Messuille!

SP_Messuilla_Viherpiha

Tämän viikonlopun vietän Helsingin Kevätmessuilla puutarhan merkeissä. Ensimmäisenä päivänä kevät suorastaan ryöpsähti vasten kasvoja halliin astuessa, ja se tuttu huuma iski: nyt pitäisi saada äkkiä kaikkea kesäistä ja paljon!

SP_messutomaatti

Messuosastoja en ehtinyt paljon ensimmäisenä päivänä kiertämään, tuttuja oli niin paljon, että suustaan jäi kiinni koko ajan. Ja tietysti töitäkin piti tehdä, vaikka eivät ne kyllä töiltä tuntuneet mukavien harrastajien kuunnellessa ja kysellessä. Mikä sen ihanampaa kuin vaihdella puutarhakuulumisia toisten innostuneiden kanssa, ja puutarhamessuilla siihen on lupa.

SP_sitruuna

Ensi tiistaina 12.4. olen Vaasan kirjastossa kertomassa hyötykasveista, tervetuloa kuulemaan silläkin seudulla. Mutta tämä viikonloppu vietetään siis Helsingin messukeskuksessa, ja kerron siis yrteistä ja niiden lisäämisestä Viherpihan osastolla. Tulkaa moikkaamaan ja juttelemaan puutarhasta – tai sitten ihan mistä vaan maan ja taivaan välillä.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Isot messut ovat ihania, silti kaipaan enemmän vanhan ajan pieniä kasvipainotteisia kukka- ja taimimessuja! No Uuteenkaupunkiin messuille aion mennä, siellä on mukavat pienet messut.

  • 1.1

   sonja sanoo

   Pienillä messuilla ja kukkamarkkinoilla on kyllä ihan oma erityinen tunnelmansa. Varsinkin, jos myymässä ovat aarteitaan vaalivat kotipuutarhurit ja intohimoiset harrastajat. Uudenkaupungin kukkamessuilla näin joskus vuosia sitten plakaatin, joka huvitti minua suuresti. ”Harvinaisia ja erikoisia kasveja (ainakin omasta mielestä)”. Jotenkin noin se meni, ja hyvin oivallettu. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *