Elloksen kevätuutuudet (+arvonta!)

Kaupallinen yhteistyö: Ellos

Sisustusta aktiivisesti – tai vähemmän aktiivisestikin – seuratessa olette varmasti huomanneet kuinka sininen väri alkaa jälleen löytää tiensä kodin sisustukseen. Blogiyhteistyön myötä lähdin tutkimaan Elloksen kevätuutuuksia ja mitä ihania sinisävyjä löysinkään! Ellos on yksi pitkäaikaisimmista yhteistyökumppaneistani ja olen tosi iloinen, että pääsin taas poimimaan valikoimasta omia lemppareitani ja järjestämään teille hienon arvonnan!

img1

Elloksen kevätkokoelma on nimeltään ”Heart and Soul”. Siitä välittyy boheemi, luonnollinen ilme ja se henkii sielukasta 70-lukua. Mallistossa on paljon kauniita kuoseja, koristeellisia maljakoita sekä sinisen ja vihreän sävyjä, unohtamatta ajattomia pellavatekstiileitä ja trendikkäitä valaisimia. Upeasti stailatuissa sisustuskuvissa silmä lepää.

81-4879_D9

91-0802_main

Kuten tiedätte, meillä on jo tartuttu maalisutiin ja makuuhuone on saanut uudet petroolinsiniset seinät. Sinistä sävyä voi tuoda kotiin helpomminkin: päivittämällä vaikkapa koristetyynyt tai pussilakanat, tai lisäämällä tasolle näyttävän maljakon. Poimin omia lempituotteitani Elloksen kevätmallistosta alla olevaan kollaasiin, johon valikoitui paljon sinisävyjä:

ellos_heartandsoul

1. Manuela-tyynynpäällinen / 2. Linda-keittiöpyyhe / 3. Dexter-leikkuulauta / 4. Preston-seinävalaisin / 5. Tamika-tyynynpäällinen / 6. Dexter-mortteli / 7. Ellie-torkkupeite / 8. Marble-lampunjalka / 9. Capri-lasimaljakko / 10. Leja-maljakko / 11. Leja-maljakko / 12. Accent-sohvapöytä / 13. Monza-tiimalasi / 14. Candice-pussilakanasetti pestyä pellavaa / 15. Abilene-matto

Sinisävyisten tekstiilien lisäksi marmori viehättää edelleen materiaalina. Marmoria voi tuoda keittiöön pieninä ripauksina esim. Dexter-leikkuulaudan (3) ja -morttelin (6) myötä. Elloksen valikoimasta löytyy myös trendikkäitä sisustusesineitä, kuten Monza-tiimalasi (13) ja pyöreä Capri-lasimaljakko (9). Sohvapöydissä tulemme tulevaisuudessa näkemään entistä enemmän pyöreitä malleja; kollaasissa esimerkkinä Accent-pöytä (12), jossa myös ajankohtainen marmorikansi.

Elloksen mattovalikoima on hyvin kattava ja sieltä löytyy aivan ihastuttavia mattoja – tähän kollaasiin poimin Abilene-villamaton (15), jota saa myös viehättävässä sinisen sävyssä. Siniset pellavalakanat eivät olisi nekään hullumpi vaihtoehto: kollaasiin valitsin Candice-pussilakanasetin (14), joka on pestyä ranskalaista pellavaa. Mikä parasta Candice-pussilakanoiden alareunassa on käytännölliset painonapit, joten peitto ei liu’u pois pussilakanan sisältä.

ARVONTA: VOITA ELLOKSEN ”HEART AND SOUL” -SETTI

heartandsoulpakettiKuten alussa lupasin, luvassa on myös arvonta. Kokosin Elloksen ”Heart and Soul” -arvontapakettiin minusta malliston ihastuttavimmat tuotteet. Pilkullisen Tamika-tyynynpäällisen näkisin hyvin meidänkin kodissa – olen heikkona pilkkuihin! Monza-tiimalasi tuo ripauksen trendikkyyttä kodin sisustusasetelmiin. Ja koska minusta on tärkeää, että arvontapaketti on myös käytännöllinen, valitsin mukaan myös parivuoteen pussilakanasetin: tummansininen Ulrika-pussilakanasetti (materiaali pestyä puuvillaa) sisältää 2 pussilakanaa 150×200 cm ja 2 tyynyliinaa 50×60 cm. Pussilakanan alareunassa napit ja tyynyliinassa solmimisnauhat, joten sisälmykset pysyvät paikoillaan. Tämän palkintosetin arvo on n. 85 euroa.

Näin osallistut arvontaan:

Jätä kommentti tähän postaukseen lauantaihin 13.2.2016 klo 23.59 mennessä.
Muista täyttää kommentointilomakkeen sähköpostikenttä, jotta tavoitan sinut mikäli arpaonni suosii juuri sinua. Sähköpostiosoitteita ei julkaista, mikäli osoite on kirjoitettu sille varattuun kenttään.

Sunnuntaina 14.2.2016 arvon onnellisen voittajan.

ARPAONNEA!

EDIT: ARVONTA-AIKA ON UMPEUTUNUT.
VOITTAJAAN OTETAAN HENKILÖKOHTAISESTI YHTEYTTÄ.

Kaupallisessa yhteistyössä:

logo-ellos-500x340

Translation: This give-away is only for my Finnish readers.

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Vielä ehtii!!:) Olen jo monet kerrat selannut Elloksen sivuja, mutten ole pystynyt päättämään. Kaikkea kaunista kun ei vaan voi ostaa.;D Ehkä jotain voisi kuitenkin ottaa vastaan arpajaisvoittona…:P

 2. 11

  Retu sanoo

  Siniset pussilakanat kiinnostaisivat kyllä kovasti 😉 Upean kokoelman olet valinnut.

 3. 17

  Jenni sanoo

  Ehdottomasti mukana arvonnassa! Tässä olisi niin kivoja juttuja poikamme huoneeseen.

 4. 18

  Riikka sanoo

  Onpa kauniin sinisiä juttuja..olen löytänyt Elloksen kodin tuotteet vasta ja laaja on valikoima 🙂

 5. 19

  Jonna L sanoo

  Juuri ostimme uudet muhkeat täkit, joten minulla olisi oikein otollinen aika voittaa uudet pussilakanat.

 6. 22

  Niini sanoo

  Aivan ihania kaikki ja sopisi hyvin meidän makkariin. Eli mukana arvonnassa! 🙂

 7. 25

  leka sanoo

  toi sininen kaappi valloitti miun sydämen! sinistä rakastanut sisustuksessa siitä lähtien kun siniset unikko-verhot ostin ensimmäiseen opiskelija-kämppääni!

 8. 26

  Noora L. sanoo

  Tähän asti olen vierastanut sinistä sisustuksessa, mutta jotenkin se on saanut nyt pääni kääntymään ja jopa ihastumaan! Pussilakanat ja matto, kertakaikkiaan vastustamattomat!! 🙂 Eli arvonnassa mukana!

 9. 29

  Eliiisa sanoo

  Jes! Hauska kevätpäivitys kotiin sille, jolle arpaonni osuu :)! Oikeestaan oliskin hauskaa, että menis vaikka jollekin tosi köyhälle, jolla ei ole varaa ostaa uusia jänniä juttuja <3 !

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *