Vippiä vessaan

En malta olla vilauttamatta vielä yhtä joululahjaani, nykyään nimittäin kylppäriä koristaa ihana Vippin wc-harja! Lahja saattaa jonkun toisen korvaan kuulostaa vähän hullulta, mutta tällainen design-intoilija on siitä hyvinkin mielissään. Vipp on saanut alkunsa jo 30-luvulta, jolloin sarjan kuuluisa poljinroskis suunniteltiin, myöhemmin sarja on täydentynyt muilla kylpyhuone- ja nykyään myös keittiötuotteilla. Ajatonta, kaunista ja kestävää, siinäpä heidän reseptinsä.

Ihan ensimmäiseksi ei itse ehkä panoistaisi vessaharjaan, juuri siksi sellainen tuote onkin mukava saada lahjaksi. Pientä luksusta, jota ei ehkä itse hankkisi, tämä on ollut usein myös oma ohjenuorani lahjoja hankkiessa. Se resepti toimii aina.

Nyt taidan paistaa joulun viimeiset tortut ja lämmittää glögit, ja siirtyä sitten zombien maailmaan. Ollaan ihan koukussa Walking Dead-sarjaan, tänään olisi ohjelmassa taas muutama jakso lisää.

Kivaa iltaa!

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Vipp on tyylikäs, hieman isompaan kylpyhuoneeseen voisin harkita itsekin investointia design-vessaharjaan. Hieno lahja siis 🙂 kauniit laatat teidän kylppärissä!

 2. 2

  sanoo

  Tuon WC-harjan minäkin haluaisin, näyttää kertakaikkisen hyvältä…laitoin juuri itsekin päivityksen lomakotimme vessasta :-))
  Mukavaa sunnuntaita.

 3. 3

  sanoo

  Hieno harja ja erittäin hyvä lahja. Sisustajat on outoja, kun ne on ihan jipoissa vessaharjoista ja tietyistä saippuapumppupurkeistakin 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *