PINK SHEETS

Kuten eilisessä postauksessa totesinkin, luuhaa joulumieleni vielä jossain ihan muualla ja niin on myös joulu kaukana tästä seuraavastakin aiheesta. Menin ja ihastuin nimittäin itselleni aika epätyypilliseen asiaan, yläpuoliseen kuvaan ja sen pinkkiin lakanoihin. En ole tyypillisesti kauhean tyttömäisten asioiden ystävä, mutta jotakin (kirjaimellisestikin) makeaa näissä vaaleanpunertavissa lakanoissa kuitenkin on. Ja keväisestä raikkaudestaan huolimatta eivät olisi itse asiassa hassumpi idea jonkun samanmielisen joulupakettiinkaan.
Pienen tilannekartoituksen jälkeen vaaleanpunaisia vuodevaatteita löytyi useastakin paikasta vähän joka lähtöön; edullisesta arvokkaampaan ja haaleanpunertavasta persikkaiseen. Minä tykkään eniten tuollaisesta Cultiverin version haaleasta sävystä, jossa on vain hento aavistus punaa. Sen pariksi laittaisin kuvan kaltaisesti paljon harmaata ja valkoista, jotka taittaisivat liialliset hempeät vibat toisaalle.
Mites siellä, aiheuttavatko vaaleanpunaiset vuodevaatteet ihastusta vai ällötystä?
I fell for those pink sheets in the upper picture on Pinterest. Usually I´m not so into that kind of girly things, but there is something irresistible in those sheets… They would really cheer up this grey November.
Kommentit (8)
  1. Hyvää huomenta!
    Täällä on tänään herätty Beach Housen vaaleanpunaisista lakanoista. Kunhan ne menevät huonoksi, hankin tilalle jotkut todella haaleat vaaleanpunaiset lakanat, muuten minulla on vain valkoisia ja harmaita, mutta kyllä yhdet hempeät pitää olla. 🙂
    -Minna

    1. Oo, kuulostaa ihanalta. Ja täysin samaa mieltä – yhdet hempeät mahtuu aina sakkiin. 🙂

  2. Ei aiheuta ällötystä, vaan ovat mitä ihanimmat vaihteeksi ja tuovat vähän enemmän eloa makuuhuoneeseen kuin ainainen valkoinen..
    Tuikku

    1. Jotenkin noista tulee sellainen ihana fiilis petaukseen. Varsinkin, kun värissä on vain hieno aavistus punaista. Pehmeän puuterimainen tunnelma sopii minusta hyvin makuuhuoneeseen…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *