Visu

kuvat Muuto
Muutolta on tullut taas kivoja uutuuksia, ja kauniita stailattuja kuvia uutuustuotteista on jo pyörinyt useammassakin blogissa. Niistä ei siis nyt sen enempää, mutta pakko silti vähän hehkuttaa omaa suosikkiani. Mika Tolvasen suunnittelema Visu-tuoli näyttää luonnossa vielä paljon kauniimmalta kuin kuvassa, ja on sen lisäksi vielä oikein hyvä istuakin. Ehdoton lempparini on tuo klassinen tammen värinen puujalkainen malli, taivutettu vaneri kaartuu uskomattoman kauniisti. Tässäpä voisi olla jopa nykyklassikon ainesta, vai mitä?
Kommentit
  • 1.1

   sanoo

   Eikös vaan, ja tosiaan kuvat eivät tee minusta noille kummallekaan tuolimallille täyttä oikeutta. 🙂

   Kiitos tunnustuksesta!

 1. 2

  Anonyymi sanoo

  Tuoli on upea. Tuossa toisessa kuvassa näkyy kuitenkin Muuton Nerd -tuoli eikä Visu?

  • 2.1

   sanoo

   Niin näkyy, sen takia Visusta on oma kuvansa 😉 Tämä oli mielestäni kaunein näistä fiiliskuvista, vaneriset kaapistot on upeita ja uusi pöytäkin on kaunis. Itse tykkään kuitenkin Visusta enemmän, vaikka on tuo Nerdkin ihan symppis 🙂

 2. 3

  Anonyymi sanoo

  Hei, Visua olen ihastellut minäkin kuvastossa. Missäköhän sitä myydään ja pääsee koeistumaan? Mulla ollut listalla pitkään klassikko seiska-tuolit, mutta tämä taitaa nyt kiilata edelle, jos kerta on hyvä istuakin. Eikös ole myös sellainen malli, jota voisi yhdistää helposti muihin erilaisiin tuoleihin? Esim. domus-tuoliin, mitä mieltä olet?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *