HILJAISUUS

Oi että, arvatkaas mitä? Olemme saaneet nukkua tänään normaalia pidempään, sillä lapset ovat olleet yökylässä mummulla ja papalla. Käytiin eilen Mankun kanssa kaksistaan syömässä pitkän kaavan mukaan meidän lempiravintolassa, Vanhankaupungin Ravintolassa. Herättiin tänä aamuna puoli kymmenen aikaan, mikä tuntuu luksukselta normaalin kello seitsemän herätyksen sijaan. Nyt koti tuntuu oudon hiljaiselta – täytyy mennä hakemaan lapset kotiin. Alkaa olla jo ikävä…

P.S. Pahoittelen, että en ole vielä vastannut kaikkiin kommentteihin, mutta yritän ehtiä tänään vastailemaan.

Kommentit
 1. 5

  SP sanoo

  Pakko kysyä, että onko teidän Tolomeon varjostin ihan vitivalkoinen vai hämääkö kuva vain?

  • 5.1

   suvi m sanoo

   Varjostin on se pergamenttivarjostin. Päivällä, kun valaisin ei ole päällä, näyttää varjostin valkoisemmalta kuin iltaisin, jolloin siinä on valo päällä.

 2. 7

  Paula sanoo

  Hei! Tuollaisia valonläpäiseviä rullaverhoja olen metsästellyt jonkinaikaa. Mistähän olet hankkinut olohuoneen verhot, ja onkohan niissäkin väri vitivalkoinen.Kiitos jos ehdit vastata. …Ihana koti ja ihana blogi….

  • 7.1

   suvi m sanoo

   Rullaverhot on hankittu paikallisesta kaihdinliikkeestä. Väri on valkoinen. Ihan perusverhot ovat. Makkareissa on pimentävät.

 3. 8

  sanoo

  Osaisitko kertoa ovatko nuo puiset kynttilänjalat jotain merkkiä? Meillä on kotona samanlaiset, mutta olen ne ostanut joskus kirpparilta, enkä tiedä niiden alkuperästä mitään. Kiitos jo etukäteen tiedoista! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *