VOITA FINLAYSONIN CORONNA-TUOTTEITA!

kaupallinen kampanja, yhteistyössä Lambi ja Suomen Blogimedia

Jokin aika sitten kerroin blogissani pehmopaperimerkki Lambin aloittamasta yhteistyöstä pohjoismaalaisten designyritysten kanssa. Lambi Loves Nordic Design -kampanjan ensimmäiseksi yhteistyökumppaniksi valittiin perinteikäs Finlayson, jonka klassinen 1950-luvulla suunniteltu Coronna-kuosi on nyt painettu merkin wc- ja talouspapereihin. Kampanjatuotteet ovat rantautuneet kauppojen hyllyille alkuvuodesta ja niitä on saatavilla vain rajoitetun ajan, juuri nyt kannattaakin siis suunnata designostoksille pehmopaperihyllyille.

Yhteistyöhön liittyy myös mukava kilpailu, joka on aika polkaista nyt käyntiin. Teillä lukijoilla on nyt mahdollisuus voittaa tätä kauniin graafista klassikkokuosia koko kylpyhuoneen täydeltä, pyyhesettien ja säilytyskorin muodossa. Voit osallistua arvontaan seuraavasti:

 
Voit osallistua arvontaan kommentoimalla tätä postausta.
Kaikkien osallistujien kesken arvotaan Finlaysonin Coronna-tuotepaketti, 
johon kuuluu 2 kpl käsipyyhkeitä, 2 kpl kylpypyyhkeitä sekä kangaskori. 
Palkinnon arvo on 124 euroa.

Arvonta alkaa nyt ja on käynnissä 6.3.2016 klo 24:00 saakka. 
Arpaonnea!

Arvonta on päättynyt!

https://www.facebook.com/lambisuomi/?fref=ts

window._adftrack = {
pm: 327189,
divider: encodeURIComponent(’|’),
pagename: encodeURIComponent(’Pihkala / Kilpailu’)
};
(function () { var s = document.createElement(’script’); s.type = ’text/javascript’; s.async = true; s.src = ’https://track.adform.net/serving/scripts/trackpoint/async/’; var x = document.getElementsByTagName(’script’)[0]; x.parentNode.insertBefore(s, x); })();

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *