Vipp

kuvat Vipp
Tanskalainen Vipp on jälleen laajentanut tuotevalikoimaansa, tällä kertaa hanoihin ja keramiikkaan asti. Varsinkin nuo ensin mainitut ovat mielestäni ihan onnistuneita, hanat ovat yksinkertaisessa muodossaan oikein kauniita. Nuo ekan kuvan kylppärin kaapistotkin ovat Vippiltä, tuollaiset ottaisin mielelläni joskus myös omaan kotiini.
Tuo kuvan kylppäri on muutenkin eleettömyydessään aika upea; eläväpintaiset, hieman tasoitetut tiiliseinät ovat virkistävä vaihtoehto laatalle.
Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Minäkin tykkään tuosta tiiliseinästä ja muista eläväpintaisista seinistä ("laastiseinät" ym. ) kosteissa tiloissa laatan sijaan. Tuo luonnetta tilaan, kun kalusteet ovat eleettömiä, kuten kuvissa.

  Omaa taloa suunnitellessa tuntui kuitenkin siltä, että ei saanut ihan kunnollisia vastauksia siitä, miten vedenkestäviä ne lopulta ovat. Sattuuko sinulla olemaan tietoa tai tietolähdettä?

 2. 2

  sanoo

  Ihan totta 🙂

  Kyllähän niitä kaikenlaisia pinnoitteita ja kostean tilan laasteja on olemassa. Laastipuolen valmistajista tulee mieleen nyt ekana Decos, jolla ainakin on kylpyhuoneisiin tarkoitettuja laasteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *