DEAR SANTA…

Jokos siellä on kääritty joululahjat pukinkonttiin? Itse en ole tehnyt asialle vielä juuri mitään, jätän lahjojen hankinnan perinteisesti vasta viimeisille viikoille. Tänä vuonna suurta lahjahärdelliä ei tosin ole tulossakaan, sovimme nimittäin, että paketit jätetään tällä kertaa minimiin. Niinpä en ole toivonut itsellenikään mitään kummempia. Kunhan suklaata löytyy, on kaikki hyvin.
Keräsin kuitenkin kollaasiin muutamia (jokavuotisia) lahjasuosikkejani, jotka eivät tunnu muuttuvan vuosien saatossa juuri miksikään. Uskaltaisin väittää, että kauniit kosmetiikkaputelot, inspiroivat kirjat sekä funktionaalisuuden ja esteettisyyden yhdistävät keittiövälineet ovat varma nakki lähes kaikille kauneutta arvostaville. 
Pehmoisilla paketeilla ei myöskään usein mennä vikaan, pyjama tai villasukat ovat klassikkoja, eikä suotta. Omistan yhden Acnen Canada-huivin ja mieluusti ottaisin toisenkin samanmoisen vaatekaappiin, jättisuureen huiviin on ihana kääriytyä talven pakkasilla. Siinä lahjaidea, joka on varmasti monen mieleen. Pehmoinen laadukas neule on myös klassikkokamaa ja mainio joululahja läheiselle. Itse himoitsisin nyt talvenvalkeaa pooloneuletta vähän tuohon Samujin tyyliin, pehmeää ja lämmintä sen olla pitää.
Yleisesti itse en pidä lahjojen ostamista kovin hankalana, menen siinä hommassa aika paljon intuitiolla ja jos pää lyö tyhjää, ostan jotain helppoa ja ihanaa käyttöesinettä. Kaikenlaiset herkutkin toimivat aina, mikäli lahjansaajalla tuntuu olevan jo tavaraa riittämiin. Tai mitä jos lupautuisikin huolehtimaan jostakin seuraavan vuoden askareesta tai järkkäilemään vuoden mittaan jotakin kivaa menoa…?
 
Mitäs lahjavinkkejä teillä on? Sujuuko teiltä lahjojen hankinta kuin tanssi vai onko se pikemminkin työn ja tuskan takana?
All I want for christmas is chocolate…but one of these wouldn´t hurt either.
Kommentit (4)
  1. Hyvää huomenta!
    Paketoin joululahjoiksi paljon itsetehtyjä juttuja, sukkia, lapasia ja muita pieniä neulomisia. Kirjoja löytyy myös usein antamistani paketeista. Ja koska pidän joulusta, niin ostelen lahjoja jo vaikka kesällä, jos on tarjouksessa esim. ystävän keräämää astiasarjaa.
    Mukavaa viikonloppua!
    -Minna

    1. Kuulostaa ihanalta, itse tehdyt lahjat ovat aina ihan parhautta! Kirjoista tykkään myös kovasti, niitä kun ei tule niin usein itse hankittua… Noinhan se pitäisikin tehdä, ostaa lahjoja pikkuhiljaa aina inspiraation tai hyvän tarjouksen iskiessä. Ei tulisi kerralla niin isoa härdelliä itselle ja kukkarolle. 🙂

      Mukavaa alkavaa viikkoa sinne!

  2. Onpa ihanat lahjatoiveet! Omalla listallani olisi sama huivi harmaana, joku ihana romaani tai keittokirja, ehkä Iittalan Vitriini-rasia koruille ja mielelläni ottaisin vastaan myös kosmetiikkaa (luonnonkosmetiikka on erityisesti mieleeni). Samaa periaatetta olen soveltanut muillekin ostamissani lahjoissa (suurin osa odottelee kotona jo paketointia): Iittalaa, luonnonkosmetiikkaa, kirjoja… Ja jonkin verran elämyslahjoja, esimerkiksi kummitytön kanssa menemme elokuviin.

    1. Tuo sinun luettelosi on kuin suoraan omastani! 🙂 Ihanalta kuulostaa sekä omat toiveet, että muille menevät paketit.

      Hei muuten, jos tykkäät luonnonkosmetiikasta, niin oletko jo tutustunut Jurlique-sarjaan? Aivan ihania tuotteita, ja erityisesti tuotesarjan voiteet ovat parhaimpia, mitä ikinä olen kokeillut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *