Gloria Blog Awards 2012

Tänään on julkistettu jännittäviä uutisia blogirintamalla: nimittäin Gloria Blog Awards -ehdokkaat. Suomen ensimmäisessä Gloria Blog Award -tapahtumassa palkitaan sisustus- ja ruokablogeja yhteensä kuudessa eri kategoriassa. Sisustusblogit palkitaan seuraavissa kategorioissa: Paras sisustusblogi, Kaunein sisustusblogi ja Lukijoiden suosikkisisustusblogi.

Valkoinen Harmaja on valittu ehdolle kahteen kategoriaan: Paras sisustusblogi ja Lukijoiden suosikkisisustusblogi. Voi kuinka iloinen olenkaan, että blogini saa olla ehdolla ja vielä niin mahtavassa seurassa. Kiitos kiitos!

Asiantuntijoista koottu raati valitsee voittajan muista paitsi lukijoiden suosikki -kategoriasta. Elikäs nyt pääsette äänestämään suosikkisisustusblogianne —-> äänestämään tästä, klik! Jos blogini inspiroi sinua, olisi oikein kiva jos kävisit antamassa äänesi Valkoiselle Harmajalle. Äänestäneiden kesken arvotaan Gloria-lehden vuosikertoja.

Voittajat julistetaan Gloria Blog Awards 2012 -gaalassa perjantaina 26.10.2012. Oi vitsi, että on jännää!

Translation:
The nominees for the first Gloria Blog Awards were announced today. There are three categories for interior design blogs: The Best Interior Design Blog, The Most Beautiful Interior Design Blog, and Readers Favourite Interior Design Blog. My blog, Valkoinen Harmaja, is nominated in two categories: The Best Interior Design Blog and Readers Favourite Interior Design Blog. I am very honoured and happy! If you’d like to vote, you can do it here <click>.

Kommentit
 1. 1

  Oona sanoo

  Toki sinun blogia käyn äänestämässä, tämä on vaan kaikkien aikojen paras blogi! 🙂 Hei, minkä kokoisia on nuo teidän tarjotinpöydät? Onko tuo musta keksikokoinen ja valkoiset niitä isoimpia? Tässä omaan kotiin mietiskelen…

  • 1.1

   sanoo

   Voi suurkiitos äänestäsi ja positiivisesta palautteesta! 🙂

   Valkoiset isommat Tray-pöydät ovat 60×60 cm (kork. n. 40 cm) ja pieni musta 30×30 cm.

 2. 3

  Heidi sanoo

  Ehdottomasti sinun blogisi on paras!! Ihania sisustusjuttuja laidasta laitaan ja paaaaljon inspiraatiota 🙂 Kiitos, että kirjoitat meille!

  • 3.1

   sanoo

   Kiitos teille jokaiselle, jotka jaksatte seurata blogiani ja annatte niin kannustavia kommentteja. Olette ihan mahtavia!

 3. 5

  sanoo

  Hei, kävin nyt ensi kertaa sivuillasi ja ymmärrän, että olet palkintogaalassa ehdolla, ONNEA! Kaunis, selkeä, moderni ja konstailematon blogi, juuri sellainen kuin sen pitää olla!

 4. 8

  ninja sanoo

  TIETYSTI äänestin heti sinun blogia. Ihana kun jaksat aktiivisesti kirjoittaa ja päivittää. Aivan ihana on tämä teidän koti!!!

  • 8.1

   sanoo

   Mahtavaa, kiitos! 🙂 Tämä on niin kivaa puuhaa, että mielellään kirjoittaisin enemmäkin jos aikaa ja aiheita riittäisi. 😀

 5. 9

  Anniina sanoo

  Äänestämässä käyty, Valkoista Harmajaa tietenkin 🙂 Veikkaanpa että sulle napsahtaa tuplavoitto! 😉

  • 9.1

   sanoo

   Hui, ei kai sentään! Siellä on niin monta taidokasta blogia mukana. Kiitos, että äänestit minua. 🙂

 6. 10

  Karkki sanoo

  Ensiksikin kiitos Suvi inspiroivasta, kaunistaa, selkeästä sekä hyvin kirjoitetusta & toteutetusta blogista. Olen saanut monta hienoa ideaa kodistanne ja jopa mieheni (!!!) kiinnostuu tietyistä osioista mm rakentamiseen liittyen. Annan ehdottomasti ääneni Valkoiselle Harmajalle.

  • 10.1

   sanoo

   Voi kuinka mukava kuulla! Tulen aina iloiseksi jos kuulen, että olen voinut auttaa jotakuta. Kiitos äänestäsi. 🙂

 7. 12

  U-K sanoo

  Ei epäilystäkään että olet vahvoilla. Olet inspiroinut roima-annoksella omassa kodinrakennusprojektissa; Kaunein Kiitoksemme!
  Ps, tällainen ”Jos” -kysymys; mikäli teillä ei olisi integroitua rakennettua kirjahyllyä, millaisen hankkisitte, Mitkä olisivat vahvoja ehdokkaita? Olisi mielenkiintoista kuulla.

  • 12.1

   sanoo

   Kiitos, todella mukava kuulla! 🙂

   Uskon, että jos meillä ei olisi tuota kiinteää kirjahyllyä, olisimme laittaneet String-hyllyä. Se on niin kaunis ja ilmava ja sitä voi muokata ajan myötä mitä erilaisimpiin tarkoituksiin. Ajaton ja aikaa kestävä valinta.

 8. 13

  sanoo

  Sait ääneni :). Itselläni on ihan järjetön talokuume ja nostatan entisestään kuumetta täällä blogissasi ;). Harmaja on unelmana, mutta olen miettinyt, että saako niihin ikkunoihin sälekaihtimia, jos tällaiset haluaisi..?

  • 13.1

   sanoo

   Voi kiitos äänestäsi! 🙂

   Kyllä Harmajan ikkunoihin saa sälekahtimia. Varsinkin jos ottaa avattavat ikkunat, saa kaihtimet sinne ikkunoiden väliin. Meillä on kiinteät ikkunat ja kyllä noihinkin olisi saanut sälekaihtimet jokaiseen ruutuun erikseen jos olisi halunnut.

 9. 15

  Inkeri sanoo

  Täältä tuli myös ääni Valkoiselle Harmajalle. Valinta oli itseasiassa todella helppo :). Blogisi on kaunis, laadukas ja täynnä mielenkiintoisia aiheita. Postauksistasi näkyy myös selkeästi se, että arvostat lukijoitaisi. Jatka vain samaan loistavaan malliin!

  • 15.1

   sanoo

   Kiitos oikein paljon! 🙂

   Lukijat tekevät bloggaamisesta mielekästä ja arvostan jokaista kommenttia, jonka saan. Vuorovaikutus on tärkeää ja koko jutun suola. Välillä on mukava järjestää arvontoja teidän lukijoiden iloksi.

 10. 16

  Kirsi sanoo

  Kiitos ihanasta blogista, ääni lähti sinulle, ehdottomasti:-) Olen seurannut reilu vuoden blogiasi, mutta nolona myönnän todella harvoin kommentoineeni yhtikäs mitään. Mutta siis täällä taustalla seurailen ja samalla omaa kotiani sisustelen (muutimme joulukuussa uuteen kotiin, jonka remontoimme katosta-lattiaan ja vielä viimeisiä sisustus -ja remppajuttuja tekeillä). Samalla kun nyt sain itsestäni irti, että kommentoin, niin kerrotko mikä tuo teidän ruokailupöydän valaisin on ja onko omiaan ison ruokapöydän yllä?
  t. Kirsi

  • 16.1

   sanoo

   Kiitos sinullekin äänestä! Ja tosi kiva, että rohkenit kommentoimaan. 🙂 Myönnän, että itsekin kommentoin liian vähän blogeissa, vaikka niitä ahkerasti seuraankin.

   Meidän ruokapöydän valaisin on Kartellin F/LY. Se on ollut minusta oikein hyvä hankinta (se on ollut meillä jo viitisen vuotta). Valaisee tehokkaasti ja kauniisti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *