Anna mulle tähtitaivas

Eletään vuoden pimeintä aikaa ja joulukin alkaa lähestyä, joten pikkuhiljaa voi jo alkaa astella jouluisia valoja paikoilleen. Pimeyden keskelle pitää saada tunnelmallista valoa. Itse pidän eniten yksinkertaisista ja perinteisistä valosarjoista, joissa on kirkas lämminsävyinen valo. Tykkään myös asetella ne perinteisesti pensaiden ympärille tai lyhtyjen sisälle.

Sain blogiyhteistyön merkeissä uusia soft cable LED-valosarjoja Konstsmidelta ja tästä inspiroituneena päätin toteuttaa ”tähtitaivaan” meidän Harmaja-koristeporttiin pääsisäänkäynnin yhteyteen.

terassin_jouluvalot

koristeportti_jouluvalot

konstsmide_valoverkko

Kätevimmin tähtitaivaan saa toteutettua valoverkosta. Asettelimme verkon rimojen päälle ja kiinnitimme sen sieltä täältä nippusiteillä. Porttiin meni kaksi valoverkkoa. Konstsmiden valosarjoissa on uutuuskaapeli, ns. soft cable, joka ei jäykisty pakkasessa. Sen ansiosta valosarja on siis miellyttävävämpi asentaa ja se kestää entistä paremmin sään aiheuttamia rasituksia.

konstsmide_jouluvalot

Konstsmide 24 v System -sarjaan voi kytkeä erilaisia valosarjoja aina 100 metriin tai tuhanteen LEDiin asti. Muistelin kuinka ensimmäisessä talossamme asensimme pitkän valosarjan pensasaitaan ja kuinka kauniilta se näyttikään, kun lumi peitti maan ja valot tuikkivat hangessa:

jouluvalot ekassa talossa

Niinpä päätimme nytkin asentaa jatkettavaa valosarjaa pensasaitaamme. Lunta täällä ei vielä tosin ole, joten näkymä ei ole yhtä tunnelmallinen. Mutta kyllä sitä luntakin kohta saadaan.

valosarja_pensasaidassa

Lyhyempiä valosarjoja voi astella terassille astelmiin ja lyhtyihin. Minä kiepsautin 40-osaisen LED-valosarjan rennosti terassin hyllykköön:

valosarja_hyllyssa1

Haluaisitko sinä samanlaisen valosarjan? Se voi olla mahdollista, sillä sain arvottavaksi näitä 40-osaisia Konstsmiden valosarjoja peräti kuusi kappaletta.

voita_valosarja

Näin osallistut arvontaan:
Kommentoi tähän postaukseen vastaamalla kysymykseen:
Millä tavoin sinä asettelisit valosarjan pihalle, terassille tai parvekkeelle?

Muista täyttää kommenttilomakkeen sähköpostikenttä, jotta tavoitamme sinut mikäli arpaonni suosii juuri sinua.
Sähköpostiosoitteita ei julkaista mikäli osoite on kirjoitettu sille varattuun kenttään.

Kilpailuun on mahdollista osallistua ti 19.11.2013 klo 24.00 saakka.

ARPAONNEA!

EDIT: ARVONTA-AIKA ON UMPEUTUNUT. VOITTAJILLE ILMOITETAAN HENKILÖKOHTAISESTI.

Konstsmiden soft cable valosarjoja myydään mm. Stockmannilla, Bauhausissa, Hong Kongissa sekä J.Kärkkäisellä.

P.S. Kurkkaa myös viime vuotinen postaukseni ”Tunnelmaa monelle”, jossa kuvasin kuinka askartelin Konstsmiden LED-kynttilöille tunnelmalliset paperipussukat ja kirjoittelin LED-ulkokynttilästä, joka yllä olevissa kuvissakin näkyy taustalla.

BlogiyhteistyoKonstsmide_1

Kommentit
 1. 1

  Paula sanoo

  Minun vanhat, heinäseipäistä tehdyt tikkaat terassilla suorastaan huutaa valosarjaa ympärilleen! 🙂

 2. 2

  riihi-tonttu sanoo

  Ihana tähtitaivas, todellakin! Jotain tuollaista voisi yrittää omallekin terassille, joten valosarja menisi terassin koristukseksi!

 3. 3

  Susci sanoo

  Terassilla niiden kauniista loisteesta pääsisi nauttimaan myös ohikulkijat 🙂

 4. 6

  Tiia sanoo

  Oi kuinka kaunista. Kyllä me kuusipuihin pihalla kaikki ihanat tuikkivat valot ripustamme. Valoa elämään ja ilomielin tuikikkaassa arvonnassa mukana. 🙂

 5. 7

  Tarja sanoo

  Ihanaa, mitä valkeutta – tämän pimeyden keskellä! Nyt viikonloppuna pitäs laittaa valoja paikoilleen…Pihalle laittaisin, ison marjapensaan ympärille…ja löytyy muutama muukin sopiva kohde! 🙂

 6. 9

  sanoo

  Meidän vuokrakämpän pihalle kävin hakemassa metsästä ison oksan, jonka ympärille valosarjan kieputin, koska meillä ei yhtään puskaa pihassa ole.

  Terassille laittaisin varmaan heinäseiväs tikkaille ja parvekkeelle laittaisin lyhdyn sisälle.

  nim. Valosarjoja ei voi olla koskaan liikaa, varsinkin kun katuvaloja ei meillä ole. Toivottavasti siis voitto osuu kohdalleni. 🙂
  Tosin mieheni on aivan eri mieltä.

 7. 10

  kuunkeiju sanoo

  Muutamme uuteen asuntoon joulukuun alussa ja siellä on pieni piha! <3 pihan edessä on suojana pieni pensas joka on varisuttanut jo lehtensä. Valot sopisivat hienosti pensaasaan ja lumen tultaessa se näyttäisi pieneltä joulupallolta valoineen! 🙂

 8. 12

  Minerva sanoo

  Laittaisin valot terassin kaiteelle, ulko-oven ympärille tai piha-aidan päälle. Tosi kiva tuo ”tähtitaivas”!

 9. 13

  Pat sanoo

  Meillä on ulko-oven ja ulkovaraston välissä rima-aita ja siihen sopisi valot hyvin!

 10. 14

  viipeiii sanoo

  Kieputtaisin tuollaisen lyhyen valosarjan yhden tai kahden timanttituijan ympärille ulko-oven suulle!

  -viipeiii

 11. 15

  voke kajava sanoo

  Minulla on ranskalainen parveke, joten kierittäisin sen metallisiin pystyrautoihin 🙂

 12. 18

  Pehmo sanoo

  Parveke kaipaisi jonkinlaista valoviritelmää 🙂 Olin viime talvena hommannut upeat lyhdyt ulos, mutta nyt kun vihdoin sain jakajan hommattua pistorasiaan typerät lyhdyt eivät enää toimikaan 🙁

 13. 19

  Maria sanoo

  Arvontaan osallistun ja jos onni suosisi, valot löytyisi joko etupihan heinäseipäistä tehdyistä tikapuista, terassin kaiteelta tai terassin katteesta 🙂

 14. 23

  Mape sanoo

  Parvekkeeni huutaa kipeästi uusia valoja, joten sinne ehdottomasti tuollaiset! =)

 15. 24

  sanoo

  Oi kuinka kiva arvonta ja just hyvään aikaan! Mää laittasin vaan koukusta roikkuun rennolle kerälle taikka solmulle, suurpiirteinen kun olen. 🙂

 16. 25

  Anne P. sanoo

  Kauniita kuvia 🙂 Pihalla kietoisin valoja tuijien tms. pensaiden ympärille. Terassilla tai parvekkeella tähtiseinä valoverkolla 🙂

 17. 26

  sanoo

  Valosarjoja käytän ulkona lyhdyissä, puiden tai pensaiden ympärille laittettuna, joskus meillä oli sellaiseet havuköynnös ja kranssi joissa oli valot ja ne on eri tavoin olleet oven tai ikkunoiden ympärillä. Valosarjat on mahtavia kun käytön rajaa melkeimpä vain mielikuvitus!

 18. 28

  Ansu sanoo

  Valitettavasti nykyisessä kämpässä en pääsis ulos valoja asentamaan, mutta eiköhän niistä saisi esim verhotankoonkin kivan fiiliksen:-)

 19. 29

  Hennis sanoo

  Ihan perinteisesti terassin kaiteeseen kiepsauttaisin valot. Tuo uudenlainen johto alkoi kyllä kiinnostaa, aika monet valot on meillä vuosien varrella murtuneet johdosta poikki…:/

 20. 31

  sanoo

  Meiltä löytyy etupiha, takapiha ja parveke. Valitettavasti missään niissä ei ole valoja, kovasti niistä olenkin haaveillut. Pensasaita olisi yksi paikka minne olisi kiva saada valot. Myös tuollainen verkkovalosarja olisi ihana asetella meidän makuuhuoneen parvekkeen kattoon, voisi sängyssä nukkumaan mennessä katsella kaunista tähtitaivasta!

 21. 32

  Marjo sanoo

  Valot saisivat paikan ison lyhdyn sisältä terassilta sisääntulon vierestä 🙂

 22. 33

  Marge sanoo

  Ihana valosarja! Laittaisin sen ehdottomasti kiertämään ulko-ovea, jota koristaa kaunis valkoinen kranssi, täydentäisi jouluisen sisäänkäynnin täydellisesti 😉

 23. 34

  Heli sanoo

  Laittaisin terassille tai sitten ehkä sommittelisin oven viereiseen korkeaan ikkunaan.

 24. 35

  Kirppu sanoo

  Mä laittaisin tähtitaivaan kuistille toivottamaan vieraat tervetulleeksi! 🙂

 25. 36

  Tinsqu sanoo

  Nämä kiepsauttaisin lasten ihannoiman keppiporon kaulaan. Olisihan Petteriä mukavampi ruokkiakkin valojen loisteessa 😉

 26. 38

  sanoo

  Oi tuo tulisi tarpeeseen! Muutimme kesällä omakotitaloon, emmekä ole vielä hankkineet ulkovalosarjaa. Piha on melko pimeä (vanhan talon isoon pihaan on asennettu vain pari ulkovaloa), jonka vuoksi virittäisin mielelläni valot joko etupihan pensaaseen tuomaan yleisvaloa tai sitten takapihan parvekkeen kaiteelle, jossa valot näyttäisivät tosi hienoilta.

  JA tuo tähtitaivas on ihan älyttömön hieno! Harmi ettei meillä ole mitään mihin virittää taivas, muuten kopioisin idean ja tekisin samanlaisen 🙂

 27. 39

  Sari sanoo

  Niin kaunis tähtitaivas! Hyvä idea hyödyntää valoja, sillä näin pimeänä aikana valoa juuri kaipaamme. Mukana arvonnassa!

 28. 40

  Tanja sanoo

  Aivan ihana tähtitaivas! Valitettavasti parvekkeelleni ei tähtitaivasta saa, mutta kieputtaisin valot kaiteen ympärille ja valaisisin myös kasvihuoneen.

 29. 41

  Leena sanoo

  Sisäänkäynnin yhteydessä oleviin tuijiin olis tarkoitus laittaa. Ja lasitetulle terassille tunnelmaa ja valoa tuomaan lyhtyihin.

 30. 42

  Pauliina sanoo

  Kiuputtelisin nuo ihanat valot meidän parvekkeen kaiteen ympärille! Kumpa onni suosisi kerrankin 🙂

 31. 43

  Kati sanoo

  Ihanan näköistä, kiva kun joku keksii uusia käyttötapoja! Itse laittaisin valot valaisemaan kesällä valmistunutta uutta etuterassia. Havujen/sypressin/katajan kera!

 32. 44

  Heli sanoo

  Kun ei muuta paikkaa ole, niin asettelisin ne parvekkeelle tähtiseinämäksi. Parvekkeelle minulla onkin näköala sekä makuuhuoneesta että olohuoneesta, joten siinä tulisi lyötyä kaksi valokärpästä yhdellä iskulla 🙂

 33. 45

  sanoo

  Parvekkeelle on aina tullut laitettua yläreunaan seinästä seinään (5m parveke) vähän pussimaisesti keskeltä ja reunoilta alas päät, vähän kuin iso M-kirjain. Ollut kaksi sarjaa, värilliset ja kirkkaat yhteen kiinnitettyinä. Eilen kaivoin valot ja huomasin että taas uusi pätkä valoja on rikki keskeltä… on ostettava uudet…

 34. 47

  Ansku sanoo

  Terassin istutukset tarvisivat koristevalot ylleen. Voisin varastaa teiltä idean ja laittaa terassin katokseen samanlaisen verkkovalon.

 35. 50

  Tee sanoo

  laittaisin kuistin pieleen katoksen alle oven viereen oikein ison lasipullon sisään loistavaksi valokeräksi

 36. 53

  sanoo

  Osan valoista asettelin pihalle jo Venetsialaisiksi ja pihakuuseen ajattelin laittaa joulukuun alussa. Sisääntulon tuijapuskaan olisi kiva laittaa myös valot, joten siihen uudet valot asettelisin.

 37. 54

  AnnaMari sanoo

  Oispa mukava voittaa valot terassille, sillä edelliset meni rikki viime keväänä.

 38. 56

  elina s. sanoo

  Meillä unohtui valopallosarja roikkumaa terassin oven pieleen naulaan kieputettuna (”soikea kranssi”).
  Olikin ihanan huolettoman ja freesin näköinen, kun plääkäsin valot niihin. Saapi olla silleen.
  Tuo Suvin tähtitaivas on kyllä ihana 😉

 39. 57

  vilmi sanoo

  Nyt oon jo asentanut yksinkertaisen valosarjan parvekkeen kaiteeseen, sekä sisälle peiliin, mutta lisävaloa kaipaisin esimerkiksi kauniisti aseteltuna lyhdyn sisälle 🙂

 40. 59

  Mari sanoo

  Upea tähtitaivas, hieno oivallus! Minä laittaisin valosarjani rennosti kieputellen ovenpieleen.

 41. 61

  Satu sanoo

  Olemme vastikään muuttaneen, ja sain ihkaensimmäisen oman parvekkeen. Se suorastaan huutaa valoa illan pimeyteen!

 42. 62

  sanoo

  Laittaisin suureen lyhtyyn valkeaksi maalatun oksan ja kieputtelisin valot sinne. Lyhty sitten kuistille 🙂

 43. 64

  sanoo

  Pakko kommentoida, kun meillä on niin hauska jouluvaloperinne 😀
  Laitamme lapsuudenkotini pihapuihin joka joulu jouluvalot. Puut ovat noin 15m korkeita siperianmäntyjä, joten on täytynyt vähän tuotekehitellä hommaa, kun tikkaat eivät enää yllä.
  Viritämme jouluvalot steleskooppionkivapaan ja heitämme ne sillä puuhun. Yleensä ainakin 10 sarjaa, joskus liki 20. On aika vaikuttava näky!

 44. 66

  sari sanoo

  Oijoi,minä laittaisin sen suuren lasitetun parvekkeeni kattoon ja tekisin siitä talvipuutarhan asuinsijaksi keijuille,enkeleille ja joulutontuille.Ja voisihan siellä ystävien kanssa glögitellä pehmeisiin viltteihin kääriytyneenä.Valoisaa viikonloppua!

 45. 68

  sanoo

  Terassin köynnöskehikko puettaisiin tähtitaivaaksi jos onni osuu kohdalle arvonnassa! Valoa tänne pohjolan pimeyteen ❤️

 46. 69

  Syystyttö sanoo

  Vaihtelen mielelläni vuosittain valojen paikkaa pihalla mutta aikaisemmista kokeiluistani viisastuneena tiedän nyt, että puussa on ovat kaikista kauneimmat! Iloa itselle ja ohikulkijoille.

 47. 71

  Tiinamaria sanoo

  Meillä on lasitetulla parvekkeella villiviinille bambukehikko, johon on joka vuosi laitettu talvella valot. Kuinka ollakaan aiemmin kätetyt valot meni viime talvena rikki, joten uudet tulisi enemmän kuin tarpeeseen 🙂

 48. 72

  JennaS sanoo

  Valot kiepsautan timanttituijan ympärille. Terassille laitan valot ison lyhdyn sisälle.

 49. 79

  Viena sanoo

  laitan vapaasti asetelmaan ja itse laitoin ison tallilyhdyn ja sen sisään tuikkuvalot.
  Ovat portailla odottamassa, kun tulen ja lähden hämärällä töihin

 50. 80

  Virpi sanoo

  Eiköhän tuota uuden uutukaiselle terassille soisi valoa pimeään ja jonkin ihanan kiepsautuksen kaiteelle tai sitten isoon lyhtyyn 🙂

 51. 81

  Hanna sanoo

  Takaterassin tolppaan tai kaiteeseen laittaisin nämä valot, näkyisivät somasti olohuoneesta!

 52. 82

  Neely sanoo

  Varmaankin laittaisin lisää valoja terassin kaiteisiin tai sitten isoon pensaaseen…
  Valot ovat niin ihania tällaisen pimeän keskellä!

 53. 85

  kaisis sanoo

  Meillä olis paikka sekä etupihalla että takapihan terasilla. Laittaisin kuitenkin sen pihan ” leikkimökin” toisen kerroksen terasille kiertämään kaidetta tai katonrajaa. Valot näkyisivät kauniisti olohuoneeseen.

 54. 86

  Sari sanoo

  Asentaisin terassin kulmaukseen saunan vilvoittelupaikalle pienen pöydän päälle jonkun ison lasivaasin sisään.

 55. 87

  ANNE-MARIA KOIVUKOSKI sanoo

  anne : laittaisin valot uimahuoneen talvivaloiksi tai terassin lattialle tunnelmaa tuomaan

 56. 88

  Iina sanoo

  Laittaisin ne terassinkaidetta kiertämään. Näkyvät siitä mukavasti sisälle 🙂

 57. 89

  Elina sanoo

  Kaunis tähtitaivas ja koko tuo teidän sisäänkäynti! Meillä valot tulevat parvekkeen kaiteeseen ja etupihan kukkatelineen ympärille ja mahdollisesti hankin pienen ruukkutuijan, joka luonnollisesti myös kaipaa valoja ympärilleen.

 58. 90

  HannaKoo sanoo

  Minä asettelisin ne pihasaunan terassille, kynttilän sijasta lyhdyn sisälle 🙂

 59. 91

  Hannes sanoo

  Wau, upeita tunnelmanluojia! Meillä valosarja pääsisi luomaan tunnelmaa parvekkeen kaiteeseen.

 60. 97

  Merja sanoo

  Uusi leikkimökki kaipaa talvivaloja, olisi ihana koristella näillä sen terassia:)

 61. 98

  Janita sanoo

  Valosarja sopisi täydellisesti terassikaiteisiin ja -tolppiin. Nätit ovat 🙂

 62. 101

  essi sanoo

  Tää tulis tarpeeseen! Ensimmäisessä ”omassa” vuokrakodissa asun, ekaa joulua eikä ehkä ensimmäisenä panosta ulkojouluvaloihin kun rahaa menee kaikkeen muuhunkin näin joulun alla;) porraspieleen ripustaisin vaikka lyhtyyn tuollaset..

 63. 103

  Hay sanoo

  Meillä on isot olohuoneen ja ruokailun ikkunat ja niihin voisi laittaa ulkopuolelle tuollaisen verkon, niin ei tummat lasit illalla imisi niin paljon valoa, kun on sisällä. Tähtitaivas parvekkeen kattoon olisi myös tosi kiva. Kaunis tuo teidän sisäänkäynti. T. Hay

 64. 105

  Heli sanoo

  Laittaisin valot rennosti pihapensaan päälle tai ulkoterassin sisäkattoon luomaan tunnelmaa!

 65. 106

  AnuM sanoo

  Tuollainen valosarja sopisi hienosti terassin kaiteen ympärille. Mukana siis arvonnassa!

 66. 110

  Tanjuska sanoo

  Valot laittaisin terassin tuijiin tai kieputtaisin takaterassin kaiteen ympäri

 67. 111

  tiina rautiainen sanoo

  Valot laittaisin juuri lasitetulle parvekkeellemme, havuköynnöksen ympärille, niin että ne näkyisivät sekä sisälle että ulos, myös naapureiden iloksi.

 68. 112

  Sini sanoo

  Ihana idea!! Olemme kovasti miettineet miten saisimme valaistua sisäänkäynnin nyt pimeän tultua.

 69. 116

  Tii sanoo

  Tähtitaivas oli loistoidea! Mä kieputtaisin perinteisesti kartiokuusien ympärille. Oi anna mulle, valosarjat tuppaavat nykyään olleen yhden talven koristeita.

 70. 117

  Kati sanoo

  Valoa meillekin lisää, joulu on ihanaa aikaa, kun saa ripustaa erilaisia valoja sinne sun tänne.. 🙂

 71. 118

  Eeka sanoo

  Tykkään perinteisestä kuusesta valoineen mutta meillä sisäänkäynnin massiiviset pylväät ovat otollinen paikka jouluvaloille.

 72. 119

  Minnimari sanoo

  Laittaisin valoja lyhtyihin, tai puiden oksille, tai kanerviin, tai risupalloon, tai portaisiin, tai parvekkeen kaiteelle, taitaitai… Vaihtoehtoja niin monia!

 73. 120

  Satu sanoo

  Aivan mielettömän tunnelmallisia kuvia! Ja niistä inspiroituneena laittaisin valoa meidän oven edessä oleviin pylväisiin. Aikaisempina vuosina olemme kiuputtaneet niihin ainoastaan ”havuköynnöstä”, mutta aika pimeäksi on lopputulos jäänyt.

 74. 121

  Kati sanoo

  Kietoisin kodin ulko-oven vieressä olevat pylväät havuilla ja valoköynnöksellä!

 75. 123

  eija sanoo

  Terassimme vieressä olevat tuijat ovat kietoutuneet valoihin jo useampana talvena.. Kaunista!

 76. 124

  Katariina sanoo

  Olen yleensä käyttänyt parvekkeella valosarjoja lyhdyssä tai sypressin päällä. Myös minulle valon sävyllä on väliä, ihanan lämpöisen sävyisestä valosta tulee paras tunnelma.

 77. 127

  Tuulia sanoo

  Hienon näköinen!!! Piha-aitaan laittaisin, ja ehkäpä myös terassille… 🙂

 78. 129

  Tiina sanoo

  Laittaisin valoja tuijien ympärille ja terassin kaiteeseen kieputeltuna. Valoa tänne pimeyteen kyllä jo kaipaakin!

 79. 131

  Ulla-Riitta Eskelinen sanoo

  Ihana tuo teidän sisääntulo! Minä rupesin haaveilemaan samantyylisestä meille. Ehkäpä kesään mennessä saan miehen suostuteltua tekemään meille myös 🙂 Tänne maalle todella lisävaloa kaivattaisiin joten laittaisin valoja heinäseipäiden ympärille ja sisääntuloterassilla olevaan vanhaan ikkunanpokaan.

 80. 133

  LifeofJo sanoo

  Moi! Laittaisin naapurin ja meidän väliseen aitaan, tunnelmaa molemmille <3

 81. 134

  sanoo

  Perinteisellä valot pikkukuuseen tyylillä mentäisiin, jos meillä vain olisi se puu. Tuollainen perussarja nyt löytää paikan mistä vain.

 82. 138

  Heidi sanoo

  Ihania valoja. Kannustalo isolle terassille sopisi valoja niin kattoon, tolppien ympärille kuin seinällkin..

 83. 139

  Sirri sanoo

  Perinteisesti laitan valoja ruukuissa olevien tuijien ympärille sekä havupalloon tai -kranssiin.

 84. 146

  Paukku sanoo

  Tällähetkellä parveke ainoa paikka..uuteen kotiin pikkupuuhun/pensaaseen..:-)

 85. 147

  Ansku sanoo

  Terassin kaiteisiin laittaisin! ja itseasiassa juuri ostoaikeissa ollu tämän tapaiset valot. 🙂 Ihana tuo teidän terassi/sisääntulo.. huhhuh ♥

 86. 148

  vipe sanoo

  Laittaisin valot joko pihalla töröttävään Tuijaan tai kiepsauttaisin terassin kateeseen..

 87. 149

  santsu sanoo

  Syyspimeiden tultua etsimme valosarjalle sopivaa paikkaa ja miehen mielessä käväisi samaisen Harmaja-portin valaisu! toteutus jäi täällä vielä puolitiehen, mutta voi miten näyttääkin kivalta tuo teidän versio! Ehkäpä tänne pimeyteen mahtuu toinenkin melkein samanlainen valaistu portti:) lyhdyissä valosarjat on myös tosi tunnelmallisia.

 88. 150

  HeidiS sanoo

  Ihana tunnelma syntyy nyt jo toista vuotta meillä aiemmin vinkkaamillasi Konstmieden led kynttilöillä lyhdyissä parvekkeellani,HeidiS

 89. 151

  Heidi K sanoo

  Meillä valot pääsisi etuterassin tuijan ympärille valaisisi kauniisti sisääntuloa.

 90. 152

  Hanna sanoo

  ”Anna mulle tähtitaivas, anna valo pimeyteen…” ja sinä toteutit sen upeasti teidän perheelle.
  Itse haaveilen valoverkosta jonka virittäisin terassin näkösuojan päälle tuikkimaan..
  Ihanaa joulunodotusaikaa upealle blogille ja sen pitäjälle!

 91. 153

  Sanna sanoo

  Upea tähtitaivas! Sisääntulomme odottelee kaunista valaistusta, joten valosarjalla sen toteuttaisin näin pimeimpään aikaan.

 92. 154

  Riitta sanoo

  Ihania valoja! Kirsikkapuu näyttäisi varmasti kauniilta valoilla koristeltuna 🙂

 93. 156

  Maarit sanoo

  Asettelen valosarjan aina ainakin tuijan ympärille, tiheään valkoisia valoja. Se näyttää ihan joululta 🙂

 94. 157

  sanoo

  Minulla on aina valosarja sekä sisällä että ulkona. Ulkona olen vaihdellen laittanut sen joko parvekkeen kaiteeseen, pilariin, lyhdyn sisään tai pensaan ympärille. Ihania tunnelmanluojia nuo valot!

 95. 158

  Millanen sanoo

  Onpa aivan ihanat valot. Meillä on kaksi terassia, joten valot laittaisin niille. Voisin yrittää samanlaista tähtitaivasta kuin minkä olet tehnyt 🙂

 96. 159

  sanoo

  Tuo valosarja olisi juuri passeli kuistin ikkunalla olevaan parvekelaatikkoon havujen ja callunoiden seuraksi – valot näkyvät siitä sekä ulos että sisälle. Kaunis tuo tähtitaivaanne 🙂

 97. 160

  Raija sanoo

  Todella kaunis tuo valoverkko sisääntulossa. Minulla on pienellä pihalla omenapuu, johon aion laittaa valot. Pihassa on myös pieni porttikaari, jonka ympärillä kasvaa viiniköynnös. Tähän ajattelin myös kokeilla valoja. Mukavaa joulun odotusta!

 98. 161

  Suvi sanoo

  Teen ison katajakranssin roikkumaan parvekkeemme lasiseinälle. Kranssin ympärille kieputtelisin mielelläni tuon valosarjan. Siitä se ilahduttaisi sohvalla istujaa ja kadulla kulkijoita.

 99. 162

  Tuulikki sanoo

  Kyllä nämä olisivat itselle aivan kymppijuttu! Tumma, nimenomaan jatkettava valosarja on ollut etsinnässä sillä uuden kotini pienellä pihallani on kaksi aivan ihanaa, parimetristä rungollista syreenipuuta, joihin valot saisi mukavasti asenneltua ja johtojen väri ei erottuisi puun rungostakaan. Plussaa myös muovailtavuudesta 😀
  Valoverkko olisi kätevä jos minulla olisi jokin kohtuukokoinen havupuu jonka päälle nakkaisin sen ja valot asettuvat tasaisen nätisti joka puolelle, simsalabim!

 100. 163

  Jessy sanoo

  Kaunis tähtitaivas!
  Meillä on pojilla pihapuussa puumaja – se saisi oman tähtitaivaan, eli ripustaisin jouluvalot majapuuhun.

 101. 164

  klaara sanoo

  Lasitetulla terassillani valosarjoja on kaksi. Toinen roikkuu katosta vanhaan ulkolamppuun (pyöreä lasinen) asennettu. Toinen on terassin pöydällä isossa lasipullossa.

 102. 165

  Reeta sanoo

  Etupihan kiodtia meillä pääsisi koristamaan. Sinulla on muuten ihana blogi, olen sitä jonkun aikaa jo seuraillut… 🙂

 103. 167

  anna-liisa sanoo

  Teillä on ihan optimipaikka tuollaiselle tuossa, upea sisäänkäynti! Kuin johonkin linnaan tulisi.
  Itse muutin hiljan rivitaloasunnosta kerrostaloon; toisin parvekkeelle ison, tukevan monihaaraisen omenapuun tms. oksan, johon laittaisin lamput. Oksan pitää olla riittävän iso, jotta se näyttää oikealta.

 104. 168

  Jonna sanoo

  Laittaisin terassille jonkun ihanan asetelman, jota olisi mukava katella olohuoneen ikkunasta <3

 105. 170

  Annu sanoo

  Muutettiin uuteen taloon eikä ulkovaloja ole tarpeeksi ison pihan koristeeksi. Portailla oleviin sypresseihin olisi ihana saada laittaa jouluvalot 🙂

 106. 171

  Tuulia sanoo

  Voi miten kauniita! Terassille nämä laittaisin tai pensaan ympärille, perinteiseen tyyliin!

 107. 172

  Lumikki sanoo

  Terassille näistä jotain hienoa kehittelisin 🙂 uudet valot olisivatkin tarpeen!

 108. 173

  Päivi sanoo

  Laittaisin valosarjan etuoven vieressä olevaan ruukkuun callunoiden ja havujen joukkoon.

 109. 174

  SatuK84 sanoo

  Laittaisin valosarjan etupihalla olevaan puuristikkoon, tai sitten takaoveen valoverhoksi 🙂

 110. 176

  Kikka sanoo

  Etupihan puksipuiden, tai mitä ne lieneenkään ;D koristeluun käyttäisin valot 🙂

 111. 177

  LennuKoo sanoo

  Parvekkeelle risukartioon. Vanhoissa valoissa turhan paljon pimeitä lamppuja.

 112. 178

  Murkinamasu sanoo

  Mieluiten pihakuuseen talvea valaisemaan, mutta koska pihaa ei kerrostaloasunnossa ole, niin kieputtaisin sen parvekkeen kaiteeseen tai myttäisin ikkunan väliin installaatioksi.

 113. 179

  Noora sanoo

  Nuo valot sopisivat kaunistamaan uuden kotimme sisäänkäyntiä niin ihanasti! Ulkojouluvaloja meillä ei juuri ole, koska asumme nyt ensikertaa okt:ssa. Nämä olis juuri passelit 🙂

 114. 182

  Piritta sanoo

  Etuterassin edessä on iso kukkapenkki, jota hallitsee kolme riippahernepensasta. Valot ripustaisin kyseisiin pensaisiin, niiden alasvaluviin oksiin.

 115. 184

  Milla sanoo

  Hmm, ehkä voisin hyödyntää näitä jotenkin pihalle olevien pensaiden koristelussa. Olisi mukava saada niihinkin vähän valoa 🙂

 116. 186

  Minttu sanoo

  Vielä tänä talvena tulisivat parvekkeelle. Ehkä kieputtaisin kaiteen ympärille tai sitten laittaisin isoon lyhtyyn.

 117. 187

  Tuulevi sanoo

  Meillä valot tulisivat tänä kesänä istutetun pensasrivin päälle. Toivottavasti kestäisivät. Valosarja pihalle on nyt kolmatta vuotta hankinnassa…

 118. 189

  Susanna sanoo

  Terassin kaiteen ympäri, ulko-oven vieressä olevan tolpan ympäri alhaalta ylös asti, ikivihreiden istusten ympärille ja voisipa sitä kokeilla miten toimisivat pyöreiden ruukkujen ympärilläkin.

 119. 190

  Heli sanoo

  Rinteeseen olen jo käynyt virittämässä valot pieneen kuuseen, mutta olisihan se kiva jos terassillakin olisi vähän säihkettä.

 120. 192

  Koivulanrannan Hanna sanoo

  Asettelisin tuollaisen valosarjan esim. ruukussa olevan havukartion ympärille. Tai juurikin noin rennosti kuin sinäkin, johonkin kaiteelle. Jouluvaloja ei ole koskaan liikaa. 🙂

 121. 195

  Tanna sanoo

  Valosarja ihan selvästi kuuluisi meidän saunan terassille! Hienolta näytti teidänkin tähtitaivaana! 🙂

 122. 196

  Kati sanoo

  On tästä pimeydestä jotain hyötyäkin, kun valoilla saa noin upean tunnelman aikaiseksi 🙂

 123. 197

  Anaska sanoo

  Juuri äsken laitoin isoon koivunkarahkaan valot sisääntulokatokseen. Takatetassille vois sitte ideoida jotain uutta, jahka voitan valot.. 🙂

 124. 198

  Kirsti sanoo

  Maalla ei katulamput valaise, pimeää riittää… Siksi nämä olisivat omiaan valaisemaan pihaa. Isoon mäntyyn asettelisin.

 125. 199

  Veera sanoo

  Meillä valot tulisivat (pihan) sisääntuloportin vieressä olevaan omenapuuhun, joka näin talvella ei yksinään ole mikään pihan kaunistus.

 126. 201

  Milja sanoo

  Jos onni suosii niin valaistu lyhty etuovella toivottaa vieraat tervetulleiksi 🙂

 127. 202

  tarja sanoo

  Ihana tähtitaivas! meidän pihalla lasten leikkimökki, muumimökki kaipaa valoa katolleen, terassin pieleen tai ikkunoista kurkistamaan.

 128. 204

  PiiaTuuli sanoo

  Kivalta näyttää! Laitan perinteisesti sisäänkäynnin kohdille tuijien ympärille, ovat siinä tunnelmalliset ja toivottavat tervetulleeksi.

 129. 205

  Sanna sanoo

  Meilläkin on ensimmäiset valot ja asennettu, mutta lisääkin mahtuu :-). Koristeportin päällä oleva valosarja näyttää hienolta!

 130. 206

  sirkma sanoo

  Pääoven molemmin puolin on n. 4 metriset tuijat, kieputtaisin valot niihin. Näyttäisi varmaan juhlallisilta!! Lunta odotellessa, Marjo!

 131. 211

  Tiinaf sanoo

  Joko perinteisesti etupihan kuusen ympärille tai rennosti naulasta alassuin roikkumaan ovenpieleen. Mukana arvonnassa 🙂

 132. 213

  Milla Katjaana sanoo

  Terassille talveksikin jääviin tyhjiin parvekeruukkuihin havuja ja valoa.

 133. 215

  Anniina sanoo

  Olen laittanut valosarjan etupihallamme olevan vanhan syyshortensia puun runkoon. Oven vieressä on lyhty jonka sisälle laittaisin myös valosarjan.

 134. 217

  Salla T sanoo

  Perinteisesti laitan valosarjoja kauniisiin lasipurkkeihin. Tänä jouluna ajattelin kieputtaa niitä Kannustalomme pylväisiin 😉

 135. 218

  Ananias Koikkalainen sanoo

  Meillä on juuri kesän lopulla valmistunut miehen tekemä hieno terassi, jonka kruunaisi valosarja pimeydenkin ajaksi.

  Itse asettelisin valosarjan terassin katokseen. Suunnitelma on ollut valmiina jo viime kesänä. =)

 136. 220

  Heidi sanoo

  Tuo valosarja pääsisi koristamaan meidän etuterassia. Kieputtaisin sen pylvään ympärolle. Ja mahtava idea tuo tähtitaivas.

 137. 222

  Marjo sanoo

  Puutarhassamme kadun puolella on istutettu 5-vuoden takainen joulukuusemme,joka ansaitsisi valosarjan,kun on niin kovin kaunis ja vihreä.

 138. 223

  Mari sanoo

  Voi että, oispa ihana saada nuo! Meidän viime vuotiset meni rikki, enkä tottapuhuen niistä kovin edes pitänyt.. Olivat miehen valitsemat.. Nuo laittaisin terassille seinälle! 🙂

 139. 224

  Kulta89 sanoo

  Mukaan! Minä laittaisin ehdottomasti jotenkin kauniisti parvekkeelle nämä valot 🙂

 140. 225

  Marja sanoo

  Hei! Olen menossa paikalliselle kyläkoululle ohjaamaan askartelua 26.11. Oppilaiden kanssa askartelemme sytykeruusuja ja teemme joulujuhlaan koko koulun yhteisen koristeen. Koriste on tarkoitus tehdä männynkävyistä, joita jokainen oppilas maalaa. Maalatut kävyt kiinnitämme jouluvalosarjan johtoon kiinni. Lupasin tuoda jouluvalot ja kävyt mukanani koululle, joten ajattelin kokeilla onneani arvonnassa.

 141. 227

  Nina sanoo

  Ihana idea tuo tähtitaivas! Itsellä tarkoitus laittaa terassin kaiteen ympäri!

 142. 228

  Maru sanoo

  Laittaisin valumaan parvekkeelta alas etuoven yläpuolella olevalle lasikatolle. Olisi kuin vesiputous!

 143. 230

  sary sanoo

  Kiepsuttelisin valot rennosti ulko-oven karmeista riippumaan ja toivottamaan tulijat tervetulleiksi.

 144. 231

  sanoo

  Moikkelis! lähdempä minäkin siis valosarjaa tavoittelemaan 🙂 Ekaa kertaa blogissasi vierailulla, näyttää kivalta!

 145. 232

  sanoo

  Etupihan tuijat kaipaisivat uusia valoja, sillä ostin vahingossa niihin viime vuonna ”teknovalot” 😀
  Tarkoitus oli sellaiset kirkkaat, lämpimät. Sisälukutaitoni ansiosta niistä tuli kylmät valkoiset..

  Takapihallekin olisi ihanaa saada valoja jo!

 146. 233

  Viivi sanoo

  Pukisin valosarjalla parvekkeella oleilevan pikkuisen tuijani perinteiseen jouluasuun 🙂 Kun siirtäisi puun parvekkeen oven eteen, se toisi iltaisin kivasti lisää tunnelmavalaistusta myös olohuoneen puolelle.

 147. 237

  Make sanoo

  Vaimo saisi päättää mihin valot laittaisi, mutta veikkaisin että terassillemme ne päätyisivät.

 148. 238

  sanoo

  Vitsit miten kaunis tuo sinun tähtitaivaasi!! Minä laittaisin tuollaisen 40-valonsarjan parvekkeelle joko ison lyhtymme sisään tai sitten horisontaalisesti parvekelasien yläkulmaan, pitäisi päästä mallailemaan 🙂

 149. 239

  Jonna P. sanoo

  Kesällä talteen otetun ja valkoiseksi sprayattuun omenapuunoksaan valot laittaisin ja syksyn pimeyden taittaisin. Oksa roikkumaan katosta, urakka helpottuisi valomatosta;)

 150. 240

  KatjaM sanoo

  Laittaisin meidän etupihan istutusaltaan tuijien ympärille nuo valot tai sitten ulko-oven ympärille tulevaan havuköynnökseen 🙂
  Hyvältä näyttää tuo teidän tähtitaivas!

 151. 241

  Maria.S sanoo

  Oi, näyttää tuo tähtitaivas kyllä niin kauniilta 🙂 Valot laittaisin pihalle, meillä illalla piha on niin pimeä kun ei mistään valoa tule 🙁

 152. 242

  Ome sanoo

  olen kovasti miettinyt parvekkeen valoverkon nostamista kattoon – minäkin haluaisin tähtitaivasefektin 🙂 Mutta myös pääoven lähettyvillä oleva talvi-istutus kaipaisi hieman valoa..

 153. 245

  sanoo

  Tuo valoverkotähtitaivas on niin hieno idea! Ehkä tuon sarjan kohdalla vohkisin tuon sinun ideasi.

 154. 249

  Tove sanoo

  Laittaisin ulkoportaiden kaiteeseen, näkyisivät sieltä kivasti sisälle eteiseenkin.

 155. 250

  saanko sanoo

  Kuistille tai parvekkeelle ikäänkuin kehystämään tilaa.
  Nyt arpaonnea toivomaan!

 156. 251

  Suvi sanoo

  Ihana tähtitaivas 🙂
  Minä laittaisin omani terassillamme olevaan ruukkuun 🙂

 157. 252

  Enkuli sanoo

  Ihania valoja 🙂 Parvekkeelle tarvitsisinkin jotain piristystä, joten sinne ehdottomasti nämä sitten pääsisivät.

 158. 254

  Minttu sanoo

  Valosarjalla saisi tunnelmaa terassille varsinkin kun takapiha on muuten täysin pimeä….Valoa siis kaivataan kipeästi!

 159. 255

  Minna sanoo

  Ihana arvonta! Jos voittaisin niin antaisin nämä äidilleni, sillä kotona on ihana terassi johon nämä saisi laitettua ihan täydellisesti 🙂

 160. 256

  Anna sanoo

  Valoa marraskuuhun! Laittaisin valosarjan roikkumaan terassin säleikköön ja parvekkeelle.

 161. 257

  Saara sanoo

  Todennäköisesti kiepauttaisin pihapuun ympärille. Valoa kaivattaisiin tännekin 🙂

 162. 258

  Saila sanoo

  Klassisesti havuihin, mutta pihallamme on myös suuria kiviä ja niitä on hauskan näköisesti hyödynnetty tyyliin kivikuusi. Lenkillä on ihana katsella ihmisten valosarjoja miten kauniita ja kekseliäitä ratkaisuja ovat keksineet.

 163. 260

  Leena sanoo

  Hei!
  Hienosti toteutettu tähtitaivas,
  Itselläni menisi ehkä kylpytynnyrin pyyhetelineeseen ….

 164. 262

  Nina sanoo

  Aion laittaa valot takapihalla olevaan omenapuuhun sekä etupihan korkeaan jasmikkeeseen, lisäksi ehkä suureen lyhtyyn ovensuuhun.

 165. 266

  Sini sanoo

  Voi meidän uuden kodin parveke odottelee valoa tähän pimeään aikaan. Isän askaroima pajupallo tarvitsisi ympärilleen juuri tuollaiset valot! 🙂

 166. 268

  Valma sanoo

  Olen rakentanut kahdesta kuormalavasta viherseinän parkevekkeelle ja nyt talvella siinä koristaa muutamista eri sammaleista koottu asetelma. Led-valot toisivat huiman lisäefektin lavan ja sammaleen väleihin!

 167. 269

  MMaria sanoo

  Mukana arvonnassa ollaan! Parvekkeelle ikkunan ympärille taitaisin näitä asetella 🙂

 168. 270

  Tanja sanoo

  Puolihuolimattomasti kötystäisin oven viereen kauniisiin oksiin 🙂 Niin kiva tulla kotiin kun oven vieressä loistaa valot!

 169. 273

  lentoemo sanoo

  Laittaisin varmaan isoihin kartiotuijiin, jotka ovat pihatien molemmin puolin..

 170. 274

  Leena sanoo

  Olemme juuri muuttamassa, joten tällaiselle valosarjalle olisi käyttöä ainakin etupihalla sisääntulon yhteydessä! Tai sitten hyödyntäisin sitä takapihan tuijarivistöön… 🙂

 171. 276

  sanoo

  Hei, olenkin miettinyt uusia ajatuksia puutarhanb valaisemiseen. Tähtitaiavs idea on ihana, samoin puutarhan aidan valaiseminen. Laitoin valosarjan omenapuuhun ja se on ihastuttava. Aiemmin olen myös ostanut sypressejä jotka olen koristellut valoissa. VAloja vaan ei voi olla liikaa!

  Olisi ihana jos ehtisit käydä jakamssa sinun kauniit valo-ideasi Talvivalo inspiraatiota linkkilistaan (eli tämän postauksen blogilinkin) joka löytyy Karolinan Puutarha blogista (linkki yllä). Olen varma että lukuisat puutarha ihmiset ilahtuisivat tästä inspiroivasta postauksesta (elleivät jo enenstään ole blogisi lukijoita).

  Kiitos ihanasta blogista, tätä on ilo seurata!

 172. 278

  Jane sanoo

  Ihana tähtikatos, meillä kanssa valmistuu ok-talo ja tulee vastaavanlainen katos oven eteen. Kiitos vinkistä 😀

 173. 279

  Johanna Vantaalta sanoo

  Voisin laittaa minäkin valosarjan sisääntulon kattoon 🙂 Kiitos ideasta.

 174. 280

  Pia K sanoo

  Voisin laittaa käyttöullakolle menevien portaiden kaiteeseen, portaat korostuisivat ihanasti 🙂

 175. 281

  Heijji sanoo

  Meillä nököttää sisääntulo terassilla kaksi isoa lyhtyä, jotka kaipaisivat sisälleen valoa. Olisi ihana tulla kotiin, kun lyhdyissä olisi valot! Kynttilöitä kun ei viitsi polttaa lyhdyissä kotoa poissa ollessa.

 176. 282

  SatuK sanoo

  Meillä saisi etukuistin kattoon ihanasti laitettua esimerkiksi tuollaisen valoverkon. Tekaterassille keitaisisin yläpalkkiin ja rimoitukseen valoja, niin saisi pimeälle takapihallekin jotain kirkasta talven pimeyteen.

 177. 283

  Milla sanoo

  Onneksi ehdin vielä mukaan! Noille olisi kyllä varmasti käyttöä, kun piha kaipaisi piristystä valoista juuri tähän vuodenaikaan 🙂

 178. 286

  Sanna sanoo

  Tekisin parvekkeelle valoseinän tai asettelisin sen kaiteen ympärille. Tai hankkisin parvekkeelle ison tuijan ja laittaisin siihen 🙂 parveke on ihan keskeneräinen kun vasta kesän jälkeen muutin ensimmäisenn parvekeelliseen asuntooni, joten olisi kiva edes jotain sinne saada 😛

 179. 289

  Aaro sanoo

  Verkko sopisi juuri passelisti meidän pergolan katoksi. Ensimmäinen talvi uudessa kodissa!

 180. 292

  Monica sanoo

  Ehdottomasti kauneimpia jonkun puun tai pensaan ympärillä, tuo sinun pensaskuva oli ihana 🙂

 181. 295

  sanoo

  Tämä on aivan ihana idea! Teimme tästä inspiroituneina meillekin vastaavan tähtitaivaan tänään, vaikkakin terassin katon alapuolelle. Ajattelin että olisi vielä kiva laittaa myös etuoven puolelle, tämä niin ihanasti toivottaa kaikki joulunajan vieraat ja itsemmekin tervetulleiksi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *