Hyasintit edestä ja takaa – ja ylösalasin

Joulukukat ovat nyt kyllä vallanneet tämän huushollin täysin! Aikaisemmin esiteltyjen kukkien lisäksi meiltä löytyy myös hyasintteja. Hyasintit ovat lemppareitani, sillä niiden tuoksusta tulee minulle hyvin jouluinen fiilis. Kun olin pieni, meillä oli kotona aina paljon hyasintteja joulun aikaan, kunnes kerran sain niistä allergisen reaktion. Iän myötä allergia on onneksi jo lieventynyt.

Nämä hyasintit sain Huiskulasta, joka on nyt myös avannut verkkokaupan, www.huiskulakauppa.fi. Verkkokaupan valikoimasta löytyy sisustus-, lahja- ja hemmottelutuotteita ja tuotteet voi tilata kätevästi kotiin tai työpaikalle. Verkkokaupasta voi tilata myös kukkia, mutta ne täytyy noutaa myymälästä (Turussa, Salossa tai Nokialla).

Meillä ei ollut kaikille hyasinteille sopivaa ruukkua, joten sovelsin näihin samaista silkkipaperipussukkaideaani – laitoin pussukoiden ympärille vain paperinarua. Sattumalta pussukat olivat juuri sopivan kokoisia myös näille hyasinttien ruukuille. Näin muovinen ruukku jäi pussin sisälle piiloon.

Huiskulan verkkokaupasta löytyy myös alla olevissa kuvissa näkyvä, kaunis Boskken Sky Planter -ruukku, johon kasvi istutetaan hauskasti ylösalaisin.

Sky Planter on tosi kätevä, sillä lapset tai lemmikit eivät pääse korkealla roikkuvaan kasviin käsiksi. Kovasti pikkukisua kyllä kiinnosti roikkuva hyasintti. Myös kastelu on Sky Planterissa kätevää, sillä ruukun yläosassa on vettä läpäisevä savisäiliö, johon vettä lisätään ja siitä se imeytyy tasaisesti kasvin juuriin. Luulenpa, että tällä systeemillä saan minäkin kasvit säilymään kauemmin. 😉

Kuten aiemmassa postauksessa mainitsin, on joulukuu arvontoja täynnä tässä blogissa. Niinpä sinullakin on nyt mahdollisuus voittaa Boskken Sky Planter (pieni koko, arvo 39,00 €)!

Osallistut arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen:
millaisia joulukukkia sinun kodistasi löytyy tai aiot hankkia, vai hankitko ollenkaan?

Muista täyttää kommentointilomakkeen sähköpostikenttä, jotta tavoitan sinut mikäli arpaonni suosii juuri sinua.
Sähköpostiosoitteita ei julkaista mikäli ne on täytetty niille varattuun kenttään.

Arvonta-aikaa on tämä viikko; arvonta päättyy perjantaina 21.12.2012 klo 21.00, jonka jälkeen arvon voittajan.

ARVONTA-AIKA ON UMPEUTUNUT. VOITTAJA JULKISTETAAN PIAN.

Arpaonnea ja mukavaa joulunalusviikkoa kaikille!

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Joulukukkia ei ole hankittuna eikä luultavasti tulekaan kahdesta syystä joista tämä palkinto ratkaisisi toisen! 🙂 Eka syy on epämääräiset allergiareaktiot itellä ja lapsilla, mä oon mm. hyasintille ja nyt tenavilla on ollut jos jonkinlaista röhelmää yms. 2. Ei ole turvallista kasvupaikkaa kukille näiden touhukkaiden kanssa! Tätä olen haaveillut kauan keittiön ikkunaan roikkumaan. Viherkasveja on ikävä! 🙂

 2. 2

  sanoo

  JOulukukkia on eli hyasinttejä. Kukkani hankin usein juurikin Huiskulasta. Kaupan valmiit kukkakorit kierrän kaukaa missä on jos jonkinsortin jouluhärpäkettä lisukkeena.

 3. 3

  sanoo

  Joulun sipulikukat kiinnostaa valkoisena: amaryllis, hyasintti ja tulppaanit. Jos törmäisin joulukieloon, ostaisin. Joulutähdestä en pidä. Niin ja Ilex marjaoksa koristaa jo kotia.

 4. 5

  HannaKoo sanoo

  Joulukukkia ei ole vielä ostettuna, mutta valkoinen amaryllis olisi tarkoitus jouluksi hankkia 🙂

 5. 6

  Johanna sanoo

  Ihana ruukku! Hankin perinteisesti joka joulu amarylliksen ja pari hyasinttia, näin myös tänä jouluna 🙂

 6. 7

  Riia sanoo

  Hyasintteja löytyy jo useammastakin paikasta, tuoksu on huumaava. Samoin huonekuusia olen ostanut 2 jo hyvissä ajoin. Valkoisia leikkoamarylliksia ja punaisia tulppaaneja olisi vielä ostoslistalla ennen aattoa.

 7. 9

  Marze sanoo

  Valkoinen amaryllis löytyy meidän kodista joka on avautunut aivan upeasti. Se tuo paljon iloa arkeen! 🙂

 8. 10

  EmiliaMaria sanoo

  Hankin eilen vaaleanpunaisen hyasintin, odotan malttamattomana sen avautumista. Tuoksu on niiin hyvä!

 9. 11

  Misty sanoo

  Tosi kiva idea tuo pussiruukku =)
  Itse en yleensä raski kukkia ostaa, mutta toivoisin saavani valkoisen amarylliksen ja muutaman valkoisen hyasintin. Niiden tuoksu on niin hyvä ja amaryllis on upea kukka.

 10. 12

  Kristinde sanoo

  Tällä hetkellä löytyy valkoinen amaryllis, joka tosin ei ole auennut vielä. Ja jouluksi pitää ehdottomasti hankkia vielä joulutähtiä, ehkäpä vaaleanpunaisena 🙂

 11. 13

  Pippa sanoo

  Aion ostaa jouluruusun, kaunein kukka ikinä. Ehkä muutama hyasintti löytää tiensä meille joulumuistettavina, mutta muuten totean että yksinkertaisuus on kaunista, enkä aio jouluruusua enempää raahaamaan kukkia kotiin.

 12. 14

  Jenna sanoo

  Punaisen joulutähden ostin viikonloppuna. Myös valkoiset hyasintit ovat ostoslistalla.

 13. 15

  Kaisa sanoo

  Ostin jouluksi sypressin ja Huiskulan varpuasetelman, joka on istutettu lasipurkkiin.
  Leikkokukkia vielä lisäksi – tulppaaneja ehkä.

 14. 16

  kaija sanoo

  olisipa kiva kokeilla ”nurin” kasvatusta, ei ole vielä kukkasia, haussa joulutähti

 15. 17

  Emilia sanoo

  Valkoinen amaryllis kruunaa joulukotimme! Rakastan sitä kukkaa, joka tuo juhlavalla ulkonäöllään juhlantunnetta jouluun. Toki tulppaanit ja hyasintit kuuluvat joulukotiimme, mut joulutähdestä en ole oppinut pitämään… Havuja ulos koristeiksi valkoisen lumen ja kynttilöiden kera! Joulu <3

 16. 18

  Katsefa sanoo

  Meillä kotia koristamassa amaryllis ja hyasintteja – valkoisina ehdottomasti!

 17. 19

  krista sanoo

  Meiltä löytyy valkoinen ja sininen hyasintti, jotka olen istuttanut asetelmaksi. Lisäksi sain ystävältä lahjaksi amarylliksen. Nämä ovatkin lempparijoulukukkani nykyään :).

 18. 20

  Pikka sanoo

  Valkoisia kukkia löytyy meiltäkin, amaryllista, hyasinttea, tulppaaneja. Lisäksi havuja!

 19. 21

  sanoo

  Valkoisia hyasintteja löytyy minultakin. Suosikkeja sekä näkönsä, että tuoksun puolesta.
  Lisäksi yksi leikko amaryllis.

 20. 22

  sanoo

  Arvonnassa mukana. Meiltä tulee löytymään juurikin muutama hyasintti ja ehkä yksi joulutähti, muuten kukkien suhteen on aika laiha linja. 😀

 21. 23

  sanoo

  Lähden Jouluksi reissuun joten kukat jää hankkimatta, mutta jo olemassa oleva orkidea sopisi tohon ruukkuun mainiosti! 🙂

 22. 26

  sanoo

  Meillä on joulukukkina myös Hyasintteja ja niiden lsäksi, jo kukintansa päättäneet kaksi amaryllista. Hyasintit on mun ykkössuosikkeja juuri tuoksunsa vuoksi. Tosin, minusta tuntuu, että ne eivät enää tuoksu yhtä voimakkaasti kuin silloin ennen.

 23. 27

  sanoo

  Hyasintteja löytyy meiltä monia. Valkoisia ja pari vaaleanpunaista. Aatoksi on hankittava iso kimppu valkoisia tulppaaneja.

 24. 28

  Tanja sanoo

  Lemppari kukat ovat valkoisia oli sitten joulu tai ei. Tänä vuonna kotiani koristaa valkoiset jouluruusut, amaryllikset sekä valkoiset hyasintit. Valkoisen rinnalle joulutunnelmaa tuomaan hankin huonekuusen.

 25. 29

  Jonna_ima sanoo

  Munkin mielestä hyasintit ovat ne joulun The kukat. Meillä ne ovat pitkulaisessa maljakossa viisi peräkkäin, molemmilla keittiön ikkunoilla omansa. Sipulit näkyvät juuri näistä maljakoista parhaiten, ne kun on mielestäni tasavertaisia itse kukan kanssa. Yhden satsin kerkesin jo tappaa, syy selvittämättä, mutta pakko oli uudet hankkia että on aatoksikin kukkia. Muuta kasvillisuutta meiltä ei muulloin löydy, leikkokukkia lukuunottamatta.
  Ihanaa joulua!

 26. 35

  sanoo

  Meille ei tule joulukukkia ollenkaan, sillä lähdemme sukulaisille koko jouluksi, ja kukista ei olisi tällöin kotona paljon iloa.. Mutta tuollainen sky planterhan kävisi ihan vakiokukillekin, ihana kun se on!

 27. 37

  AR sanoo

  Yleensä saan joulukukkia lahjaksi, harvemmin ostan itse. Mutta lempikukkia on hyasintit ja amaryllis leikkokukkana.
  Kun luin kirjoitustasi, tuoksahti jostakin hyasintit 😀 HAssua miten aivot osaa näin toimia..

 28. 39

  sanoo

  Joulukukkia en ole hankkinut vielä. Hyasintin tuoksusta tykkään, mutta valitettavasti se saa helposti pääni särkemään. Valkoinen amaryllis on suosikkikukkani.

 29. 40

  sanoo

  Kukkia ei juurikaan tänne pikkuasuntoon mahdu, mutta tuollainen skyplannerille kyllä löytyisi jo paikka valmiina 😀

 30. 41

  Ansku123 sanoo

  Hyasintit ja valkoinen amaryllis ovat meidän kodin joulukukkia. Vielä olis tarkoitus ostaa valkoinen joulutähti.

 31. 43

  sanoo

  Kieloista unelmoin jouluksi. Amaryllikset kuuluvat ehdottomasti jouluuni, en vain raaski niitä ikinä heittää pois joulun jälkeen ja niitä onkin kertynyt jo iso rivi. Aina silloin tällöin joku niistä innostuu kukkimaankin. Orkideoja rakastan myös, erityisesti valkoista. Miehen mummin perintöorkidea kukki juuri, mutta lapset katkaisivat vahingossa kukkavanan. Ehkäpä orkideankin voisi ripustaa pää alaspäin?

 32. 44

  Hanna k. sanoo

  Rakastan kukkia ja jouluna ne erityisesti tuo tunnelmaa. Meillä on jo jouluruusu ja valkoinen joulutähti. Huomenna vielä haen muutaman valkoisen hyasintin tuomaan tuoksua.

 33. 45

  Oili sanoo

  Vielä ei ole muita, kuin valkoinen tulilatva.
  Hyasintteja kokeilin viime vuonna, mutta tuoksu oli
  niin vahva, ettei tänä vuonna hankita.
  Valkoinen joulutähti on kaunis ja jouluruusu olisi kiva hankkia.

 34. 47

  Maija sanoo

  Mä olen amarylliksen ystävä, mutta nyt meillä ei ole kuin pieni joulutähti. Puoliso pitää hyasinteistä, mutta mun jo pari viikkoa kestänyt yskä yltyy hajuista, joten ehkä vielä vuodenvaihteen jälkeen sellainen tulee meillekin :).

 35. 48

  -A- sanoo

  Tällä hetkellä ei löydy kun kaksi valkoista hyasinttia. Tarkoitus olisi joulukukkia ostaa mutta tämän viikon työpäivät uhkaa venyä sen verran pitkiksi että saa nähdä ehdinkö kukkakauppaan… Joka tapauksessa kukissa väri aina valkoinen ja ehdottomasti täytyy hakea joku nätti kimppukin ruokapöydälle. Tuota Sky Planteria olen halunnut pitkään meille, josko nyt kävisi tuuri! 😉

  -A-

 36. 49

  Kata sanoo

  Meiltä ei löydy vielä mitään joulukukkia, mutta hyasintteja ainakin ois tarkoitus ostaa ja ehkä tulppaaneja..

 37. 50

  Viktoriina sanoo

  Hyasintit ovat myös minun lemppareita. Lapsena äitini osti aina minun huoneeseeni jouluna hyasintin. Ja minä ostin nyt omalle tyttärelleni hyasintin hänen huoneeseen. Ehkä hänkin sitten ostaa joskus omalle tyttärelleen…

 38. 52

  Hanna sanoo

  Sama hyasinttiallergia ylettömistä määristä täälläkin, siksi meillä tulppaanit ovat aina kuuluneet jouluun. Tuota ruukkua olen haaveillut basilikaruukuksi keittiöön 🙂

 39. 53

  sanoo

  Hei oispa huippu voittaa toi! Kiva, hauska ja nättikin. Hyasinttejä on täälläkin joka huoneessa tuoksun tuojana. Keittiössä ne ovat vanhassa kakkuvuoassa meriheinän ja köyhäinhopeisten joulupallojen kera. Lisäksi tottakai löytyy valkoinen amaryllis ja valkoinen jättimäinen joulutähti. Iloista joulunodotusta! – Mari/Somasti

 40. 55

  sanoo

  Meillä on hyasintteja. Valkoinen iso ja yksi valmissetti missä kolme ruukussa, en tiedä vielä minkä värisiä :=) Muuta ei varmaan enää hankita. Hyasittien tuoksu on niin jouluinen että näillä pärjätään hyvin 🙂

 41. 56

  pöllö sanoo

  Valkoisen amarylliksen saan perinteisesti äidiltäni ennen aattoa! Mukavaa Joulua 😀

 42. 57

  Päivi sanoo

  Vielä ei oo joulukukkia ja nähtäväksi jää mitä tulee poimittua mukaan seuraavilla kauppareissuilla!

 43. 59

  Anne sanoo

  Tällä hetkellä ei löydy kotoa kuin yksi säälittävä tekokukka, eikä joulukukkia taida tänä jouluna tulla meille. Ensi vuonna, kun toivottavasti ollaan isommassa kodissa, niin jaksaa laittaa jouluakin enemmän 🙂

 44. 60

  Tintti sanoo

  Meille kotiutui perinteisesti punainen joulutähti ja amaryllis, tänä vuonna ostin myös ihastuttavan huonekuusen. Viikonloppuna vielä tulppaaneja, ehkä neilikoitakin?

 45. 62

  sanoo

  Meillä vietetään varsin hillittyä Joulua joten koristukset jäävät varsin minimiin. Hyasintteja tosin mieheke kotiutti viisin kappalein ja valkeina tottakai. Mielestäni muut värit ovat varsin tökeröjä eikä kukan juhlallisuus pääse esiin. Mahdollisesti noilla hyasinteilla mennään sillä rakastan niiden tuoksun tuomaa fiilistä. Vielä kun vain nenä tokenisi flunssasta ja pääsisi nauttimaankin kukkien tuoksusta. 🙂

 46. 63

  MuuMuu sanoo

  Vielä ei löydy mitään, mutta amarylliksen olen ehkä ajatellut hankkia… Hyasinttien kanssa en pysty samassa paikassa olemaan 🙁

 47. 66

  Marjo sanoo

  Meiltä löytyy pieni joulutähti sekä amaryllis, jossa on varren päässä viisi ihan mielettömän ihanaa kukintoa 🙂 Hyasintteja ei meille päänsärkyä aiheuttavan tuoksunsa takia tule, mutta toinen amaryllis ja joulukaktus on vielä hankintalistalla.

 48. 67

  elinainen sanoo

  Hyasintti on mielestani se oikea joulukukka tuoksunsa vuoksi. Joulutahdista en pida lainkaan, tuppaanit ovat myos ihania isossa ryhmassa.
  – elinainen –

 49. 70

  sanoo

  Hei Suvi, laitoin hyasinttini tänä jouluna vesiviljelyyn. Eli otin purkista ja pesin juuret. Minulla on ns. hyasintti maljakko jossa ne on. Vähän pitkiksi ne venähti mutta nättejä on. Laittaisin kuvan mutta tänne ei voi , niin pistän sen facebook-sivulleni tässä joku päivä.
  Hyvää Joulua Sinulle ja perheellesi, toivoo Riia.

 50. 71

  Heidi sanoo

  Hei Suvi! meille tulee ehdottomasti kuusi – jos sen voi ”joulukukaksi” laskea, tuoksu on niin ihana ja kuuluu jouluun. Lisäksi haluaisin valkoisen hyasintin ja ehkä jouluruusun. Heti kun on muutettu niin rupean laittamaan joulua! Tällä hetkellä löytyy ainoastaan lehtikuusen oksia vaasissa 🙂

 51. 72

  Pia sanoo

  Hyasinttista tulee jouluntuoksu, myös joulutähti kuuluu meidän joulukukka valikoimaan 🙂

 52. 73

  Mari sanoo

  Kolme valkoista joulutähteä vanhassa puisessa ja painavassa timpurin työkalupakissa. Siitä tulee ja alkaa joulu!

 53. 75

  Tarja sanoo

  Kaikki valkoiset viehättävät! Hajuyliherkkyyden vuoksi tulee kukkien olla tuoksuttomia. Eläinten ja pikkulaten vuoksi taas myrkyttömiä. Sky planter ruukku olisikin meille hyvin tervetullut 😀

 54. 76

  Lila sanoo

  Meillä on yksi valkoinen amaryllis. Valkoista hyasinttia vielä kaavailen ostavani. Potkaise onni minua kiitos! 😉

 55. 78

  Elsa sanoo

  Mietin hankkivani hyasintin ja ottavani sen mukaan kun lähden vanhemilleni joulunviettoon. Tai mahdollisesti joku ei-myrkyllinen olisi parempi, vanhemmillani on kaksi kissaa jotka tykkäävät nakertaa vähän kaikkea puhelimen latureista kukkiin…

 56. 79

  sanoo

  Olen suunnitellut tuollaisen Sky Planterin hankkimista orkideaa varten, ne kun kuulemma tykkäävät olla ylösalaisin 😉 Joulukukkia minulle on tänä vuonna kertynyt useita; valkoinen amaryllis ja valkoinen hyasintti (aika samanlaisessa esillepanossa kuin sinulla, sillä käärin ruukun valkoiseen voipaperiin ja kietaisin valkoisen lahjanarun sen ympärille). Lisäksi ulko-ovessa on puolukanvarvuista tehty vihreä kranssi ja parvekkeella kiinankataja. Kivaa kun on kukkia 🙂

 57. 80

  Yorkki sanoo

  Huonekuusi on nyt meidänkin olkkarissa 🙂 ja kanervat pihalla. Ystävät tuovat joulukukkia.

 58. 81

  Sini kurtti sanoo

  Hyasintteja ja joulutähti. Löytyy täältä sitten jouluna
  Vielä en ole ehtinyt ostaa:) ja ehkä ostan myös
  Pienen sypressin!

 59. 82

  Niitty sanoo

  Meillä joulukukkia on aina 1 setti ja tänä vuonna on kasa hyasintteja. Aika mieletöntä miten ne nopeasti lähtee tulemaan. Vajaa viikko sitten olivat näkymättömissä ja nyt upeat kukat ovat ilahduttamassa arkea.

 60. 83

  Laura sanoo

  Mieheni toi kauniin jouluruusun, jollainen minulla on nyt ensimmäistä kertaa. Hyasinttejakin on muutama kotiutunut, ne kuuluvat joka vuosi jouluumme sillä niiden tuoksu tuo joulun.

 61. 84

  sanoo

  Tähän mennessä on jo hankittu perinteisiä hyasintteja. Lisäksi otin kaveriksi ajattomat gargenian ja perhosorkidean valkoisena. Hmm, mutta vielä kenties jotakin pitäisi saada: ehkäpä pari murattia ja valkoinen amaryllis.

 62. 85

  Mymmeli sanoo

  Meille ostetaan jouluksi hyasintti, yksi riittää pienessä asunnossa ja tuo ihanaa joulun tuoksua.

 63. 87

  Hannele sanoo

  Meillä on valkoinen pieni hyasintti, jossa hieman kultahilettä, omassa asetelmassani.

  Ihana pienen pieni valkoinen kerrottu multaan istutettu kukka (en muista nimeä) Iittalan pieneen Kivi tuikkuun sopiva.

  Lila hyasintti antamassa hienoista vienoa tuoksua sekin itse tehdyssä koruttomassa asetelmassa ja muutama valkoinen hyasintti, jotka odottavat asetelman tekoa.

  Itse tekemällä astelmat säästää huimasti sekä saa mieluisimmat.

  Valkoiset tulppaanit olisivat ihania, mutta eivät oikein enää mahdu mihinkään järkevään paikkaan lasten ulottumattomiin.

  Hannele

 64. 88

  Hennis sanoo

  Voi tuo palkinto olisi hauska!

  Meiltä löytyy miehen eilen tuoma joulutähti, äitini tuoma amaryllis ja haluaisin käydä vielä juolusiivouksen jälkeen ostamassa kimpun punaisia neilikoita. Hyasinteille täälläkin ollaan harmillisesti allergisia.

 65. 89

  miniE sanoo

  Meillä on valkoisia hyasintteja ja yksi valkoinen amaryllis. Tuota ruukkua olen halunnut jo pitkään, toivottavasti onni suosii.. 🙂

 66. 91

  Saila sanoo

  Totta kai joulukukkia, ja paljon! Amarylis ja hyasintti ovat lemppareitani ja näitä löytyy joka joulu ympäri taloa. Kukat ja kuusi ne joulun tekevät…

 67. 93

  Anu sanoo

  Meillä on valkoisia hyasintteja. Niiden tuoksusta tulee todellakin jouluinen fiilis 🙂

 68. 94

  Asta sanoo

  Voi kun hauska ruukku. Mielelläni tuollaisen ottaisin. Itse olen myös Hyasinttien ystävä, mutta jouluvieraissa on allergikko, joten ne voidun jättämään kauppaan tänä vuonna.

  Valkoinen ja punainen joulutähti on tänä vuonna korvikkeena, sekä amaryllikset, valkoisina ja punaisina, leikkoina ja ruukuissa. Joulukukka pöytäkuusi ei ole, mutta mainitaan sekin. Se koristellaan myös, mutta hillitysti.

  Joulupöytään aijon käydä ostamassa jotain leikkoja sunnuntaina.

  Oikein hyvää joulua!

 69. 95

  Nipsuliini sanoo

  Valkoiset jouluruusut ovat mielestäni kauneimpia joulukukkia, joten niitä on tulossa meille.

 70. 96

  sanoo

  Meillä on myös valkoisia hyasinttejä, joulutähtiä sekä mun lemppari kukka on vaatimaton jouluruusu. Itse olen myös kasvattanut tasetteja jouluksi. Kivoja talvivihreitä on myös kiva olla! Maria @ White-Crystal-Silver Blog

 71. 97

  Johanna sanoo

  IHANA! Oon itsekin noita ihaillut mutta vielä ei ole tullut hankittua. Sopisi kyllä koristamaan meidänkin kotia, varmasti riittäsisi meilläkin pienelle ihmetystä kun kukka roikkuu katosta ylösalaisin :)Meilläkin joulukukat ovat valkoisia ja varsin söpöltä valkoinen hyasintti tuossa ruukussa kyllä näyttää, täytyy ehdottomasti saada 🙂 Hauskaa joulua ja onnellista uutta vuotta perheellenne! Sulla on upea ja inspiroiva blogi!

 72. 98

  Riikka sanoo

  Mä aina fantasioin kukista ja näistä kivoista asetelmista, mutta en viitsi niitä kuitenkaan ostaa kun tapan kaikki kasvit aina ennätysajassa. Kaktus, mehikasvi, viherkasvi, ihan sama. Kaikki kuolee. Tuo ruukku on tosin niin hieno, että sen takia voisin jopa mielelläni suorittaa kasvimurhia.

 73. 99

  Jossu sanoo

  Olemme lähdössä Jouluksi reissuun ja joulukukat piti hankkia jo hyvissä ajoin, että niistä ehtii nauttia =). Valkoisia Hyasinnteja, Valkoinen Amaryllis ja sisäkuusi koristaa meidän kotia. Valkoiset tulppaanit kuuluu myös jouluun ja niitä odotellessa!

 74. 100

  annak sanoo

  Vielä en ole hommannut joulukukkaa, mutta juurikin hyasintti olisi kaunis! Tuo ruukku olisi niin näppärä meidän vilkkaiden lasten vuoksi 🙂

 75. 101

  Nitta sanoo

  Tykkään eniten hyasinteista, valkoisista amarylliksista ja jouluruusuista. Pojan astman ja allergioiden vuoksi ne kuitenkin jäävät kauppaan ja joulua tuodaan kotiin muilla konsteilla. Tuo ruukku olisi ihana antaa lahjaksi viherpeukaloiselle anopille.

 76. 102

  Terhi sanoo

  Meillä joulukukat kuuluu ehdottomasti joulun tunnelman luojiin.

  Yksi asetelma löytyy tällä hetkellä. Mustaan keraamiseen ruukkuun on istutettu amaryllis, valkoinen tulilatva, mähkä ja pintaan on laitettu sammal.
  Mahdollisesti hankimme vielä suuren valkoisen joulutähden.

 77. 103

  Maiju sanoo

  Hyasintin aion hankkia ja kääriä sen sanomalehdistä tehtyyn ”ruukkuun”. 🙂

 78. 104

  Viola sanoo

  Suuret joulutähdet joko valkoisena tai punaisena kuuluvat jouluumme sekä amaryllis. Hyasintti on ollut aina suosikkini mutta pari vuotta sitten jouluna sain siitä allergia-oireita joten sitä ei varmaan tule ostettua. Harmi, sen tuoksu on niin ihana. Joulukukat kaikkinensa ovat kyllä ihania.

 79. 106

  sanoo

  Meilla on tällä hetkellä yksi ihana punainen amaryllis, yhden ”hajusintin” haluaisin vielä. Emme ole joulun pyhinä kukkia hoitamassa joten tällä kertaa saavat nuo riittää.. 🙂

 80. 107

  Jasmin sanoo

  Itse kävin jo ostamassa yhden satsin ja käyn vielä toisenkin ihan vaan kukkakaupan ”irtomyynnistä”. Pari oksaa valkoisia kukkia ja jotain punertavaa joukkoon. Perinteisempiä joulukukkia en uskalla hankkia koiran ja kissan takia, suurin osa niistä kun taitaa olla myrkyllisiä. Tuollainen ruukku tosiaan olisikin oiva ratkaisu eläinperheeseen! 🙂

 81. 111

  Mirri sanoo

  Vielä ei ole joulukukkia, mut kaikki paineet on nyt anopilla, jos se käydessään jotain tois 😉
  Joulutähti on useimmiten ollut, noita hajusinttejä ei muu perhe kestä. Myös amaryllis on ”toivelistalla”, aiemmin sille ei ole ollut paikkaa, kun lapset ovat olleet niin pieniä, mut nyt ehkä sais olla rauhassa vähän matalammallakin.
  Eli siis tämmöset terkut mun anopille 😉

 82. 112

  mumriken sanoo

  Meiltä löytyy tällä hetkellä valkoinen amaryllis, on nuppuvaiheessa. Hyasintteja meillä ei tulla näkemään hajunsa takia.

 83. 113

  Mari sanoo

  Valkoinen joulutähti ja huonekuusi toimittavat ”joulukukkien” virkaa meillä. Huonekuuseen voi laittaa pari koristetta ja joulun jälkeen siitä on iloa pidemmäksikin aikaa.. yksinkertainen on kaunista!

 84. 114

  Merja sanoo

  Meiltä löytyy perinteiset ja hieman uuttakin eli on joulutähtiä, amarylliksiä, ihania valkoisia ja sinisiä hyasintteja (ei punaisia kun ne tuoksuvat allergiselle liikaa), löytyy myös jouluruusu sekä kimalteella koristeltu mehitähti..ulkona on sypressit ruukuissaan..

 85. 115

  sanoo

  Meillä ei joulukukkia ole eikä tule – en oikein ole mieluisia löytänyt. Ja tuoksuvat on ehdoton nounou, senkin takia mm. hyasintit on pois laskuista.

  Vaan onpahan istutussysteemi!

 86. 116

  Ilona sanoo

  Lähdetään jouluksi reissuun, minkä takia joulu menee vähän ”ohi” tänä vuonna. Hankin kuitenkin joulutunnelmaa kotiin jo hyvissä ajoin juuri kukkien avulla. Olkkaria koristaa punaiset ja valkoiset tulppaanit, makkariin valitsin valkoisia hyasintteja. Vaihdoin tossa juuri vesiä tulppaaneihin, vähän harmittaa, että hyvät kukat menee hukkaan kun ei ole täällä nauttimassa niistä mutta ehkä vien ne tohon alakerran naapurille jouluiloksi:) Ihanaa joulua kaikille!

 87. 117

  Anu H sanoo

  Täällä löytyy punainen amaryllis sekä valkoinen joulutähti, molemmat sain viime sunnuntaina kun pojalla oli 5-vuotis synttärit. Joulukukat olen näin saanut jo siis viiden vuoden ajan, omalta äidiltä sekä mummulta. Kätevää=) Arvonnassa mukana!

 88. 120

  Tiina sanoo

  Ajattelin kyllä jonkun kukan ostaa, mutta vielä on vähän mietinnässä, olisiko se hyasintti vai amaryllis vai mikä.

 89. 121

  Paula Toivonen sanoo

  Yleensä olen kasvattanut kaksi sipulia valkoista amaryllista,pistänyt ne ruukkuineen kiinalaiseen vihreään rakuruukkuun,jonka ostin itselleni 50v lahjaksi.Tänä vuonna toinen sipuli ei ole lähtenyt kasvamaan,oli tosi valtava,odottelen edelleen,vaikka aikaa kulunut jo melkein 10viikkoa.RInnalle åpian kukkiva kerrattu valkoinen amaryllis.Pidän eniten valkoisista kukista,tulppaanit ja liljat kauneimpia.Kotiini sopisi just palkintoruukut upsidedown.Toivottavasti on arpaonnea!

 90. 122

  sanoo

  Mukana arvonnassa! Meiltä löytyy nyt Jouluruusu sekä valkoinen Amaryllis. Hyasinttejä on varmasti tulossa ennen aattoa 🙂

 91. 123

  Annamanna sanoo

  Ajattelin kurvata töistä Stockmannin kukkaosaston kautta ja katsastaa sieltä jonkin kauniin istutuksen. Hyasinnti pitää ainakin olla, jotta tulee joulun tuoksua.

 92. 124

  Eva Rusi sanoo

  Tottakai aina hyasintteja,amaryllis,joulutähden korvaa Princettia .Teen itse asetelmia,joihin löytyy omista viherkasveista oksia ym.

 93. 125

  Riikka sanoo

  Suunnitelmissa vielä, (niinkun monet muutkin jouluvalmistelut, apua!) valkoinen amaryllis, sekä se perinteinen joulutähti. Tulppaanit kruunaa myös joulupöydän aattona 🙂

 94. 126

  Saga sanoo

  Punainen tai valkoinen tulppaanikimppu, valkoisia hyasintteja ja ehkäpä valkoinen amaryllis.

 95. 127

  Naomi sanoo

  Hyasintit ja amaryllikset ovat joulukukista suosikkejani ja niitä tulee tänäkin vuonna hankittua.

 96. 128

  sari sanoo

  pitkäaikainen haaveeni toteutuisi jos voittaisin sky planterin, ne tuovat hauskalla idealla ja leikkisyydellä piristystä arkeen ja usein niin tylsään sisustukseen! mukava että asioita tehdään erillailla kuin mihin on totuttu! 🙂

 97. 129

  santtu sanoo

  Tällä hetkellä ostettuna kaksi ruukkua kolmella valkoisella hyasintilla ja valkoinen tisento eli kerrottu tulilatva. Vielä pitää varmaan hankkia amaryllis, valkoinen sekin 🙂 Jouluruususta olen haaveillut viime joulusta lähtien. Ne on niiiin on ihania <3

 98. 130

  Elina sanoo

  Juurikin hyasintin sain tänään lahjaksi. 🙂 Ensimmäinen joulukukkani koskaan, kiva juttu! Tuollainen skyplanter olisi kyllä aika näppärä – meillä asustelee kasveja tuhoava kissakakara…

 99. 132

  Emily sanoo

  Paria hyasinttia lukuunottamatta en muuton takia tänä vuonna joulua viitsi kotiin laittaa. Mutta tuo ruukku olisi hauska yksityiskohta uuden kodin keittiöön!

 100. 134

  sanoo

  Haluaisin Amarylliksen tai sitten jouluruusun. Rakastan hyasintteja yli kaiken, mutta hajunenäni ei enää siedä oikein mitään tuoksuja.

 101. 136

  Anu sanoo

  Tämähän on veikeä. 😀
  Minun lempi joulukukkia ovat valkoiset hyasintit ja amaryllikset. Hyasinttiasetelma meiltä jo löytyy. Loppuviikosta pitänee ostaa muutama joulukukka lisää.

  Ihanaa ja rauhaisaa joulua!

 102. 137

  sanoo

  Joulukukkia ei ole hankittuna. Töissä on kauniita jouluistutuksia ja niistä saa siellä nauttia joka päivä. 🙂

 103. 138

  Leila sanoo

  Hyasintteja ja joulutähti. Jouluruususta haaveilen, ehkä sen vielä käyn ostamassa 😉

 104. 139

  Tiina sanoo

  Meillä on vaan miehen työpaikalta saama ruma kukkaistutus (oikeasti, se on karsea). Enempiä ei viitsi kukkia ostaa, kun joulu ollaan kuitenkin reissussa. Jos kuitenkin kotona oltaisiin, koristaisin kodin valkoisilla kukilla, amarylliksillä tai liljoilla ja joukkoon paljon tummaa vihreää.

 105. 140

  Hannele sanoo

  Hyasintti on myös oma suosikkini joulukukista ja yksi valkoinen on jo hankittu.

 106. 141

  Minskuli sanoo

  Joulukukat saamme yleensä naapureilta,sukulaisilta, ystäviltä. Vielä ei ole yhtään mutta jännityksellä odotan mitä tuleman. Amaryllis ja valkoiset hyasintit lemppareita.

 107. 142

  Kirsi sanoo

  Valkoinen amaryllis on hankittu. Kiitos kissaherramme, jolle kaikki kukat kelpaavat, ei muita joulukukkia hankita tällä kertaa.
  Tuo skyplanter sopisi tosi hienosti kissatalouteen!

 108. 143

  Ninne sanoo

  Meiltä ei joulukukkia löydy, juurikin kissojen vuoksi. Yksi ainoa oikea viherkasvi löytyy ja sitäkin saa jatkuvasti vahtia, ettei pienet hampaat menisi sitä liian usein pureksimaan. Täytyisi varmaan siirtyä kokonaan noihin sky plantereihin, sillä rakastan viherkasvien luomaa kotoisaa tunnelmaa ja etenkin näin talvisin ainakin itse kaipaan kovasti ympärilleni jotain elävää luontoa, vaikka ikkunasta avautuva valkeuskin on ihan kaunista.

 109. 144

  Enna sanoo

  Meiltä ei varsinaisia joulukukkia löydy, koska mies on allerginen. Ruusuja kyllä ostan, ihan pienen kimpun =)
  -Enna

 110. 145

  Riitta sanoo

  Joulutähti on ollut jo pari viikkoa, ensimmäiset hyasintit toin ikeasta jo marraskuun puolella. Nyt kukkivat ja tuoksuvat jo toiset hyasintit. Tänään ostin jouluruusun. Saa nähdä, miten sen kanssa selviän. Itsenäisyyspäiväksi hommattu valkoinen amaryllis kukkii edelleen.

  Aika veikeä tuo ylösalaisin oleva kukkaruukku!

 111. 146

  Eija sanoo

  Valkoisen pianon päällä on melkein auennut valkoinen amaryllis, hankinnassa on vielä ainakin valkoinen muhkea joulutähti.

 112. 147

  Murkinamasu sanoo

  Ostan aina pienia hyasintteja, jotka saavat avautua omia aikojaan. Joskus ennen joulua ja joskus jälkeen… 🙂

 113. 148

  marja sanoo

  Meillä on ihana valkoinen leikkoamaryllis ja vielä haluaisin hennon vaaleanpunaisen joulutähden. Se on myös todella kaunis!

 114. 149

  Outi sanoo

  Lumoava valkoinen tai punainen amaryllis vielä hankittava, kun oma kasvatus ei onnistunut. Hyasintit ja joulutähti on jo hankittuna.

 115. 150

  tiitu sanoo

  hankin joulukukkia,todellakin!leikkokukkaa,hyasintteja….ja löytyykin jo sypressiä,jouluruusua ja liljoja maljakosta.kukat tekevät juhlan ja kaunistavat arjen.:) tiitu

 116. 152

  Heidi sanoo

  Valkoista amaryllista löytyy ruukussa ja leikkokukkana maljakossa. Vielä haluaisin kokeilla ekaa kertaa hyasinttia, en tiedä kestänkö sen tuoksua..

 117. 156

  Mervi sanoo

  Meille ei valitettavasti allergian vuoksi voi mitään joulukukkia hankkia. Noita roikkuvia ruukkuja olen ihaillut ja sellaiseen laittaisin viherkasvin ja keväämmällä jonkun yrtin.

 118. 157

  Priska sanoo

  Valkoisia ehdottomasti! Tänä vuonna amaryllis ja tulppaaneja, tähän mennessä. Ihana tuo ruukku!

 119. 158

  Pau sanoo

  Vau mikä ruukku!

  Hyasintteja meikällä ei ole niiden tuoksun vuoksi, mutta haaveilen pienistä minikuusista kauniissa lasipurkeissa. Männynhavut ruukussa, punainen amaryllis ja sammalet (sekä oljet ja pellavat) kuuluvat jouluun. Myös joulutähti on perinteinen ”pakko olla”-kasvi… Skyplanteriin kokeilisin istuttaa vaikka havupuuntaimen, ja katsoa, kuinka mielenkiintoiselle mutkalle se kasvaa, jos ei juuritilan pienuus muodostu esteeksi. Silloin siihen voisi muuttaa joku perinteisempi huonekasvi tai vaikka yrttipuska:)

  Kaunista ja levollista joulua toivottaen Pau

 120. 159

  Kedonkukka sanoo

  Hyasintteja löytyy aina pari, mutta koska vietämme joulun pois kotoa, niin en hirveästi viitsi tänne kukkia ostaa.

 121. 160

  sanoo

  Meiltä ei joulukukkia löydy. Ehkä sitten ens jouluna kun ollaan päästy täältä väliaikaisasunnosta omaan uuteen kotiin.

 122. 161

  Heli sanoo

  Meiltä löytyy valkoinen amaryllis ja ajatuksissa olisi hankkia vielä hyasintti.

 123. 162

  MariKo sanoo

  Hyasintit ovat aivan ehdottomia, ilman niitä ei joulu ole joulu. Mummalta sain aina jouluna synttärikukkina tulppaaneja, eli niitäkin on hankittava 😀

 124. 164

  Paula sanoo

  Hyasintin tuoksu kuuluu minusta jouluun yhtä vahvasti kuin punaviini pihvi-illalliselle. Kotoa löytyy siis hyasintti ja hankinnassa on amaryllis.

  Olis oikein mielenkiintoista kokeilla kääntää perinteinen ajattelu ylösalaisin. 🙂

 125. 165

  Sha sanoo

  Hyasintti ja amaryllis valkoisena kelpaisi tänne, en vain vielä ole saanut aikaiseksi hankkia. Hauska tuo roikkuva ruukku!

 126. 166

  M-K sanoo

  Tällä hetkellä joulutunnelmaa luomassa kolme valkoista amaryllistä, niin ihania! Sky Planteriakin olisi kiva kokeilla, ehkäpä juuri hyasintin ruukkuna :).

 127. 168

  Acca sanoo

  Hyasitteja ja valkoinen amaryllis, siinä meidän joulukukat. Joskus ollut joulutähtiä, mutta ne saan yleensä niin huonoon kuntoon, että ovat nyt jääneet pois.. 🙂

 128. 170

  Merja sanoo

  Valkoinen amaryllis on mielestäni kaunein ja näyttävin joulukukka. Täksi jouluksi en sitä vielä ole ehtinyt hankkia, mutta josko tässä vielä ehtisi.

 129. 173

  Millelina sanoo

  Hyasintteja ja punainen Amaryllis löytyy meiltä. Ehkä ostan vielä lähempänä aattoa tulppaaneja maljakkoon.

 130. 174

  SuviK sanoo

  Niin ne kukat vielä: valkoinen amaryllis on ehdoton, lisäksi tuoksua tuomaan valkoinen hyasintti.

 131. 175

  Rousku sanoo

  Meiltä löytyy valkoinen joulutähti keittiön pöydältä. Aattoa ei vietetä kotona joten voi olla että yhteen jää.

 132. 179

  Nnnenna sanoo

  Joulukukkia ei tule hankittua ollenkaan, miehen allergia vähän estää. Sen sijaan muita kauniita viherkasveja löytyy ja miehelle ostin pienet mini mini joulukaktukset 😀 Niitä alkaakin olla jo aikamoinen kokoelma kodissamme.. Toivottavasti onni potkaisee, on veikeän näköinen palkinto!

 133. 180

  TanjaK sanoo

  Minä rakastan tulppaaneja ja niitä meillä on myös joulukukkina, ehkä joskus myös valkoinen joulutähti.. ei hyasinttiä, aiheuttaa mikreeniä vaikka onki kovin kaunis.

 134. 182

  Riikka sanoo

  Meillä on valkoinen amaryllis ja punainen joulutähti – ihania molemmat. Ennestään kotona on jo yksi tuollainen sky planter ja toinen sopisi oikein kivasti kaveriksi;)

 135. 183

  Silde sanoo

  Kovasti on tullut vihjailtua nykyiselle poikaystävälle (perjantaina voi sanoa avopuolisoksi), että esim. joulutähti piristäisi tulevaa kotiamme, vaikka joulun vietämmekin hänen vanhempiensa luona. Vielä toistaiseksi kukkaa ei ole näkynyt… 🙂

 136. 186

  Liisa sanoo

  Jos olisin joulun kotosalla, hankkisin hempeän vaaleanpunavalkoisen amarylliksen. Mutta nyt menee joulu matkaillessa ja hyvä niin!

 137. 187

  Villis sanoo

  Valkoinen amaryllis on ehdoton joulukukka, niitä kasvatan myös itse.
  Valkoiset hyasintit yksittäin tai suurempana ryhmänä, ehkä sammalta tai nyt sen puuttuessa meriheinää seassa.
  Valkoinen joulutähti on myös kaunis ja kuuluu yleensä jouluumme, mutta nyt se jäi ostamatta, eikä ole järkeä tuoda sitä enää näissä pakkaslukemissa kotiin asti.
  Ruukkuarvonnassa siis mukana, aina on mukavaa kokeilla uusia juttuja, myös kukille:D

 138. 188

  jenska sanoo

  Yhden punaisen joulutähden olen jo ostanut, ja valkoisia hyasintteja aion vielä hankkia. Ilman hyasintin tuoksua ei tule joulua!

 139. 190

  Kirsi sanoo

  Hyasintin tuoksu kuuluu jouluun 🙂 Roikkuen sitä joulun tuoksua saisi näin levitettyä laajemmalle..ottaisin ilolla vastaan kyseisen purkin 🙂

 140. 191

  totsku sanoo

  Valkoinen joulutähti on tämän huushollin ehdoton joulukukka numero 1. Sellainen täytyy joka vuosi kotiin kiikuttaa.

 141. 192

  Hanna Kärkkäinen sanoo

  meiltä löytyy leikkoamarylis ja punainen iso joulutähti. Hyasintteja haluaisin mutta olen niille allerginen, harmi, sillä niiden sipuli osa ja kukat ovat niin kauniita.

 142. 194

  Jonna sanoo

  Hyasintteja tuoksun vuoksi tietenkin, mutta – vasta sitten, kun koti on puunattu ja siivottu arkisista hajuista.
  Yksinkertaista asetelmaa varten suunnittelen myös matalaa amaryllista.

 143. 195

  Minna sanoo

  Valkoisia tulppaaneja ja valkoinen/ valkoiset amaryllikset. Ne koristavat meidän joulun.

  Minna

 144. 196

  Susanna sanoo

  Kolme valkoista hyasinttiä aaltomaljakossa ilman ruukkuja folioon käärittynä, kaksi sypressiä, vielä ilman koristeita ja tietenkin valkoinen amaryllis 😉

 145. 198

  Piiju sanoo

  Pari valkoista hyasinttia löytyy jo. Vielä voisi hankkia joko valkoisen joulutähden tai amarylliksen 🙂

 146. 199

  Iida sanoo

  Amaryylis valkoisena on aina kaunis. Haluaisin hyasintteja, mutta sisko moittii niitä voimakkaan hajun vuoksi! 😀

 147. 200

  Niina K sanoo

  Rakastan valkoisia kukkia.Meiltä löytyy valkoisia hyasinttejä,amarylliksiä ja joulutähti. Aion hankkia vielä jouluksi ruokapöytää koristamaan suuren kimpun valkoisia ja muutamia hennon vaaleanpunaisia tulppaaneja.

 148. 201

  Lenny sanoo

  Hyasinteista tykkäisin ulkonäöllisesti, mutta nenä ei kestä tuoksua. Joten kotiutan meille tänään punaisen joulutähden kauppareissulta.

 149. 202

  noora sanoo

  Joulukukista minusta kaikkein kaunein on ylhäinen amaryllis, mutta ehdottomasti mahtavin tuoksu tulee hyasinteista!

 150. 203

  Katri sanoo

  Minun jouluuni kuuluu joulukukista tulppaani, amaryllis ja hyasintti. Valkoinen on väreistä paras, mutta tänä vuonna taidan ostaa yhden ison hyasintin korostamaan vasta mustaksi maalaamaani portaikkoa! 🙂

 151. 204

  sanoo

  Aijon hankkia valkoisia hyasintteja(jotenkin en ole muka vielä kerinnyt) ja valkoisen amarylliksen. Vaikka ehkä vähän hölmöä hankkia kun olemme uuteen vuoteen saakka pois kotoa.

 152. 205

  Molly sanoo

  Meiltä löytyy nyt yksi valkoinen hyasintti ja tästä postauksesta innostuneena taidan väsätä siihen tuollaisen silkkipaperipussukan ympärille ja hankkia vielä toisen samanlaisen ihanaa jouluntuoksua ja tunnelmaa luomaan! Valkoinen amaryllis täytyy kyllä myös käydä maljakkoon hankkimassa…

 153. 206

  Maikki sanoo

  Valkoinen amaryllis löytyy leikkokukkana, ja on muuten todella näyttävä! Lisäksi ajattelin pari valkoista hyasinttia vielä hankkia joulun tuoksua tuomaan.

 154. 207

  Jenna sanoo

  Joulukotiin aion hankkia valkoisia ruukkuamarylliksia ja vaaleanliiloja ja -punaisia hyasintteja; ihania tuoksuja ja kauniita asetelmia… 🙂

 155. 208

  Liina sanoo

  Meiltä löytyy valkoisia hyasintteja, valkoisia tulilatvoja ja aikeena on ostaa vielä muutama amaryllis.

 156. 211

  Johanna sanoo

  Valkoinen amaryllis, jonka ostin tarpeeksi ajoissa ennen joulua jotta se aukesi kauniiseen kukkaan jouluun mennessä. Leikkokukkia olisi vielä tarkoitus hankkia luultavasti tulppaaneita valkoisena ja punaisena.

 157. 212

  Sari sanoo

  Jouluruusu on ehdoton suosikkini! Viimeksi siirsin sellaisen kesällä ulos ja ihanasti kukki sielläkin.

 158. 213

  Jenni sanoo

  En hanki joulukukkia kotiini, koska olemme joulun pois kotoa. Tuliaisiksi vien hyasintin tai tulppaaneja.

 159. 214

  lentoemo sanoo

  Hyasintit kuuluvat ehdottomasti jouluun. Niitä siis hankin. Samalla ostan mahdollisesti nipullisen valkoisia tulppaaneja.

 160. 215

  Kati sanoo

  Hyasintteja löytyy, ja ne pitää ehdottomasti olla valkoisia. Joulutähtikin on ja ihana tuuhea kuusi. Oi tätä tuoksujen sinfoniaa. 🙂 Ehkä huomisella kauppareissulla tulee vielä joku kukka hankittua. Tänään muuten aamulla pelastin jonkun kukan, mies osti kaupasta joulutähden ja meinasi kävellä se kädessä ulos. Ja pakkasta oli 13 astetta. Se raukkahan olisi kuollut heti. Komensin takasin sisälle pakkaamaan sen sanomalehteen. 🙂

 161. 216

  Katri82 sanoo

  valkoisia hyasintteja vanhoissa lasipurkeissa sammaleen, vlkoisella sprylla värjättyjen käpyjen ja hopealangan kanssa, niissä on sekä joulun tuoksua, että yksinkertaista kauneutta ♥

 162. 217

  sanoo

  Yleensä lähden jouluksi reissuun, joten joulukukkia ei ole tullut hankittua. Tänä vuonna joululoma on kuitenkin niin lyhyt, joten päätin hankkia oman kodin koristukseen perinteisen joulutähden. Myös hyasintin ostin jo joulukuun alussa, mutta se kerkesi jo kuihtua patterin kuumuudessa.

 163. 218

  Saila sanoo

  Vielä en ole hankkinut jouluksi kukkaa, mutta ehkä joulutähden käyn ostamassa.

 164. 219

  ruu sanoo

  Meillä ei erikseen osteta jouluksi kukkia, mutta kasvit saavat jouluisen ulkonäön uusilla ruukuilla! Ruukkuihin on myös helppoa kiepauttaa vaikka joulunauhaa tuomaan uutta ilmettä.

 165. 220

  heidi sanoo

  Jouluun kuulu aina hyasintit! tän vuonna ekaa kertaa kotiin hankittu myös jouluruusu, katsotaan miten sen kanssa käy…

 166. 221

  Maarit sanoo

  Amaryllis löytyy jo valkoisena. Hyasintteja täytyy vielä hakea. Niiden tuoksu kuuluu ehdottomasti jouluun. Ja ehkäpä punaisia tulppaaneja. Joulutähti ei tänä vuonna jotenkin iske.

 167. 223

  Saija sanoo

  Kyllä jouluun tietysti kukkia kuuluu. Meillä ne ovat aina joulutähtiä. Minä pidän niistä ehdottomasti eniten 🙂

 168. 224

  Heppuli sanoo

  Tällä hetkellä ei vielä kukkia ole, mutta yksi valkoinen hyasintti on kyllä pakko käydä hakemassa. Ihanan näköisiä! 🙂

 169. 225

  sanoo

  Meillä on miehen ostamat valkoinen amaryllis ja valkoinen iso joulutähti : )

  Jos arpaonni suosii niin täytyy varmasti hankkia vielä hyasinttikin!

 170. 226

  Anne sanoo

  Joulukuusen virkaa suorittaa meillä tänä vuonna sypressi. Tein siihen valkoisesta paperista tähtiä sekä oksille että latvaan. Valkoinen amaryllis kelpaisi vielä, sekä tietenkin hajusintti ’kivassa ruukussa’. Hyvää joulua!

 171. 228

  Tiia sanoo

  Meiltä löytyy valkoisia hyasintteja, kaksi joulutähteä ja sypressi. Enemmänkin hankkisin, mutta tasot ei riitä ja kukat pitää pysyä pikkukäsien ulottumattomissa.

 172. 229

  LauraH sanoo

  Muutama hyasintti on pakko aina hankkia luomaan tunnelmaa ihanalla tuoksullaan. Lisäksi yleensä kodistani löytyy valkoinen joulutähti.

 173. 230

  Linneab sanoo

  Jouluna pitää olla paljon kukkia! Punaisia tulppaaneja maljakossa, asetelma jossa havujen keskellä valkoisia amaryllyksia. Lisäksi valkoknen irkidea, joka käy juhlaan kuin juhlaan!

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *