Bakerin kukkatyyny

Kasvi- ja kukka-aiheiset tekstiilit miellyttävät nyt erityisesti vahvan graafisen kauden jälkeen. Taisin haaveilla kukallisista koristetyynyistä jo pari kesää sitten, mutta nyt vihdoin sain hankittua ihastuttavan kasviaiheisen koristetyynyn. Tyyny on ommeltu Bakerin kankaasta ja hankin sen Sisustuksen Koodista.

baker

bakerin_tyyny_oh

oh_vino

olohuone

divaani_pioni

bakerin_tyyny

Jo yksikin erilainen koristetyyny piristää kivasti olohuoneen ilmettä ja tuo vaihtelua. Ei siihen suuria muutoksia tarvita, ainakaan minun silmiini. Vaikka sanotaankin, että sisustustrendien huipulle on hiipimässä taas pehmeämpää ja naisellisempaa ilmettä, olen sitä mieltä, että Bakerin kankaat ovat ajaton ja klassinen valinta kotiin. Runsaat kasvikuviot tuovat jännää kontrastia moderniin sisustukseen. Ja sitä kodikkuutta.

Olohuoneen pöytää koristavat vielä Kertulta saadut ihanat pionit. Olipa niin mukava saada blogiystävä kylään! Tänään, sateisena päivänä, ihastelin pionien lisäksi sisustuslehtien kauniita koteja. Postiluukusta kolahti uusin Divaani, Deko ja Glorian Koti kaikki tällä viikolla. Kylläpä kului sateinen päivä mukavasti sisustuksen parissa.

Translation: I love my new cushion made of Baker’s fabric. It brings a nice contrast to a modern interior.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Hei jes, joku muukin kukkien perässä 😀 Tosin mä oon jo hurahtanut ihan täysin, meiltä löytyy jopa mummomalliset kukkakuvioiset verhot olkkarista. Itse uskon hyvinkin, että voisi olla palaamassa muotiin, mulla vain taitaa mennä jo siihen mennessä suurin innostus ohi.

 2. 4

  sanoo

  Kaunis! Minäkin himoinnut jo pitkään kaveria svensk tenn tyynylleni, ja elokuussa Tukholman reissulla suuntaan sinne ensimmäiseksi ostaman kukkatyynyä:).

  • 4.1

   sanoo

   Minäkin himoitsin niitä Svenskt Tennin kukkatyynyjä aikoinaan. Ihanan värikkäitä! Ehkä sellainenkin kotiutuu meille jonain päivänä… 🙂

  • 5.1

   sanoo

   Se on Linie Designin ”Asko mixed” -matto. Ostin sen aikoinaan Länna Möbler -nettikaupasta, mutta nykyisin niitä saa monelta muultakin jälleenmyyjältä. Blogin uumenista löytyy myös tarkempi postaus matosta – löydät sen varmaan kätevimmin noiden usein kysyttyjen kysymysten linkkien kautta (sivupalkissa).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *