Yläkerran raikastus

Tänään järjestelin vähän yläkertaa uusiksi. Keltaisen tuolin myötä vanha pellavansävyinen patjanpäällinen alkoi näyttää tunkkaiselta, niinpä se sai luvan mennä vaihtoon. Tilalle niittasin tuon puhtaanvalkoisen puuvillakankaan. Kangas on peräisin Ikeasta, sieltä saa hyviä paksuja puuvillakankaita ihan järjettömän edullisesti. Päällistä voi siis vaihdella hyvillä mielin vähän useamminkin, hintaa tällekin kankaalle jäi vain reilun kympin verran.

Keltainen tuoli sai kaverikseen liinavaatelaatikosta löytyneen keltaraidallisen tyynyn. Mitään muuta uutta ei tilaan tullutkaan, mutta yläkerran ilme muuttui näillä pienillä jutuilla ihan erilaiseksi.

Kommentit
  • 3.1

   sanoo

   Kiitos, pirteyttä tässä vähän jo kaivattiinkin… Yläkerrassa on kiva leikkiä väreillä, sillä siellä ne eivät ole kuitenkaan koko ajan silmien edessä.

  • 5.1

   sanoo

   Kiitos haasteesta! Osallistuinkin jo tuohon noin viikko sitten, mutta tunnustus lämmittää kovasti 🙂 Mukavaa sunnuntain jatkoa!

 1. 7

  sanoo

  Todella hyvännäköinen raikastus! Wau!
  Kiitos tuosta Ikean kangasvinkistä, oon vähän miettinyt meidän sohvalle irtopäällisiä (sohvan oma kangas todella kellastunut ja laikukas) joten täytyy käydä tsekkaamassa huonekalujätin valikoimat. 🙂

  • 7.1

   sanoo

   Käyppä ihmeessä katsomassa. Värivalikoima ei ollut mikään kovin huima, mutta ainakin tuo valkoinen laatu vaikuttaa ihan jämäkältä ja kestävältä. Tiedä sitten miten käytössä kestää, mutta ainakin näin ensituntumalta vaikuttaa ihan mukiinmenevältä…

  • 9.1

   sanoo

   Pienilläkin väripilkuilla saa ihmeesti aikaan 🙂 Onhan tuo väri aika raju, mutta tykkään kyllä itsekin kovasti.

  • 10.1

   sanoo

   Kiitos, no onhan se 🙂 Jotenkin teki mieli vähän väriä, raikkautta ja leikkisyyttä sisustukseen…

 2. 13

  sanoo

  Hei! Oletteko käsitelleet lattianne miten? Onko teillä muuallakin talossa samanlainen lattia? Ollaan suunnittelemassa rivitaloasunnon remonttia ja lattia olisi menossa uusiksi. Tykkään mäntylattiasta ja vastaavista enemmän kuin parketista mutta mietityttää mikä olisi sille paras käsittely..

  • 13.1

   sanoo

   Heippa! Tuota lattiaa emme ole vielä ennättäneet käsitellä mitenkään, nyt siinä on vain vanha lakka päällä. Suunnitelmissa olisi hioa lattia ja käsitellä se joko lipeällä tai Osmo colorin öljyvahalla. Vaalea, kuultava lopputulos on tavoitteena. Olen kuullut hyvää molemmista käsittelyistä, lipeä on vähän perinteisempi menetelmä, mutta Osmo ei vaadi niin montaa työvaihetta. Saas nyt nähdä kumpaan päädytään.

   Alakerrassa meillä on tammiparketti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *