Ensimmäinen äitienpäivä uudessa kodissa

Tänään on vietetty äitienpäivää. Meillä se alkoi esikoisen halauksilla ja kuiskauksilla ”Hyvää äitienpäivää” heti seitsemän jälkeen. Pienet paketit tuotiin sänkyyn ja niistä paljastui söpöjä, omin pikkukätösin väkerrettyjä taideteoksia. Mieheltä sain uuden objektiivin kameraan (50 mm, 1:1.8) ja sitä piti heti testata.

Ensimmäinen otos uudella objektiivilla

 

Tauluja ei ole vielä kiinnitetty vaan ne saavat nojata rennosti seinään

 

Aamukaffit ja Mankun leipoma kakku, johon pikkusormet ehtivät ensimmäiseksi

 

Hyvin nukuttu yö uusissa lakanoissa – lahjakääreet vielä lattialla

 

Lasten lahjat: itseistutettu kukka esikoiselta ja pienemmältä keittiörätti, jossa komeilee pikkuneidin kädet

Vietiin kukkia isomummulle ja mummulle. Turun mummulle lähti terveiset videon ja kuvan muodossa, ja tietenkin puhelinsoitto päälle.

Illalla grillattiin omalla hiekkapihalla ja nyt menen laittamaan lapset nukkumaan. Ihana päivä!

Hyvää äitienpäivää!
Kommentit
 1. 1

  Saila sanoo

  >Mukavaa äitienpäivän iltaa teillekkin! Pakko kysyä, luenko oikein keittiörätistä, että siinä lukee Fiona? Jos luen, niin meillä on saman nimiset tyttäret! 🙂 Kiva idea tuo keittiörätti äitienpäivälahjaksi!

 2. 2

  Laura sanoo

  >Teillä on ihana koti 🙂 Itse asiassa teidän muokkaus tuosta alkuperäisestä talopohjasta oli suoraan sellainen unelmatalopohja, jota ollaan tuloksetta etsitty jokaiselta talofirmalta. Ainut miinus tietenkin, että siinä ei ollut saunaa. Mies sitten muokkasi siihen saunan ja näin saatiin unelmapohja! Toivottavasti on joskus vara myös rakentaa tuo unelmatalo. Kiitos siis hienosta pohjan muokkauksesta! Kerrankin talopohja, jossa tarpeeksi säilytystilaa! Paljonko teille tuli yhteensä neliöiotä taloon?

 3. 3

  MJ sanoo

  >Meillä esikoinen oli askarrellut tiskirätin lahjaksi. :)Hyvää äitienpäivää!

 4. 4

  Anonymous sanoo

  >Voi kuinka suloista! JA jotenkin tosi ihana yhdistelm' tuokin, että mies leiponut kakun, maaliset kädet jotka kuvassa näkyvät.. maalaa talon, leipoo kakun rakkaudella. Nyyh, olen raskaana eli näin sitä tunteellisena katsoo kaikkia kuvia, etenkin perhe-elämästä. :)Ja teidän koti näyttää näissä pienissä paljastuserissä todella kotoisan ihanalta. On varmasti puuhaa vielä laittamisessa, mutta hyvältä näyttää…

 5. 5

  Anonymous sanoo

  >Minunkin silmäni kiinnittivät huomion noihin maalisiin käsiin, jotenkin ihana kontrasti kakun leipomiselle <3. Eikös teillä ollutkin talon ulkomaalaus käynnissä?Minuakin kiinnostaisi talonne kokonaispinta-ala, meillä saattaa olla käynnistymässä rakentaminen mikäli tarjouksemme tontista menee läpi.. Peukut pystyyn.Täältä blogistasi sain "vinkin" erilliselle saunalle/-rakennukselle, täytyy vaan selvittää voiko rakennusoikeutta jotenkin jakaa, sillä meidän mahdollisella tontilla rakennusoiekus menee 200 + 40 ja tuohon 40:neen ei oikein mahdu autotalli, varasto, ph, sauna plus takkahuone..Vaihtoehtona meillä 2-kerroksinen Harmaja..Kiitos blogistasi-johanna

 6. 6

  suvi m sanoo

  >Saila: Kyllä, luit oikein. 🙂 Keittiörätti oli kyllä tosi kiva idea! Ei sitä vaan meinaa raaskia ottaa käyttöön. Myöhästyneet äitienpäiväonnittelut sinne!Laura: Kiitos, kiva kuulla, että olette sitä mieltä. 🙂 Kyllä näin muutaman viikon asumisen jälkeenkin tuntuu tämä pohja oikein hyvältä ratkaisulta. 🙂 Neliöitä on yhteensä jotain 150 (en muista ihan tarkkaa lukua).Toivottavasti saatte unelmatalonne! :)MJ: Hauska kuulla! Keittiörätti on kyllä hyvä idea! Myöhästyneet äitienpäiväonnittelut sinnekin! :)Anonyymi: Oi, ihana kommentti! 🙂 Meinasin kirjoittaa jotain niistä maalin tahrimista käsistä, mutta ajattelin jättää sen lukijoiden huomattavaksi. 😉 Siinä jääkiekon ja talon maalaamisen välissä mies tuon kakun pyöräytti. :)johanna: Maalin tahrimat kädet ovat kyllä hauska kontrasti kakun leipomiselle. :)Ja juu, meillä on juuri talon (tai oikeastaan saunarakennuksen) maalaus käynnissä. Täytyy tarkistaa tuo talon kokonaispinta-ala, mutta se on jotain 150 m2…Toivottavasti teillä menee kaikki asiat putkeen ja pääsette aloittamaan rakentamisen!

 7. 7

  Laura sanoo

  >Onko siis se 150m2 se asuinpinta-ala vai se kerrosala? vai miten ne nyt menikään. Mutta siis se joka merkitään pienempänä neliömääränä 🙂

 8. 8

  satu sanoo

  >Voi kun sait Ihanat lahjat lapsilta1 ne niitä parhaita.munkin veljen poika Niko oli tehnyt äitille käsikorun,savi kupin tarhassa ja Lauralta sai kukkien siemeniä omilla rahoilla ostettuja!Ja Talonne on Ihana!!!!!

 9. 9

  suvi m sanoo

  >Laura: n.150 on asumispinta-ala, kokonaisala on jotain 162 m2 (nämä ovat minun muistin varaisia lukuja, mutta sinnepäin kuitenkin).satu: Lasten lahjat on niin suloisia! Niitä on ihana saada! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *