Wanted

Vanhat tikkaat ja wieniläistuolit. Niille molemmille keksisin juuri nyt monta sopivaa paikkaa ja käyttötarkoitusta meidän kodista. Paitsi että molemmat ovat visuaalisesti kovin viehättäviä, olisi tikkailla meillä ihan selvä tarvekin – eipä tarvitsisi epätoivoisen tuolivirittelyn jälkeen aamuyöstä juosta ulkovarastosta hakemaan a-tikkaita, kun yläkerran kolmessa ja puolessa metrissä oleva palovaroitin ilmoittelee paristonsa ehtyneen. Ja ihan vain herätäksemme puoli tuntia myöhemmin uudelleen huomaamaan, että kyseessä olikin itse asiassa alakerran hälytin, johon tietysti olisi yltänyt ihan tavallisella tuolillakin… Että näin viime yönä.

Kellään siis ylimääräisiä?

Kommentit
  1. 2

    sanoo

    Hei minusta tämä pala erittäin mielenkiintoinen ja ainutlaatuinen. Löysin joitakin kappaletta seuraavanlaiset ja myös erittäin kaunis. Tässä sivustossahttp://www.delightfull.eu/suspension/madeleine_suspension.html. Toivon, että nautit.

  2. 3

    sanoo

    Täällä missä asumme on huutokauppahuone Aleksi. Siellä on isot tikkaat seuraavassa huutokaupassa myynnissä. Mielestäni olen nähnyt myös yhdellä kirpparilla täällä isohkot tikkaat myynnissä, hinta taisi olla jotain 150 luokkaa. Ne Aleksilla olevat ovat n 2 metriä korkeat, joten niillä kyllä yltää korkeallekin 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *