakka-laatikot sopisivat monenlaiseen säilytykseen (esim. käsityötarvikkeet) ja ovat samalla katseenkestäviä. Vanerisetkin ovat viehättäviä, 50-luvun tyyliä.

 56. 91

  Essi sanoo

  kaikki ovat mielestäni kauniita ja ihania, mutta omaksi suosikikseni nousi kuitenkin vakka-laatikko.

 57. 92

  Jarkko sanoo

  Vakka-laatikoille keksisi kyllä monta käyttötarkoitusta, melkeinpä jokaisesta kodin huoneesta. Tosin hienoja ovat kaikki uudet Iittalan tuotteet!

 58. 94

  Tanj sanoo

  Vakka tai Lantern valaisin, kaikki toki ihastuttavia. Voi voi kun onni suosisi;)

 59. 98

  Henkka sanoo

  Isompi Vakka kyllä sopisi yöpöydäksi, vaikkapa vanerisena – tuomaan kontrastia valkoista lattiaa vasten!

 60. 101

  Kristiina sanoo

  Kaikki nämä Iittalan uutuudet ovat ihania, mutta Leimu-valaisin on suosikkini. Valaisimelle löytyisi monta sopivaa paikkaa kodissani niin muodon kuin värin puolesta.

 61. 103

  Lilian sanoo

  Voi mitä ihanuuksia!!!! Voisin ottaa niistä kaikki. Valkoinen Lantern-valaisin on todella kaunis. Meno-kassi huutaa silittelemään ja halaamaan. Valkoinen Vakka on IHANA. Yksinkertainen, tyylikäs ja ah niin kaunis

 62. 106

  Minna-Mari sanoo

  Esitellyistä Iittalan tuotteista pieneen opiskelijapariskunnan kotiimme parhaiten sopisivat Vakka-laatikot, sillä lisää säilytystilaa tarvittaisiin ja kipeästi ! 🙂

 63. 107

  Helena sanoo

  Oi minulle kelpaisi vaikka nuo kaikki ja useampana kappaleena. Eniten tarvetta olisi ehkä Vakka-laatikoille, mutta Lantern valaisin sopisi myös hyvin kynttilälyhtyni kaveriksi.

 64. 108

  Saimi sanoo

  Näistä tuotteista kotiuttaisin useammankin, mutta koska säilytystilaa ei koskaaan ole liikaa, hankkisin tällä kertaa valkoisia Vakkoja.

 65. 109

  sanoo

  Eiköhän meiltä löytyisi sopiva paikka ainakin Lantern valaisimelle ja muutamalle Vakalle. Meno kassi onkin jo ostoslistalla.

 66. 110

  sari sanoo

  Loistava palkinto tiedossa, jälleen kerran! Vakka-laatikoille löytyy heti paikka, Lantern pääsee käyttöön, Meno pysyy mukana varmasti. Kaikki käy, tarpeen tulisivat.

  terkuin Sari

 67. 111

  Laura sanoo

  Kaikki nämä upeat Iittalan sisustustuotteet sopisivat meidän upouuteen kaksioomme, jonka sisustus on vielä hieman vaiheessa muuton takia. Aivan ihania! Valkoiset Vakat kotiuttaisin mielelläni, säilytystilaa kun kaksiossa on hieman puutteellisesti.

 68. 113

  Pauliina sanoo

  Iittalan Vakka on mielestäni niin kaunis, että kotiuttaisin mielelläni sellaisen meille 🙂

 69. 115

  Heli sanoo

  Toiselle valkoiselle Vakalle löytyisi vielä paikka meiltä! Myös Lantern houkuttelee, joten niiden väliltä valintani tekisin jos arpaonni suosisi! 🙂

  Heli

 70. 117

  JMM sanoo

  IHANA arvonta, kylläpä vain tämä rouva olis onnessaan palkinnosta! Vakkalaatikko on jo ostoslistalla, mutta olishan sen seuraksi pari lisää ja Loimu-lamppu, niin jo olis tyylikäs! 🙂

 71. 120

  Jutta W sanoo

  Voih, ihana Vakka sopii meillä kyllä joka huoneeseen. Sitä lisää, toivottavasti onni suosii! 🙂

 72. 122

  Hanna sanoo

  Olin jo vastaamassa, että kotiini sopisi Leimu-valaisin, ja hyvinhän se sopisikin. Mutta kun näin kuinka kauniisti olit asetellut nuo Lantern-kynttilälyhdyt pöydällesi niin ehkä kuitenkin kaikkein mieluiten näkisin ne omassa kodissani. Uusi värikin on upea ja lamppuominaisuus todella kiva vaihtoehto lyhtyjen rinnalle.

  Iittalan uusi kokoelma on niin ajaton ja värimaailmaltaan valkoisen vallitsemaan sisustukseen sopiva, että sanoisin kaikkien noiden tuotteiden sopivan kotiini niinkuin ne olisivat sinne tehty.

 73. 125

  Anni sanoo

  Vakka ehdottomasti, haluan saada meidän lasten legot noihin, superkivat, harmi vaan melko tyyris kappalehinta.

 74. 127

  Pia sanoo

  Iittalan tuotteet ovat laadukkaita ja hyvin pitkäikäisiä. Kaunis muotoilu ja uudet sävyt sopii mielestäni hyvin vaaleaan kotiini antamaan pientä särmää 🙂

 75. 128

  Anu sanoo

  No nyt löytyivät kauniit ja käytännölliset, vieläpä ajattomat säilytyslaatikot pienen pojan huoneeseen! Toivottavasti arpaonni suosisi 🙂

 76. 129

  Pilvi sanoo

  Vakka-laatikot ne olisi! Meikkipöytä on hakusessa ja olisi jo peilikin valmiina kiinni seinässä, tämä olisi oiva ja tyylikäs ratkaisu! Toivottavasti parin vuoden päässä olen omassa opiskelijakämpässä jossa Vakka saisi uuden käyttötarkoituksen!

 77. 130

  sanoo

  Ehdottomasti kotiimme sopisi parhaiten Vakka:n sekä Leimun! Vaneria ja betonia,koska ne ovat tämän hetken rakkauden kohteitani sisustuksessa.

 78. 131

  Janna sanoo

  Vakka-laatikot tulisivat kyllä tarpeeseen pienessä tilassa! Mutta olisi tuollainen isompi latern valaisinkin aika ihana 😉

 79. 133

  Susula sanoo

  Leimu-valaisin on ajattoman upea ja toisi kotiini kaivattua valoa ja lämpöä, joita tarvitsen uudessa elämäntilanteessa 10 vuoden suhteen päätyttyä..

 80. 134

  sm sanoo

  Vakka-säilyttimet kiinnostavat erityisesti, mutta myös Leimu- valaisin on upea!

 81. 135

  Minttu sanoo

  Vakka olis ihana, ottaisin molemman värisiät ja sijoittaisin ne meidän makuuhuoneeseen. Paitsi nuo Lantern-kynttilälyhdyt on kyllä sulostuttavia eli kelpaa nekin. 🙂

 82. 137

  Julle sanoo

  Vakka-laatikoille ja Meno-kasseille löytyy paikkoja mistä päin asuntoa vain! 🙂

 83. 138

  -bruno sanoo

  Kaikki, kaikki, kaikki. Mutta kaikista eniten olisi käyttöä Leimu-valaisimelle. Ihana arvonta.

 84. 143

  Sanneli sanoo

  Suurempi Leimu-valaisin sopisi täydellisesti olohuoneemme tv-tasolle tuomaan valoa syysiltoihin.

 85. 146

  sanoo

  Ihanan paljon kauniita kuvia 🙂
  Vakka-säilyttimet sopisivat meille parhaiten. Haluaisin niitä ainakin valkoisena tytön huoneeseen sekä olohuoneeseen säilömään lehtiä, kirjoja ja leluja.

 86. 148

  sanoo

  Ihastuin Meno-kasseihin heti kun näin ne, mutta nyt tämän postauksen jälkeen alan kallistua noihin Vakka-säilyttimiin… Keksisin niille heti vaikka miten monta paikkaa 🙂

 87. 149

  Reeta sanoo

  Vou, mikä arvonta! Pakko sanoa kyllä toi Leimu -valaisin, se on vaan niin upee.

 88. 152

  Marju sanoo

  Kaikki tuotteet ovat kyllä ihania. Mutta tekisin kyllä kaksi yöpöytää noista laatikoista. Ja sitten tuo kassi on kyllä niin hieno. Se voisi olla olohuoneessa lehtikassina

 89. 153

  sanoo

  Hei terve mikä kisa!! 🙂 Ensinnäkin aivan käsittämättömän upeita kuvia teidän kodista ja Iittalan tuotteet suorastaan loistavat läsnäolollaan! Itselleni nuo Vakka-laatikot ovat lähellä sydäntä ja sijoittaisin ne sängyn toiselle puolelle yöpöydäksi – ja tietty päälle sopisi upeasti pienempi Lantern-valaisin. Toivon arpaonnea kohdalleni enempi kuin koskaan!!

 90. 155

  Kirppu sanoo

  Olipas kauniita kuvia! Nuo Iittalan tavarat ovat kyllä ajattomia ja tyylikkäitä tulevia klassikoita… Voisin itsekin ostaa kaikkia ainakin yhden mutta jos yksi täytyy valita on suosikkini valkoinen lantern valaisin 🙂

 91. 157

  Eeva sanoo

  Siis vaikka kaikki! 🙂 Mut ehkä kuitenkin mieluiten Lantern-valaisin valkoisena tai Vakka-laatikot. PS. Kiva arvonta!

 92. 158

  Sonja sanoo

  Valkoiset Vakat olisivat täydellisiä! Minkä tahansa tosin ottaisin mielelläni vastaan 🙂

 93. 159

  Anu sanoo

  Vakka-laatikko sopisi, samoin Lantern-valaisin. Tosin Lanternin Ikea-versio mulla jo onkin.

 94. 160

  Taija Vento sanoo

  Moi, minusta useimmat näistä tuotteista sopisi meidän minimalistiseen tyyliin, mutta valitsisin kuitenkin valkoisen vakan mieluiten. Meikkisäilytykseen se taitaisi minulla päätyä. Ainakin ensialkuun.

 95. 161

  Karin sanoo

  Leimu. Tai Vakka. Tai Lantern… Ehkä Leimu olisi tähän syksyyn kaikista houkuttavin kuitenkin!

 96. 162

  Jenni sanoo

  Upea lantern-valaisin (60cm) sopisi varmasti ihan jokaiseen kotiin! Myös Vakka-vanerilaatikot ovat tosi viehättäviä.

 97. 163

  Päivi sanoo

  Leimu-valaisin olisi varmasti ihanan lämpöinen väriläiskä valkoisessa pelkistetyssä kodissamme.

 98. 164

  sanoo

  Vakka-vanerilaatikot sopisivat loistavasti pieneen, vaaleaan kotiimme; laatikoista saisi koottua mm. sivupöydän sohvan viereen. Pakko vielä myöntää, että Lantern-valaisin sopisi tuolle sivupöydälle kuin nenä päähän 🙂

 99. 166

  sanoo

  Lasin ja betonin yhdistelmä on vastustamaton eli Leimu-valaisin ja mökille vanerisia Vakka-säilyttimiä.

 100. 172

  Miia sanoo

  Ihania uutuuksia Iittalalta! Kuparinruskeat tuotteet ihastuttavat kovasti, joten Lantern kynttilälyhty on ehdottomasti saatava kotiin luomaan tunnelmaa.

 101. 173

  Suvi sanoo

  Kyllä täällä pienessä kaksiossa olisi käyttöä noille Vakka säilyttimille. Eteiseen, makkariin, olkkariin, keittiöön jne…

 102. 174

  Lensku sanoo

  Vakka laatikot olisivat erittäin monikäyttöiset ja uudet lamput piristäisivät ilmettä myös

 103. 175

  AnnaH sanoo

  Ihania! Erityisesti tuo Meno-kassi houkuttelisi lehtien säilytykseen, olisi varmasti kätevä ja KAUNIS. Tietty nuo vakatkin ovat ihania, pojan huone kaipaisi yöpöytää=).

 104. 176

  Jaana Karhu sanoo

  Ehdottomasti ihana Leimu olohuoneen tunnelman luojaksi ja vakkalaatikot makuhuoneen yöpyödäksi

 105. 177

  sanoo

  Menot sopisivat meillä mainiosti lelujen säilytykseen olohuoneessa. Ja sopisihan niihin lehdetkin säilytykseen, tekeillä oleva tyynyliina ja puikot ja lankakerä, ja ja ja… niitähän voisi käyttää vaikka mihin! Vakkoihin laittaisin pukeutumishuoneessani laukut ja kengät säilytykseen.
  Lantern kynttilälyhty on myös todella kaunis ja sopivan kokoinen!

 106. 178

  JenniJohanna sanoo

  Olen salaa ihaillut kaikkia näistä uutuuksista. Leimu ihastuttaa minua eniten innovatiivisuudellaan, mutta kotiini ottaisin kyllä Vakkalaatikoita 🙂

 107. 179

  Tiina sanoo

  Lapsiperheessä ei voi olla liikaa säilytystilaa, joten Vakka-laatikot olisivat enemmän kuin mieluisia 🙂

 108. 180

  Raija sanoo

  Iittalan kaikki uudet tuotteet ovat myös minun mieleeni. Sopisivat kaikki myös meille. Erityisen ihastunut olen Vakka-säilyttimiin.

 109. 184

  sanoo

  Voi mä NIIN toivon että arpaonni joskus suosisi minua!!!! Toi Leimu-valaisin on unelmien täyttymys, vain hinta esteenä…..

 110. 185

  Elina sanoo

  Valkoinen Lantern -valaisin sopisi täydellisesti olohuoneeseemme. Toki myös Vakka -laatikot toisivat ratkaisun useaan säilytysongelmaan!

 111. 188

  Anniina sanoo

  Kaikki noista kyllä sopisi meille, mutta jos valita pitää, niin Leimu-valaisin olisi mieluisin!

 112. 189

  Kaisa sanoo

  Vakka-laatikot ovat ehdoton suosikki, ne sovipat lähes joka tilaan. Muutkin tuotteet kauniita ja käytännöllisiä. UPEAA Iittala.

 113. 192

  Inkz sanoo

  Vakka-laatikot sopisivat kätevästi tosiaan vaikka mihin, etenkin meidän opiskelijakämpässämme. Toisaalta Leimu-valaisin toisi tunnelmaa pimeään syysiltaan olohuoneeseen. Harmi että tuotteet ovat sen verran hintavia ettei lähivuosina tule olemaan rahaa niiden ostamiseen… Ehkä joskus sitten 🙂

 114. 194

  Minna sanoo

  Kyllä meillä olisi käyttöä Vakka-laatikoille ja myös Leimu-valaisimelle löytyisi paikka olohuoneesta!

 115. 195

  Ansku sanoo

  Nyt jos koskaan toivoisin voittavani! 🙂
  Vakka-laatikoita himoitsen uuteen kotiimme.

 116. 196

  sirpa sanoo

  Vau, mikä arvonta. Lanternit ja vakkalaatikot sopis meille ja olisivat enemmän kuin tervetulleita. 🙂 Onnea mukana kokeilemassa!

 117. 197

  sanoo

  Valkoiset Lanternit yö/lukuvaloksi makkariin! Menokasseihin voisi piilottaa vähän pehmoleluja tai esim säilöä vähän Duploja. Tai vaikka sitten tyylikkäänä lehtiroskiksena, jonka kätevästi saa kannattua ulos.

 118. 199

  Satu sanoo

  Vakka olisi nimenomaan ihana sohvapöytänä pienessä opiskelija-asunnossani, toivottavasti onnetar suosii, olisi ihana voittaa!

 119. 200

  sanoo

  Voi, oot onnekas, kun pääset mukaan tällaisiin juttuihin! Niin upea yhteistyökumppani <3
  Meidän kotiin sopisivat Vakat ja Lanternit. Varsinkin se iso Lantern on upea niin lyhtynä kuin valaisimenakin 🙂 Toivontoivontoivon, että arpaonni osuis mun kohdalle!

 120. 202

  Jenni sanoo

  Iso valkoinen Lantern-valaisin on ykkössuosikkini, mutta varmasti muutkin tuotteet, erityisesti Vakat, löytäisivät paikkansa nurkistamme.

 121. 205

  Tanja sanoo

  Vakka-laatikot olisivat käteviä ja kauniita kotini sisustuksessa. Myös latern-valaisin toisi ihanasti valoa syksyn ja talven pimeisiin iltoihin. Toivotaan että arpaonni suosii!

 122. 206

  Heidi K sanoo

  Ehdottomasti Leimu-valaisin! Siihen ihastuin jo Hyvinkään asuntomessuilla useammassakin kohteessa ja meille se sopisi aivan täydellisesti!

 123. 207

  Eeva L. sanoo

  Tykkään ja paljon. Vakkaan olen jo rakastunut ja sellaisia kotiin haluan, kestää aikaa ja monta käyttötarkoitusta olen sille keksinyt.

 124. 208

  Annikiki sanoo

  Vakka laatikot sopisivat uuteen pikku yksiöömme täydellisesti! Säilytystilaa on kovin vähän joten tyylikäs esillä oleva ratkaisu on hakusessa…sekoittelisin värejä ja rakentaisin laatikoista pieniä torneja eri puolelle asuntoa!

 125. 211

  Anniina V. sanoo

  Kaikki, mutta ikuisesta säilytystilapulasta kärsivänä Vakka sopisi parhaiten!

 126. 216

  Charon sanoo

  Vakka on ehdoton suosikkini! Olit keksinyt tosi monta tapaa käyttää näitä laatikoita. Tykkäsin etenkin Vakka-pinosta apupöytänä. 🙂

 127. 217

  Maarit sanoo

  Kaikki iittalan uutuudet ovat ihania,mutta tällä hetkellä tarvitsemme erityisen paljon uusia säilytysratkaisuja ensimmäiseen lastenhuoneeseemme. Tämän vuoksi valkoiset Vakka- laatikot hurmasivat minut!

 128. 219

  Sanni sanoo

  Ennen olisin vastannut Vakka-säilyttimet, nyt olen umpirakastunut Leimuun! Sen jos jonkun haluan valaisemaan tunnelmallisen ja hiljaisen koti-illan.

  Kiitos Suvi blogistasi, tätä on ilo lukea!

 129. 220

  emppu sanoo

  omaan pieneen opiskelija-asuntooni sopisi ehdottomasti parhaiten valkoinen, isompi Lantern-lamppu! tulisi hienosti esiin pienessä asunnossani =)

 130. 221

  Tiina sanoo

  Nuo vakat olis kivoja! Toivottvasti onni suosii! Uudehkossa kodissa on vielä turhan avaraa…

 131. 223

  Katja sanoo

  Leimu-valaisin. Se on aivan ihastuttava ja säväyttäisi sisustustamme kivasti. Nyt kyllä toivotaan arpaonnea! 🙂

 132. 225

  Madelen sanoo

  Mikä tahansa – mutta eniten hyötyä olisi varmasti Vakka-säilytyslaatikoista. Ihanan monikäyttöisiä 🙂

 133. 226

  Rikhard sanoo

  Vakka- laatikoissa voisin säilyttää perhosidontatarvikkeita. Vaimokin olisi tyytyväinen tähän sisustuksellisempaan ratkaisuun! 😉

 134. 227

  Elina Peltoniemi sanoo

  Iittalan Lantern valaisin tulisi sopimaan meille uuteen taloon kuin nenä päähän <3

 135. 234

  charlotta sanoo

  Mä tykkäsin eniten tuosta Leimu-valaisimesta. Se olisi kyllä täydellinen lisä meidän kotiimme :)!

 136. 235

  Nina sanoo

  Vakka laatikoilla voisi vihdoin ja viimein saada jotain tolkkua lastenhuoneen sotkuihin… 🙂

 137. 238

  sanoo

  Meille sopisi ehdottomasti valkoiset Vakka- säilytysjärjestelmät ja valkoiset Lanternit. Olisivat niin upeat ja vielä valkoisena <3

 138. 241

  Tiina sanoo

  ehdottomasti kaikki =) mutta jos yksi yli muiden pitäisi valita niin vakka laatikot näyttää hekullisilta.

 139. 242

  Pikka sanoo

  Vakkaa ja leimua kaivattaisiin meidän huusholliin, ihania. Kuten myös lantern, sitä jo löytyykin.
  Nyt peukut vain pystyyn, jospa kerrankin kolahtaisi! 🙂

 140. 243

  Tiina sanoo

  Kylppärin sadat purnukat kaipais järjestyksenpitäjää eli Vakka-säilytyslaatikoita kiitos kyllä tähän kotiin!

 141. 244

  Ursula sanoo

  Vaikea valita yksi kun kaikki kelpaisivat, mutta ehkä Vakka säilyttämiset vetävät pisimmän korren 🙂

 142. 245

  Tarja sanoo

  Eikä! Nuo ovat kaikki ihania ja ottaisin ihan minkä tahansa kotiimme. Mutta jos täytyy valita niin kyllä tuo Leimu valaisin on jo hankintalistalla!:)

 143. 246

  Anu sanoo

  Valkoiset Vakka säilytyslaatikot olisivat ehdottoman hyvät uuteen kotiimme! Käytännöllistä säilytystilaa kauniissa muodossa.

 144. 250

  Line sanoo

  Vakka-laatikot olisivat huippukivoja romujen säilyttämiseen ja itsessäänkin kauniita!

 145. 251

  Sara sanoo

  Vakka-laatikot eri kokoisina ja värisinä sopisivat meillä huoneeseen kuin huoneeseen. Ne olivat rakkautta ensisilmäyksellä.

 146. 253

  ellis sanoo

  Vakka-laatikot olisivat oivallinen ratkaisu moneen säilytysongelmaan meidänkin kodissa.

 147. 254

  Anniina sanoo

  Vakka-laatikoille olisi tilausta meidän pienessä kodissamme! Kaunis ja käytännöllinen säilytysratkaisu!

 148. 255

  Nina sanoo

  Kaikki ovat ihania, mutta Leimu ja Lantern valaisimet olisivat meille aivan täydelliset.

 149. 257

  U sanoo

  Leimu olisi täydellinen valontuoja uuteen asuntooni. Myös vakka-säilyttämistä olisi todella apua pienessä asunnossa. 🙂

 150. 258

  marja sanoo

  Ah, kaikki ovat täydellisiä. Lantern kynttilälyhdyt ja valaisimet ja Vakka ja Leimu….. en näköjään osaa päättää : )

 151. 260

  Liisalainen sanoo

  voi ei, meidän yöpöydätön makuuhuone oikein huutaa tuota Vakan nimeä!!!

 152. 261

  Sanna sanoo

  Kotiini sopisi parhaiten valkoiset vakka laatikot ja lantern valaisimet. Pinoaisin vakka laatikoista ”lipaston” ja laittaisin sinne ainaki hiustenhoitoaineet ja välineet. Niille ei ole vielä mitään paikkaa uudessa kodissani 🙂

 153. 262

  Minttu sanoo

  Rakennamme uuden talon ja sinne sopisi vaikka mitä! Erityisesti tykkään Vakka-laatikoista.

 154. 265

  Sanna sanoo

  Ihan mahtava arvonta! Vakka laatikoista kokoaisin eteiseen tason mikä vielä puuttuu kodistamme! Myös lanter valaisimen x2 kotiuttaisin yö pöydille.

 155. 267

  Tiia v. sanoo

  Isompi Leimu-valaisin toisi ihanasti väriä ja kontrastia olohuoneeseemme.

 156. 268

  anna sanoo

  Kaikki ovat ihania! Lanternille olen menettänyt sydämeni jo aikaa sitten. Se valaisimena olisi kotiini täydellinen, olkkariin, makkariin tai eteiseen.

 157. 272

  Ninni sanoo

  Ah nuo laatikot! Nyt löytyi vastaus niin moneen säilytys- ja sisustuspulmaan!

 158. 276

  Miisa sanoo

  Lanterit ovat ylitse muiden, mutta kaikki kelpaisi. Ihania tuotteita kerrassaan.

 159. 278

  Sari sanoo

  Leimu-valaisin, Meno-kassi ja Lantern-valaisin ja -lyhty ovat varsin kauniita. Kyllä kaikki kelpais!

 160. 279

  Kati sanoo

  Valkoiset Vakka laatikot sopisivat täydellisesti pienen prinsessani lastenhuoneen säilytyskalusteiksi. Ne ovat yksinkertaisen tyylikkäitä ja ajattomia, mutta samalla todella toimivia.

 161. 281

  Anita sanoo

  Arpaonni ei yleensä suosi minua,mutta nyt on ihan pakko yrittää. Suuri Leimu-valaisin oli suurta rakkautta ensisilmäyksellä. Jospa meidät on tarkoitettu toisillemme 😉

 162. 287

  Emma sanoo

  Tykkään kovasti Iittalan tuotteista.meidän uuteen kotiin kävisi nuo laatikot tosi hyvin. Niille löytyisi paljon erilaista käyttöä. 🙂

 163. 288

  kaija sanoo

  Kyllä minunkin kotiin sopis kaikki yllä esitetyt tuotteet, sillä niillä on monipuolinen käyttömahdollisuus kaikilla. Leimu valaisin on suosikkini olohuoneeseen pöydälle

 164. 289

  Nina sanoo

  Vakka laatikot vievät sydämen mennessään! Niitä voisin ottaa useammankin.

 165. 290

  Sari sanoo

  Kannelliset Vakka säilytyslaatikot vaikuttavat täydelliseltä ratkaisulta lasten lelujen säilytykseen olohuoneessa. Niitä voi myös käyttää leikeissä esim. nuken sänkynä tai pinota torneja. Lasten on helppo itse kerätä tavarat kauniisiin laatikoihin leikkien päättyessä.

 166. 291

  Laura T sanoo

  Vaneriset korkeammat Vakka-laatikot piilottaisi meidänkin Legot kätevästi!

 167. 292

  roora sanoo

  Olen tänä syksynä muuttanut vanhempieni luota opiskelijakämppään ja osa huonekaluista uupuu vielä. Noista vakka-laatikoista saisi mainion yöpöydän. 🙂

 168. 296

  Laura sanoo

  Puunvärinen vakka sopisi kuin valettu. Ihmettelenkin miksei sitä jo ole meillä. Toivotottavasti tämän jälkeen on! 🙂

 169. 297

  HooKoo sanoo

  Harri Koskisen Latern valaisimelle olisi paikka meidän olkkarissa. Aivan ihana!

 170. 298

  emilia sanoo

  Leimu-valaisin kelpais kyllä meillekin! Ihanaa valoa syksyn pimeisiin iltoihin.

 171. 301

  Jaana sanoo

  Vakat. Upeita ideoita sai tästä postauksesta – taas kerran. Kiitos siitä!

 172. 302

  LK sanoo

  Kannellinen, puunvärinen Vakka sopisi takuulla olohuoneeseemme. Saat tulla, vaikka itse katsomaan. 🙂

 173. 305

  sanoo

  Lantern on ollut lähellä sydäntäni jo pitkään, pidän Harri Koskisen mutkattomasta tyylistä. Tällä kertaa Leimu vie voiton, niiiin hieno se on!

 174. 307

  PiiaTuuli sanoo

  Vaikea valinta Leimu- ja Lantern- valaisinten välillä, mutta Leimu sopisi ehkä meidän kotiimme. Voihhh kun onni suosisi!!

 175. 308

  hanna sanoo

  Isoon Meno kassiin ajattelin sujauttaa kaikki lasten nyt käytössä olevat hatut ja hanskat:)

 176. 315

  anne lindholm-mattila sanoo

  Leimu sopisi pariksi olohuoneeseen Lundian oranssin soihtu-valaisimen kanssa.

 177. 318

  Hay sanoo

  Vakka laatikot valkoisina ja huopalaukku. Ihania juttuja olet saanut aikaiseksi!

 178. 319

  Piritta sanoo

  Oikeasti? Ihan mikä tahansa, vaikka loimu kyllä vie voiton kaikista lämmöllään

 179. 320

  Laurav sanoo

  Kaikki ovat aivan ihania mutta mieluiten kotiuttaisin Vakka-vanerilaatikon. Kätevä laatikko joka soveltuisi useampaan paikkaan kodissani 🙂

 180. 323

  Punajuuri sanoo

  Harri Koskisen visuaalinen silmä on tälläkin kertaa pettämätön. Sanotaan silti… Vakka! 😉

 181. 325

  unikeko09 sanoo

  Kaikki sopii meille! Lantern-lamppu ois erityisen kiva ja sitä olen jo kaupassa hypistellyt.

 182. 326

  kirsi sanoo

  Muutama vakka yöpöydäksi. Meno kassit sanomalehdille, lantern ja leimu tunnelmaa tuomaan. Niin ihastuttavia kaikki! Jospa arpa onni suosii!

 183. 327

  Mirva sanoo

  Onpa kiva arvonta! Kaikki Iittalan uutuudet ovat kauniita, mutta mieluisin on Leimu-valaisin. Ajaton ja simppeli, mutta omaleimainen – ihana!

 184. 330

  Anne sanoo

  Kaikki tuotteet sopisivat meille, etenkin Ruskea lamppu olisi kiva nyt syksyn piristykseksi.

 185. 332

  Heini sanoo

  Vakka laatikot sopisivat meille täydellisesti sohvapöydäksi, mukana ollaan!

 186. 334

  Krista sanoo

  Haluaisin nuo kaikki!!! Aivan upeita aivan jokainen… Kaikkein eniten haluaisin kuitenkin tuon Leimu-valaisimen, joka on ehkä perushinnaltaan yli oman budjettimme. Sen siis hankkisin 600 euron voitolla ihan varmasti :). Meno-kassin tai Vakka-säilyttimen voisin ostaa vaikka heti, hmm…

 187. 336

  Miia sanoo

  Voisin ottaa vaikka kaikki, mutta Vakka-laatikot ovat aivan ihania ja todella monikäyttöisiä!

 188. 337

  Anessa sanoo

  Kaikki uutuudet miellyttävät silmää, mutta Leimussa on vielä jotain aivan erityistä!

 189. 339

  sohvi sanoo

  Aivan ihanan tunnelmallisia kuvia. Lantern valaisin sopisi olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen meillä. Myös vakat kiinnostavat monikäyttöisyyden vuoksi. Meillä sopisi esim.yöpöydiksi.

 190. 340

  Katie sanoo

  Kerrassaan ihania ideoita, kiitos! Asumme melko pienessä kodissa joten monikäyttöiset, aikaa kestävät ja moneen tilaan sopivat huonekalut ovat miltei must jotta saamme pidettyä elämämme järjestyksessä. Kotona tahtipuikkoa heiluttavat yksi ja kolme vuotiaat pojat joiden leikit ovat jatkuvasti levällään olohuoneen lattialla. Tähän asti olemme säilyttäneet leluja koreissa, mutta koska vähintään pari kertaa vuodessa koko suku kokoontuu juhlimaan pikku-ukkoja myös lisäpöydille/laskutilalle olisi jatkuvasti tarvetta. Tilan puutteen vuoksi olenkin haeskellut huonekalua, jossa pystyisin yhdistämään molemmat toiminnallisuudet samaan pakettiin ja nyt sen löysin! Vakka <3

 191. 344

  sanoo

  Vakka, leimu ja meno ovat minun suosikkejani en osaisi valita minkä ottaisin kun kaikki ovat niin käytännöllisiäkin!

 192. 345

  Anna sanoo

  Vakka-laatikot olisivat erittäin käytännöllisiä ja sopisivat meillä moneenkin paikkaan!

 193. 348

  sanoo

  Noihin samoihin kiinnitin huomioni, ehkä meno-kassi poislukien, sillä huopakasseja on ollut jo monessa paikassa. Suosikkini selkeästi Leimu, jonka betoni sopisi nyt olkkariimme betonipöydän pariksi. Ovat vain turkasen hintavia.

 194. 352

  Maisukka sanoo

  Ehdottomasti Meno-huopakassit!! Iskivät heti silmään eikvätkä jätä rauhaan vieläkään

 195. 353

  Kati sanoo

  Vakkalaatikot ehdottomasti! neljän muksun pipot, hanskat ja villasukat sais nuohin kätevästi järjestykseen eikä veis paljon tilaa.

 196. 354

  Anu sanoo

  Kaikki kalpaisi, mutta suosikkeja Vakka ja pieni Lantern-valaisin. Ja kynttilälyhty.. 🙂

 197. 355

  sanoo

  Leimu valaisin suuremmassa koossa koristaisi ja valaisisi makuuhuoneen lipaston päällä kivasti.

 198. 356

  Maarit sanoo

  Toivoisin voittavani Vakka säilyttimiä.Laittaisin ne yöpöydäksi,koska nyt pöytää ei ole ollenkaan.Leimu valaisin on myös aivan ihana.

 199. 361

  Anne sanoo

  Valkoinen 60 cm Lantern-valaisin sekä Vakka-laatikot sopisivat meidän sisustukseen kuin nenä päähän 🙂

 200. 363

  Tiina sanoo

  Oi, ihania kaikki ja mikä tahansa sopisi kotiimme mutta vakka laatikot on kyllä monikäyttöisiä:)

 201. 366

  Elina sanoo

  Kaikki kelpaisi meille mutta suosikki olisi lantern kynttiläjalat, niistä haaveillut jo vuosia…

 202. 367

  Mari sanoo

  Vakka-laatikot tulisivat tarpeeseen ja valaisinta eteiseen olisin vailla, jonne Leimu-valaisin sopisi vallan mainiosti :). Kaikki nuo uutuudet ovat todella ihania ja ajattomia.

 203. 369

  Annica sanoo

  Vakka sopisi meille oikein hyvin kun 9kk ikäiselle lapselle pitäisi keksiä lelulaatikoita 🙂

 204. 371

  Mika sanoo

  Kyllä se olisi tuo valkoinen lantern 60cm valaisin joka toisi hyvää valoa kotiimme ja hymyn avovaimoni huulille 🙂

 205. 372

  Katariina sanoo

  Hei, Lantern on niin ihana sarja, että sen uusin valaisin saisi muuttaa meille mieluusti. Myös Koskisen huopakassit ovat todella kauniit, nekin ottaisin vastaan ilonkiljahdusten saattelemana!

 206. 373

  Johanna sanoo

  Vaihtaisin pojalleni Risto-Matti Ratian arkun sijaan Vakka-rasian elämän muistoille. Nyt arkussa on ristiäiskakunkoriste ja syntymäpäivän sanomalehdet.

 207. 375

  Jonsku sanoo

  Waude! Aivan ihania uutuuksia Iittalalta:) Meidän kotiin sopisi parhaiten Lantern valaisimet valkoisena sekä Vakkalaatikot valkosina…molempien hankkimista olen suunnitellut:)

 208. 376

  Ninni sanoo

  Mä oon menettäny sydämeni ihan totaalisesti näille Iittalan ihanille uutuuksille. Eniten mieleen olisivat Vakka säilytyslaatikot valkoisena, näistä kasaisin pienen sivupöydän sohvan viereen, sellainen kun on ollut hakusessa jo pitkään. Samalla ne toimisivat tärkeänä lisäsäilytystilana pienessä asunnossa. Ja sopisipa siihen päälle vielä tuollainen iki-ihana Lantern kynttilälyhty tai valaisin…

 209. 377

  Tiia sanoo

  Upea postaus ja varmasti tulee uuteen kotiin hankittua jotain! Iittalan uutuus mallisto on kyllä huikea, voi kun nyt olisi arpaonnea! Vakkarasiat on kyllä sellaisia, että niitä tarvittaisiin ja myös huopakassit ilahduttavat! Voih ottasin mitä vaan, mutta nuo nyt mainittavaksi!

 210. 378

  Virpi sanoo

  Kauniita ja ajattomia uutuuksia kaikki mutta suosikkejani ovat kyllä Vakkalaatikot 🙂

 211. 379

  SannaHa sanoo

  Valkoisia Vakkoja suunnittelen ostavani eteiseen useampia muksujen talvikamppeita säilyttämään. Olisipa mahtavaa voittaa ne nyt!

 212. 380

  Katariina sanoo

  Kaikki uutudet löytäisivät kyllä paikkansa!! Eniten himoitsen Leimu-valaisinta ja muutamaa Vakka-vanerilaatikkoa. Oih. Olispa ihana voittaa 🙂

 213. 381

  Satu sanoo

  Olen ihaillut valkoista Lantern-lyhtyä ja nyt valaisimena se olisi vielä ihanampi.

 214. 382

  Maikki sanoo

  Vakka-laatikot sopisivat aivan täydellisest kotiimme. Se oli rakkautta ensi silmäyksellä, nähdessäni ensimmäistä kertaa laatikot. Tässä elämän vaiheessa opiskelija-lapsiperhe ei voi, ku haaveilla laatikoista..:)

 215. 386

  Tiina sanoo

  Arvonnassa mukana! Olen kovasti miettinyt tuota Meno largea takkapuille (takka keskellä kaikkea ja säilytyskori siis näkyvällä paikalla) ja nuo Vakka laatikot ratkaisisivat niin täydellisesti lastenhuoneen yöpöytä/lelusäilytys/yövalon paikka ongelmani… Lahjakortti tulisi niin tarpeeseen kun tuotteet ovat muuten hieman hintavia… Superarvonta!
  -Tiiti-

 216. 387

  Elina sanoo

  Herranen aika mikä arvonta! Itse olen myös kuolannut Iittala Interiorin tuotteiden perään, nyt niitä olisi mahdollisuus saada iso kasa, mmh! Meille sopisi parhaiten Vakka-laatikot. Pieneen kotiin ne sopisivat moneen eri tilaan ja tarkoitukseen, niinkuin olit itsekin laitellut. Ehkäpä onni suosii!

 217. 389

  M. sanoo

  Vakka! Sehän sopii melkein mihin vain niinkuin kuvillasi todistit. Meillä ne sijoitettaisiin makuuhuoneen yöpöydiksi….Kunpa olisi arpaonnea!8)

 218. 391

  H sanoo

  Syksyllä kaikenlaiset lyhdyt ja valaisimet olisivat ajankohtaisimmillaan. Olen aina pitänyt noiden Lantern-lyhtyjen muodosta, joten niitä ja valaisimena sama myös…

 219. 393

  Heli sanoo

  Olen erityisen ihastunut vakka laatikoihin. Ne sopisivat hyvin makuuhuoneeseemme yöpöydiksi.

 220. 394

  Äitititi sanoo

  Mikä arvonta! Leimu-valaisin on marraskuun ostoslistalla uuteen kotiin.

 221. 395

  SartsaP sanoo

  Meidän valmistumassa olevaan kotiimme sopisi Leimu- valaisin. Näen sen jo paikallaan olohuoneen ja keittiön välissä olevan, matalan seinän päällä.

 222. 396

  rullis sanoo

  Kivaa uutta Iittalalta! Lantern-valaisimen näkisin mieluusti tuomassa tunnelmaa kotiini. Lanternia oon ihaillut ennenkin, mutta oon niin huono polttamaan kynttilöitä.

 223. 397

  Tiina sanoo

  Ihania kaikki, mutta valitsisin tuon Vakan. Sille löytyisi käyttöä niin pöytänä, kuin säilytyspiilonakin.

 224. 399

  pippanen sanoo

  Olen miettinyt pitkään eteisen kapeaan tilaan lipastoa, mutta nuo vakathan ovat oivallinen idea siihen! Joten toivon todella arpaonnea!

 225. 400

  Soili1 sanoo

  Olen käynyt tiiraamassa Leimua Iittala Outletissä, ja ihastuin siihen heti uuden Iittalan kuvaston nähtyäni. Se sopisi meille, mieluummin isompana. Iso Leimu-valaisin olisi varmasti passelein. Toivottavasti onnistaa!

 226. 401

  Katja sanoo

  Tuo Leimu-valaisin. Se on niin ihanan tunnelmallinen, että korvaisi osittain jopa takan puutetta! Vaikka kyllä nuo Vakka-laatikotkin ovat tosi kivoja, kun voi kätevästi myös pinota.

 227. 403

  SuviT sanoo

  Voiiiih, valinnan vaikeus ;))
  Kaikki niin ihania, mutta kyllä jos onni suosii minua, niin minä tahdon ehdottomasti lisää valkoista (tietenkin) vakkaa 🙂 Eteiseen koooooorkea vakka torni ”lipastoksi” . Syvä HUOKAUS ja nyt kaikki sormet ristiin, että arpa onni suosii minua, hih 😀

 228. 404

  Ome sanoo

  Valkoinen vakka on minusta äärettömän kaunis ajattomalla tavalla. Olisipa mahtavaa jos arpaonni suosisi, näille kun olisi todellakin tarvetta 🙂

 229. 405

  Laura sanoo

  Isompi Leimu-valaisin vastaisi täysin meidän olohuoneen valaistustarpeeseen! Paikkakin olisi valmiina pianon päällä.

 230. 406

  P sanoo

  Vakka-säilyttimillä olisi kovasti käyttöä talvipipojen ja huivien piilottamiseen eteisessä.

 231. 409

  Friidu sanoo

  Oih, kaikki ajattomina & eleettöminä sopisivat uuteen, juuri remontoituun kotiimme.
  Sydän sykkii erityisesti Vakalle : )

 232. 411

  johanna grönholm sanoo

  Vakka olisi hakusessa meidän pieneen eteiseen. Nätti kun mikä ja kätevä säilyttää asusteita. Jos jonkun kilpailun olen ikinä halunnut voittaa niin se on tämä=)!!!

 233. 413

  Rocca sanoo

  Aah, mikä ihanuus tuo kuparin värinen Lantern-lyhty olisikaan olohuoneeseemme!

 234. 415

  Mia sanoo

  Leimu on aivan upea. Näin ensimmäisen Leimun asuntomessuilla kesällä. Siitä saakka se on ollut toivelistalla. Se sopisi täydellisesti syksyn pimeneviin iltoihin.

 235. 416

  sanoo

  Voi kuinka upeasti nuo tuotteet sopivat teille ja miten oivallisesti osaat niitä sijoittaa ja tehdä erilaisia yhdistelmiä! Meille haaveilisin valkoisesta Vakka-pinosta tuolla lailla olohuoneen sivupöydäksi.

 236. 417

  Anu-Maria sanoo

  Upeita tuotteita kaikki, kauniin ja tunnelmallisen Leimu valaisimet näkisin mielelläni kotona !

 237. 418

  Tii sanoo

  Nuo kaikki uutuudet passais kotoomme, mutta leimu-valaisin on valloittanut sydämeni.

 238. 420

  Merja sanoo

  Ihana postaus, mahtava uutuus vakka, sellaisille olisi tarvetta, niinkuin nyt onnen enkelille joka toisi onnea arvontaan:)

 239. 421

  sanoo

  Isoja Vakkoja kummassakin värissä haluaaaaaaaan. Erityiskiitos siitä että kuvista sai hyvän käsityksen näiden koosta.

 240. 423

  sanoo

  No meille sopisi vaikka nuo kaikki, mutta ehkä mieluisin olisi valkoinen Vakka. Valaisin diggarina ottaisin mielelläni kyllä tuon Leimunkin. 🙂

 241. 424

  LifeofJo sanoo

  Hei,
  Ensin olisin sanonut Leimun, mutta sinun kivat ideat Vakka-laatikoille sai minut himoitsemaan niitä! Juuri tuollalailla päällekäin valkoista ja koivua! Kiitos Suvi ideoista!

 242. 428

  sanoo

  Meidän kodin sisustukseen sopisi vakat sekä valkoisina että puunvärisinä. Upeita sisustusratkaisuja olet ideoinut näistä!

 243. 431

  Iida sanoo

  Meille sopisi vaikka kaikki, mutta ottaisin ehdottomasti joko Vakan tai Leimun.

 244. 432

  sanoo

  JUST kirjoitin sisustuskeiju-jutun blogiini, jossa haaveilin Vakka-laatikoista ja Lantern kynttilälyhdyistä. Vakkaa muutama päällekäin pukeutumishuoneeseen ja pari Lanternia kuparisena olohuoneeseen. Siinä se olis =)

 245. 433

  Nina sanoo

  Kaikki tuotteet ovat aivan ihania! Tuotteiden skandinaavinen selkeys vetoaa minuun kovasti ja vaikka valinta on vaikea niin Vakka vie voiton. Se on erittäin kaunis ja monikäyttöinen.

 246. 437

  -TiinaE- sanoo

  Oi mahtavaa mikä kilpailu. Nuo kaikki Iittalan uutuudet ovat NIIN kauniita. Lapsiperheeseen kuitenkin parhaiten sopisivat nuo vakka laatikot. Luultavasti juuri eteiseen kokoaisin tuollaisen lipaston kuin sinunkin kuvissa. Ihania kuvia 🙂

 247. 438

  Sari sanoo

  Vakka on vienyt sydämeni, koska se on niin kaunis ja kätevä pieneen vierashuoneseeni ja moneen muuhunkin paikkaan. Eli sen tahtoisin valkoisena:)

 248. 439

  Anaska sanoo

  Huikea arvonta! Peukut pystyyn.. Vakka valkoisena ja vanerisena aivan huippu!

 249. 440

  Viktoriina sanoo

  Kaikki uutuudet ovat ihania. Mutta vakka laatikoille olisi käyttöä ja Lantern (olikohan se tämän niminen) valaisin sopisi meille.

 250. 441

  Jenninen sanoo

  Omakotitalomme valmistuu lokakuun loppupuolella ja voisin kotiuttaa kaikki Iittalan ihanat uutuudet meille. Jos kuitenkin täytyy valita mieleisimmät, niin vanerinen isompi vakka ja pieni lantern-lamppu ja kynttilälyhty löytäisivät ensimmäisinä uudesta kodista paikan.

 251. 442

  Henna sanoo

  Lantern-valaisimet ja lyhdyt ovat ihanimpia! Ja sopisivat meille olohuonetta ja makkaria koristamaan!

 252. 444

  mirkkumol sanoo

  vakka-laatikoista saisi kivan yöpöydän, mutta toki leimu-valaisin sopisi siihen päälle kuin nenä päähän. ; )

 253. 445

  Suvi sanoo

  Vaikka voisin kuvitella meille kaikkia kyseisistä uutuuksista, vakka-säilyttimet vetävät pisimmän korren!

 254. 446

  Jonna sanoo

  Vakka. Valkoisena. Eiku Lantern. Eiku.. Itse asiassa minkä tahansa noista kotiuttaisin mielelläni!

 255. 451

  Hammi sanoo

  Lantern-valaisimesta olen haaveillut siitä lähtien kun sen ensimmäisen kerran näin!

 256. 452

  Sari V sanoo

  Vakka säilyttimet olisivat tosi käteviä ja niistä olisi niin moneen käyttötarkoitukseen. Lastenhuoneeseen leluille ja vaipoille, eteiseen kengille, keittiöön lääkelaatikoksi jne.

 257. 453

  Santsi sanoo

  Valkoinen Latern-valaisin on kolahtanu mulle ihan täysillä. Niin kaunis 🙂

 258. 456

  Kati sanoo

  Vakka-laatikoita haluaisin muutaman. Ja pieni Lantern – valaisin löytäisi varmasti paikkansa meillä. Molemmat ihania!

 259. 457

  Laura sanoo

  Oijoi, mikä arvonta! Vakat olisi omiaan meillä! Kahden pienen lapsen perheessä silmää hivelevälle säilytyslaatikolle on aina tilaa. 🙂

 260. 458

  Sanna sanoo

  Latern lyhdyt ovat suosikkini kaikista tuikkulyhdyistä, joten latern valaisin sopisi hyvin niiden kaveriksi!

 261. 462

  pöllö sanoo

  Kaikki kävisi meille niin passelisti, että ihan ihmeellistä. Leimu on kuitenkin suosikki!

 262. 463

  Nanna sanoo

  Vakka-laatikot olisivat haaveena uuden kotimme makuuhuoneen yöpöydiksi, jotenkin koivuiset ovat ihanan ajattomat..Onnea kaikillle arvontaan:)

 263. 464

  Tuuli sanoo

  Kaikki sopisivat varmasti, sillä ovat muotoilultaan melko ajattomia.
  Näin syksyn tullen kaipaan lisää pieniä valoja, ja siihen tuo leimu olisi aika täydellinen. Siitä tulee ihanan pehmeä valo!

 264. 465

  sanoo

  Ajattelin nähdessäni näitä uutuustuotteita muissa blogeissa, että teidän kotiin nuo sopisivat kuin nenä päähän, hyvältä siis näyttää!:) Omaan kotiin sopisi varmaankin parhaiten tuo upea valkoinen Lantern-valaisin!

 265. 466

  Laura sanoo

  Lantern valaisin on kaunis yksinkertaisuudessaan, mutta myös vakka säilyttimien monikäyttöisyys kiinnostaa. Kaikki tuotteet ovat simppeleitä ja kauniita, niinkuin Suomalainen design yleensä.

 266. 467

  Anna sanoo

  Oi oi kaikki ovat niin ihania, mutta jos pakko olisi valita mieluisin, niin kyllä se olisi nuo Vakka-vanerilaatikot. Niihin saisi taiottua piiloon mitä vain 🙂 -Anna-

 267. 468

  Heli sanoo

  Kaikki on ihania! Vaikea olisi valinta, jos näistä saisi valita, mutta ehkä tällä hetkellä eniten tarvitsisin Vakka säilytyslaatikoita 2.5 v tytön huoneeseen, jota alamme pikkuhiljaa kalustamaan kunnon lastenhuoneeksi. Siellä sitä tavaraa riittää…

 268. 469

  Laura T sanoo

  Lantern valaisin, Leimu valaisin tai Lantern lyhty…kaikki kävisi 🙂 Lanternia löytyykin kotoa jo lyhtynä, erityisesti tuo valkoinen miellyttää valaisimessa.

 269. 474

  Mari sanoo

  Vakka-laatikot ovat suosikkini ehdottomasti! Joko yöpöydäksi tai olohuoneeseen. Toivottavasti onnetar suosii 🙂

 270. 477

  Marze sanoo

  Kaikki on todella ihania! Meille sopis esim. Leimu valaisin erittäin hyvin. 🙂

 271. 479

  Laura sanoo

  Leimu on ihana – miten täydellinen sävy ja kuvien perusteella odotettavasti myös miellytävän pehmeä valo.

 272. 482

  Ansku sanoo

  Lantern-lyhty houkuttelis näin pimeänä vuodenaikana. Vakka olis myös tarpeellinen laskutasoksi.

 273. 483

  Heidi sanoo

  Olen sisustamassa olohuonetta 60-luvun tyyliseksi. Kirkas Lantern tai iso Leimu sopisivat sinne.

 274. 485

  .Elina sanoo

  Vakka sopis meille niin täydellisesti! Käytännöllinen joka huoneessa. Toivottavasti arpaonni suosii!! Jään odottelemaan 😉 -.Elina

 275. 486

  heini sanoo

  Vakka ja Meno löytäisivät paikkansa heti! Useammasta vakasta sommittelisin sohvapöydän ja Meno sopisi loistavasti eteisen seinälle koukusta roikkumaan 🙂

 276. 494

  Murkinamasu sanoo

  Vakkaboksit olisivat aivan ihania. Niihin voisi säilöä kaikkea pikkukivaa kynttilöistä servetteihin. Ne toimisivt joko pikkupöytänä tai hyllyssä esillä.

 277. 495

  hannah sanoo

  Vakka-vanerilaatikot olisi täydellisiä pieneen asuntooni, jonne kaipaan lisää säilytystilaa, mutta mitkään isot lipastot/säilytysratkaisut ei mahdu. Vanerilaatikot ovat kauniita ja ajattomia.

 278. 496

  Ledna sanoo

  Ihan mieletön arvonta, vau! Tykkään kaikista, mutta Vakka-laatikoille olisi tarvetta uudessa asunnossa, jonne pääsemme pian muuttamaan. Sinne olisi kiva saada jotain uutta, joten nyt vaan peukut pystyyn, et kerranki onni suosis! 🙂

 279. 500

  Anu sanoo

  Ihan mikä tahansa sopisi 🙂 Mutta yksi ylitse muiden on kuitenkin tuo Lantern-valaisin.

 280. 501

  Minna sanoo

  Ehdottomasti Leimu valaisin – asumme Singaporessa ja täällä on asunnoissa valmiiksi kattoon upotetut valaisimet jotka luovat järkyttävän valaistuksen. Ainoa tapa luoda kaunista valaistusta on pöytälamput … Ja kauniit sellaiset!

 281. 502

  sanoo

  Tosi kivoja ideoita ja vielä paljon. En oisi jotenkin tajunnut niitä laatikoita sohvapöydiksi, mutta sopi kyllä tosi hauskasti, ja eteisessä pinottuna kans kiva! Itselleni ottaisin ehdottomasti Leimu-valaisimen. Aivan todella suloinen muoto ja värikin toimii, mutta nousisi kyllä muusta sisustuksesta väriläiskänä..

 282. 507

  Iina sanoo

  Minun kotiini parhaiten sopisivat Vakka-laatikot. Ne sopisivat pelkistettyyn sisustukseeni oikein mainiosti, ja ne ovat ihanan ajattoman näköisiä! Lisäksi niiden monikäyttöisyys kiehtoo valtavasti! :–)

 283. 508

  elina sanoo

  Leimuun ihastuin heti kun sen ensimmäisen kerran näin, sen ottaisin ehdottomasti syksyä piristämään 🙂

 284. 510

  LinneaB sanoo

  Kotiuttaisin mielelläni vaikka kaikki Iittalan sisustusuutuudet, sillä ne ovat kaikki kauniita. Ylitse muiden on kuitenkin vakka-säilytyslaatikko, ja tietenkin valkoisena. Esine on tyylikäs, hyvin tehty ja mikä tärkeintä, sen avulla saisi tavaroita järjestykseen. Sijoittaisin niitä eteiseen samalla lailla kuin Suvikin. Tässähän on suomalainen, puinen vaihtoehto Kartellin Componibilille!

 285. 511

  Mape sanoo

  Leimu -valaisin toisi kaivattua lämpöä talvi-iltoihin musta-valko-harmaassa olohuoneessamme <3

 286. 512

  Ninja sanoo

  Vakka on huippu sekä lantern valaisin ihana ja kyllä ne huopakassitkin kelpais.
  Kivoja uutuuksia Iittalalle tullut.

 287. 513

  Emma sanoo

  Olen yrittänyt keksiä siistiä ratkaisua lelujen säilytysongelmaan olohuoneessa ja Vakka-laatikot sopisivat siihen tarkoitukseen mainiosti! Lisäksi Lanterna- lyhdyt olisivat ihania syksyn saapuessa!

 288. 517

  Leena sanoo

  Latern-kynttilälyhty olisi juuri sopiva tunnelmanluoja olohuoneen pöydällemme.

 289. 518

  Jenni sanoo

  Erityisesti Lantern -valaisimet ja Vakat miellyttävät silmää. Valitsisin Vakan 🙂

 290. 519

  sanoo

  Iiiiik nää Divaani blogien Iittala yhteistyöt on ehkä upeimpia blogiyhteistöitä mitä ikinä on tullut vastaan!!!! Ootte kaikki tehneet ihan huikeita yhdistelmiä ja kaikkien kuvat ovat ihan omaa luokkaansa. Sunkin kuvat on niin WAU!! <3 Mä ihan ehdottomasti haluan tuon vakka-laatikon itselleni. Se on vaan niin kaunis. Voi juku <3

 291. 521

  nalle sanoo

  Vakka-säilyttimestä haaveilen, pieni Lantern-lyhty pääsee heti ostoslistalle!

 292. 522

  Marja H. sanoo

  Kotiuttaisin mieluusti kaikki nämä uutuudet meille, mutta ehdoton suosikkini ovat Lantern-kynttilälyhdyt. Ah mitä ihanuuksia!

 293. 523

  Elisa sanoo

  Valkoiset, oi-niin-ihanat Vakka-laatikot sopisivat meille täydellisesti sekä eteiseen että olohuoneeseen.

 294. 524

  Hanna sanoo

  Vakka-laatikot valkoisena sopisivat NIIN hyvin meidän keväällä valmistuvaan uuteen kotiin!

 295. 526

  Tiira sanoo

  Isoa Lanternia olen kynttiläversiona miettinyt jo vuosia, mutta tuo sähköversio on varmaan ihan pakko hankkia… Tai toivottavasti arpaonni suosii!

 296. 527

  noora sanoo

  Vakka-laatikot sopisivat kotiini täydellisesti. Yhdellä tai useammalla saisin eteisessä vallisevan kaaoksen hallintaan. Voi kunpa onnetar suosisi 🙂

 297. 528

  Pauliina sanoo

  Vakka ehdottomasti. SItä on odotettu : )
  Lantern lyhdyt myös hankintalistalle.

 298. 529

  Satu sanoo

  Ehdottamasti Vakka laatikot sopisivat meidän tulevaan kotiin. Säilytystilaa ei ikinä ole liikaa ja jos sen saa toteutettua tyylillä sen parempi!

 299. 530

  Maria sanoo

  Valkoisia Vakka-laatikoita eteiseen jotta pipo,tumppu, kaulahuivikaaos saataisiin kauniisti järjestykseen. Myös pirpanan huoneessa nuo voisivat toimia lelusäilytyksessä hyvin. Kirkkaista Latern-lyhdyistä olisi myös paljon iloa pimeneviin iltoihin.

 300. 531

  Ulla sanoo

  Valkoiset Vakat ovat ihania ja käyttöä löytyisi! Lantern-kynttilälyhty on haaveissa ollut pitkään.

 301. 532

  tyllerö sanoo

  Kaikki sopisi meidän kotiin. 🙂 erityisen kiinnostunut olen valaisimista, hyvä Iittala.

 302. 533

  Malla sanoo

  Kaikki tuotteet ottaisin mielelläni, mut jos vaan yhden saa valita niin iso Leimu valaisin olisi valintani.

 303. 536

  Leena sanoo

  Nuo vakat veivät heti sydämeni! Ne sopisivat ihan täydellisesti meille. Samoin tykkään paljon Menosta. Voittaisinpa!

 304. 537

  sanoo

  Leimu-valaisimet olisivat juuri passelit meille, samoin koivuiset Vakka-laatikot. Peukut pystyyn 🙂

 305. 539

  Jaana sanoo

  ööhhh kaikki? saako vastata niin? upeita tuotteita kaikki. Jos joku pitää valita muita paremmaksi niin vakka säilytyslaatikoille olisi todella tarvetta.

 306. 540

  Lellu sanoo

  Ihanat valkoiset Vakka-laatikot tulisivat tarpeeseen. Lasten hanskat ja huivit piiloon kauniisti.

 307. 541

  sanoo

  Näyttää upealta viimeistelyt. 🙂
  Jos arpaonni tänne potkasee, niin ehdottomasti meidän kotiin sopisi Meno-kassit, harmaan värinsä takia. <3

 308. 543

  HeidiK sanoo

  En tajunnutkaan miten käteviä nuo Vakka-laatikot ovatkaan. Lasten legot sujahtaisivat niihin heti ja keittiöön sijoittaisin myös. Myös nuo valaisimet näyttävät kuvissasi minusta paljon kivemmilta kuin myyntikuvissa. Toivotaan siis arpaonnen suosivan!

 309. 544

  Anu sanoo

  Valkoinen lasi on aina kaunista, joten Lantern-valaisin olisi toivelistan ykkösenä 🙂

 310. 546

  Laura sanoo

  Leimu-valaisimet ja Lanternit, sekä valaisimena että lyhtynä on ihanimmat. Ei nuo Vakat kyllä kauas silti jää, eli kaikki kävis meille 😀

 311. 556

  Annika sanoo

  Leimu -valaisin sopisi kivasti kotiin, mutta Vakoillekin löytyisi varmasti käyttöä. 🙂

 312. 557

  Petra sanoo

  Iso ja ihana Lantern sopisi upiasti ja voisin minä nuo muutkin ilomielin kotiuttaa meille 🙂

 313. 558

  Lea sanoo

  Meillehän kävisivät nämä kaikki ihanat. Eniten koti kuitenkin kaipaisi Leimu-valaisinta.

 314. 559

  sanoo

  Vau, mikä arvonta! Nuo kuparinruskeat eivät oikein kolahda, mutta Vakka-laatikot ovat kauniit ja ajattomat. Myös Latern on esineenä kaunis, mutta en tiedä, istuisiko meille. Ihana klassikkohan se on.

 315. 560

  Riikka sanoo

  Tyylikkäät ja ajattomat vakka-laatikot kotiuttaisin. Klassikko jo syntyessään.

 316. 561

  SanMa sanoo

  Voisin kotiuttaa kaikki, mutta erityisesti Vakka-laatikoille keksisin heti monta käyttötarkoitusta.

 317. 562

  Leena sanoo

  Mukana arvonnassa… Vakka monilukuisena, ja kyllä tuo isompi valaisin olisi kyllä
  hieno.

 318. 563

  rinderella sanoo

  Vakkoja kaivattaisiin meillekin hillitsemään eteisen ikuista kaaosta. Tai olohuoneeseen lankalaatikoiksi. Tai lastenhuoneeseen leluille tai tai… Oikeastaan ihan minne vaan, ovat ne vaan niin ihastuttavia!

 319. 564

  Jasmin sanoo

  Kaikki, mutta jos jokin pitää eritellä, niin Vakka laatikoita olen ihastellut, ne sopisivat täydellisesti kotiimme. 🙂

 320. 565

  Jaana sanoo

  Kiitos taas hyvistä ideoista ja tunnelmapaloista! Vakka-laatikot sopisivat meille valkoisina! 🙂

 321. 568

  sanoo

  Sekä Vakka-laatikot että Lantern-valaisimet ovat molemmat hyvin mieluisia, mutta tällä hetkellä Vakka-laatikoille olisi suurempi tarve 🙂

 322. 569

  annyu_ sanoo

  Kaikki tuotteet on aivan ihania! Meille kelpaisi mikä vain 😉 Mukana arvonnassa! 🙂

 323. 571

  Anna-Leena sanoo

  Kaikki nuo oikeastaan huolisin kotiini. Tuo leimu-valaisin on kyllä ihana, mutta vakka-laatikoita tarvitsisimme oikeasti. Joten ääni Vakalle.

 324. 572

  sanoo

  No nuo kaikkihan sopisivat meille tietenkin 🙂 Mutta tuota Lantern -valaisinta olen vähän jo makustellutkin makuuhuoneeseemme.

 325. 573

  Maija sanoo

  Ehdottamasti Lantern-kynttilälyhty! Tuikut palamaan ja nauttimaan ihanan tunnelmallisista syysilloista.

 326. 574

  sanoo

  Upeat Leimut sopisivat lämmittämään mieltä syys- ja talvi-iltoina. Säilytystilaa ei myöskään ikinä voi olla liikaa, joten Vakat tulisi tarpeeseen myös. Mutta ääh, Leimu se on!

 327. 575

  Bambi sanoo

  Leimun lumoavassa loimussa kelpaisi käpertyä viltin mutkaan ja kääntää kylkeä ikkunan takana ilkkuvalle syysmyräkälle!

 328. 577

  Jutta sanoo

  Vakka-laatikot sopisivat ja tulisivat tarpeeseen meille. Eteiseen saisi kivasti säilytystilaa pipoille ja hanskoille tai makkariin kasattua yöpöydäksi ja kätkemään sisäänsä kirjoja ja lehtiä.

 329. 578

  Päivi O. sanoo

  Mukaan arvontaan. Piano tarvitsee valaistusta, soittaja myös: Latern valaisin iso tai pieni, miksei Leimukin. Kauniita!

 330. 579

  Sari sanoo

  Voi nuo sopisivat meille vaikka kaikki! En osaa päättää…no jos tuo Leimu sitten…olisi kaunis Vakan päällä 🙂

 331. 580

  Anna sanoo

  Valkoinen vakka sopisi kodissamme moneen käyttötarkoitukseen. Kolme alle 3-v lasta takaavat lelujen suuren määrän ja vakka olisi siihen tarkoitukseen loistava säilytin. Samoin makuuhuoneeseen on yöpöytää=valkoista vakkaa vailla 🙂 Toivottavasti arpaonni suosisi..

 332. 584

  Saikku sanoo

  Helppoa! Suuri Lantern-valaisin. Kas kun valkoinen on lempivärini =) Malli on todella kaunis.

 333. 586

  Amita sanoo

  Korkea Lantern-lyhty on kerrassaan upea ja sopisi korkeiden ikkunoiden eteen katseenvangitsijaksi. Muutkin uutuudet ovat kyllä ihania ja makuni mukaisia.

 334. 587

  Margareeta sanoo

  Vakka-pino yksiöni nurkassa olisi sekä huomaamaton, kaunis että käytännöllinen.

 335. 588

  Henna Emilia sanoo

  Ihastuin kovasti valkoisiin vakka-laatikoihin. Sijoittaisin ne eteiseen jossa kaivataan lisää säilytystilaa.

 336. 589

  Heidi sanoo

  Ehdottomasti Leimu-valaisin! Se olisi ihana piristämään pimeitä syysiltoja. Voin jo kuvitella mikä ihana valon sävy siitä tuleekaan, ja jos pöydällä olisi lisäksi muutama lantern-kynttilälyhty niin mikäs sen tunnelmallisempaa 🙂

 337. 592

  Johanna Rantanen sanoo

  Kaikki aivan umpi-ihania, mutta jos yhden valitsisin, niin Vakka kaikissa muodoissaan vie voiton. Voisin kuvitella niitä vaikka joka huoneeseen mitä erilaisimpiin käyttötarkoituksiin – kuten blogissasikin näkyy :).

 338. 593

  JonnaD sanoo

  Valkoinen Vakka olisi eteiseen juuri täydellinen samoin tuo Meno kassi näyttäisi olohuoneessa hyvältä 🙂

 339. 594

  Jjensku sanoo

  Vakka-lootat ehdottomasti juuri pikkuruisen eteisen peilin alle säilytys- ja laskutasoksi 🙂 whii

 340. 595

  SenjaP sanoo

  Leimu-valaisin on upea. Näkisin sen meidän kodissamme, olohuoneemme suorastaan huutaa Leimua!

 341. 597

  ellu sanoo

  Meno-laukku sopisi erinomaisesti keittiöön lehtiä varten ja vakkoja pinoaisin työhuoneeseen ja säilyttäisin niissä ompelu- ja neulontatarvikkeita 🙂

 342. 598

  Reekaipe sanoo

  Leimu-valaisin sopisi täydellisesti kotiimme. Toisaalta olen ihaillut myös Vakkaa ja Lantern on ollut pidempään suosikkini.

 343. 599

  Enni sanoo

  Ruskea Lantern-kynttilälyhty (tai useampikin) olisi juuri täydellinen olohuoneeseemme!

 344. 600

  iipa sanoo

  Leimu-valaisin on niin kaunis! Myös Vakka miellyttää minun sisustussilmääni suuresti. 🙂

 345. 602

  Tiina sanoo

  Vaikea valinta, Leimu vai Vakka… ehkä käytännöllisyys ja ainainen säilytystilantarve lapsiperheessä kallistaa kupin Vakkaan.