Äitienpäivä

Täällä on äitienpäivä sujunut aika perinteisissä merkeissä: aamupalaa vuoteeseen, lasten suloisia lahjoja ja sitten vain yhdessäoloa. Molempia mummujakin käytiin onnittelemassa. Nyt hivuttaudutaan kohta äitienpäiväsaunaan ja kylpyyn.

Oikein mukavaa äitienpäivän iltaa kaikille!

Kommentit
  • 1.1

   sanoo

   Kiitos. 🙂 Vähän olivat nuo liljat jo kärsineet, kun kuvan otin (ne oli ostettu jo viikkoa aiemmin), mutta ei sitä pahemmin huomaa kuvista. 😉

 1. 2

  sanoo

  upeita kuvia ja niin kauniita liljoja! ite ostin niitä nyt ekan kerran ja huomenna vien ne äidilleni, sain tietää niiden olevan erittäin myrkyllisiä kissoille, joten varokaa Suvi!

  ”Liljan kaikki osat ovat kissalle myrkyllisiä. Kissa voi saada myrkytysoireita vaikkei edes söisi liljaa. Jos ne pyyhkäisevät liljaa kävellessään sen ohi ja siitepöly harjataan pois niiden turkista, se voi olla vaarallista. Kissasi saattaa sokeutua, oksentaa, saada munuaisvaurion, halvaantua tai jopa kuolla. Myrkytystapauksessa vie kissa välittömästi eläinlääkäriin.
  Älä pidä liljoja kotonasi tai puutarhassa. Jos sinulla kuitenkin on niitä esim. kukkakimpussa, pidä kukat poissa kissan oleskelualueelta. Siivoa siitepöly ja lakastuneet lehdet ja pese sen jälkeen kätesi ennen kuin kosket kissaan.”

  olin jo suunnitellu pihallekin niitä, mut nyt meni suunnitelmat uusiks :/

  • 2.1

   sanoo

   Voi vitsi! En tiennyt, että nuo ovat myrkyllisiä kissoille. :/ Viikon verran ovat ehtineet tuossa olkkarin pöydällä olla. Onneksi kisu ei ole niistä pahemmin välittänyt.

 2. 3

  Sari sanoo

  Mulla pari kissaa, ollut jo vuosia ja rakastan liljoja sisällä ja ulkona.Ikinä ei mitään ongelmia niidenkaa.
  Ainoa ongelma liljojen kanssa on se, että jos ei leikkaa sotkevia ja värjääviä keskiöitä veke, niin ne sotkee ihan hirveästi pöytiä, kankaita ym.
  Pihallakin aina paljon liljoja ja ei kissoilla ole ollut mitään ongelmia.En tiedä sitten, väistävätkö niitä vai mitä, mutta meillä ollut ok. Mutta valkoiset liljat kauneimpia kukkia ja ihania isoissa ryhmissä!

  • 3.1

   sanoo

   Huomasin kans, että nuo liljat varistavat jonkin verran tuosta keskiöstä. Ensimmäistä kertaa näitä hankin ja saa nähdä tuleeko enää hankittua. Kauniita ovat kyllä. 🙂

  • 4.1

   sanoo

   Kiitos haasteesta! 🙂 Niistä tulee aina hyvä mieli. Yritän toteuttaa sen mahd. pian. (ja ne muutkin jotka olen aiemmin saanut).

 3. 5

  sanoo

  Oi, täälläkin ihasteltiin noita liljoja! Varmasti ihanaa mennä rentoutumaan kylpyyn ja saunaan, sillä on varmasti mahtavaa aloittaa uusi viikko:).

  • 5.1

   sanoo

   No, se meidän sauna-kylpyreissu ei nyt ollutkaan ihan kaikista rentouttavin, kun lapset innostuivat riehumaan kylpyvaahdon kanssa. 😉 Mutta kyllä sekin aika vielä koittaa, että kahdestaan saadaan saunassa istua…

 4. 7

  madamoiselle sanoo

  Heips!
  Sinun näköisiä kaappeja osoitteessa room21.fi käy ihmeessä katsomassa! A2 kaapit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *