Elefantteja nojatuoliin?

Tämän elefantti-tuolin bongasin alunperin S:n blogista ja piti ladata kuvat vielä tänne omankin blogin puolelle. Osa teistä varmaan muistaakin, että olen jo pitkään suunnitellut vanhan nojatuolimme verhoilemista irtohupulla. Alkuperäinen suunnitelmani oli päällystää se juuri tuolla mustavalkoisella Svenskt Tennin kankaalla. Sitten pohdiskelin jopa värikkäämpääkin Svenskt Tennin kangasta, ja välillä mielessä oli ihan tumman harmaa kangas. Viime aikoina olen tylsästi ajatellut vain yksiväristä valkoista päällistä. Saa nähdä mihin vaihtoehtoon päädyn.

Jospa sitä ensi viikolla ehtisi käydä selvittämässä paljonko irtopäällisen teettäminen maksaa. Hiihtolomaviikollahan on aikaa… 😉

 

Images: Alvhem Mäkleri

Kommentit
 1. 1

  Tiina sanoo

  Minun silmää toi elefantti ei miellytä, vähän liian pientä kuvioo. Jotenkin pikkulapsimainen? Svenskt Tennillä on esim. niitä ihania kukkakankaita, sopis musta paremmin, myös moderniin kotiin.

  • 1.1

   sanoo

   Niinkö? Minusta nuo ovat taas enemmän semmoisia ”hienostneita” elefantteja. 🙂 Tykkään kyllä niistä kukkakuoseista, mutta en tiedä rohkenenko päällystää nojatuolia sellaisella. Kuosi on niin hallitseva, että se rajoittaisi muutakin sisustusta….

 2. 2

  sanoo

  Hei tiedät sä, minkälainen kangas mulle tuli mieleen? Valkopohjainen, jossa mustaa ruudukkoa (ruudukko tehty ohuilla, epäsäännöllisillä viivoilla)…. Missähän mä olen sellasen nähnyt.

  • 2.1

   sanoo

   Marimekolla on se yksi kangas, jossa on ohuita epäsäännöllisiä raitoja. En nyt muista sen kankaan nimeä, mutta meillä on siitä tyynypussi saunatuvassa. Ruudukkokangasta en nyt äkkiseltään muista nähneeni, mutta ihan kiva idea! 🙂

 3. 3

  sanoo

  Nyt on mainostettava Suomea tässä kohtaa. Olethan huomannut että Finlaysonilla on elefanttikuosi musta/valkoisena. Se ilmestyi tämän vuoden alussa. Itse tykkäisin kuosista pienempänä versiona, ehkä jos bloggarit sitä yhteistuumin pyytäsivät, idea voisi saada tuulta purjeisiin. Suomen elefantti on perua jo 60 luvulta, jos en ihan väärin nyt muista ja tosi kaunis kuosi sekin.

  • 3.1

   sanoo

   Kotimaisuutta kannattaa aina suosia. 🙂 Tiedän kyllä sen Finlaysonin kankaan. Minusta se on vaan eri henkinen kuin tämä Svenskt Tennin. Finlaysonin norsukuosi on retromaisempi ja ST:n klassisempi, joka sopii moneen tyyliin (niin moderniin kuin maalaisromanttiseenkin).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *