Esittele blogisi

Ihanaa, pääsiäispyhät alkavat ja minulle se merkitsee lomaa ja kiireettömiä päiviä kotosalla. Ajattelinkin nyt toteuttaa postausidean, joka minulla on ollut mielessä jo pidempään. Pitkän pyhän aikana ehtii varmasti jossain välissä lueskella blogeja ja olisikin kiva löytää uutta luettavaa!

Niinpä kaikki te bloggaavat lukijani saatte nyt pienoisen haasteen: esittele blogisi kommentoimalla tähän postaukseen. Voit kertoa millaista blogia kirjoitat ja mikä sinua inspiroi bloggaamisessa. Muista linkittää, niin minä ja muutkin löydämme helposti blogiisi. Tästä on toivottavasti muillekin iloa pääsiäispyhiksi ja lukulistalle löytyy uusia blogeja. Blogissani käy viikottain keskimäärin 13 000 uniikkia kävijää, joten ehkäpä sinun blogiisi löytyy tätä kautta uusia lukijoita. Ja toki saa vinkata jostain muusta blogista kuin omastaan.

esittele_blogi

Ja lopuksi vielä pieni pyyntö. Blogini muutti tänne meilläkotona.fi -saitille tammikuussa ja huomaan, että linkkejä vanhaan osoitteeseeni löytyy vielä. Jos siis olet linkittänyt Valkoiseen Harmajaan oman blogisi sivupalkissa, muistathan päivitää linkin osoitteeksi: blogit.meillakotona.fi/valkoinenharmaja/

Kiitos!

Innolla odotan uusia blogilöytöjä!

Kommentit
 1. 3

  sanoo

  Kiva postausidea!
  Olen lueskellut blogeja usemman vuoden ja oman rohkaistuin aloittamaan viime vuodenvaihteessa. Aloittelevana bloggarina olen erittäin onnellinen kaikista vinkeistä ja rohkaisevista kommenteista 🙂

  Tuikkutiellä askeltaa 30+ Tuire Helsingistä. Ajatuksia asumisesta ja arjesta kerrostalokolmiossa, jota sisustetaan pelkistetyllä tyylillä kodikkaaksi kotipesäksi kahdelle aikuiselle. Valittuja paloja sisustuksesta, elämän pienistä ja isoista helmistä. Tervetuloa lukemaan!

  tuikkutiella.blogspot.fi

 2. 4

  sanoo

  http://ladyymode.blogspot.fi

  Parikymppisen aloittelevan stylistin muotipainotteinen blogi, jossa ihastellaan arjen kohokohtia, ihastutaan uusiin trendeihin ja välillä jäädään unelmoimaan matkasta New Yorkiin.

  Tervetuloa minun maailmaani!

 3. 5

  sanoo

  Hei Suvi ja kiitos mainiosta ideasta! Kaikki nämä blogit täytyykin käydä katsastamassa :).
  Olen blogannut reilun vuoden puutarhasta, diy-projekteista, sisustamisesta ja reissuista nelihenkisen perheen kanssa. Muutimme vuosi sitten uuteen kotiin, joka on pieni ja moderni kaupunkikoti. Palastelen blogissani, miten saan aiemman kaksisataaneliöisen maalaisromanttisen kotini sisustusilmeen kalusteineen muuttumaan raikkaaksi ja moderniksi, alle sataneliöiseksi kaupunkikodiksi – ja mieluusti kierrätyksen tai pienen budjetin avulla! Myös uudistalon puutarhan perustaminen ja pihasuunnittelu ovat blogissa vahvasti tapetilla.

  Tervetuloa käymään ja kommentoimaan!

  terveisin Heli

  http://www.kotonaparas.com

 4. 6

  sanoo

  Moi Suvi!
  Sisätiloissa-blogissani (sisatiloissa.blogspot.com) sisustetaan pienillä jutuilla kahden ihmisen vastaremontoitua rivitalokotia. Minulle tärkeintä kotona on lämmin tunnelma, valoisuus ja unelmieni keittiö. Tervetuloa kurkistamaan!

 5. 7

  sanoo

  Kiva postaus ja pitääpä lukassa listaus läpi viimeistään huomenna, vasta tulin reissusta.
  Muuttuva Kotini blogissa remontoidaan ja sisustetaan vanhaa rintamamiestaloa, jonka ostimme perheen kanss vuonna 2000. Kotia sisustetaan design klassikoilla ja kirpparilöydöillä. Välillä piipahdetaan myös muiden kodeissa, joissa olen ollut sisustusapuna. Helppoja askartelu idoita on myös luvassa ja tykkäämme perheen kanssa reissata, joten niistä on myös postauksia.

  Kivaa pääsiäistä kaikille, täältä Lapista !!!

 6. 8

  sanoo

  Olen saksalais-suomalaisen perheen äiti ja arkkitehdin vaimo ja aloitamme rakentamaan uutta modernia kotia keskelle Saksaa kahden viikon (!!!) päästä. Talo on saamassa paljon vaikutteita varsinkin sisustuksessa Suomesta ja skandinaaviasta. Seurailen paljon suomalaisia blogeja, luen deko-lehteä ja vierailen vuosittain Suomessa asuntomessuilla saadakseni ideoita omaan kotiini.

  Blogiani, jota kirjoitan saksaksi ja englanniksi, voi seurata täällä: http://www.rako6.com

  Kiva idea tämä linkkilista, jospa löytäisin nyt uusia ihania blogeja! 🙂

 7. 9

  sanoo

  Hei!

  Minulla on raksa- ja sisustusblogi vähän poikkeuksellisesta talohankkeesta.

  Meillä rakennetaan nelikerroksista townhouse-omakotitaloa ryhmärakentamisena neljän muun pariskunnan kanssa. Talo rakennetaan uudelle asuinalueelle Helsingin Kalasatamaan.

  Suunnittelua, rakentamista, myöhemmin myös sisustamista. Kolmekymppinen minä, mun mies, 3-vuotias tytär ja pari kissaa. Talon piti valmistua jouluksi, mutta kuinka ollakaan, kaikki ei ole mennyt ihan niin kuin piti ja taitaa mennä seuraavaan jouluun ennen kuin päästään muuttamaan.

  Kiva idea tämä listaus! Josko täältä löytyisi itsellekin uusia blogeja luettavaksi.

  Anna

 8. 11

  athomeornot sanoo

  Hei! Lapsiperheen pyörityksen ohella bloggailen lähinnä sisustamisesta ja juurikin siitä elämän kevyimmästä puolesta. Olemme rakentaneet kivitalomme noin seitsemän vuotta sitten ja laittelemme pikkuhiljaa pihaa ja remppaamme jo kerran tehtyä paremmaksi, mutta todella verkkaisesti fiiliksen ja mahdollisuuksien mukaan. Tykkään hyvästä muotoilusta, toimivasta arjesta ja kirppareista 🙂

  http://athome-or-not.blogspot.fi/

 9. 12

  sanoo

  Olipas kattava lista jo kertynyt kivoja blogeja!

  Oman blogini nimi on Kukkala. Se on hyvin kukkapainotteinen sisustusblogi ja sisustuspainotteinen puutarhablogi. Siellä innostutaan, hehkutetaan ja fiilistellään kukkia ja kasveja sisustamisessa; talvella sisällä ja kesällä ulkona.

  http://www.kukkala.fi

  Tervetuloa,
  Sanna

 10. 14

  sanoo

  Unelma Onnesta sai alkunsa ensimmäistä omaa kotia etsiessä. Unelmien kodissa on nyt ehditty asua ja remontoida reippaat kaksi vuotta. Remppaaminen alkaisi (toivottavasti) olla jo pikkuhiljaa ohi. Blogissani sisustellaan, unelmoidaan, pyöritään pikkuruisella pihalla ja tehdään käsitöitä. Sisustukseen ja puutarhan hoitoon keskittyvä blogi – ja puutarha – rönsyilee, kuten elämä yleensäkin ja postauksia syntyy lähinnä fiilispohjalta. Tervetuloa! 🙂 http://www.unelmanionnesta.blogspot.com

 11. 15

  sanoo

  Pääsiäinen alkaa olla jo ohi, mutta vinkkaanpa oman blogini tänne myös.

  Koti rakennetaan tunteella (http://kotitunteella.blogspot.fi) -blogi kertoo tällä hetkellä energiatehokkaan EPS-harkkotalon rakentamisesta ja sisustusvalinnoista. Olemme päätyneet useassa kohdassa hieman tavanomaisista poikkeaviin valintoihin ja niitä sekä kilpailuttamista olen avannut laajasti. Nyt pintavaiheessa oleva projekti siirtyy pian sisustamiseen ja niin myös bloginkin suunta muuttuu. Tulevat kesät ovat varmaan myös aika pihapainoitteisia.

  Tervetuloa vierailulle!

 12. 16

  Johanna sanoo

  Monta päivää tätä mietein, mutta tässä se nyt on; http://kuiskausonnesta.blogspot.fi/
  Olen jo useamman vuoden kirjoittanut lähinnä itselleni, mutta jotkut sinne aina joskus eksyy. Kirjoitan tavallisista asioista, lähinnä puutarhasta. Saa käydä kurkkaamassa.

 13. 17

  sanoo

  Kirjoitan arkiblogia ja kerron kodista, jossa on värejä, kirpparilöytöjä, ruoan tuoksua, ensimmäisen lapsenlapsen ihastelua, kahden elokuvafriikin täpötäysiä elokuvahyllyjä, villalankaa ja sukankutimia ja proosallista ja lyyristä arkea. Tervetuloa tutustumaan!

 14. 18

  sanoo

  Kartanon elämää, sisustamista ja puutarhaunelmia. Tarkkaillaan luontoa ja vuodenaikoja, matkustetaan maailmallakin. Näistä ja monista muista aiheista kirjoittaa Matilda, äiti-ihminen, jo mummiksikin ehtinyt tätönen. Bloggaamisen inspiraatiot tulevat yleensä pienistä asioista, arjen iloista ja hyvistä hetkistä.

 15. 19

  sanoo

  Scarletswalkin lifestyle blogissa keskitytään hyvinvointiin, hyvään ruokaan, hyviin tekoihin ja ihanaan arkeen. Nostetaan aina silloin tällöin asioita esiin joista yleinsä ei puhuta mutta ne kuitenkin askarruttavat monen mieltä.
  Yksi lukija sanoi kerran, että blogini on siitä jännittävä kun koskaan ei tiedä mitä siellä odottaa seuraavana aamuna 🙂

 16. 20

  suvi m sanoo

  Oikein paljon kiitoksia kaikille blogiesittelijöille! 🙂 Jokaisessa blogissa kävin ja tulen käymään piipahtamassa. Osa olikin ennestään tuttuja. Toivottavasti uusia lukijoita löytyi tätä kautta! 🙂

 17. 21

  sanoo

  Heipsan

  Minä kirjoitan jo yhdennettätoista vuotta blogia jossa on sitä sun tätä. Milloin runoja, milloin ikuisuusremonttia, milloin kukkia ja joskus kokkaamistakin… <3

 18. 23

  sanoo

  Olen seurannut blogiasi pitkään ja kirjoitellut omaani nyt kolme vuotta. Innostuin kirjoittamaan blogia raskaana ollessani ja blogi olikin pitkään vauvapainotteinen. Kunnes lapsi alkoi kasvaa ja muuttua omaksi persoonakseen ja tuntui väärältä kirjoitella hänestä. Sittemmin löysin innostuksen sisustamiseen ja kuin vahingossa aloin kirjoittelemaan siitä blogiini. Nyt blogi onkin sisustuspainotteinen lifestyleblogi, jossa siis edelleen nähdään juttuja lapsestani, mutta pääpiste on sisustamisessa. Tervetuloa seuraamaan!

  http://www.montasyytarakastaa.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *